Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| "Graficzny kryzys" czy słaba grafika ? | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Presence Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Presence Liczba postów : 1861 Dołączył : 23/07/2011
| Temat: "Graficzny kryzys" czy słaba grafika ? Nie Gru 09, 2012 8:40 am | |
| Od bardzo długiego czasu nikt nie kupił ani nie zamówił u mnie żadnej grafiki. Ceny nie są duże bo po 5 500 eq za sztukę a grafika, przynajmniej tak mi się wydaje, jest całkiem znośna. Nie wiem czy tylko ja nie mam absolutnie żadnych zamówień (kiedyś miałam po 3-4 dziennie) czy jest jakiś kryzys... Wiem, dziwne pytanie i temat na pogawędkę ale strasznie mnie to trapi. | |
| | | mina stirit1 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : British Dougs Liczba postów : 526 Dołączył : 25/06/2011
| Temat: Re: "Graficzny kryzys" czy słaba grafika ? Nie Gru 09, 2012 8:44 am | |
| Co raz więcej osób umie samemu robić prezentacje i graficy są co raz mniej "używani". Tak sądzę... | |
| | | Presence Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Presence Liczba postów : 1861 Dołączył : 23/07/2011
| Temat: Re: "Graficzny kryzys" czy słaba grafika ? Nie Gru 09, 2012 8:46 am | |
| W takim razie nie za ciekawie | |
| | | Kirara Uzależniony
Nick w grze : OJT (skrót) Liczba postów : 2239 Dołączył : 03/06/2012
| Temat: Re: "Graficzny kryzys" czy słaba grafika ? Sob Sty 04, 2014 1:17 am | |
| Ostatnio ludzi naszła moda na grafikę od użytkowniczek: Veya i Marycha^^. Do tego ludzie sami próbują swoich sił, chociaż ich prace są okropne. Po prostu szukają sposobów na zarabianie. | |
| | | Dainfen Już coś wie
Nick w grze : Zielona Tarantula Liczba postów : 253 Dołączył : 15/10/2013
| Temat: Re: "Graficzny kryzys" czy słaba grafika ? Sob Sty 04, 2014 2:06 am | |
| Mi Twoje prace bardzo się podobają i wątpię, aby to było spowodowane tym, że Twoja grafika jest słaba. Podejrzewam, że powodem jest fakt, iż wiele osób robi coś samodzielnie. - Kirara napisał:
- Ostatnio ludzi naszła moda na grafikę od użytkowniczek: Veya i Marycha^^. Do tego ludzie sami próbują swoich sił, chociaż ich prace są okropne. Po prostu szukają sposobów na zarabianie.
Za pewne to było do mnie, bo moje prace są okropne xD xD xD | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: "Graficzny kryzys" czy słaba grafika ? | |
| |
| | | | "Graficzny kryzys" czy słaba grafika ? | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|