Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

PENTAGRAM THINTYPE

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
Asia015
Raczkujący
Asia015

Nick w grze : Asia015
Liczba postów : 73

PENTAGRAM THINTYPE Empty
PisanieTemat: PENTAGRAM THINTYPE   PENTAGRAM THINTYPE I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 8:17 am

Czy on się sprawdza dla początkujących grafików, chodzi o rysowanie. Czy łatwo to się robi i przede wszystkim gdzie kupić, bo nigdzie nie mogę znaleźć Wink
Powrót do góry Go down
Manroe
Przyjaciel Zagrody
Manroe

Liczba postów : 586

PENTAGRAM THINTYPE Empty
PisanieTemat: Re: PENTAGRAM THINTYPE   PENTAGRAM THINTYPE I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 8:20 am

Tak, jest on przeznaczony głównie dla początkujących grafików... Nie rozumiem-"czy łatwo się to robi?" ok, ale co się robi ? oO Można zamówić z internetu, ale wyłącznie od oznaczonych dobrymi opiniami sklepó Wink/ Manroe ♥️
Powrót do góry Go down
Asia015
Raczkujący
Asia015

PENTAGRAM THINTYPE Empty
PisanieTemat: Re: PENTAGRAM THINTYPE   PENTAGRAM THINTYPE I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 8:22 am

Chodzi o to, czy łatwo na nim rysować ;D
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PENTAGRAM THINTYPE Empty
PisanieTemat: Re: PENTAGRAM THINTYPE   PENTAGRAM THINTYPE I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 8:56 am

Jak umiesz rysować to i na tablecie Ci będzie łatwo. Ja dostałam w łapy jakiegoś Wacoma, nie pamiętam jakiego i nie narzekałam . Mój przyjaciel ma Pentagrama i śmiga aż miło.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PENTAGRAM THINTYPE Empty
PisanieTemat: Re: PENTAGRAM THINTYPE   PENTAGRAM THINTYPE I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 10:10 am

Nie polecam tego pentagrama na dłuższą metę, bo wymaga dokładnego czyszczenia, jeśli stoi luzem na biurku. Wink

I moja stara śpiewka - pokażesz jakieś swoje prace? Wink
Powrót do góry Go down
Asia015
Raczkujący
Asia015

PENTAGRAM THINTYPE Empty
PisanieTemat: Re: PENTAGRAM THINTYPE   PENTAGRAM THINTYPE I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 1:09 am

Jakie prace, ver? Ja robię czasem na konkursy koniki, ale to jest masakra. Przynajmniej tło, bo robię na warstwa i później nie do końca mogę wszystko zetrzeć... W każdym razie to jest masakra:
PENTAGRAM THINTYPE Mlaj
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PENTAGRAM THINTYPE Empty
PisanieTemat: Re: PENTAGRAM THINTYPE   PENTAGRAM THINTYPE I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 10:18 am

lineart Twój? mozesz pokazac konia bez lineartu?
Powrót do góry Go down
Asia015
Raczkujący
Asia015

PENTAGRAM THINTYPE Empty
PisanieTemat: Re: PENTAGRAM THINTYPE   PENTAGRAM THINTYPE I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 11:54 am

Właśnie w tym problem, że zapisałam na linearcie, a program przez przypadek zamknęłam :T
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PENTAGRAM THINTYPE Empty
PisanieTemat: Re: PENTAGRAM THINTYPE   PENTAGRAM THINTYPE I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

PENTAGRAM THINTYPE
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: