Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| UFO!!! | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Arbuzek_10 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arbuzek_10 Liczba postów : 1241 Dołączył : 19/04/2012
| Temat: UFO!!! Nie Lis 11, 2012 12:04 pm | |
| No więc co myślicie o UFO? Wiem, dziwne pytanie, ale słyszałam wiele historii, w internecie na przykład, albo od taty (kiedyś widział na niebie taką kropkę która się zapalała, gasła i pojawiała w innym miejscu O.o)
Co o tym wszystkim myślicie? Oglądałam nawet program na discovery o tym i prowadzili obserwacje, rozmawiali ze świadkami i nie powiem że było to przekonujące.
Znam jedną historię "na żywo" opowiadaną, później ją napiszę ;D | |
| | | Linea2010 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Linea2010 Liczba postów : 745 Dołączył : 31/10/2011
| Temat: Re: UFO!!! Nie Lis 11, 2012 12:09 pm | |
| Ja wiem? Może nie wierzę zupełnie w UFO, ale na pewno w obce cywilizacje tak. Był taki ciekawy program o kosmitach w przeszłości. Są dowody, na istnienie żarówki parę setek lat przed Chrystusem! Pomyślcie jeśli to obcy przybyli wtedy... o.o | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: UFO!!! Nie Lis 11, 2012 12:16 pm | |
| A lubię UFO najbardziej to z RO Ale na żywo nie wierzę w te historie |
| | | Presence Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Presence Liczba postów : 1861 Dołączył : 23/07/2011
| Temat: Re: UFO!!! Pon Lis 12, 2012 2:43 pm | |
| Wierzę, że nie jesteśmy sami we wszechświecie. On jest po prostu za wielki... W UFO również wierzę. Nie jestem jakąś nawiedzoną fanatyczką ale w to wierze. Raz widziałam coś co mogło być UFO i widziałam także kręgi w zbożu. Widziałam także program o kosmitach w przeszłości (starożytni kosmici) i było w nim pełno dowodów na to, że obcy odwiedzili (lub odwiedzali regularnie) kiedyś naszą planetę. Jeśli ktoś jest zainteresowany to w każdą środę o 22.00 na national geographic channel leci program "W pogoni za UFO". | |
| | | Zaplątana W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Zaplątana Liczba postów : 346 Dołączył : 20/07/2012
| Temat: Re: UFO!!! Wto Lis 13, 2012 9:52 am | |
| Nie wątpię, że inne formy życia gdzieś tam we wszechświecie sobie istnieją, ale również fanatyczką nie jestem. Uważam, że większość tych historii o zobaczeniu UFO jest stworzonych na potrzeby tych wszystkich programów w TV, ale sądzę też, że niektóre z nich mogą mieć w sobie ziarnko prawdy, a nie tylko inwencję stacji telewizyjnych. | |
| | | Linea2010 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Linea2010 Liczba postów : 745 Dołączył : 31/10/2011
| Temat: Re: UFO!!! Wto Lis 13, 2012 1:22 pm | |
| Ja widziałam właśnie dość mało komercyjne programy, naprawdę ciekawe... jejku, żebym sobie przypomniała jak się nazywały x.x W każdym razie, niczego podobnego w telewizji nie widziałam, dopiero się zainteresowałam na youtube, i ściągnęłam trochę z ojcem. | |
| | | Presence Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Presence Liczba postów : 1861 Dołączył : 23/07/2011
| Temat: Re: UFO!!! Wto Lis 13, 2012 1:35 pm | |
| - Linea2010 napisał:
- Ja widziałam właśnie dość mało komercyjne programy, naprawdę ciekawe... jejku, żebym sobie przypomniała jak się nazywały x.x W każdym razie, niczego podobnego w telewizji nie widziałam, dopiero się zainteresowałam na youtube, i ściągnęłam trochę z ojcem.
A powiesz mi na jakim kanale leciał ? Trochę się oglądało tych programów a więc może będę wiedziała | |
| | | Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: UFO!!! Wto Lis 13, 2012 2:22 pm | |
| To co gadaja w TV .... ja też mam fantazję, tycm wszystkim bajerantom polecam fantastyke naukową pisać. Coś w tym na pewno jest małe ziarenko prawdy, ale całe te porwania, eksperymenty, gwałty i niewiadomo co jeszcze wyssane z palca.
Kiedyś na YT znalazłam świetny film o ufo. Uwaga trwa 50 min ! Klik
Ale polecam obejrzeć. najbardziej chyba szokujący fragment to ten z kodem. Media trąbią, że nie ma Ufo.Pytam sie ja Was: kosmos ma miliardy miliardów gwiazd. Skoro my jesteśmy to dlaczego mamy być sami ? Nie za duży ten kosmos dla nas jedynych ? Filmik pokazuje jedną istotną rzecz: otrzymaliśmy odpowiedź.... tylko że nie drogą radiową tylko w bardziej prymitywny sposób. (niezgodnośc technologi. coś ala jakby ktoś chciał się dodzwonić na komórke przez 2 puszki ze sznurkiem) | |
| | | Aangelika101 Już coś wie
Nick w grze : Aangelika101 Liczba postów : 242 Dołączył : 15/02/2012
| Temat: Re: UFO!!! Wto Lis 13, 2012 3:07 pm | |
| ja wierzę że gdzie tam jest życie. ,,Istnieje prawdopodobnie około 150 miliardów galaktyk w widzialnym Wszechświecie (choć niektóre badania mówią nawet o 500 miliardach galaktyk, zawierających łącznie około kwadryliona gwiazd).'' - cytat z wikipedi.
I niby na ten kwadrylion gwiazd przypada tylko JEDNA która jest zamieszkana? coś mi tu śmierdzi..
A co do UFO to nie wiem co o tym myśleć. mozę coś przylatuje, może nie.
EDIT: jakby kto nie widział ile to kwadrylion: ,,Kwadrylion - liczba o wartości: 1024 (1 i 24 zera), czyli 1 000 000 000 000 000 000 000 000.'' | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: UFO!!! | |
| |
| | | | UFO!!! | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|