Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Slender The Eight Pages

Go down 
+6
Banan
EveDallas
Kai Shouri
kucykwyrwij
hanka1998
Ayame
10 posters
AutorWiadomość
Gość
Gość
Anonymous

Slender The Eight Pages Empty
PisanieTemat: Slender The Eight Pages   Slender The Eight Pages I_icon_minipostSob Lis 03, 2012 1:06 am

Gra - creepasta, która większość zna Very Happy Do ściągnięcia tutaj

"Slender to darmowy pierwszoosobowy horror opracowany przez studio Parsec Productions. Deweloper gry stworzył ją w ramach uczenia się silnika Unity. Prosty w swoich założeniach oraz wykonaniu projekt szybko zdobył sympatię graczy i stał się prawdziwym hitem.
W grze wcielamy się w bohatera, który błądzi po lesie i próbuje odszukać 8 stron manuskryptu na temat tytułowej paranormalnej istoty – Slender Man. Według legend, przypomina ona wyjątkowo chudego mężczyznę w garniturze i posiada zdolność hipnotyzowania swoich ofiar oraz rozciągania ciała na nieludzkie długości. Z niewiadomych przyczyn Slender Man śledzi i morduje ludzi. Każde spotkanie z nim jest więc wielkim zagrożeniem dla życia.
Podczas samej rozgrywki przemierzamy wyjątkowo mroczny las oraz znajdujące się w nim budynki. Zadanie wydaje się proste – znaleźć wszystkie strony manuskryptu. Tak naprawdę wykonanie go wymaga mocnych nerwów, bo autorzy Slender postarali się o to, aby gra była przerażająca. Bohater nie dysponuje żadną bronią i może jedynie biegać z latarką. Bardzo szybko pojawia się tytułowy Slender Man, który stopniowo zmniejsza dystans do gracza. Już samo patrzenie w kierunku potwora wpływa negatywnie na stan psychiczny postaci.
Slender jest grą bardzo prostą od strony technicznej, więc nie zachwyca grafiką, czy animacjami. Mimo tego, produkcja jest sugestywna, bo w dobry sposób operuje oświetleniem oraz dźwiękami. Z tego względu, można polecić ją tylko osobom, które lubią się bać."
Powrót do góry Go down
Ayame
Przyjaciel Zagrody
Ayame

Nick w grze : Emi99
Liczba postów : 776

PisanieTemat: Re: Slender The Eight Pages   Slender The Eight Pages I_icon_minipostSob Lis 03, 2012 4:07 am

Grałam i naprawdę mimo swojej prostoty jest straszne (albo może właśnie dzięki niej). Gra wywołuje taki prymitywny strach, nic wyszukanego, ale emocje są xD Kiedy zobaczysz Slender Mana powinieneś od razu się odwrócić, a wtedy można czasem zawału dostać :'D
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Slender The Eight Pages   Slender The Eight Pages I_icon_minipostSob Lis 03, 2012 4:13 am

Ściągnęłabym, ale nie mam cierpliwości do takich gier. Jeszcze zobaczę Slendera i co będzie? Najprawdopodobniej będą mnie wyciągali spod łóżka, gdzie zwieję ze strachu XD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
kucykwyrwij
Przyjaciel Zagrody
kucykwyrwij

Nick w grze : kucykwyrwij
Liczba postów : 384

PisanieTemat: Re: Slender The Eight Pages   Slender The Eight Pages I_icon_minipostSob Lis 03, 2012 4:42 am

A to jest darmowe, w sensie to ściągnięcie?
Bo ja chyba pogram ^^
Powrót do góry Go down
Kai Shouri
Już coś wie
Kai Shouri

Nick w grze : Kai Shouri
Liczba postów : 231

PisanieTemat: Re: Slender The Eight Pages   Slender The Eight Pages I_icon_minipostSob Lis 03, 2012 6:53 am

Tak, to darmowa gra.

Osobiście nie grałam, ale oglądałam sporo Slendera na filmikach u znanych youtuberów na YouTube i wiem, że jest niezła Smile
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Slender The Eight Pages   Slender The Eight Pages I_icon_minipostSob Lis 03, 2012 7:38 am

Slender *.*
Ściągnę jutro XD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Banan
Raczkujący
Banan

Nick w grze : Bananeq
Liczba postów : 97

PisanieTemat: Re: Slender The Eight Pages   Slender The Eight Pages I_icon_minipostSob Lis 03, 2012 9:26 am

Slendi :DDD

Grałam na tablecie xdd

Dla szukających dreszczyku emocji polecam Amnesie lub grę Paranormal ^^

Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Slender The Eight Pages   Slender The Eight Pages I_icon_minipostPon Lis 05, 2012 9:21 am

Ściągnęłam, pograłam z bratem może ze 2 minuty i wyłączyłam XD Poproszę znajomych, żeby zagrali jak do mnie przyjdą, może być ciekawie ^^
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Presence
Przyjaciel Zagrody
Presence

Nick w grze : Presence
Liczba postów : 1861

PisanieTemat: Re: Slender The Eight Pages   Slender The Eight Pages I_icon_minipostCzw Lis 08, 2012 7:05 am

Grałam Very Happy Mój rekord: 1 kartka ! xD Okropnie straszna gra Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3746365
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Slender The Eight Pages   Slender The Eight Pages I_icon_minipostCzw Lis 08, 2012 7:10 am

Ej, wexcie toto, grałam wieczorem, takiego stresa to miałam tylko na historii jak jedyna np nie zgłosiłam XD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: Slender The Eight Pages   Slender The Eight Pages I_icon_minipostPon Gru 24, 2012 1:16 pm

Odświeżę troszkę temacik. Smile
Uwielbiam grać w Slendzia, zawsze mam cykora ale i tak nie wyłączam gry. Razz Łapie mnie czasem nawet bez kartki. ;d
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
PlaybackJunkie8
Przyjaciel Zagrody
PlaybackJunkie8

Nick w grze : Julis
Liczba postów : 1483

PisanieTemat: Re: Slender The Eight Pages   Slender The Eight Pages I_icon_minipostPon Gru 24, 2012 4:08 pm

Dżizas, czytałam o Slenderku, koledzy mi opowiadają o tej grze, lubię sie bać, ale jakbym zobaczyła Slenderka to zawał murowany. Nie chodzi o straszność, ale o zaskoczkę. XD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=438422
Manroe
Przyjaciel Zagrody
Manroe

Liczba postów : 586

PisanieTemat: Re: Slender The Eight Pages   Slender The Eight Pages I_icon_minipostWto Gru 25, 2012 2:58 am

O boże XD Mnie złapał z jedną kartką... Szok, gra zdecydowanie nie dla osób, które są same np. w domu. Muszą być CO NAJMNIEJ 2 osoby w pobliżu. XD
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Slender The Eight Pages   Slender The Eight Pages I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Slender The Eight Pages
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: