| Cowbra... | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Cowbra... Wto Lis 20, 2012 12:15 pm | |
| Poszperałam (z nudów) i znalazłam coś ciekawego. POstanowiłam znaleźć Cowbrę na INT. Nie było u Ow. Okazało się, że wystarczyło wpisać w katalogi. Więc, czego się dowiedziałam? • Właścicielem Cowbry jest niejaka Michiba • Wszyscy wariują na jej punkcie i ma 1 000 000 chyba bannerów z Cowbrą od graczy • Założyła ona na jego temat FAQ • Zapewne gdybym była lepsza z Anglika (niestety na mój wiek i naukę to na razie niemożliwe, szkoła, zajęcia dodatkowe i 6, ale i tak mało umiem...) pewnie już bym wiedziała, skąd on się u licha wziął. Prawdopodobnie: Była promocja. Do kupienia za realną kasę jakieś paczki (?), w nich karty. Dziewczynie się poszczęściło, a reszta dostała Slejpniry i Łzy (? Afrodyty może?) Czyżby to samo, co z Ksantosem? Wynik: potrzebna osoba biegle znająca angielski, która przetłumaczy ważne rzeczy z FAQ
Ostatnio zmieniony przez Koteczka77 dnia Wto Lis 20, 2012 12:53 pm, w całości zmieniany 2 razy | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Cowbra... Wto Lis 20, 2012 12:35 pm | |
| właśnie czytam sobie to FAQ... mogę Ci przełożyć część, ale nie wiem, co uznasz za ważne czy warte uwagi, bo sporo tego jest ;p
aha, skąd się wziął, już piszę
z promocji świątecznej, w której trzeba było kupować jakieś zestawy, które - jak to zwykle na howrse bywa - nosiły nazwy różnych bóstw, w tym wypadku Freyia - nie znam polskiego odpowiednika, a google nie chce mi pomóc ze znalezieniem jakiejś grafiki, w te klocki to chyba Mikim dałby tutaj radę (; w zasadzie promocja opierała się na tym, że do wygrania była jedna jedyna Cowbra i każdy się rzucał, żeby ją mieć. Komu się z nią nie poszczęściło (czyli całej reszcie) miał jeszcze szansę na Sleipnira albo Tears (Łzy? ale że o co chodzi? jeszcze jakiś koń?)
no i ta promocja wymagała realnej kasy.
Ostatnio zmieniony przez erreo dnia Wto Lis 20, 2012 12:41 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Linea2010 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Linea2010 Liczba postów : 745 Dołączył : 31/10/2011
| Temat: Re: Cowbra... Wto Lis 20, 2012 12:37 pm | |
| Nie ogarniam o co z tym chodzi... zaraz zobaczę FAQ. | |
|
| |
Linea2010 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Cowbra... Wto Lis 20, 2012 12:39 pm | |
| - Cytat :
- I ordered some Xmas packs, and he was randomly in one of the Freyia packs that were delivered to me
Co to jest Freyia-pack? Mówi że był w jednej z nich...
Ostatnio zmieniony przez Linea2010 dnia Wto Lis 20, 2012 12:41 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Cowbra... Wto Lis 20, 2012 12:41 pm | |
| Ohohohoho ale dużo do tłumaczenia. |
|
| |
Linea2010 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Cowbra... Wto Lis 20, 2012 12:46 pm | |
| - Cytat :
- Q: Why is there only one? I don’t think that’s fair!
A: Well, put simply, the whole point of the packs (for players) was a race to see who could get the one and only Cowbra in the end. Its like first prize, and the Tears and Sleipnirs were 2nd and 3rd, in what order I don’t know, they are both really cool. We paid real money for them, ANYONE who bought one and therefore helps Howrse pay the bills, deserved to get one. Even if I didn’t win him, I would still say, ‘try to be happy for the one that WAS lucky enough’. Karma. Pytanie: Czemu jest tylko jeden? To niesprawiedliwe! Odpowiedź: Hm, to właśnie o to chodzi z paczkami (?) dla graczy, komu się uda dostać tego jedynego Cowbra. To jakby pierwsza nagroda, a Łzy (?) i Sleipniry były drugimi i trzecimi. W każdym razie uważam że obydwa są strasznie fajne. Zapłaciliśmy za nie prawdziwymi pieniędzmi, i każdy kto to zrobił, wspomógł Howrse pieniężnie. Nawet jeśli bym go nie dostała, cieszyłabym się że KTOŚ go wygrał. Karma. EDIT: To tak mniej-więcej. Nie wiem co to za paczki, ani jakie "Tears" czy "Łzy" ma na myśli. | |
|
| |
| Temat: Re: Cowbra... Wto Lis 20, 2012 12:48 pm | |
| Czyli dobrze zrozumiałam, że był w paczce? Ona ma na prezce jeszcze coś takiego... | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Cowbra... Wto Lis 20, 2012 12:49 pm | |
| Były kiedyś karty na howrse do kupowania za realną kasę(norma) i przysyłali Ci te karty. Było pare zestawów. I w jednym z nich był ten koń. |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Cowbra... Wto Lis 20, 2012 12:50 pm | |
| Q: Jak się go zdobywa? I : Zamówiliśmy kilka pakietów Xmas i był przypadkowo w jednym z opakowań Freyia, była Cowbra
|
|
| |
| Temat: Re: Cowbra... Wto Lis 20, 2012 12:52 pm | |
| No to właściwie już chyba wiadomo Ale może jeszcze coś ciekawego wyjdzie ^^ | |
|
| |
Go?? Gość
| |
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Cowbra... Wto Lis 20, 2012 12:53 pm | |
| to info dość stare jest, bo pisze jeszcze o szczepieniach (; | |
|
| |
Linea2010 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Cowbra... Wto Lis 20, 2012 12:54 pm | |
| Zabrałabym się za przetłumaczenie całego, ale mam cholernie niewygodną klawiaturę teraz, jak będę na laptopie, to to zrobię | |
|
| |
| Temat: Re: Cowbra... Wto Lis 20, 2012 12:55 pm | |
| - Kamil2010 napisał:
- Koteczka77 napisał:
- No to właściwie już chyba wiadomo
Ale może jeszcze coś ciekawego wyjdzie ^^ Sądziłem, że tego nie wiesz skoro zapytałaś się czy był w paczce No bo nie wiedziałam Edytowałąm temat jak poczytałam trochę wątek, zresztą sama podejrzewałam. (Nie byłam pewna...) | |
|
| |
| Temat: Re: Cowbra... Wto Lis 20, 2012 12:55 pm | |
| - erreo napisał:
- to info dość stare jest, bo pisze jeszcze o szczepieniach (;
Cóż, Cowbra jest nadal, więc pewnie najważniejsze rzeczy nadal aktualne. | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Cowbra... Wto Lis 20, 2012 1:00 pm | |
| więc sprawy dość oczywiste: - nie da się nim kryć - nie da się go sprzedać - nie można zmienić imienia ani dodać przyrostka - nie jest uwzględniony w rankingu - jest koniem boskim, ale najwidoczniej kiedyś widniało na jego stronie "mustang", musieli to zmienić - miał 673 lata i rzeczy z CR, które widać w wyposażeniu (Woda Młodości dodała mu się sama ) a właśnie kilka rzeczy jest nieaktualnych, choćby o zawodach, nie chce się właścicielowi niczego edytować, a może po prostu zainteresowanie lekko opadło po tych kilku latach i ma to w nosie (: | |
|
| |
SandCastle Już coś wie
Nick w grze : SandCastle Liczba postów : 180 Dołączył : 26/10/2012
| Temat: Re: Cowbra... Wto Lis 20, 2012 1:11 pm | |
| Ja umiem biegle angielski - za granicą się mieszkało Jak ktoś mi to wyśle to przetłumaczę | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Cowbra... Sro Lis 21, 2012 2:18 am | |
| Mam screen - paczeć: Czyli Cowbra była dostępna w kartach. Te karty trza było kupić za realną kasę. |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Cowbra... Sro Lis 21, 2012 5:30 am | |
| czyli Łzy Afrodyty dopiero wtedy wprowadzono i dlatego były tak bardzo cenne. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Cowbra... Sro Lis 21, 2012 8:00 am | |
| Cartes Olympe są jeszcze |
|
| |
klasaIVb Już coś wie
Nick w grze : klasaIVb Liczba postów : 189 Dołączył : 27/08/2012
| Temat: Re: Cowbra... Nie Gru 30, 2012 2:16 pm | |
| | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Cowbra... Pon Gru 31, 2012 5:32 am | |
| Ah te piękne czasuy gdy się szukało kodów w necie a za nie wpadal;y RO, siodła i bóg wie co jeszcze | |
|
| |
slowiczek Nowy
Nick w grze : slowiczek Liczba postów : 14 Dołączył : 04/12/2011
| Temat: Re: Cowbra... Czw Sty 03, 2013 4:23 pm | |
| z tymi łzami to chodzi o to że sa na stałe i na wszystkie źreby z góry zadane takie cos to nawet fajne sama bym o to zawalczyła jak i o odpowiednik liry za darmo w postaci ZJ dałabym sobie pewnie łapkę uciąć (w przenośni oczywiście | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Cowbra... | |
| |
|
| |
| Cowbra... | |
|