| Co lubisz w howrse i czego nie lubisz ? | |
|
+14El hanka35 koniara5842 Takashiro Marsh Evelynek Marley Fanka Elfen Lied Alexinda Nicka01 Melonova LadyArvena zαbαvεcкαα AyaKey 18 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Co lubisz w howrse i czego nie lubisz ? Czw Lis 22, 2012 11:31 am | |
| | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Co lubisz w howrse i czego nie lubisz ? Czw Lis 22, 2012 11:38 am | |
| Co lubię w howrse... ? Nic, ciągłe promocje, kolejne boskie, olewanie użytkowników gry zniechęcają mnie. Za co nie lubię już napisałem wyżej A co do cen kuponów nie przesadzają mi mogły by być nawet wyższe lub dostępne tylko w zestawach. |
|
| |
| Temat: Re: Co lubisz w howrse i czego nie lubisz ? Czw Lis 22, 2012 12:48 pm | |
| | |
|
| |
zαbαvεcкαα Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1087 Dołączył : 08/02/2012
| Temat: Re: Co lubisz w howrse i czego nie lubisz ? Czw Lis 22, 2012 10:55 pm | |
| Na Howrse utrzymuje mnie zagroda Nie odpowiadają mi ceny kuponów to po pierwsze, a po drugie już mnie nudzą promocje, jeszcze jedna się dobrze nie skończy tu druga. | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Co lubisz w howrse i czego nie lubisz ? Nie Lis 25, 2012 12:27 am | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: Co lubisz w howrse i czego nie lubisz ? Sob Gru 08, 2012 2:40 pm | |
| | |
|
| |
Melonova Nowy
Nick w grze : Elless Liczba postów : 35 Dołączył : 09/12/2012
| Temat: Re: Co lubisz w howrse i czego nie lubisz ? Nie Gru 09, 2012 9:44 am | |
| Oj .. Dużo by wymieniać ;/ | |
|
| |
Nicka01 Nowy
Nick w grze : Nicka01 Liczba postów : 24 Dołączył : 03/12/2012
| Temat: Re: Co lubisz w howrse i czego nie lubisz ? Sob Sty 05, 2013 5:28 am | |
| Nie lubię głupiego Owlient, który jest chamski. Wogle już nie lubię howrse | |
|
| |
Alexinda W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Alexinda Liczba postów : 346 Dołączył : 27/03/2012
| Temat: Re: Co lubisz w howrse i czego nie lubisz ? Nie Sty 20, 2013 7:50 pm | |
| Ja lubię ludzi (niektórych). Nie lubię całej reszty. | |
|
| |
Fanka Elfen Lied Nowy
Nick w grze : Mezume Black Wolf Liczba postów : 20 Dołączył : 24/01/2013
| Temat: Re: Co lubisz w howrse i czego nie lubisz ? Czw Sty 24, 2013 11:45 am | |
| Nie podoba mi się: - cena kuponów - ciągłe promocje I co najgorsze... To, że mój program antywirusowy oszacował że 95,5 wirusów mam z [b]howrse.... | |
|
| |
Marley Już coś wie
Nick w grze : Nora Haji - konto w trakcie kasacji, Marley. Liczba postów : 151 Dołączył : 19/01/2013
| Temat: Re: Co lubisz w howrse i czego nie lubisz ? Czw Sty 24, 2013 1:37 pm | |
| - Fanka Elfen Lied napisał:
- Nie podoba mi się:
- cena kuponów - ciągłe promocje I co najgorsze... To, że mój program antywirusowy oszacował że 95,5 wirusów mam z [b]howrse.... CO?! A jaki masz program? Jeśli ten pięcioliterowy na a, to się nie dziw... on często wariuje. | |
|
| |
Evelynek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aleksandra.j.1 Liczba postów : 744 Dołączył : 30/07/2012
| Temat: Re: Co lubisz w howrse i czego nie lubisz ? Pią Sty 25, 2013 2:04 am | |
| - Marley napisał:
- Fanka Elfen Lied napisał:
- Nie podoba mi się:
- cena kuponów - ciągłe promocje I co najgorsze... To, że mój program antywirusowy oszacował że 95,5 wirusów mam z [b]howrse.... CO?! A jaki masz program? Jeśli ten pięcioliterowy na a, to się nie dziw... on często wariuje. Wybacz, ja mam lepszy(płatny), a też mi wirusy z howrse znajduje. | |
|
| |
Marsh Już coś wie
Nick w grze : Flip Flap, ale nie wchodzę... Liczba postów : 190 Dołączył : 07/05/2012
| Temat: Re: Co lubisz w howrse i czego nie lubisz ? Pią Sty 25, 2013 9:55 am | |
| Nic, kompletnie nic mi się w howrse podoba. Kiedyś to było co innego, teraz po prostu szkoda słów | |
|
| |
Takashiro Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Cougar Liczba postów : 530 Dołączył : 04/04/2011
| Temat: Re: Co lubisz w howrse i czego nie lubisz ? Pią Sty 25, 2013 2:20 pm | |
| Oprócz grupki wspaniałych ludzi, nic. | |
|
| |
Marsh Już coś wie
Nick w grze : Flip Flap, ale nie wchodzę... Liczba postów : 190 Dołączył : 07/05/2012
| Temat: Re: Co lubisz w howrse i czego nie lubisz ? Sob Sty 26, 2013 1:09 pm | |
| Właśnie, oprócz kilku fajnych ludzi, którzy są tutaj. | |
|
| |
koniara5842 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : koniara5842 Liczba postów : 375 Dołączył : 13/02/2013
| Temat: Re: Co lubisz w howrse i czego nie lubisz ? Sob Lut 16, 2013 10:00 am | |
| Denerwują mnie ciągłe zmiany. A to coś z CR usuną, a to jakaś inna grafika... I oczywiście nawał promocji. Po pierwsze, to większość graczy niczego wartościowego nie wygra, bo to wymaga posiadania kuponów i siedzenia w grze całymi dniami. Czasami (tak jak sadzenie roślin, nie podobała mi się ta promocja) są beznadziejne. *** Lubię promocje, w których ma się szanse na wygraną (np. obecna - Uwolnij konie!, jest dość ciekawa i można wygrać całkiem fajne nagrody). Podoba mi się to, że podczas różnych wydarzeń do gry wprowadzane są nowe rasy koni (np. Tennesse Walker czy Criollo) oraz to, że gra jest świetnym sposobem na nudę i różnorodność ras. | |
|
| |
hanka35 Nowy
Nick w grze : hanka35 Liczba postów : 1 Dołączył : 25/02/2013
| |
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Co lubisz w howrse i czego nie lubisz ? Wto Lis 12, 2013 12:29 pm | |
| Mnie denerwuje za dużo nowości, ciągłe zmiany... |
|
| |
El Już coś wie
Nick w grze : joycia/int Yooyu/pl Liczba postów : 270 Dołączył : 29/08/2013
| Temat: Re: Co lubisz w howrse i czego nie lubisz ? Wto Lis 12, 2013 1:37 pm | |
| A mnie dziwi jedno - skoro NIC wam się nie podoba to po co gracie i tracicie czas, nie lepiej szybciej z tym skończyć i się nie męczyć?
Zmiany muszą być, może niektórych nie lubię ale to tylko dlatego, że kiedyś nie umiałąm z nich korzystać - straciłam chomikowanych towarzyszy, diamentowe jabłka, przedmioty straciły swoją wartość itp.
Co mi się podoba? Że mimo wszystkiego dalej są takie nisze, gdzie można zarobić jakieś grosze, że jednak z tą grą nie jest tak źle jak mówią. | |
|
| |
Apofis Nowy
Nick w grze : Apofis Liczba postów : 8 Dołączył : 02/01/2014
| Temat: Re: Co lubisz w howrse i czego nie lubisz ? Pią Sty 03, 2014 12:17 pm | |
| Co mi się podoba w Howrse? •Wszystko. Nie zwracam uwagi na nowości, cenę kuponów oraz coraz to nowsze promocje. Gram jedynie dla przyjemności, spędzenia miłego czasu.
Co nie podoba mi się w Howrse? •Nie ma takiej rzeczy, która mogłaby mi się nie podobać, bądź miała mnie zniechęcić od Howrse. Lekko denerwują mnie błędy, które czasem występują w grze, lecz wiem, że owe błędy wkrótce zostają naprawione i nie muszę się martwić, że zostanie, gdyż jest przecież możliwość wysłania na kontakt informację, że taki błąd zaistniał w grze. | |
|
| |
haflingerska007 Raczkujący
Nick w grze : wpisz nick Liczba postów : 75 Dołączył : 27/03/2014
| Temat: Re: Co lubisz w howrse i czego nie lubisz ? Pon Cze 16, 2014 12:02 am | |
| Ja w Howrse lubię loterie, możliwość kupienia kuponu za equus co 30 dni, nowe wyglądy koni, itp. Nie lubię natomiast olewania oszustów, olewania petycji, olewania graczy. No i dlaczego w Czarnej Perle prace mogą być wykonane tylko w GIMP' ie? Ja wykonałam piękną pracę w paint'cie ale oni jej nie przyjęli! Była tylko wysłana z GIMPA. | |
|
| |
Nemmip Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Nemmip Liczba postów : 428 Dołączył : 08/03/2014
| Temat: Re: Co lubisz w howrse i czego nie lubisz ? Pon Cze 16, 2014 7:01 am | |
| - haflingerska007 napisał:
- Ja w Howrse lubię loterie, możliwość kupienia kuponu za equus co 30 dni, nowe wyglądy koni, itp.
Nie lubię natomiast olewania oszustów, olewania petycji, olewania graczy. No i dlaczego w Czarnej Perle prace mogą być wykonane tylko w GIMP' ie? Ja wykonałam piękną pracę w paint'cie ale oni jej nie przyjęli! Była tylko wysłana z GIMPA. Przyjmują prace z innych programów, a GIMP jest tylko przykładowym programem, aby forum nie było zalewane falą pytań typu: „ A jakim programem mam rysować do CP?????” PAINT nie obsługuje przezroczystości, dlatego jej nie przyjęli. Oprócz Gimpa możesz korzystać z wielu różnych programów i na to Howrse nie daje jakiegoś "zakazu" | |
|
| |
Sleepwalker Nowy
Nick w grze : Faye Liczba postów : 14 Dołączył : 15/06/2014
| Temat: Re: Co lubisz w howrse i czego nie lubisz ? Pon Cze 16, 2014 2:29 pm | |
| Ogólnie Howrse lubię, jako rozgrywkę. Do hodowli i 95% ludzi grających nie mam zastrzeżeń.
Jednakże moje zastrzeżenia (żeby tylko) kieruję do zespołu Howrse i ich bezsensownego systemu wartości, że tak powiem. Otóż chyba każdy grający widział jakie jest stanowisko drogiego Ow do kradzieży i oszustw. Kogoś to zdenerwowało? Mnie zirytowało. Niektórym z nas jak wiadomo, udało się przekonać administratorów, że coś takiego miało zajście. Przepraszam za to co teraz napiszę, ale muszę gdzieś wylać swoje zdenerwowanie na temat tego ich systemu kar, a uznałam, że forum na którym siedzi sporo z graczy jest do tego odpowiednie. Otóż 80% oszustw i kradzieży jest przez Ow nagminnie ignorowane i jeszcze wmawiają, że to jest wina gracza oszukanego. Jednak nie jest to związane z tym, że zostałam oszukana co to, to nie. Jednak dotyczy to czegoś całkiem innego. Mianowicie straciłam dzisiaj punkt karmy. Za co? No właśnie tak praktycznie to za powietrze. 2 upomnienia za niewłaściwe tytuły na forum OJ - przepraszam, że nie dodałam nazwy OJ albo stanowiska na jakie poszukuję pracownika, faktycznie jestem złym i niedobrym graczem, niech inni to wiedzą i myślą jaka to ja kurna jestem zła i wyrachowana. A drugie dwa- za napisanie x2 kąśliwych komentarzy w wątkach no nie ukrywajmy 'spamerów'. Nie będę jakoś się bronić bo robiłam to nie raz, a nawet się przyznam bo zauważyłam coś ciekawego. Na tyle wątków(odbiegających od tematu- Howrse), w których się wypowiadałam, miałam najwidoczniej trafne komentarze i cóż dostałam pare serduszek. I właśnie tego razu gdy miałam te pare serduszek (no pochwalę się, lubię się chwalić), dostałam upomnienie i ban(tygodniowy jeeej). A morał z tego jest jeden prosty i banalny- Howrse tak pilnuje porządku w grze, że zamiast karać tych co rozrabiają tak naprawdę, niszczą tych, którzy zawinili (świętej nie udaję), ale jednak o wiele mniej. Czyli teraz ja będę się przez miesiąc przechadzać z 9 pkt karmy, a osoba, która oszukała mnie i parę innych osób od początku ma 10.
To jest moje zażalenie do Howrse | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Co lubisz w howrse i czego nie lubisz ? Wto Cze 17, 2014 1:37 am | |
| Nie lubię: Ciągłych promocji; Wiecznych zmian, gdzie większość tak naprawdę działa na szkodę graczy lub nic nie wnosi; Olewania kradzieży, multi i innych tego tylu spraw; Rozgrywki (forum); Mam wymieniać dalej? Lubię: W sumie to niczego, jednak ta gra mnie ciągnie, obecnie po raz 8173629 usuwam Danonka, ale jakoś... No mnie trzyma przy decyzji "zostaw". |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Co lubisz w howrse i czego nie lubisz ? | |
| |
|
| |
| Co lubisz w howrse i czego nie lubisz ? | |
|