Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Komety | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
-Eruina- Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : -Eruina- Liczba postów : 1632 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Komety Sro Lis 14, 2012 12:09 pm | |
| Właśnie, komety. Zawsze chciałam jakąś zobaczyć, ale wstyd mi przyznać że zawsze o nich zapominałam i kiedy było je widać gołym okiem przyjemnie spałam w łóżku. A wy? Widzieliście jakąś? Wiecie, kiedy najbliżej będzie można jakąś zobaczyć? | |
| | | Linea2010 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Linea2010 Liczba postów : 745 Dołączył : 31/10/2011
| Temat: Re: Komety Sro Lis 14, 2012 12:24 pm | |
| Ja widziałam! Była śliczna! Znaczy no... długo to ja jej nie widziałam, ale ładna była xD Nie mam pojęcia kiedy będzie można zobaczyć jakąś, a szkoda. A widzieliście kiedyś Zorzę Polarną? Piękna też jest, u nas była zimą taka fioletowa, cudowna *o* | |
| | | Presence Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Presence Liczba postów : 1861 Dołączył : 23/07/2011
| Temat: Re: Komety Sro Lis 14, 2012 1:04 pm | |
| Najlepszy czas obserwacji wypada zazwyczaj w sierpniu. Wtedy jest deszcz perseidów. W tym roku podczas jednej nocy (właśnie w sierpniu) widziałam aż 3. To było najpiękniejsze co widziałam w życiu. Widziałam je około północy. Leżałam w łóżku przy otwartym oknie (mam łóżko koło okna) i oglądałam. Naprawdę przepiękne... | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Komety Sro Lis 14, 2012 10:49 pm | |
| Raz widziałam, też jakoś w sierpniu, chyba w zeszłym roku... o ile to kometa była XD Zawsze usypiam jak się takie komety, albo zapominam, jedyne co śledzę to kazde rodzaje zacmień :> | |
| | | -Eruina- Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : -Eruina- Liczba postów : 1632 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: Komety Wto Lis 20, 2012 8:43 am | |
| Gnębcie mnie xd Zawsze sobie powtarzam: dzisiaj wytrzymam. I nigdy nie wytrzymałam. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Komety | |
| |
| | | | Komety | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|