Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Star Stable Online | |
|
+29Deni Shira66 Księżniczka Żulietta Heroiczna Kirara Moskit. karusia9898 dogmagic ardnasak Diamont Sweety ♥ olusia061200 Silvara Płatki z Mlekiem xD Wild_Horse Star212 magnolia77 Blagier pe$$ia blueberry. sokowirowka Linea2010 AfrodytaXD Zaplątana LaVista Pati...xd Afera4268 Nevarra hanka1998 33 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Shira66 Raczkujący
Nick w grze : Shira66 Liczba postów : 70 Dołączył : 06/08/2013
| Temat: Re: Star Stable Online Sob Mar 22, 2014 6:16 am | |
| Cóż... Jak dla mnie SSO jest lepsze od stajni marzeń... SSO stale ulepszają, są różne rasy, lepiej zrobione mapy, Podgląd mapy terenu/minimapa i sklep. Niestety SSO jest strasznie drogie. Miesiąc SR kosztuje z tego co wiem ok 30 zł? A taki 'dożywotni' SR gdzieś 300zł... No cóż :I Ale jak ktoś już zrobił wszystko 'podstawowe' To może być przez 10 dni StarRider'em xd wystarczy na stronie w moim koncie w zakładce z kodami wpisać HAPPYPIXE10, Ci co już mieli wcześniej kupionego StarRider'a niestety nie mogą z tego korzystać .3. Nie wiem czy ktoś już wspominało tym kodzie czy nie, no ale xD | |
| | | dogmagic Nowy
Nick w grze : dogmagic Liczba postów : 15 Dołączył : 30/09/2013
| Temat: Re: Star Stable Online Nie Cze 29, 2014 12:39 am | |
| Kiedy wróciłam do gry, to mnie nie może połączyć z serwerem, a mam dobre łącze i zaporę :< chyba | |
| | | Wild_Horse Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Elsker Liczba postów : 553 Dołączył : 06/02/2013
| Temat: Re: Star Stable Online Nie Wrz 07, 2014 8:10 am | |
| Przełamałam się i gram. Jestem Ana (takie piękne imię) Deerknight i jeszcze nie bardzo ogarniam grę. Jest jakaś grupa, klub (czy jak to tam się nazywa) Zagrody Mgły?
Edit: W jaki sposób kupuje się tego Star Raidera? Bo domyślam się że nie wystarczy tylko kliknąć? | |
| | | Deni Nowy
Liczba postów : 3 Dołączył : 02/07/2012
| Temat: Re: Star Stable Online Pon Lis 24, 2014 8:40 am | |
| Ja mam taki mały problem, kupiłam konia, wyświetliło mi że będzie czekał na mnie w boksie, ale nie wiem gdzie? w macierzystej stajni nie ma, w osadzie gdzie go kupiłam, też nie ma. Może jest ktoś obeznany z grą i może mnie trochę oświecić? Byłabym wdzięczna Zaznaczam że koń był kupiony wczoraj, czyli gdzieś powinien być, o mi gwiazdki odjęło. | |
| | | Heartlend10 Już coś wie
Nick w grze : Heartlend10 Liczba postów : 141 Dołączył : 03/09/2012
| Temat: Re: Star Stable Online Pią Gru 19, 2014 5:08 pm | |
| Deni-W macierzystej stajni są wielkie drzwi z gwiazdką o ile dobrze pamiętam. Jest to wejście do tak jakby swojej stajni w której można (gdy się ma SR) chować sprzęt,ubrania itd. No i oczywiście są tam też kupione konie | |
| | | Deni Nowy
| Temat: Re: Star Stable Online Pon Gru 22, 2014 3:42 pm | |
| Heartlend10, dziękuję Już znalazłam. | |
| | | Deni Nowy
| Temat: Re: Star Stable Online Sob Lut 14, 2015 9:50 am | |
| Hej, znowu mam zazgwozdkę pomogłam uwolnić Lisę z tej Pandorii przy pomocy pradawnego drzewa które znajduje się na terenie Zapomnianych Pól. Potem pogadałam na radzie Druidów, a potem z Elizabeth i tutaj ugrzęzłam, bo nie doczytałam dokładnie . Miałam gdzieś pojechać ( chyba) i wrócić naokoło do Elizaeth, to naokoło jest dla mnie jakieś mało zrozumiałe.... No ale nie wiem co dalej, w dzienniku nie ma zadania, próbuję znaleźć jakiś ślad i nic. Jeżeli ktoś doszedł do tego zadania, i wie co przegapiłam... to proszę bardzo o pomoc. | |
| | | Dianamp5 Nowy
Nick w grze : Dianamp5 Liczba postów : 14 Dołączył : 18/03/2014
| Temat: Re: Star Stable Online Czw Maj 21, 2015 10:13 am | |
| Hah xD. Gram w to od dawna, jeszcze zanim założyłam tu konto :p. | |
| | | Oliweczkam1234 Nowy
Nick w grze : kucykowagirl7000 Liczba postów : 45 Dołączył : 15/06/2015
| Temat: Re: Star Stable Online Czw Lip 30, 2015 5:37 am | |
| - hanka1998 napisał:
- Nevarra napisał:
- Zaczyna kusić bardziej niż Howrse...
Aaaa, jest haczyk. Wersja darmowa pozwala na stworzenie swojego konia, chatowanie z przyjaciółmi i dostęp do Fort Pinta i Moorland Stables. Cała reszta (udział w przygodach, zbieranie punktów w zawodach, dostęp do nowych zawodów, zawody drużynowe, stworzernie http://starstable.forumpl.net/ze znajomymi własnej szkółki, dostęp do wyposażenia i ubrań, możliwość zdobycia wyższego poziomu, zwiedzanie świata i rozwiązywanie zadań) jest juz płątne. Lol. Odechciało mi się nieco gry XD Czyli co w takim razie można za darmo? Wychodzi na to, że prawie nic. Mimo wszystko można się pobawić
EDIT: Znalazłam bloga o SSO. Z tego co widzę, to nawet bez tego Gwiezdnego Jeźdźca można mieć jakieś bajery typu siodła, uzdy i owijki, ale poziom postaci pozostaje na 4 lvl i nie ma pewnych opcji. Ciekawe.. Link do tego bloga. Chyba jednak to ściągnę XD Sorka że piszę trzy lata potem xD Mam nadzieję że czytacie. Ja mam star ridera forever, a gierka odlotowa. Jesteście na ciastku? Mam na imię Eleanor Masterhaven. A tutaj link na forum star stable online:http://starstable.forumpl.net/ | |
| | | Oliweczkam1234 Nowy
Nick w grze : kucykowagirl7000 Liczba postów : 45 Dołączył : 15/06/2015
| Temat: Re: Star Stable Online Pon Sie 17, 2015 1:56 pm | |
| I jeszcze coś, teraz sr life 130 zł. Ile na to czekałam! Lepsze od howrse? Sama chyba przestanę grać w howrse! Jestem uzależniona Ochotnicy na konto? XD żart. | |
| | | koniarka19 Nowy
Nick w grze : koniarka19 Liczba postów : 41 Dołączył : 01/08/2011
| Temat: Re: Star Stable Online Wto Kwi 05, 2016 3:10 pm | |
| Ja też gram w sso jestem Bora Eveningarden obecnie mam 17 lvl ^^ | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Star Stable Online | |
| |
| | | | Star Stable Online | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |