Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Dlaczego ludzie często panikują jak pokazuję im moje nuty? :< | |
|
+15ana0000000000 Temperance Marsh ZetkaEmka amorkowa MrsKopytko Melonova Avada Linea2010 Asek33k zuzu_zozol hanka1998 Lubelak Athi EveDallas 19 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
drusia55 Już coś wie
Nick w grze : drusia55 Liczba postów : 149 Dołączył : 28/08/2012
| Temat: Re: Dlaczego ludzie często panikują jak pokazuję im moje nuty? :< Sro Sie 21, 2013 3:11 pm | |
| ja od 8 lat gram na pianinie w szkole muzycznej i muszem takie nuty codziennie znosić | |
| | | Wild_Horse Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Elsker Liczba postów : 553 Dołączył : 06/02/2013
| Temat: Re: Dlaczego ludzie często panikują jak pokazuję im moje nuty? :< Pon Sie 26, 2013 8:22 am | |
| Ja też chciem śpiewać w chórze, ale nie mogę... z moim głosem. P.S. Śpiewasz po łacinie? Jeśli tak to mam pytanko. Czy łacina ma gramatykę, i czy dobrze zauważyłam że słówko określające osobę stawia się na końcu? Np. Ego- ja | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Dlaczego ludzie często panikują jak pokazuję im moje nuty? :< Czw Sie 29, 2013 4:10 am | |
| Śpiewam po łacinie, ale co do gramatyki - nie mam zielonego pojęcia XD generalnie ja musze tylko umieć to przeczytac i zaśpiewać, jak czegoś nie rozumiem to w domu szukam pieśni i sprawdzam | |
| | | El Już coś wie
Nick w grze : joycia/int Yooyu/pl Liczba postów : 270 Dołączył : 29/08/2013
| Temat: Re: Dlaczego ludzie często panikują jak pokazuję im moje nuty? :< Czw Sie 29, 2013 4:16 am | |
| Uczyłam się łaciny przez rok i gramatyka to koszmar. Deklinacji kilka typów, odmiana czasowników gorsza niż w niemieckim. Z tego co pamiętam to na końcu zdania jest czasownik ale możliwe, ze źle piszę. Chociaż trzeba przyznać, ze łaciński ładny język, podoba mi się jak brzmi. | |
| | | Wild_Horse Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Elsker Liczba postów : 553 Dołączył : 06/02/2013
| Temat: Re: Dlaczego ludzie często panikują jak pokazuję im moje nuty? :< Sob Sie 31, 2013 7:24 am | |
| Chmmm, czyli podmiot nie jest na końcu? | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Dlaczego ludzie często panikują jak pokazuję im moje nuty? :< | |
| |
| | | | Dlaczego ludzie często panikują jak pokazuję im moje nuty? :< | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |