Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Moderacja, a nieuprzejmość. | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Moderacja, a nieuprzejmość. Wto Paź 30, 2012 2:21 pm | |
| Witam, dzisiaj spotkałam sie z pytaniem na forum o takiej treści: - Cytat :
| w statystykach rasy achałta jest liczba koni wyścigowych ileśtam i moje pytanie po czym poznać że koń jest wyścigowy??? i zobaczcie na moim koncie zakładka achał tekiny koń Will ale imię ma kolorowe |
Po kilku nieuprzejmych wypowiedziach był dopisek o następującej treści: - Cytat :
Użytkownicy na taki pytania, zazwyczaj odpowiadają nie miło, ale.. Być może to ja jestem przewrażliwiona na tym punkcie, ale czy nie uważacie, że ta odpowiedź była niezby miła i zaakceptowana przez moderację? Swoją drogą, na howrse jest użycie pojęcie koń wyścigowy. KLIK |
| | | Sheila86 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sheila86 Liczba postów : 658 Dołączył : 03/07/2011
| Temat: Re: Moderacja, a nieuprzejmość. Wto Paź 30, 2012 2:24 pm | |
| zgadzam się z tobą, takie wypowiedzi nie powinny być tolerowane. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Moderacja, a nieuprzejmość. Wto Paź 30, 2012 2:27 pm | |
| Wydaje mi się, że moderatorzy na howrse bardziej zajmują się osobami piszącymi swoje opinie i poglądy na temat gry niż na nieuprzejmość i spam takich ja w przykładzie graczy. Czy mieliście problem z wejściem na Zagrodę ? |
| | | Athi Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Foxtrot Liczba postów : 534 Dołączył : 03/11/2011
| Temat: Re: Moderacja, a nieuprzejmość. Wto Paź 30, 2012 3:00 pm | |
| - Kamil2010 napisał:
- Wydaje mi się, że moderatorzy na howrse bardziej zajmują się osobami piszącymi swoje opinie i poglądy na temat gry niż na nieuprzejmość i spam takich ja w przykładzie graczy.
Czy mieliście problem z wejściem na Zagrodę ? [off]Ja tak. Ładowało mi się niemiłosiernie długo, a potem pokazał się komunikat[/off] Co do tematu: Uważam, że modzi powinni reagować, w screenie w końcu obrażono autorkę pytania. | |
| | | Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: Moderacja, a nieuprzejmość. Sro Paź 31, 2012 5:31 am | |
| Co gorsza pewnie jakby ktoś zwrócił uwagę, że obraża kogoś, to sam w "nagrodę" dostałby bana. ;/ | |
| | | Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: Moderacja, a nieuprzejmość. Sro Paź 31, 2012 12:55 pm | |
| Na hrs są równi i równiejsi, nie zapominajcie o tym. Niestety ale tak jest. | |
| | | Reita-chan Już coś wie
Nick w grze : Recai Liczba postów : 258 Dołączył : 27/01/2012
| Temat: Re: Moderacja, a nieuprzejmość. Czw Lis 29, 2012 12:09 pm | |
| A ja się nie zgadzam. Czy trudno jest zrozumieć, że niektórzy mają już dość głupich pytań? Po drugie osoba zadająca pytanie zareklamowała ewidentnie swojego konia, co jak mniemam jest zabronione na forum. Owszem, akurat ta osoba używając słowa "głupi" zachowała się niegrzecznie, ale jeśli ktoś dość ostro, a jednakże kulturalnie wyraża swoje zadowolenie to nic złego w tym nie widzę. | |
| | | Tiamat Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Tiamat Liczba postów : 749 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: Moderacja, a nieuprzejmość. Czw Lis 29, 2012 12:13 pm | |
| Reita, jednak jakbyś się poczuła, gdyby ktoś Ci takie coś napisał? Może dziewczyna była nowa i nie wiedziała, że nie można się o takie coś pytać? Zresztą, takie zachowania nie powinny być tolerowane. | |
| | | Reita-chan Już coś wie
Nick w grze : Recai Liczba postów : 258 Dołączył : 27/01/2012
| Temat: Re: Moderacja, a nieuprzejmość. Czw Lis 29, 2012 12:32 pm | |
| - Reita-chan napisał:
Owszem, akurat ta osoba używając słowa "głupi" zachowała się niegrzecznie Nie napisałam, że akurat ta nie była niegrzeczna. Jeśli ktoś jest nowy raczej powinien przeczytać zasady, potem dopiero się za coś brać, nieprawdaż? | |
| | | Tiamat Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Tiamat Liczba postów : 749 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: Moderacja, a nieuprzejmość. Czw Lis 29, 2012 12:37 pm | |
| A jednak każdy wie, że tego nie robią, więc wystarczy grzecznie powiedzieć, że to zabronione. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Moderacja, a nieuprzejmość. | |
| |
| | | | Moderacja, a nieuprzejmość. | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|