Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Slender The Eight Pages | |
|
+6Banan EveDallas Kai Shouri kucykwyrwij hanka1998 Ayame 10 posters | Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Slender The Eight Pages Sob Lis 03, 2012 1:06 am | |
| Gra - creepasta, która większość zna Do ściągnięcia tutaj "Slender to darmowy pierwszoosobowy horror opracowany przez studio Parsec Productions. Deweloper gry stworzył ją w ramach uczenia się silnika Unity. Prosty w swoich założeniach oraz wykonaniu projekt szybko zdobył sympatię graczy i stał się prawdziwym hitem. W grze wcielamy się w bohatera, który błądzi po lesie i próbuje odszukać 8 stron manuskryptu na temat tytułowej paranormalnej istoty – Slender Man. Według legend, przypomina ona wyjątkowo chudego mężczyznę w garniturze i posiada zdolność hipnotyzowania swoich ofiar oraz rozciągania ciała na nieludzkie długości. Z niewiadomych przyczyn Slender Man śledzi i morduje ludzi. Każde spotkanie z nim jest więc wielkim zagrożeniem dla życia. Podczas samej rozgrywki przemierzamy wyjątkowo mroczny las oraz znajdujące się w nim budynki. Zadanie wydaje się proste – znaleźć wszystkie strony manuskryptu. Tak naprawdę wykonanie go wymaga mocnych nerwów, bo autorzy Slender postarali się o to, aby gra była przerażająca. Bohater nie dysponuje żadną bronią i może jedynie biegać z latarką. Bardzo szybko pojawia się tytułowy Slender Man, który stopniowo zmniejsza dystans do gracza. Już samo patrzenie w kierunku potwora wpływa negatywnie na stan psychiczny postaci. Slender jest grą bardzo prostą od strony technicznej, więc nie zachwyca grafiką, czy animacjami. Mimo tego, produkcja jest sugestywna, bo w dobry sposób operuje oświetleniem oraz dźwiękami. Z tego względu, można polecić ją tylko osobom, które lubią się bać." |
| | | Ayame Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Emi99 Liczba postów : 776 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: Slender The Eight Pages Sob Lis 03, 2012 4:07 am | |
| Grałam i naprawdę mimo swojej prostoty jest straszne (albo może właśnie dzięki niej). Gra wywołuje taki prymitywny strach, nic wyszukanego, ale emocje są xD Kiedy zobaczysz Slender Mana powinieneś od razu się odwrócić, a wtedy można czasem zawału dostać :'D | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Slender The Eight Pages Sob Lis 03, 2012 4:13 am | |
| Ściągnęłabym, ale nie mam cierpliwości do takich gier. Jeszcze zobaczę Slendera i co będzie? Najprawdopodobniej będą mnie wyciągali spod łóżka, gdzie zwieję ze strachu XD | |
| | | kucykwyrwij Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : kucykwyrwij Liczba postów : 384 Dołączył : 22/04/2012
| Temat: Re: Slender The Eight Pages Sob Lis 03, 2012 4:42 am | |
| A to jest darmowe, w sensie to ściągnięcie? Bo ja chyba pogram ^^ | |
| | | Kai Shouri Już coś wie
Nick w grze : Kai Shouri Liczba postów : 231 Dołączył : 26/12/2011
| Temat: Re: Slender The Eight Pages Sob Lis 03, 2012 6:53 am | |
| Tak, to darmowa gra. Osobiście nie grałam, ale oglądałam sporo Slendera na filmikach u znanych youtuberów na YouTube i wiem, że jest niezła | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Slender The Eight Pages Sob Lis 03, 2012 7:38 am | |
| Slender *.* Ściągnę jutro XD | |
| | | Banan Raczkujący
Nick w grze : Bananeq Liczba postów : 97 Dołączył : 03/10/2012
| Temat: Re: Slender The Eight Pages Sob Lis 03, 2012 9:26 am | |
| Slendi :DDD
Grałam na tablecie xdd
Dla szukających dreszczyku emocji polecam Amnesie lub grę Paranormal ^^
| |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Slender The Eight Pages Pon Lis 05, 2012 9:21 am | |
| Ściągnęłam, pograłam z bratem może ze 2 minuty i wyłączyłam XD Poproszę znajomych, żeby zagrali jak do mnie przyjdą, może być ciekawie ^^ | |
| | | Presence Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Presence Liczba postów : 1861 Dołączył : 23/07/2011
| Temat: Re: Slender The Eight Pages Czw Lis 08, 2012 7:05 am | |
| Grałam Mój rekord: 1 kartka ! xD Okropnie straszna gra | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Slender The Eight Pages Czw Lis 08, 2012 7:10 am | |
| Ej, wexcie toto, grałam wieczorem, takiego stresa to miałam tylko na historii jak jedyna np nie zgłosiłam XD | |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Slender The Eight Pages Pon Gru 24, 2012 1:16 pm | |
| Odświeżę troszkę temacik. Uwielbiam grać w Slendzia, zawsze mam cykora ale i tak nie wyłączam gry. Łapie mnie czasem nawet bez kartki. ;d | |
| | | PlaybackJunkie8 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Julis Liczba postów : 1483 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: Slender The Eight Pages Pon Gru 24, 2012 4:08 pm | |
| Dżizas, czytałam o Slenderku, koledzy mi opowiadają o tej grze, lubię sie bać, ale jakbym zobaczyła Slenderka to zawał murowany. Nie chodzi o straszność, ale o zaskoczkę. XD | |
| | | Manroe Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 586 Dołączył : 08/04/2012
| Temat: Re: Slender The Eight Pages Wto Gru 25, 2012 2:58 am | |
| O boże XD Mnie złapał z jedną kartką... Szok, gra zdecydowanie nie dla osób, które są same np. w domu. Muszą być CO NAJMNIEJ 2 osoby w pobliżu. XD | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Slender The Eight Pages | |
| |
| | | | Slender The Eight Pages | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|