| Darmówka od Ani i Themmy! :) | |
|
+7gwiazda2002 tinolandia MrsKopytko Shizune Neste Enigmatic blueberry. 11 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Darmówka od Ani i Themmy! :) Czw Paź 25, 2012 5:00 am | |
| Poprzedni wątek - do zamknięcia! ;3Krótkie FAQ ~ nie tolerujemy kopiarstwa, co jest chyba rzeczą oczywistą. ~ mogą zdarzyć się dosyć duże opóźnienia w grafice oraz HTML - nie siedzimy 24/h na komputerze, mamy własne życie. ~ nie ma czegoś takiego, jak "anulowanie" zamówienia - zamawiasz, my robimy, odbierasz + ew. mówisz co jest do poprawy. ~ grafiki są całkowicie darmowe. ~ jeżeli chcesz HTML napisz do Themmy na PW iż złożyłaś zamówienie właśnie w tym wątku.Formularze ~ Prezentacje: - Jaki typ prezentacji zamawiasz? - Kto ma ją wykonać? - Zdjęcie/z czym ma być? - Dodatkowe prośby, uwagi ~ Avatary - Jaki typ avatara zamawiasz? - Kto ma go wykonać? - Zdjęcie/z czym ma być? - Dodatkowe prośby, uwagi Jeżeli do głowy przyjdzie Wam pomysł na grafikę, którą chciałbyś u nas zamówić - opisz ją, a możliwe, że ją wykonamy! | |
|
| |
Enigmatic Już coś wie
Liczba postów : 188 Dołączył : 04/05/2012
| Temat: Re: Darmówka od Ani i Themmy! :) Czw Paź 25, 2012 6:49 am | |
| ~ Prezentacje: - Jaki typ prezentacji zamawiasz? Z poprzedniego wątku- Koło fortuny - Kto ma ją wykonać? obojętno - Zdjęcie/z czym ma być? http://www.tapeciarnia.pl/edycja.php?adres=143760_slodki_szczeniaczek - Dodatkowe prośby, uwagi mogłybyście zrobić taki komplet, do awatara
~ Avatary - Jaki typ avatara zamawiasz? kołowy - Kto ma go wykonać? - - Zdjęcie/z czym ma być? http://www.tapeciarnia.pl/edycja.php?adres=143760_slodki_szczeniaczek - Dodatkowe prośby, uwagi - | |
|
| |
Neste Nowy
Nick w grze : Neste Liczba postów : 19 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Darmówka od Ani i Themmy! :) Czw Paź 25, 2012 8:27 am | |
| https://2img.net/h/oi45.tinypic.com/66ky8j.png To ja bym poprosiła jedną : ) Typ: https://2img.net/h/oi45.tinypic.com/66ky8j.png - na takiej podstawie tylko inne zdjęcie i kolory ramek do zdjęcia dopasowane. Kto ma wykonać: Themma : ) 2 rameczki bez nazw tak jak na prezentacji wzorowej. Link do zdjątka: https://2img.net/r/ihimizer/img28/9231/beznazwyoqh.png Inne: Poprosiła bym o napis Neste jakąś ozdobną czcionką ; ) I jeszcze awka ; ) Typ: normalny, kwadratowy. Zdjątko: https://2img.net/r/ihimizer/img28/9231/beznazwyoqh.png Napis NESTE po lewej stronie na górze taki mały ale żeby wyraźnie było widać, i w miejscu gdzie będzie pasowało jeszcze napis Trening koni do GP. I kto ma wykonać, obojętnie ; P | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Darmówka od Ani i Themmy! :) Czw Paź 25, 2012 9:06 am | |
| Neste - w weekend zrobię |
|
| |
| Temat: Re: Darmówka od Ani i Themmy! :) Czw Paź 25, 2012 9:19 am | |
| W takim razie zajmę się zamówieniem Enigmatic. Powinno być dziś wieczorem. | |
|
| |
| Temat: Re: Darmówka od Ani i Themmy! :) Pią Paź 26, 2012 6:39 am | |
| Enigmatic przepraszam za opóźnienie, ale po prostu wystąpiły pewne problemy z programem i nie miałam możliwości wykonania grafiki. Jednak teraz już jest wszystko gotowe. Jak coś nie pasuje to daj znać. Prezentacja (859x500px): Avatar: | |
|
| |
Shizune Już coś wie
Nick w grze : eomia1 Liczba postów : 159 Dołączył : 08/08/2012
| Temat: Re: Darmówka od Ani i Themmy! :) Pią Paź 26, 2012 7:01 am | |
| - Jaki typ prezentacji zamawiasz? Taką jak zrobiłaś dla Enigmatic - Kto ma ją wykonać? Aniawis - Zdjęcie/z czym ma być? http://www.stajniabestseller.pl/images/p004_0_26_01.jpg - Dodatkowe prośby, uwagi, chcę aby było napisane na prezentacji jakimiś mniejszymi literami : I LOVE BAKATA, LOTOS, BAJAN <3 | |
|
| |
Neste Nowy
| Temat: Re: Darmówka od Ani i Themmy! :) Pią Paź 26, 2012 8:03 am | |
| - Themma napisał:
- Neste - w weekend zrobię
Spoko, a mogła byś jeszcze gdzieś gdzie da radę taki mały napis, taki jak by cytat: Gdy widzę go z inną, czuje się zraniona, gdy idę z nim, czuję że go kocham. | |
|
| |
Enigmatic Już coś wie
Liczba postów : 188 Dołączył : 04/05/2012
| Temat: Re: Darmówka od Ani i Themmy! :) Pią Paź 26, 2012 10:22 am | |
| Piękna! A zrobicie też HTML? | |
|
| |
MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Darmówka od Ani i Themmy! :) Pią Paź 26, 2012 1:04 pm | |
| ~ Prezentacje: - Jaki typ prezentacji zamawiasz? - Najzwyklejsza, Jedna ramka - Kto ma ją wykonać? - Em, Obojętne aby było ładne - Zdjęcie/z czym ma być? Ładny York ze złota głową. - Dodatkowe prośby, uwagi Proszę o zieloną kolorystykę. ~ Avatary
- Jaki typ avatara zamawiasz? Zwykły ale przeskakują na nim napisy. - Kto ma go wykonać? Obojętne, aby był ładny. - Zdjęcie/z czym ma być? Jak na prezentacji. - Dodatkowe prośby, uwagi - Proszę o zieloną kolorystykę. Napis czarny czcionką Century Gothic(lub podobną. Napisy : Mrs Kopytko (a pod nim przeskakują napisy : Konie Holsztyńskie, Skupuję CR) Jeżeli coś jest niezrozumiałe, napiszcie na pocztę | |
|
| |
| Temat: Re: Darmówka od Ani i Themmy! :) Sob Paź 27, 2012 5:14 am | |
| Enigmatic, jak Themma będzie mieć chwilę to na pewno się tym zajmie. Erina powinno być dziś wieczorem, ewentualnie jutro około 12. Mrs Kopytko nie wiem, jak tam u Themmy wygląda, więc na razie ja się zajmę zamówieniem. Jak się nie spodoba, a Themma będzie mieć chwilę czasu to wtedy ona zrobi grafikę, OK? | |
|
| |
Neste Nowy
| Temat: Re: Darmówka od Ani i Themmy! :) Sob Paź 27, 2012 1:57 pm | |
| Themmo, ja bym jednak poprosiła z tym zdjątkiem: http://fc04.deviantart.net/fs29/f/2008/139/9/3/Toph_by_sangootaku.jpg Tylko napisy wymaż A wszystko inne według Twego uznania, tak jak będzie pasowało i ładnie wyglądało | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Darmówka od Ani i Themmy! :) Sob Paź 27, 2012 3:27 pm | |
| Neste - a prawa autorskie? Przecież nie mogę usuwać elementów grafiki oraz podpisu.
Nie wiem, czy do Ani doszła wiadomość - ze spółki, przynajmniej z robienia grafiki, muszę się wypisać. |
|
| |
| Temat: Re: Darmówka od Ani i Themmy! :) Nie Paź 28, 2012 8:07 am | |
| Themma odpisałam Ci. Powiem to tu, nie jest to żadną tajemnicą. Tak więc: w regulaminie mamy zaznaczone iż możliwe są dość duże opóźnienia. Jeżeli tego nie uszanują to niech nie zamawiają. Wszystkich zamawiających najmocniej przepraszam, jest pewien poślizg w grafice - chemia mnie dręczy, przez co wyglądam mniej, więcej tak: | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Darmówka od Ani i Themmy! :) Nie Paź 28, 2012 12:00 pm | |
| Neste - nadal nie otrzymałam, odp, czy mam jakieś inne zdjęcie wstawić, czy coś, więc na weekend nie będzie... |
|
| |
| Temat: Re: Darmówka od Ani i Themmy! :) Nie Paź 28, 2012 1:40 pm | |
| Prezentacja dla Eomi (859x500px). Poprawić coś? | |
|
| |
Neste Nowy
| Temat: Re: Darmówka od Ani i Themmy! :) Wto Paź 30, 2012 8:50 am | |
| Themma- to jednak zrobisz? Myślałam że chodziło Ci o to że kończysz z grafiką. Już nie musisz jeśli nie masz czasu, sama sobie zrobiłam bo zrozumiałam że nie możesz zrobić. | |
|
| |
tinolandia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : tinolandia Liczba postów : 1555 Dołączył : 17/05/2012
| Temat: Re: Darmówka od Ani i Themmy! :) Nie Lis 04, 2012 11:24 am | |
| | |
|
| |
gwiazda2002 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : gwiazda2002 Liczba postów : 1473 Dołączył : 19/12/2011
| Temat: Re: Darmówka od Ani i Themmy! :) Czw Lis 08, 2012 7:43 am | |
| - Jaki typ prezentacji zamawiasz? - 3 ramki o ile możliwe by to było - Kto ma ją wykonać? - aniawis - Zdjęcie/z czym ma być? - Coś związane z malowaniem najlepiej wygląd mojej tablicy korkowej http://imageshack.us/edit.php - Dodatkowe prośby, uwagi - napisy na ramkach : na pierwszej ,, o mnie'' druga ,,handel'' i trzecia : ,,Inne'' i prosiłabym żeby żaden z napisów nie przysłonił obrazka z dziewczyną na koniu Dziękuję serdecznie | |
|
| |
| Temat: Re: Darmówka od Ani i Themmy! :) Wto Lis 13, 2012 7:59 am | |
| Wszystkie zamówienia powinny zostać wykonane w ciągu tygodnia. Pozdrawiam aniawis39 | |
|
| |
wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Darmówka od Ani i Themmy! :) Pon Lis 19, 2012 10:51 am | |
| Formularze ~ Prezentacje: - Jaki typ prezentacji zamawiasz? - Koło fortuny - Kto ma ją wykonać? - Zdjęcie/z czym ma być? http://im.glogster.com/media/4/27/31/30/27313033.jpg - Dodatkowe prośby, uwagi Proszę o ładne tło :3 ~ Avatary
- Jaki typ avatara zamawiasz? Taki wycinany w koło, chyba kołowy to się nazywa - Kto ma go wykonać? - Zdjęcie/z czym ma być? http://im.glogster.com/media/4/27/31/30/27313033.jpg - Dodatkowe prośby, uwagi Proszę o podpis ''wilczyca1000'' | |
|
| |
| Temat: Re: Darmówka od Ani i Themmy! :) Pią Lis 23, 2012 10:15 am | |
| | |
|
| |
Bodajże Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Kasidy Liczba postów : 573 Dołączył : 02/11/2012
| Temat: Re: Darmówka od Ani i Themmy! :) Sob Lis 24, 2012 2:19 am | |
| Czy można zamówić avatara na forum? jeśli można to: - Jaki typ avatara zamawiasz? ,,podłużny" rozmiar taki: - Kto ma go wykonać? themma - Zdjęcie/z czym ma być? http://images5.fanpop.com/image/photos/25700000/Erika-erika-sendo-25760062-938-698.jpg - Dodatkowe prośby, uwagi poproszę napis jakąś ozdobną czcionką z efektem ,,błyszczenia" (czy czegoś takiego) kolor obojętny, byle pasował. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Darmówka od Ani i Themmy! :) Sob Lis 24, 2012 4:34 am | |
| Na dzisiaj będzie |
|
| |
Bodajże Jedną nogą w ZM
| Temat: Re: Darmówka od Ani i Themmy! :) Sob Lis 24, 2012 4:43 am | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Darmówka od Ani i Themmy! :) Sob Lis 24, 2012 5:58 am | |
| Wykonałam taki, gdyż nie bardzo zrozumiałam na czym ma polegać błyszczenie. Takie bardziej błyskotanie? - Spoiler:
Mów czy poprawić całość, czy tylko elementy. |
|
| |
| Temat: Re: Darmówka od Ani i Themmy! :) Sob Lis 24, 2012 6:11 am | |
| Gwiazdo, niestety niezbyt rozumiem o co chodzi w zamówieniu. To ma być tablica korkowa, ale z czym? Napisz jaśniej, bo przykład się nie wyświetla. wilczyco Twe zamówienie. Wymiary prezentacji to tradycyjnie 859x500px. | |
|
| |
Graczka która gra Już coś wie
Nick w grze : Graczka która gra Liczba postów : 137 Dołączył : 07/11/2012
| Temat: Re: Darmówka od Ani i Themmy! :) Sob Lis 24, 2012 6:40 am | |
| ~ Prezentacje: - Jaki typ prezentacji zamawiasz? Taki sam jak Mrs Kopytko - Kto ma ją wykonać? Obojętnie - Zdjęcie/z czym ma być? Z tygrysem - Dodatkowe prośby, uwagi: Żeby był login RPG Maniak bo to dla kolegi ~ Avatary - Jaki typ avatara zamawiasz? Kołowy - Kto ma go wykonać? Obojętnie - Zdjęcie/z czym ma być? Z koniem - Dodatkowe prośby, uwagi : czy rozmiar mógł by być 60x60 pixeli i 10 KB ? | |
|
| |
Bodajże Jedną nogą w ZM
| Temat: Re: Darmówka od Ani i Themmy! :) Sob Lis 24, 2012 8:08 am | |
| Refuse - Super jest, bardzo dziękuje :3 EDIT ale chyba coś nie tak z tłem :/ | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Darmówka od Ani i Themmy! :) Nie Lis 25, 2012 5:45 am | |
| Tło jest dobre, przynajmniej ja wykonałam przezroczyste. Jeśli Zagroda nie obsługuje już przezroczystości, co zawsze robiła, tło jest czarne. Mogę wykonać avatar kwadratowy. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Darmówka od Ani i Themmy! :) | |
| |
|
| |
| Darmówka od Ani i Themmy! :) | |
|