| Co sądzicie o kolekcjach boskich koni? | |
|
+5Arrin CzekoBoom Zaplątana pe$$ia Linea2010 9 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Linea2010 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Linea2010 Liczba postów : 745 Dołączył : 31/10/2011
| Temat: Co sądzicie o kolekcjach boskich koni? Nie Lis 11, 2012 6:44 am | |
| Co sądzicie o boskich koniach? Jest ich całkiem sporo, dużo do oceniania ;3. Ja szczerze powiedziawszy najbardziej lubię Kamienie Szlachetne, niestety nie udało mi się żadnego zdobyć, ale postaram się jeszcze to zmienić. A wy? Które? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Co sądzicie o kolekcjach boskich koni? Nie Lis 11, 2012 6:48 am | |
| Hmm, za dużo ich. Już mi się znudziły. Pierwszy koń boski był dla mnie wyjątkowym przeżyciem. Reszta to.. "O supcio, boski...tsa" . Już mnie nie zachwycają, aczkolwiek czekam co nowego wymyśli Owlient. |
|
| |
Linea2010 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Co sądzicie o kolekcjach boskich koni? Nie Lis 11, 2012 6:51 am | |
| Mnie jakoś nie jarają nowe, ale chętnie bym parę zdobyła. Obecnie posiadam dwie sztuki Granich, ale są bezużyteczne x.x | |
|
| |
pe$$ia Jedną nogą w ZM
Nick w grze : pe$$ia Liczba postów : 507 Dołączył : 26/10/2011
| Temat: Re: Co sądzicie o kolekcjach boskich koni? Nie Lis 11, 2012 6:53 am | |
| Najładniejsze są z kolekcji kamieni szlachetnych i zimowy balios Ja nie mam żadnego boskiego ani specjalnego | |
|
| |
Zaplątana W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Zaplątana Liczba postów : 346 Dołączył : 20/07/2012
| Temat: Re: Co sądzicie o kolekcjach boskich koni? Nie Lis 11, 2012 8:34 am | |
| Boskie konie są już tak powszechne, że nie są już niczym niezwykłym. To taki zwykły koń, który daje diamenty lub jakieś bonusy i ma specjalną maść. | |
|
| |
Linea2010 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Co sądzicie o kolekcjach boskich koni? Nie Lis 11, 2012 8:40 am | |
| - Zaplątana napisał:
- (...) zwykły koń, który daje diamenty lub jakieś bonusy i ma specjalną maść.
Dla kogo zwykły, dla tego zwykły. Ja bym się bardziej ucieszyła z takiego zwykłego, dającego diamenty i bonusy, niż z na przykład zwykłego araba . No ale to fakt, dużo ich jest. | |
|
| |
CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: Co sądzicie o kolekcjach boskich koni? Nie Lis 11, 2012 8:51 am | |
| Ja powiem szczerze, że nigdy, ale to nigdy nie miałam boskiego. Wyjątkiem był Gypse, którego dostałam. Nic, a nic więcej. Jakoś nie przepadam za tym | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Co sądzicie o kolekcjach boskich koni? Nie Lis 11, 2012 9:41 am | |
| Kamienie Szlachetne są świetnie wykonane i jeden boski jest prawie za darmo. Układ Słoneczny jest taki sobie (nie podoba mi się połowa koni szczególnie Wenus taki plastikowy koń) no ale tym Słońcem i Jowiszem mnie przekupili I jeszcze Baliosa lubię. Szkoda, że teraz boskie już nie dają takiej radości. |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: Co sądzicie o kolekcjach boskich koni? Nie Lis 11, 2012 1:03 pm | |
| Jeśli chodzi o Grani to moja reakcja:WTF ? Niby boski a śmiertelny, więc co to za koń ? Więcej z nim zachodu by dostać jakaś nagrodę niż jest tego wart. Dla mnie ten koń to jakaś pomyłka. Ukł słoneczny: w sumie fajna sprawa to skolekcjonować chyba po to je właśnie zrobili, by ludzie mieli na co kupony tracić. Szlachetne faktycznie są świetnie narysowane i przyznam jest na czym oko zawiesić. A reszta nigdy sobie głowy nie zawracałam. | |
|
| |
Linea2010 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Co sądzicie o kolekcjach boskich koni? Nie Lis 11, 2012 1:15 pm | |
| Arrin - Dokładnie tak uważam ;3 | |
|
| |
Always Już coś wie
Nick w grze : Always Liczba postów : 129 Dołączył : 26/10/2012
| Temat: Re: Co sądzicie o kolekcjach boskich koni? Nie Lis 11, 2012 1:23 pm | |
| Pamiętam jak weszła mgła to było coś... Później snow był. Zazdrościłam mojej koleżance go masakrycznie. Pamiętam że robiłam multi żeby dostać RO w kalendarzu adwentowym. To było wtedy fajne howrse. Nie wiedziałam co to multi a później jak się dowiedziałam to wszystkie usunełam... Ale to już nie na temat | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Co sądzicie o kolekcjach boskich koni? Nie Lis 11, 2012 1:51 pm | |
| - Always napisał:
- Pamiętam jak weszła mgła to było coś... Później snow był. Zazdrościłam mojej koleżance go masakrycznie. Pamiętam że robiłam multi żeby dostać RO w kalendarzu adwentowym. To było wtedy fajne howrse. Nie wiedziałam co to multi a później jak się dowiedziałam to wszystkie usunełam... Ale to już nie na temat
Pierwszy był Snow w listopadzie, później Mgła |
|
| |
Karolina211 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Talunalu Liczba postów : 1018 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: Co sądzicie o kolekcjach boskich koni? Nie Lis 11, 2012 3:24 pm | |
| mmm... pamiętam "wejście Snowa" i pojawienie się Mgły... potem Oceana :3 to są moje 3 ulubione konie boskie z wyglądu lubię Baliosy, właściwości, że tak to nazwę, też mają niczego sobie ;3 Układ Słoneczny mi się w większości nie podoba. Do gustu najbardziej przypadł mi Księżyc ;D Kamienie Szlachetne... niektóre są fajne, niektóre niekoniecznie... Falabelle mają fajny wygląd, ale zastosowanie... Jak ktoś nie ma koni do GP to są bezużyteczne. Krezus - moje marzenie sprzed... no, nie ważne kiedy - ma całkiem znośną maść. Zastosowanie też niczego sobie ;D Gypse - ładny, ale... mało warty - wystarczy spojrzeć jak wiele Gypsów jest na sprzedaż Slejpniry do mnie nie przemawiają... Grani... jakoś... jak weszły to mi się podobały, jak byłam właścicielką aż 5 - jakoś mi się odwidziały XD Dzikuski... niektóre są śliczne, inne... oczy mi odpadają na ich widok XD są przynajmniej jakąś odmianą - żeby mieć nagrodę trzeba się nieco bardziej pomęczyć... chyba XD pominęłam coś? XD miałam kiedyś 5 Granich i 1 Saturna. Wszystko poległo wraz z kasacją konta Karolina211. ale jakoś nie ubolewam; Grani szybko mi się znudziły, ale Saturnem na nowym koncie bym nie pogardziła ;D | |
|
| |
pe$$ia Jedną nogą w ZM
Nick w grze : pe$$ia Liczba postów : 507 Dołączył : 26/10/2011
| Temat: Re: Co sądzicie o kolekcjach boskich koni? Czw Lis 15, 2012 1:36 am | |
| - Karolina211 napisał:
Falabelle mają fajny wygląd, ale zastosowanie... Jak ktoś nie ma koni do GP to są bezużyteczne.
Można, a przynajmniej możnabyło je kiedyś sprzedać za 15 lub więcej kuponów | |
|
| |
Linea2010 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Co sądzicie o kolekcjach boskich koni? Czw Lis 15, 2012 2:10 am | |
| Można, ale najpierw trzeba na nie wydać dużo kuponów, żeby je zdobyć | |
|
| |
mufff123@o2.pl Już coś wie
Nick w grze : mufff123 Liczba postów : 111 Dołączył : 15/02/2012
| Temat: Re: Co sądzicie o kolekcjach boskich koni? Czw Lis 15, 2012 10:53 am | |
| Ja mam 1 boskiego i 2 dzikuski 1. Ametysta 2. Mustanga 3. Carmague | |
|
| |
Syjamska Nowy
Nick w grze : Lela23580 Liczba postów : 49 Dołączył : 28/12/2012
| Temat: Re: Co sądzicie o kolekcjach boskich koni? Pią Gru 28, 2012 1:31 pm | |
| Mi się bardzo podobają konie boskie(niektóre) Ale niestety nie stać mnie na nie jak są np.w promocji Tak jak była Mróz | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Co sądzicie o kolekcjach boskich koni? | |
| |
|
| |
| Co sądzicie o kolekcjach boskich koni? | |
|