| Ulubiony film | |
|
+20Uharri Kai Shouri Barson1990 Mayuu Reita-chan Tiamat Arrin Linea2010 CzekoBoom Zaplątana Clue EveDallas Takashiro LadyArvena Aglyss hanka1998 Presence Evelynek Layzy Bodajże 24 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Bodajże Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Kasidy Liczba postów : 573 Dołączył : 02/11/2012
| Temat: Ulubiony film Pon Lis 05, 2012 1:50 pm | |
| Był temat, ulubiona piosenka, to teraz czas na film Mi się bardzo spodobało Quantum of Solace.. A wam co? | |
|
| |
Layzy Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Layzy Liczba postów : 584 Dołączył : 20/07/2011
| Temat: Re: Ulubiony film Pon Lis 05, 2012 2:24 pm | |
| Oh to po kolei xD
Alicja w Krainie Czarów (Tma Burtona) Harry Potter Avengers Edward Nożycoręki Sweeny Todd Sherlock Holmes (1 i 2) Iron Man (1 i 2) Thor Gnijąca Panna Młoda Sucker Punch + Na ogół filmy Tima Burtona. Uwielbiam je *.* Są tak głupie i tandetne, że je kocham xD + Filmy z Johnnym Deppem + Filmy z Robertem Downey Jr. + Filmy z Heleną Bonham Carter *.*
No i tego więcej ale aktualnie nie mam pomysłu xD | |
|
| |
Evelynek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aleksandra.j.1 Liczba postów : 744 Dołączył : 30/07/2012
| Temat: Re: Ulubiony film Pon Lis 05, 2012 2:56 pm | |
| Zmierzch! Wszystkie części! I jeszcze Opowieści z Narni. Kocham | |
|
| |
Bodajże Jedną nogą w ZM
| Temat: Re: Ulubiony film Pon Lis 05, 2012 11:00 pm | |
| Alicja w krainie czarów Harry Potter Avengers <3 Nie lubię tych nowych filmów Disneya. Wszystkie są nudne i o tym samym. No i jeszcze ostatnio spodobało mi się Królewna Śnieżka i Łowca | |
|
| |
Presence Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Presence Liczba postów : 1861 Dołączył : 23/07/2011
| Temat: Re: Ulubiony film Pon Lis 05, 2012 11:03 pm | |
| Wszystkie części Obcego Wszystkie części Koszmaru z Ulicy Wiązów Avengers Sucker Punch (film strasznie głupi ale go uwielbiam xD) Sherlock Holmes Thor Paul (albo raczej Kosmita Paul), Hot Fuzz (i tak ogółem komedie z Simonem Pegg'iem) Kronika Stalowy Gigant Król Lew xD I to by było chyba na tyle | |
|
| |
Bodajże Jedną nogą w ZM
| Temat: Re: Ulubiony film Pon Lis 05, 2012 11:08 pm | |
| Heh, No i jeszcze oczywiście Iron Man | |
|
| |
Layzy Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Ulubiony film Wto Lis 06, 2012 9:20 am | |
| Ale tu dużo osób lubi Avengersów *.* A co do Sucker Punch to faktycznie głupi, ale mnie się podoba | |
|
| |
Bodajże Jedną nogą w ZM
| Temat: Re: Ulubiony film Wto Lis 06, 2012 9:21 am | |
| | |
|
| |
Layzy Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Ulubiony film Wto Lis 06, 2012 9:31 am | |
| Hahahhaha, fajny film w sumie Ja uwielbiam też te stare bajki Disneya. Znaczy stare.. te z przed 2005 roku *.* | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Ulubiony film Wto Lis 06, 2012 9:34 am | |
| Ostatnio oglądałam "Nad życie"- film o polskiej siatkarce. Od początku wiedziałam, że umrze, ale do końca miałam cichą nadzieję, iż jednak przeżyje.. Do tego kocham serię z Indianą Jonesem w roli głównej Oglądałam wszystkie części, na Arce zaczynając i Kryształową Czaszką zakańczając. Polecam. Co ja jeszcze lubię.. "Mamma Mia!" Ostatnio oglądnęłam ją po raz kolejny, chyba nigdy mi się nie znudzi. Mogę całymi dniami oglądać aktorów śpiewających piosenki Abby A, zapomniałam o Sherlocku Holmesie. Czytałam książkę i oglądałam film, super. No i Harry Potter Co prawda obejrzałam prawie wszystkie części i bardzo mi się podobały, jednak wolę książki. Zamierzam więc pożyczyć książki z biblioteki i zacząć się wczytywać w kolejne tomy ;d | |
|
| |
Layzy Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Ulubiony film Wto Lis 06, 2012 9:49 am | |
| O tak, Indiana Jones to fajny film. Moja mama jest wielką fanką Mamma Mia też fajne. Lubię, lubię. Ale w sumie, to większość filmów z Amandą Seyfried lubię ^^ | |
|
| |
Bodajże Jedną nogą w ZM
| Temat: Re: Ulubiony film Wto Lis 06, 2012 10:52 am | |
| Indiana Jones Oglądałam chyba jak miałam 8 lat Bałam się drugiej części xD | |
|
| |
Presence Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Presence Liczba postów : 1861 Dołączył : 23/07/2011
| Temat: Re: Ulubiony film Wto Lis 06, 2012 12:17 pm | |
| A no właśnie zapomniałam o Indianie Jonesie xD Oglądałam każdą część ^^ Genialne | |
|
| |
Bodajże Jedną nogą w ZM
| Temat: Re: Ulubiony film Wto Lis 06, 2012 12:50 pm | |
| a ze starych bajek Disneya co wam się podobało? | |
|
| |
Layzy Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Ulubiony film Wto Lis 06, 2012 2:23 pm | |
| Alicja w Krainie Czarów, Królewna Śnieżka, Kopciuszek, Piękna i Bestia, Król Lew.... Tego więcej ale teraz to nic mi do głowy nie przychodzi xD | |
|
| |
Bodajże Jedną nogą w ZM
| Temat: Re: Ulubiony film Wto Lis 06, 2012 10:30 pm | |
| Król Lew | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Ulubiony film Wto Lis 06, 2012 11:07 pm | |
| Oczywiście... Harry Potter *.* A druga myśl to 5-ty wymiar |
|
| |
Bodajże Jedną nogą w ZM
| Temat: Re: Ulubiony film Sro Lis 07, 2012 9:24 am | |
| Ja ostatnio oglądałam 17 again. Nieźle się uśmiałam | |
|
| |
Layzy Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Ulubiony film Sro Lis 07, 2012 9:52 am | |
| Ten film jest tak głupi, że śmieszny xD | |
|
| |
Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Ulubiony film Sro Lis 07, 2012 10:37 am | |
| Epoka Lodowcowa Shrek Listy do M | |
|
| |
Bodajże Jedną nogą w ZM
| Temat: Re: Ulubiony film Sro Lis 07, 2012 11:16 am | |
| Layzy - Nom, zwłaszcza jak oglądasz z przyjaciółmi. A pójdziecie na ,,Przed świtem" Ja tak, ale tylko po to by zobaczyć, co głupiego wymyślono w tej części | |
|
| |
Layzy Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Ulubiony film Sro Lis 07, 2012 11:19 am | |
| O nieee! Żadne "Przed Świtem". Jestem oficjalną hejterką "Zmierzchu" i innych wampirów i nie wiadomo czego. Jedyny wyjątek stanowią dla mnie "Pamiętniki Wampirów" bo Ian Somerhalder *.* | |
|
| |
Bodajże Jedną nogą w ZM
| Temat: Re: Ulubiony film Sro Lis 07, 2012 12:00 pm | |
| O nieee! Moja koleżanka ciągle o tym trąbi. Ja od tego wszystkiego wolę kreskówki | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Ulubiony film Sro Lis 07, 2012 12:06 pm | |
| - Layzy napisał:
- Oh to po kolei xD
Alicja w Krainie Czarów (Tma Burtona) Harry Potter Avengers Edward Nożycoręki Sweeny Todd Sherlock Holmes (1 i 2) Iron Man (1 i 2) Thor Gnijąca Panna Młoda Sucker Punch + Na ogół filmy Tima Burtona. Uwielbiam je *.* Są tak głupie i tandetne, że je kocham xD + Filmy z Johnnym Deppem + Filmy z Robertem Downey Jr. + Filmy z Heleną Bonham Carter *.*
No i tego więcej ale aktualnie nie mam pomysłu xD Tim i Johnny *.* Uwielbiam cię XD To mój ulubiony duet. A jak Helena jeszcze się przewija, to już całkiem. Świetnie potrafi wykreować swoją postać. W Harrym to ona najbardziej mi się w oczy rzucała. Ulubione: Władca Pierścieni - mogę oglądać i oglądać... I te kulisy, jak to wszystko kręcono... Jeszcze wszystkich nie obejrzałam, ale w planie jest Polecam. Piraci z Karaibów - pierwszą część zdobyłam dla Orlanda. Pokochałam Depp'a. Jego pomysł na Jacka był naprawdę... Filmy Tima - obecnie w planach obejrzenie nowego Frankieweenie (tak to się pisze?). Filmy z Johnnym - widziałam prawie wszystkie. Layzy wspomniała o Edwardzie Nożycorękim - też mi się podobał. Depp niewiele tam mówił, a tak wiele przekazywał wzrokiem... I to zakończenie. Z reżyserów lubię Terrego Gilliama. Filmy tak średnio, chociaż ma podobny styl do Burtona, to jednak czegoś mi brakuje. Ale jako człowieka... Chciałabym z takim kimś pracować. Roztacza wokół siebie taką aurę... Najpierw widziałam jego braci grimm ("Nieustraszeni bracia Grimm"), potem przez Deppa "Las Vegas parano" i "Zagubiony w La Manchy" o tworzeniu filmu życia, który nie powstał. A o którym wciąż marzy. To po tym chyba go polubiłam. Jako drugiego reżysera. I miałam okazję zobaczyć go na żywo ^^ Przez 3 godziny go słuchać, siedząc w drugim rzędzie. Potem widziałam jego 12 małp, czyli ciekawy i skłaniający do refleksji film nad czasem i zapętleniem... Oprócz tego czekam na Hobbita - mam zamiar ściągnąć na koniec listopada, bo nie będę czekać, aż w styczniu wrócę do Legnicy :/ I to jeszcze w 3D pewnie tu puszczą. Aktualnie siedzę w trzecim sezonie Zorro z 1990 (po angielsku) - uwielbiam ten serial tak jak i starsze wydanie z 1957. O i czekam na film z Deppem, ten gdzie Indianina gra. Tytułu zapomniałam Od 2006 r. jestem na filmwebie - jak ktoś ma konto można podesłać do znajomych KLIK | |
|
| |
Bodajże Jedną nogą w ZM
| Temat: Re: Ulubiony film Sro Lis 07, 2012 12:35 pm | |
| Arveno potrafisz się rozpisać A oglądaliście kiedyś kreskówki? (jesli tak to jakie) | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Ulubiony film Sro Lis 07, 2012 12:43 pm | |
| O tym co lubię mogę gadać i gadać XD Kreskówki... Kiedyś się oglądało Pokemony na ten przykład. W zeszłym roku sobie odświeżałam, ściągnełam kilkanascie odcinków. Nawet to fajne było... W wakacje z kolei dragon ball przypomnienie - już rozumiem, jakim cudem nie nudziły mnie mistrzostwa trwające po kilkanaście odcinków XD W dzieciństwie była też czarodziejka z księżyca - też odświeżałam w zeszłym roku, i ubolewałam nad głupotą głównej bohaterki XD | |
|
| |
Bodajże Jedną nogą w ZM
| Temat: Re: Ulubiony film Sro Lis 07, 2012 1:02 pm | |
| Mi się kiedyś podobało Galaktic Football | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Ulubiony film Sro Lis 07, 2012 1:13 pm | |
| Kiedyś byłam ogromną fanką Pokemonów XD Pamiętam I generację i pierwsze odcinki.. To było coś Galaktic Football też oglądałam, ale nie wciągało mnie to jakoś. Tak tylko czasami zerkałam, ale nie byłam w temacie i nie wiedziałam, co działo się ileśtam odcinków wcześniej i dlaczego przegrali mecz czy cuś Dużo bajek oglądałam.. Już teraz nie powiem tytułów, bo nie pamiętam, ale potrafiłam pół dnia przed TV przesiedzieć | |
|
| |
Bodajże Jedną nogą w ZM
| Temat: Re: Ulubiony film Sro Lis 07, 2012 1:50 pm | |
| xD ja teeż! a teraz nie oglądam telewizji Kto oglądał Tom i Jerry? | |
|
| |
Layzy Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Ulubiony film Sro Lis 07, 2012 2:31 pm | |
| - LadyArvena napisał:
Ulubione: Władca Pierścieni - mogę oglądać i oglądać... I te kulisy, jak to wszystko kręcono... Jeszcze wszystkich nie obejrzałam, ale w planie jest Polecam. Piraci z Karaibów - pierwszą część zdobyłam dla Orlanda. Pokochałam Depp'a. Jego pomysł na Jacka był naprawdę...
Filmy Tima - obecnie w planach obejrzenie nowego Frankieweenie (tak to się pisze?). Filmy z Johnnym - widziałam prawie wszystkie. Layzy wspomniała o Edwardzie Nożycorękim - też mi się podobał. Depp niewiele tam mówił, a tak wiele przekazywał wzrokiem... I to zakończenie.
(...)
Oprócz tego czekam na Hobbita - mam zamiar ściągnąć na koniec listopada, bo nie będę czekać, aż w styczniu wrócę do Legnicy :/ I to jeszcze w 3D pewnie tu puszczą.
(...)
O i czekam na film z Deppem, ten gdzie Indianina gra. Tytułu zapomniałam
Od 2006 r. jestem na filmwebie - jak ktoś ma konto można podesłać do znajomych KLIK *Frankenweenie xD Władca Pierścieni też *.* Jeden z najlepszych filmów, ale jednak za tymi moimi ulubionymi. Moim rodzicom to się już nudzi, a ja mogę oglądać 542387598357 razy, tak jak Harry'ego Potter'a Co do Piratów, to Orlando/a (nie wiem jak to odmienić O.e) nie specjalnie lubię. Depp zawsze numerem jeden Na Hobbita wybieram się do kina.. to znaczy jest taki plan na przyszłość ;P Na Frankenweenie postanawiam iść na premierę ^^ Na Takiego Iron Mana też się wybieram. Ba, muszę iść O, na Filmwebie od 2006? Ja od kilku dni jestem xD Ale już Cię zapraszam | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Ulubiony film | |
| |
|
| |
| Ulubiony film | |
|