Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Pomoc z konikiem :) | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Sheila86 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sheila86 Liczba postów : 658 Dołączył : 03/07/2011
| Temat: Pomoc z konikiem :) Wto Lip 05, 2011 3:00 am | |
| Mam 2 letnią klaczkę czystej krwi arabskiej i potrzebuję ją sprzedać. Konik jest hmmm śliczny, ale niestety zawaliłam sprawę z trenowaniem. Jak wiecie jestem nowym graczem i zanim przeczytałam poradniki na Zagrodzie zaczęłam klaczkę postarzać (nie miała towarzysza itd). Ogólnie sprawa z nią wygląda średnio i klaczka wiele nie osiągnie(tak mi sie wydaje). Druga rzecz chciałabym zaliczyć zadanie nr 27 i sprzedać ją na aukcji. Czy ktoś byłby chętny ją odkupić? W razie czego odkupię ją następnego dnia po tej samej cenie (wystawiłabym za 500 eq). To przynajmniej miałabym zaliczone zadanie. Nie zamierzam jej sprzedawać do schroniska w grze i nie chciałabym, żeby tam trafiła więc jeśli po zakupie jej ode mnie chcielibyście dać ją do schroniska to proszę nie piszcie. Może jest ktoś komu udałoby się wyciągnąć z tej klaczki więcej. Potrenować ją jakoś itd a jeśli nie to czy pomożecie mi chociaż zaliczyć zadanie? Bardzo proszę o odpowiedzi tutaj w temacie. Aha klacz ma na imię Sharon i można ją zobaczyć w moim profilu na howrse. Posiada też konika morskiego (jakiś czas tem miałam ich w nadmiarze a nie mogłam jeszcze sprzedawać). Mój nick w grze jest taki jak tutaj: Sheila86 *Dodałabym linka klikalnego do profilu albo do konika, ale nie umiem, sorki | |
| | | MysticsDream Już coś wie
Liczba postów : 214 Dołączył : 27/03/2011
| Temat: Re: Pomoc z konikiem :) Wto Lip 05, 2011 4:33 am | |
| Wytrenować... To ja nie bardzo w taki klocki. Ale mogę odkupić od Ciebie jakiegokolwiek konika, którego po 10 dniach mogłabyś odzyskać (Jeśli masz sprzedaże prywatne ) | |
| | | Sheila86 Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Pomoc z konikiem :) Sro Lip 06, 2011 12:43 am | |
| Niestety nie mam jeszcze sprzedaży prywatnych. Posiadam tylko 1 punkt karmy.. Za niedlugo bede miała drugi ale na trzeci przyjdzie troszkę poczekać. Konika ponownie wystawiłam na aukcji, może jednak ktos go kupi. | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Pomoc z konikiem :) Sro Lip 06, 2011 9:47 am | |
| zadanie będziesz mieć zaliczone | |
| | | Sheila86 Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Pomoc z konikiem :) Sro Lip 06, 2011 12:46 pm | |
| - LadyArvena napisał:
- zadanie będziesz mieć zaliczone
LadyArwena dziekuje :** Jak coś to odkupię ją od Ciebie za kilka dni (podobno jest jakiś limit 10 dni czy cos?) | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Pomoc z konikiem :) | |
| |
| | | | Pomoc z konikiem :) | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|