Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| PG i inne czary-mary :) | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Sheila86 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sheila86 Liczba postów : 658 Dołączył : 03/07/2011
| Temat: PG i inne czary-mary :) Pią Lip 08, 2011 1:25 pm | |
| Pewnie już nienawidzicie mnie za te wszystkie pytania, ale forum gry jest tak zaśmiecone, że nawet z pomocą wyszukiwarki ciężko znaleźć jakiekolwiek odpowiedzi na ważne tematy Otóż, a więc: Ile maksymalnie punktów genetycznych może posiadać koń? (jeśli to zależy od rasy to chodzi mi konkretnie o araby ). I w sumie ile może posiadać maksymalnie tych innych cech (ujeżdżanie, wytrzymałość etc.) W sensie chodzi mi o wartości, bo widziałam konie które miały dużo więcej niż moje. To zależy od genów czy można jeszcze coś z tym zrobić, żeby podwyższyć? | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: PG i inne czary-mary :) Sob Lip 09, 2011 8:47 am | |
| PG nie ma limitu. Od graczy zależy jak szybko PG pnie się w górę. Na międzynarodówce jest np. koń o PG ponad 1000 i 61 gwiazdkach KLIK. czym dłużej żyje server tym wyższe osiągane PG.
Co do arabów - na polskim servie najlepsze PG aktualnie posiada ten koń: KLIK
Jeśli zaś chodzi o umiejętniości... Dobrze dawać lekcje od kiedy tylko można - dłużej przez to się BLUPuje, ale dodaje dodatkowe umiejętności. Jeśli chcesz wysłać konia na GP, lub po prostu chcesz osiągnąć wysokie umiejętności lekcje są potrzebne. Dobry zwierzak też pomaga - dzięki zabawom także dodaje umiejętności. Można się nim zająć np. po wytrenowaniu już wszystkiego niby na maksa. Ma się pogrubione wszelkie umiejętności, a dodatkowo wciąż dobija się zwierzakiem i lekcjami.
PS. Z ciekawości zajrzałam na francuski serv. Najwyższe PG to ponad 1600 i ponad 100 gwiazdek KLIK | |
| | | | PG i inne czary-mary :) | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|