| Ulubiona piosenka | |
|
+22-Eruina- PlaybackJunkie8 wercia d Drim Asiaa. Linea2010 LadyArvena CzekoBoom Arbuzek_10 Takashiro EveDallas Nevarra hanka1998 Layzy Arrin Clue Presence Uśmieszek anteek Aglyss Evelynek Bodajże 26 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Bodajże Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Kasidy Liczba postów : 573 Dołączył : 02/11/2012
| Temat: Ulubiona piosenka Nie Lis 04, 2012 1:19 pm | |
| Wasze ulubione piosenki :3 | |
|
| |
Evelynek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aleksandra.j.1 Liczba postów : 744 Dołączył : 30/07/2012
| Temat: Re: Ulubiona piosenka Nie Lis 04, 2012 2:08 pm | |
| | |
|
| |
Bodajże Jedną nogą w ZM
| |
| |
Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Ulubiona piosenka Pon Lis 05, 2012 8:21 am | |
| PECTUS ,,Barcelona" - ładna, nowo powstała Polska piosenka | |
|
| |
Bodajże Jedną nogą w ZM
| Temat: Re: Ulubiona piosenka Pon Lis 05, 2012 9:43 am | |
| Hmm, nie znam Mnie dobija ta ,,Jula" z piosenką ,,Nie zatrzymasz mnie" Tego się nie da słuchać.. Albo to ,,Sumertime sadness" Z tym też nie wytrzymuje.. Ostatnio polubiłam Adele - Skyfall | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Ulubiona piosenka Pon Lis 05, 2012 10:18 am | |
| - Bodajże napisał:
- Hmm, nie znam Mnie dobija ta ,,Jula" z piosenką ,,Nie zatrzymasz mnie"
Tego się nie da słuchać.. Albo to ,,Sumertime sadness" Z tym też nie wytrzymuje.. Ostatnio polubiłam Adele - Skyfall Adele - Skyfall Ja też Juli nie lubię ale to już wszystkich jej piosenek bez wyjątku |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Ulubiona piosenka Pon Lis 05, 2012 10:32 am | |
| O,to i ja się podpisuję pod Skyfall - Adele (ciągle ją psuję próbując śpiewać xD) Poza tym.. •Dżem - Kołysanka •30 Seconds to mars: - Kings and Queens -Hurricane -This is War -A beautiful lie -The Kill •Queen - Show must go on •David Guetta & Sia - She Wolf •Hurt - Ch.Aguilera •Coldplay : -Princess of China -Paradise •Rihanna - Diamonds •U2 - Where Streets Have No Name •Maroon 5 - One More Night I ostatnio po fenomenalnym wykonaniu przez Tomasza Kowalskiego piosenki Niepokonani-Perfectu polubiłam także ją Piosenek tych,które lubię jest jednak zbyt wiele by je spisać,lub po prostu zapomniałam o nich xD |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Ulubiona piosenka Pon Lis 05, 2012 10:34 am | |
| - pysia.. napisał:
- O,to i ja się podpisuję pod Skyfall - Adele (ciągle ją psuję próbując śpiewać xD)
Adele ma świetny głos Oby jej synek też miał taki i przejął talent mamy |
|
| |
anteek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aantek Liczba postów : 795 Dołączył : 10/05/2012
| Temat: Re: Ulubiona piosenka Pon Lis 05, 2012 11:07 am | |
| - Aglyss napisał:
- PECTUS ,,Barcelona" - ładna, nowo powstała Polska piosenka
Tak mi się to wkręciło, że słucham cały czas, bardzo fajna | |
|
| |
Uśmieszek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Uśmieszek06 Liczba postów : 1132 Dołączył : 09/12/2011
| Temat: Re: Ulubiona piosenka Pon Lis 05, 2012 11:19 am | |
| - pysia.. napisał:
- O,to i ja się podpisuję pod Skyfall - Adele (ciągle ją psuję próbując śpiewać xD)
Ja też. xD Ale chyba przestanę, sąsiedzi dziwnie się na mnie patrzą. | |
|
| |
Presence Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Presence Liczba postów : 1861 Dołączył : 23/07/2011
| Temat: Re: Ulubiona piosenka Pon Lis 05, 2012 11:22 am | |
| Oj dużo tego Ale tak najbardziej to: High Hopes- Pink Floyd i praktycznie wszystkie piosenki Motorhead. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Ulubiona piosenka Pon Lis 05, 2012 11:29 am | |
| - Uśmieszek napisał:
- pysia.. napisał:
Ja też. xD Ale chyba przestanę, sąsiedzi dziwnie się na mnie patrzą. Jak na Bonda ? |
|
| |
Clue Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Clue Liczba postów : 497 Dołączył : 16/09/2011
| Temat: Re: Ulubiona piosenka Pon Lis 05, 2012 12:51 pm | |
| A ja bardzo lubię muzykę filmową. Wielbię oryginalny soundtrack do Mustanga z Dzikiej Doliny, bardzo mi się podoba głos pana Bryana Adamsa Ostatnio też, moja wielka namiętna miłość- muzyka do Ogniem i Mieczem, wymusza na człowieku emocje, aż jest się dumnym z bycia Polakiem (jakie interpretacje się zaczynają ) Oprócz tego- na złość: Die Antwoord ze swoją spektakularnie dziwną, ale świetną muzyką- rap mocno alternatywny, zupełnie inny i moim zdaniem lepszy, niż te wszystkie polskie hip hopy i większość amerykańskich Black Sabbath, RHCP, sporo mainstreamowych rockowych zespołów. Skunk Anansie M.I.A.- znowu coś na pograniczu alternatywnego rapu. Muzyka z serii TES, zwłaszcza Skyrim. Jazz lubię ogólnie. A temat o piosenkach, rozpisałam się o muzyce, więc macie: Husaria Ginie SPIRIT soundtrack Here I am Baby's on fire Bad girls Rythm of the horse Jeszcze jakieś Paranoidy, "Whisky" Dżemu i inne takie. Nic już nie dopisuję, bo i tak nikogo to nie obchodzi. | |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: Ulubiona piosenka Pon Lis 05, 2012 12:51 pm | |
| TSA- marsz wilków (klasyk) Turbo: jaki był ten dzień, dorosłe dzieci Pudelsi: wolnosć słowa, mundiareilo Metallica: mama said, whisky in the jar, unfergiven Ugly Kid Joe: Cats In The Cradle Abba: maney maney maney i generalnie z pół ich repertuaru Europe: Carrie Nightwish: Wish I Had an Angel (generalnie te starsze przed zmianą wokalistki) Within Tempotation: utopia, I feel immortal Il Divo: i belive in you Korpiklani: Vodka, Beer beer ( ) Kamelot: love you to death Therion - Son Of The Staves Of Time Papa Roach: Blood Brothers Sopor Aeternus: feralia genitalia (miała inny tytuł jeszcze) Krypteria: The nigst all angels Tri mertigold (szanta) Dream Evil: the chose ones Krypteria: Victoria I jeszcze cała masa których nie pamiętam na te chwilę. | |
|
| |
Bodajże Jedną nogą w ZM
| Temat: Re: Ulubiona piosenka Pon Lis 05, 2012 12:58 pm | |
| dużo xD moja lista jest uboższa | |
|
| |
Layzy Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Layzy Liczba postów : 584 Dołączył : 20/07/2011
| Temat: Re: Ulubiona piosenka Pon Lis 05, 2012 12:59 pm | |
| To moja taka najnajnajulubieńsza piosenka to Evanescence-Missing *.* | |
|
| |
Bodajże Jedną nogą w ZM
| Temat: Re: Ulubiona piosenka Pon Lis 05, 2012 1:00 pm | |
| Nie znam (dużo nie znam) ja lubię Evanescence - Bring me to life | |
|
| |
Layzy Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Ulubiona piosenka Pon Lis 05, 2012 1:01 pm | |
| Ja Ev lubię bardzo (czyt. bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo, ulubiony zespół więc... xD) ale Bring Me To Life mi się przejdadło | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Ulubiona piosenka Pon Lis 05, 2012 1:26 pm | |
| - Layzy napisał:
- To moja taka najnajnajulubieńsza piosenka to Evanescence-Missing *.*
Taaak, "Missing" jest cudowna No to tak.. Nie mam ulubionej piosenki. Po prostu nie i już xD Do takich, na dźwięk których serce szybciej mi bije i aż nucić się chce należą m.in.: -Metallica (ogólnie rzecz ujmując kocham wszystkie ich piosenki, ale tylko kilka wybiorę, żeby nie zanudzać): • Sad but True • Enter Sandman • God that Failed • Die, die my darling • Master of Puppets • My Friend of Misery -Green Day: • American Idiot • Boulevard of Broken Dreams -Nickelback: (tak jak w przypadku Metalliki, mogę pisać godzinami, ale wolę ich starsze utwory ;d) • Animals • Far Away • How you remind me • Burn it to the ground -30 Seconds to Mars: • Kings and Queens • This is war • Closer to the Edge -Evanescence: • Missing • My immortal • Bring me to life -Nirvana: • Come as you are • Lithium • Rape Me • Smeels like teen spirit -Slipknot: • Snuff • Wait and Bleed • Dead Memories • Duality -AC/DC: • Highway to Hell • T.N.T. • Back in Black -System of a down: • Chop Suey • Lonely Day • Aerials -Miuosh: • Całe płyty "Piąta strona świata" oraz "Pogrzeb" ;d -Grubson: • Cała płyta "Coś więcej niż muzyka" Amy Macdonald- This is the life oraz Slow it down Sabaton- Uprising Serj Tankian-Sky is over Chyba się rozpisałam.. Tak czy siak nie napisałam nawet połowy tego, co mam na telefonie, o komputerze nie wspominając ;D Polecam wszystko od dołu do góry | |
|
| |
Bodajże Jedną nogą w ZM
| Temat: Re: Ulubiona piosenka Pon Lis 05, 2012 1:43 pm | |
| Okey, potraficie się rozpisać ja też mogę! E.T (Wykonanie Bunny_Kou) Evenescence: Bring me to life Adele Skyfall Someone like you Set fire to the rain Rolling in the deep Forence and The Machine: No life 1 opening pokemon <33 Z anime: 1 op Zero no Tsukaima 1 op Sword Art Online 1 i 2 op Accel world 1 i 2 op Ao no Exorcist Większość opów Fairy Tail 1 op Mirai Nikki Polskie piosenki: Enej: Skrzydlate ręce (idealne do śpiewania w autobusie z ekipą xD) (Nie pamiętam wykonawcy) Tak blisko. (dobre do parodiowania) I piosenki z youtube: TenCzacky - Tęcza Suba daj! MasterCzulekk - Znowu mam bana. | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Ulubiona piosenka Pon Lis 05, 2012 1:56 pm | |
| Czasem się czuję jak jakiś odszczepieniec xD Kit z tym XzibitX Front 2 Back Multiply Best of Things DMXAin't No Sunshine Trina Moe Let's Get Crazy One More Road To Cross Lil' JonGhost Music Rockstar Da Blow Tech N9neCaribou Lou Riot Maker Victory This is Hip Hop Beenie ManHmm Hmm Fire Walk Out Elephant ManGangsta Rock Way Down All Out ChamillionaireWelcome 2 Da South It's Just Pain Downfall Z takich ostatnich "katowanych" kawałków to album Donatana "Równonoc" | |
|
| |
Bodajże Jedną nogą w ZM
| Temat: Re: Ulubiona piosenka Pon Lis 05, 2012 1:58 pm | |
| Okey ;D Ja lubię call me maybe -.- kto tu jest dziwny xD | |
|
| |
Layzy Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Ulubiona piosenka Pon Lis 05, 2012 2:19 pm | |
| Jak już wszyscy w ten sposób to ja jeszcze napiszę:
Evanescence: tak jak już mówiłam- Missing Taking Over Me Torniquet Your Star
30STM Attack From Yesterday Escape
TPR Zombie Nothing left to loose Goin' down
BFMV Heart burst into fire
SOAD Toxicity Sugar Bounce
Within Temption Frozen
Tarja I walk alone
Halestorm Break In Love bites (so do I) I Miss the Misery
MCR Cancer
P!ATD I write Sins Not Tragedies
Slayer Americon Raining Blood
Paramore Decode
No i wiele wiele więcej, ale pisać już mi się nie chce xD | |
|
| |
Bodajże Jedną nogą w ZM
| Temat: Re: Ulubiona piosenka Pon Lis 05, 2012 11:03 pm | |
| Heh, Ja jeszcze mogę dodać Paramore - The only exception | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Ulubiona piosenka Wto Lis 06, 2012 8:34 am | |
| - Kamil2010 napisał:
- Uśmieszek napisał:
- pysia.. napisał:
Ja też. xD Ale chyba przestanę, sąsiedzi dziwnie się na mnie patrzą. Jak na Bonda ? Ej,no no bo to trochę dziwnie wygląda jak skradasz się niczym ninja za jakimś kimś obcym śpiewając Skyffal,no nie? |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Ulubiona piosenka Wto Lis 06, 2012 8:40 am | |
| wszystko MCR <3 Muse <3 30STM <3 Apocalyptyca <33 Mettalica <33 | |
|
| |
Uśmieszek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Uśmieszek06 Liczba postów : 1132 Dołączył : 09/12/2011
| Temat: Re: Ulubiona piosenka Wto Lis 06, 2012 9:05 am | |
| - pysia.. napisał:
- Kamil2010 napisał:
- Uśmieszek napisał:
- pysia.. napisał:
Ja też. xD Ale chyba przestanę, sąsiedzi dziwnie się na mnie patrzą. Jak na Bonda ? Ej,no no bo to trochę dziwnie wygląda jak skradasz się niczym ninja za jakimś kimś obcym śpiewając Skyffal,no nie? Nie,ani trochę. xD | |
|
| |
Layzy Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Ulubiona piosenka Wto Lis 06, 2012 9:17 am | |
| - EveDallas napisał:
- wszystko MCR <3 Muse <3 30STM <3 Apocalyptyca <33 Mettalica <33
Ooo, lubisz Marsów? MCR? Apocalypticę? *.* | |
|
| |
Bodajże Jedną nogą w ZM
| Temat: Re: Ulubiona piosenka Wto Lis 06, 2012 9:18 am | |
| Hmmm, ja się Skyfall nie uczę, ja już znam tekst | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Ulubiona piosenka Wto Lis 06, 2012 9:19 am | |
| - Uśmieszek napisał:
- pysia.. napisał:
- Kamil2010 napisał:
- Uśmieszek napisał:
- pysia.. napisał:
Ja też. xD Ale chyba przestanę, sąsiedzi dziwnie się na mnie patrzą. Jak na Bonda ? Ej,no no bo to trochę dziwnie wygląda jak skradasz się niczym ninja za jakimś kimś obcym śpiewając Skyffal,no nie? Nie,ani trochę. xD To dlatego ,że jestem niewidzialna niczym ninja o.o |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Ulubiona piosenka | |
| |
|
| |
| Ulubiona piosenka | |
|