Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| 3 pytanka( o jednorogi i luzytany) | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
tisi Nowy
Liczba postów : 37 Dołączył : 14/06/2011
| Temat: 3 pytanka( o jednorogi i luzytany) Pon Lip 11, 2011 7:07 am | |
| 1. Czy opłaca się hodować jednorogi araby? Po ile można je sprzedać( 1* doskonałości)? Czy opłaca się dać właśnie klaczy jednoroga Zestaw Nyks? 2. Za ile można sprzedać 7* luzytany? 3. Za ile można sprzedać klacz luzytańską z PG 511.90, skończonymi treningami i OM?
| |
| | | Star-x3 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Star-x3 Liczba postów : 2045 Dołączył : 21/03/2011
| Temat: Re: 3 pytanka( o jednorogi i luzytany) Pon Lip 11, 2011 8:02 am | |
| Na pytania o sprzedaż: Najlepiej sprawdź na bezpośrednich - ja zawsze szukam koni zbliżonych do tego jakiego ja mam na sprzedaż (tzn. zaznaczam płeć, rase, mniej wiecej PG i umiejętności) i patrze na najniższą cenę, a swojego wystawiam za jeszcze trochę niższą . xdd Mam pewność że go kupią Czy się opłaca - no cóż, ja widzę ze swojego doświadczenia że na początku to jest ciągłe wydawanie i equus i kuponów Ale powoli się rozkręca Klaczy jednorogiej jak dla mnie opłaca się dać Nyx, ja moje staram się zawsze wyposażyć Dzięki temu szybciej przebiega trening | |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: 3 pytanka( o jednorogi i luzytany) Pon Lip 11, 2011 10:18 am | |
| 1. Araby, pinto, szetlandy - w zasadzie każdą rasę da się sprzedać. Kwestia czy ograniczysz się do jednej, czy będziesz hodować kilka. Cenę kreuje popyt. Dzisiaj może uda ci się sprzedać za 80.000e, a jutro nawet za połowę tej kwoty będzie ciężko. Musisz stale obserwować ceny na aukcjach, sprzedażach bezpośrednich i ogłoszeniach. Co do Nyksa - moim zdaniem lepiej zamienić go na 2 KF (masz wówczas 2 nieśmiertelne klacze zamiast jednej) 2. Nie mam pojęcia, nie hoduję tej rasy 3. j.w | |
| | | tisi Nowy
Liczba postów : 37 Dołączył : 14/06/2011
| Temat: Re: 3 pytanka( o jednorogi i luzytany) Sro Lip 13, 2011 2:43 pm | |
| Mam jeszcze 1 pytanie. Czy lepiej mieć roga szetlanda czy hanowera? | |
| | | Star-x3 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Star-x3 Liczba postów : 2045 Dołączył : 21/03/2011
| Temat: Re: 3 pytanka( o jednorogi i luzytany) Wto Lut 07, 2012 10:55 am | |
| obydwie te rasy nie są tak powszechne więc raczej jest to obojętne | |
| | | martika520 Już coś wie
Nick w grze : martika520 Liczba postów : 150 Dołączył : 20/12/2011
| Temat: Re: 3 pytanka( o jednorogi i luzytany) Czw Lut 09, 2012 10:33 am | |
| jak chcesz kupić klacz jednoroga araba to ja mam za 100 tysięcy lub 1 kupon ;d | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: 3 pytanka( o jednorogi i luzytany) | |
| |
| | | | 3 pytanka( o jednorogi i luzytany) | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|