| dlaczego lubicie/nie lubicie Pingwinów z Madagaskaru? | |
|
+4Melonova zuzu_zozol gwiazda2002 wercia d 8 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
wercia d Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Meren_wen Liczba postów : 840 Dołączył : 07/10/2012
| Temat: dlaczego lubicie/nie lubicie Pingwinów z Madagaskaru? Wto Lis 27, 2012 10:53 am | |
| ja ich np. lubię za ich teksty xD
i za to, że zawsze muszą coś zepsuć, żeby potem to genialnie naprawić ^^ | |
|
| |
gwiazda2002 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : gwiazda2002 Liczba postów : 1473 Dołączył : 19/12/2011
| Temat: Re: dlaczego lubicie/nie lubicie Pingwinów z Madagaskaru? Wto Lis 27, 2012 1:11 pm | |
| Ja osobiście tego nie często oglądam. Niezbyt to lubię. Ten serial wydaję mi się jakoś nie szczególnie ciekawy... Lubie tylko tego najmniejszego słodkiego pingwinka | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: dlaczego lubicie/nie lubicie Pingwinów z Madagaskaru? Sro Lis 28, 2012 8:07 am | |
| gwiazda - tego co lubi jednorożce ? To Szeregowy ! <3 Kowalski - geniusz, Skipper - szefuńcio, Rico - kabum ! Jednym słowem - kocham PzM ! <333 |
|
| |
| Temat: Re: dlaczego lubicie/nie lubicie Pingwinów z Madagaskaru? Czw Lis 29, 2012 5:43 am | |
| Vin - to witaj w klubie jeszcze jest Król Julian, Mort, Mourice, Marlenka i inne zwierzęta z ZOO w Central Parku^^ | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: dlaczego lubicie/nie lubicie Pingwinów z Madagaskaru? Czw Lis 29, 2012 6:27 am | |
| Pamiętam odcinek o wężu boa. Zjadł szeregowego przebranego za małpę... xD |
|
| |
| Temat: Re: dlaczego lubicie/nie lubicie Pingwinów z Madagaskaru? Wto Gru 04, 2012 2:03 pm | |
| no... xD albo co Rico "zhipisiał" i szerego wy robił "pif pif pif" słodkorożcem xD | |
|
| |
zuzu_zozol W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Bośka Liczba postów : 326 Dołączył : 09/04/2012
| Temat: Re: dlaczego lubicie/nie lubicie Pingwinów z Madagaskaru? Pią Gru 07, 2012 1:46 pm | |
| Ten serial mnie powala! Oglądam to (prawie) codziennie... Najlepszy Julian. Zdecydowanie. | |
|
| |
Melonova Nowy
Nick w grze : Elless Liczba postów : 35 Dołączył : 09/12/2012
| Temat: Re: dlaczego lubicie/nie lubicie Pingwinów z Madagaskaru? Nie Gru 09, 2012 9:46 am | |
| Szczególnie za teksty i akcje xD | |
|
| |
zuzu_zozol W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Bośka Liczba postów : 326 Dołączył : 09/04/2012
| Temat: Re: dlaczego lubicie/nie lubicie Pingwinów z Madagaskaru? Pon Gru 10, 2012 1:13 pm | |
| "Heloł! Mamusiu, jestem motylkiem!..." "Szeregowy, czy wy jesteście nadzy? Czy my wszyscy jesteśmy nadzy?..." "X! X! X! X! I tu też X!" "Julian:O bogowie niebios dziękuję za ten cudowny deszcz! Moris:To tylko mój pot... Julian:To wytłumaczyło ten słony posmak."
Za to m.in. ich uwielbiam | |
|
| |
| Temat: Re: dlaczego lubicie/nie lubicie Pingwinów z Madagaskaru? Sro Gru 12, 2012 2:01 pm | |
| "Kowalski, czy wy kiedykolwiek wymyśliliście cokolwiek, co prędzej czy później nie zagrażałoby naszemu życiu?" "eee... nie" xD albo piosenka Juliana: jade ulicom opony asfalt drom, pingwiny jak zobaczą drzewo, na zawał umrą, HEJ! Julian, Julian, on twardy jest jak głaz, (to już Mort) jedziemy panie ciut za wolno, trzeba wcisnąć gaz xD Skipper - ... ludzie zamieniają się w zwierzęta, a zwierzęta w... Kowalski, co jest dziksze od zwierząt? Kowalski - śmietnik z niedomykającą się klapą? albo jak Kowalski bije się łbem o ścianę xD | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: dlaczego lubicie/nie lubicie Pingwinów z Madagaskaru? Sro Gru 12, 2012 2:29 pm | |
| - wercia d napisał:
- piosenka Juliana:
jade ulicom opony asfalt drom, pingwiny jak zobaczą drzewo, na zawał umrą, HEJ! Julian, Julian, on twardy jest jak głaz, (to już Mort) jedziemy panie ciut za wolno, trzeba wcisnąć gaz xD Bardzo fajna jest ta piosenka |
|
| |
| Temat: Re: dlaczego lubicie/nie lubicie Pingwinów z Madagaskaru? Czw Gru 13, 2012 7:58 am | |
| i to w rytm Jingle Bells xD | |
|
| |
MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: dlaczego lubicie/nie lubicie Pingwinów z Madagaskaru? Czw Gru 13, 2012 9:32 am | |
| Moim idolem jest Rico ... KABUM! Pingwiny uwielbiam... Rico, dynamit! ;D | |
|
| |
Marsh Już coś wie
Nick w grze : Flip Flap, ale nie wchodzę... Liczba postów : 190 Dołączył : 07/05/2012
| Temat: Re: dlaczego lubicie/nie lubicie Pingwinów z Madagaskaru? Czw Gru 13, 2012 10:50 am | |
| - zuzu_zozol napisał:
- Ten serial mnie powala! Oglądam to (prawie) codziennie...
Najlepszy Julian. Zdecydowanie. Me too. On jest po prostu genialny xD | |
|
| |
| Temat: Re: dlaczego lubicie/nie lubicie Pingwinów z Madagaskaru? Pią Gru 14, 2012 1:53 pm | |
| a ja go nie lubię... ja go kocham xD | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: dlaczego lubicie/nie lubicie Pingwinów z Madagaskaru? Sob Gru 29, 2012 9:50 am | |
| Bo Król Julian jest odlotowy xD-"będziemy grać w pucle" xD? |
|
| |
oooliwcia10 Już coś wie
Nick w grze : oooliwcia10 Liczba postów : 144 Dołączył : 01/12/2012
| Temat: Re: dlaczego lubicie/nie lubicie Pingwinów z Madagaskaru? Sob Gru 29, 2012 1:51 pm | |
| w czwartej cxy piątej klasie pani z polskiego nam to puszczała jak byliśmy do przodu | |
|
| |
klasaIVb Już coś wie
Nick w grze : klasaIVb Liczba postów : 189 Dołączył : 27/08/2012
| Temat: Re: dlaczego lubicie/nie lubicie Pingwinów z Madagaskaru? Sob Gru 29, 2012 3:36 pm | |
| lubię bo to jest śmieszne | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: dlaczego lubicie/nie lubicie Pingwinów z Madagaskaru? | |
| |
|
| |
| dlaczego lubicie/nie lubicie Pingwinów z Madagaskaru? | |
|