Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

"Graficzny kryzys" czy słaba grafika ?

Go down 
4 posters
AutorWiadomość
Presence
Przyjaciel Zagrody
Presence

Nick w grze : Presence
Liczba postów : 1861

"Graficzny kryzys" czy słaba grafika ? Empty
PisanieTemat: "Graficzny kryzys" czy słaba grafika ?   "Graficzny kryzys" czy słaba grafika ? I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 8:40 am

Od bardzo długiego czasu nikt nie kupił ani nie zamówił u mnie żadnej grafiki. Ceny nie są duże bo po 5 500 eq za sztukę a grafika, przynajmniej tak mi się wydaje, jest całkiem znośna. Nie wiem czy tylko ja nie mam absolutnie żadnych zamówień (kiedyś miałam po 3-4 dziennie) czy jest jakiś kryzys... Wiem, dziwne pytanie i temat na pogawędkę ale strasznie mnie to trapi.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3746365
mina stirit1
Przyjaciel Zagrody
mina stirit1

Nick w grze : British Dougs
Liczba postów : 526

PisanieTemat: Re: "Graficzny kryzys" czy słaba grafika ?   "Graficzny kryzys" czy słaba grafika ? I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 8:44 am

Co raz więcej osób umie samemu robić prezentacje i graficy są co raz mniej "używani".
Tak sądzę...
Powrót do góry Go down
Presence
Przyjaciel Zagrody
Presence

Nick w grze : Presence
Liczba postów : 1861

PisanieTemat: Re: "Graficzny kryzys" czy słaba grafika ?   "Graficzny kryzys" czy słaba grafika ? I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 8:46 am

W takim razie nie za ciekawie Sad
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3746365
Kirara
Uzależniony
Kirara

Nick w grze : OJT (skrót)
Liczba postów : 2239

PisanieTemat: Re: "Graficzny kryzys" czy słaba grafika ?   "Graficzny kryzys" czy słaba grafika ? I_icon_minipostSob Sty 04, 2014 1:17 am

Ostatnio ludzi naszła moda na grafikę od użytkowniczek: Veya i Marycha^^. Do tego ludzie sami próbują swoich sił, chociaż ich prace są okropne. Po prostu szukają sposobów na zarabianie.
Powrót do góry Go down
Dainfen
Już coś wie
Dainfen

Nick w grze : Zielona Tarantula
Liczba postów : 253

PisanieTemat: Re: "Graficzny kryzys" czy słaba grafika ?   "Graficzny kryzys" czy słaba grafika ? I_icon_minipostSob Sty 04, 2014 2:06 am

Mi Twoje prace bardzo się podobają i wątpię, aby to było spowodowane tym, że Twoja grafika jest słaba. Podejrzewam, że powodem jest fakt, iż wiele osób robi coś samodzielnie.

Kirara napisał:
Ostatnio ludzi naszła moda na grafikę od użytkowniczek: Veya i Marycha^^. Do tego ludzie sami próbują swoich sił, chociaż ich prace są okropne. Po prostu szukają sposobów na zarabianie.

Za pewne to było do mnie, bo moje prace są okropne xD xD xD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3086335
Sponsored content

PisanieTemat: Re: "Graficzny kryzys" czy słaba grafika ?   "Graficzny kryzys" czy słaba grafika ? I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

"Graficzny kryzys" czy słaba grafika ?
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: