Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Pomoc z konikiem :)

Go down 
3 posters
AutorWiadomość
Sheila86
Przyjaciel Zagrody
Sheila86

Nick w grze : Sheila86
Liczba postów : 658

Pomoc z konikiem :) Empty
PisanieTemat: Pomoc z konikiem :)   Pomoc z konikiem :) I_icon_minipostWto Lip 05, 2011 3:00 am

Mam 2 letnią klaczkę czystej krwi arabskiej i potrzebuję ją sprzedać. Konik jest hmmm śliczny, ale niestety zawaliłam sprawę z trenowaniem. Jak wiecie jestem nowym graczem i zanim przeczytałam poradniki na Zagrodzie zaczęłam klaczkę postarzać (nie miała towarzysza itd). Ogólnie sprawa z nią wygląda średnio i klaczka wiele nie osiągnie(tak mi sie wydaje). Druga rzecz chciałabym zaliczyć zadanie nr 27 i sprzedać ją na aukcji. Czy ktoś byłby chętny ją odkupić? W razie czego odkupię ją następnego dnia po tej samej cenie (wystawiłabym za 500 eq). To przynajmniej miałabym zaliczone zadanie. Nie zamierzam jej sprzedawać do schroniska w grze i nie chciałabym, żeby tam trafiła więc jeśli po zakupie jej ode mnie chcielibyście dać ją do schroniska to proszę nie piszcie. Może jest ktoś komu udałoby się wyciągnąć z tej klaczki więcej. Potrenować ją jakoś itd a jeśli nie to czy pomożecie mi chociaż zaliczyć zadanie?Smile Bardzo proszę o odpowiedzi tutaj w temacie.
Aha klacz ma na imię Sharon i można ją zobaczyć w moim profilu na howrse. Posiada też konika morskiego (jakiś czas tem miałam ich w nadmiarze a nie mogłam jeszcze sprzedawać). Mój nick w grze jest taki jak tutaj: Sheila86
*Dodałabym linka klikalnego do profilu albo do konika, ale nie umiem, sorki Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1084664
MysticsDream
Już coś wie
MysticsDream

Liczba postów : 214

PisanieTemat: Re: Pomoc z konikiem :)   Pomoc z konikiem :) I_icon_minipostWto Lip 05, 2011 4:33 am

Wytrenować... To ja nie bardzo w taki klocki.
Ale mogę odkupić od Ciebie jakiegokolwiek konika, którego po 10 dniach mogłabyś odzyskać (Jeśli masz sprzedaże prywatne Smile )
Powrót do góry Go down
Sheila86
Przyjaciel Zagrody
Sheila86

PisanieTemat: Re: Pomoc z konikiem :)   Pomoc z konikiem :) I_icon_minipostSro Lip 06, 2011 12:43 am

Niestety nie mam jeszcze sprzedaży prywatnych. Posiadam tylko 1 punkt karmy.. Za niedlugo bede miała drugi ale na trzeci przyjdzie troszkę poczekać. Konika ponownie wystawiłam na aukcji, może jednak ktos go kupi.
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: Pomoc z konikiem :)   Pomoc z konikiem :) I_icon_minipostSro Lip 06, 2011 9:47 am

zadanie będziesz mieć zaliczone Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Sheila86
Przyjaciel Zagrody
Sheila86

PisanieTemat: Re: Pomoc z konikiem :)   Pomoc z konikiem :) I_icon_minipostSro Lip 06, 2011 12:46 pm

LadyArvena napisał:
zadanie będziesz mieć zaliczone Wink

LadyArwena dziekuje :** Jak coś to odkupię ją od Ciebie za kilka dni (podobno jest jakiś limit 10 dni czy cos?)

Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Pomoc z konikiem :)   Pomoc z konikiem :) I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Pomoc z konikiem :)
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Pomoc