Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Zmiana profilu hodowli

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
JaneGrey
Nowy
JaneGrey

Liczba postów : 3

Zmiana profilu hodowli Empty
PisanieTemat: Zmiana profilu hodowli   Zmiana profilu hodowli I_icon_minipostWto Lip 05, 2011 8:43 am

Planuję zmienić profil hodowli z koni pełnej krwi angielskiej na rasę...no właśnie, jaką? Zależy mi naturalnie na wysokiej pozycji w rankingu, no i miła byłaby świadomość, że hoduje się konie z jednym z lepszych PG w grze. Stąd moje pytanie: jak uważacie, przy hodowli której rasy stosunkowo "najłatwiej" kupić dobre źrebaki, przebić się i odnieść sukces? Które rasy uważacie za najbardziej zdominowane przez wiodące hodowle i trudne do zainwestowania?
Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi Very Happy
Powrót do góry Go down
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

Liczba postów : 1195

PisanieTemat: Re: Zmiana profilu hodowli   Zmiana profilu hodowli I_icon_minipostWto Lip 05, 2011 10:24 am

Wiesz, możesz dalej ciągnąć angole, są dobre.
Najłatwiej mi się wydaje z szetlandami Razz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1714772
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Re   Zmiana profilu hodowli I_icon_minipostWto Lip 05, 2011 11:57 am

Ja osobiście polecam luzytany.Łatwo u nich osiągnąc dobre PG;) Ale Czeko też ma rację,bo szetlandy też się nadają.
Powrót do góry Go down
JaneGrey
Nowy
JaneGrey

Liczba postów : 3

PisanieTemat: Re: Zmiana profilu hodowli   Zmiana profilu hodowli I_icon_minipostSro Lip 06, 2011 2:01 am

Szczerze mówiąc, po Waszych opiniach skłaniam się ku szetlandom, zastanawiam się tylko, ile osób jest zainteresowanych tą rasą i czy znajdę na nie rynek zbytu? A co sądzicie o fryzach?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zmiana profilu hodowli   Zmiana profilu hodowli I_icon_minipostSro Lip 06, 2011 5:17 am

Fryzy tez są łatwe w blupowaniu jednak rasą przodującą w PG na howrse są luzytany
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Zmiana profilu hodowli   Zmiana profilu hodowli I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Zmiana profilu hodowli
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» GRA - Zmiana tła w grze
» Zmiana Czasu :)
» Zmiana czasu
» Zmiana zakładki z nazwą kategorii
» FORUM - zmiana z emoticonkami

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach