Go?? Gość
| Temat: Pracownia liluse! Czw Lis 01, 2012 5:17 am | |
|
PrezentacjePrzykłady: Kliknij aby zobaczyć Cennik: bonusy,10000 equus, kupon, koń powyżej 25 roku życia, koń z PG wyższym niż 850 i inne Formularz: - Kod:
-
[u][b]Formularz na prezentacje: [/b][/u] [b]Zdjęcie[/b]: [b]Tytuły Ramek:[/b] [b]Zapłata:[/b] [b]Nick:[/b] [b]Inne napisy:[/b] [b]Inne:[/b] Kod HTML wykonuję do maksymalnie 4 ramek. Mam zgodę na użycie zdjęć Karoliny Wengerek oraz Gosi MąkosyPrace oddaje po przekazaniu zapłatyAvataryPrzykłady: Cennik: bonusy,PD,10000 equus, kupon, koń powyżej 25 roku życia, koń z PG wyższym niż 850 i inneFormularz: - Kod:
-
[u][b]Formularz na avatar:[/b][/u] [b]Zdjęcie[/b]: [b]Zapłata:[/b] [b]Nick:[/b] [b]Inne napisy:[/b] [b]Inne:[/b] Mam zgodę na użycie zdjęć Karoliny Wengerek oraz Gosi MąkosyPrace oddaje po przekazaniu zapłaty Tła na YouTubePrzykłady:Kliknij aby zobaczyćCennik: bonusy,10000 equus, kupon, koń powyżej 25 roku życia, koń z PG wyższym niż 850 i inne Formularz: - Kod:
-
[/i][/i][u][b]Formularz na tło na YouTube: [/b][/u] [b]Zdjęcia[/b]: [b]Zapłata:[/b] [b]Nick:[/b] [b]Inne napisy:[/b] [b]Wymiary:[/b] [b]Inne:[/b] Mam zgodę na użycie zdjęć Karoliny Wengerek oraz Gosi Mąkosy Prace oddaje po przekazaniu zapłatyBaneryCennik: bonusy,10000 equus, kupon, koń powyżej 25 roku życia, koń z PG wyższym niż 850 i inneFormularz: - Kod:
-
[u][b]Formularz na baner: [/b][/u] [b]Zdjęcia[/b]: [b]Zapłata:[/b] [b]Napisy:[/b] [b]Wymiary:[/b] [b]Inne:[/b] Drobne zabiegi graficzne: Zmniejszanie, rozjaśniacie, przycinanie, przyciemnianie, postarzanie,zmiana barw i inne Cennik: bonusy,10000 equus, kupon, koń powyżej 25 roku życia, koń z PG wyższym niż 850 i inneFormularz: - Kod:
-
[u][b]Formularz na tło na drobne zabiegi graficzne: [/b][/u][b]Typ:[/b][b]Zdjęcia[/b]: [b]Zapłata:[/b] [b]Wymiary:[/b] [b]Opis: [/b] [b]Inne:[/b] Mam zgodę na użycie zdjęć Karoliny Wengerek oraz Gosi MąkosyPrace oddaje po przekazaniu zapłaty |
|
Always Już coś wie
Nick w grze : Always Liczba postów : 129 Dołączył : 26/10/2012
| Temat: Re: Pracownia liluse! Sro Lis 07, 2012 12:53 am | |
| Ładne prace robisz, ale nie ma cię już na howrse. Próbowałam się zalogować na ciebie i pisze że złe hasło. Jeszcze było tak kilka razy. Później popatrzałam czy mnie usunełaś z współdzielenia konta, ale nie umiałam tego sprawdzić, więc poszłam na twój profil i pisze że tej osoby nie ma na howrse. | |
|
tinolandia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : tinolandia Liczba postów : 1555 Dołączył : 17/05/2012
| Temat: Re: Pracownia liluse! Pią Lis 09, 2012 1:24 pm | |
| na jaki profil trzeba zapłacić? | |
|
Go?? Gość
| Temat: Re: Pracownia liluse! Sob Lis 10, 2012 12:13 am | |
| Nowe konto : http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2482696 |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Pracownia liluse! | |