Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| lDlaczego lubicie, nie lubicie - Siebie | |
|
+5ZetkaEmka Marsh EveDallas MrsKopytko Lubelak 9 posters | Autor | Wiadomość |
---|
Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: lDlaczego lubicie, nie lubicie - Siebie Sro Gru 12, 2012 4:17 pm | |
| Ja siebie lubię ponieważ zawszw pomogę. Ale nie daj mnie za wroga.....nie lubię | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: lDlaczego lubicie, nie lubicie - Siebie Czw Gru 13, 2012 7:17 am | |
| Lubię siebie za wygląd A nie lubię czasami za zachowanie. Że coś mi się wymsknie i... o. |
| | | MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: lDlaczego lubicie, nie lubicie - Siebie Czw Gru 13, 2012 9:34 am | |
| Lubię siebie za to, że.... no nie wiem... XD | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: lDlaczego lubicie, nie lubicie - Siebie Czw Gru 13, 2012 10:06 am | |
| Nie lubiem siebie bom głupia :> | |
| | | Marsh Już coś wie
Nick w grze : Flip Flap, ale nie wchodzę... Liczba postów : 190 Dołączył : 07/05/2012
| Temat: Re: lDlaczego lubicie, nie lubicie - Siebie Czw Gru 13, 2012 10:27 am | |
| Lubie siebie, bo umiem jeździć konno, a nie lubię, bo czasem coś powiem i... no właśnie xD | |
| | | ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: lDlaczego lubicie, nie lubicie - Siebie Pią Gru 14, 2012 3:20 pm | |
| Czasem się na siebie wściekam, ale potem się godzimy. Bo to moja jedyna przyjaciółka. W sensie ja. Taa... | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: lDlaczego lubicie, nie lubicie - Siebie Sob Gru 15, 2012 2:23 am | |
| - ZetkaEmka napisał:
- Czasem się na siebie wściekam, ale potem się godzimy. Bo to moja jedyna przyjaciółka. W sensie ja.
Taa... Wiem co to znaczy być forever alone XD |
| | | koniara5842 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : koniara5842 Liczba postów : 375 Dołączył : 13/02/2013
| Temat: Re: lDlaczego lubicie, nie lubicie - Siebie Sob Lut 16, 2013 10:11 am | |
| Ja siebie lubię, bo... tak po prostu. Jak się nie lubi siebie, to się nie potrafi lubić innych. | |
| | | Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: lDlaczego lubicie, nie lubicie - Siebie Sob Lut 16, 2013 10:15 am | |
| Nie lubię siebie, bo jestem okropnie brzydka, no i moje zachowanie jest fatalne... wystarczy że pojadę do miasta i już wszyscy wiedzą, że jestem ze wsi. Nie umiem się odpowiednio zachować, nigdy. I ten wkurzający fakt, że jak serio się wkurzę, to z oczu lecą mi łzy | |
| | | AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: lDlaczego lubicie, nie lubicie - Siebie Sob Lut 16, 2013 10:51 am | |
| Nie lubię siebie. Szczególnie swojego wyglądu.Jakoś jestem z miasta, a zachowuję się jakbym była ze wsi.... | |
| | | Apofis Nowy
Nick w grze : Apofis Liczba postów : 8 Dołączył : 02/01/2014
| Temat: Re: lDlaczego lubicie, nie lubicie - Siebie Pią Sty 03, 2014 12:46 pm | |
| Ja lubię siebie za to, że potrafię ignorować zachowanie "idiotów" w moim otoczeniu i nie upodabniam się do nich. Uważają się za pępek świata... Natomiast nie lubię siebie, gdyż nie potrafię odpyskować ludziom, którzy mnie obrażają...W takich chwilach coś się we mnie blokuję, a temat przemilczam, a obrażający mnie człek nadal robi to, co zaczął. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: lDlaczego lubicie, nie lubicie - Siebie | |
| |
| | | | lDlaczego lubicie, nie lubicie - Siebie | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|