Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Zmiana profilu hodowli | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
JaneGrey Nowy
Liczba postów : 3 Dołączył : 05/07/2011
| Temat: Zmiana profilu hodowli Wto Lip 05, 2011 8:43 am | |
| Planuję zmienić profil hodowli z koni pełnej krwi angielskiej na rasę...no właśnie, jaką? Zależy mi naturalnie na wysokiej pozycji w rankingu, no i miła byłaby świadomość, że hoduje się konie z jednym z lepszych PG w grze. Stąd moje pytanie: jak uważacie, przy hodowli której rasy stosunkowo "najłatwiej" kupić dobre źrebaki, przebić się i odnieść sukces? Które rasy uważacie za najbardziej zdominowane przez wiodące hodowle i trudne do zainwestowania? Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi | |
| | | CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: Zmiana profilu hodowli Wto Lip 05, 2011 10:24 am | |
| Wiesz, możesz dalej ciągnąć angole, są dobre. Najłatwiej mi się wydaje z szetlandami | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Re Wto Lip 05, 2011 11:57 am | |
| Ja osobiście polecam luzytany.Łatwo u nich osiągnąc dobre PG;) Ale Czeko też ma rację,bo szetlandy też się nadają. |
| | | JaneGrey Nowy
Liczba postów : 3 Dołączył : 05/07/2011
| Temat: Re: Zmiana profilu hodowli Sro Lip 06, 2011 2:01 am | |
| Szczerze mówiąc, po Waszych opiniach skłaniam się ku szetlandom, zastanawiam się tylko, ile osób jest zainteresowanych tą rasą i czy znajdę na nie rynek zbytu? A co sądzicie o fryzach? | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Zmiana profilu hodowli Sro Lip 06, 2011 5:17 am | |
| Fryzy tez są łatwe w blupowaniu jednak rasą przodującą w PG na howrse są luzytany |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Zmiana profilu hodowli | |
| |
| | | | Zmiana profilu hodowli | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|