Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| 20 urodziny Helios | |
|
+4CzekoBoom Layzy Presence LadyArvena 8 posters | Autor | Wiadomość |
---|
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: 20 urodziny Helios Pią Gru 14, 2012 1:39 pm | |
| Z okazji 20 urodzin Helios zorganizował promocję - wszystkie bilety od dziś do niedzieli po 10 zł ^^ Nie ważne czy uczeń, czy dorosły, nie ważne czy 2D, czy 3D. Zamierzacie skorzystać? Ja właśnie wróciłam z "Frankenweenie" - polecam fanom Tima.
Korci też wybrać się na nocny maraton (10 zł za 3 filmy), ale trochę się zmęczonym już jest, a to dopiero o 23.30 się zaczyna. I nie chce nam się załadować podgląd sal, żeby zobaczyć jak z biletami :/ | |
| | | Presence Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Presence Liczba postów : 1861 Dołączył : 23/07/2011
| Temat: Re: 20 urodziny Helios Pią Gru 14, 2012 1:44 pm | |
| Szkoda, że mieszkam na takim !cenzura! i Heliosa u mnie nie ma | |
| | | Layzy Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Layzy Liczba postów : 584 Dołączył : 20/07/2011
| Temat: Re: 20 urodziny Helios Pią Gru 14, 2012 2:47 pm | |
| Szczerze, to chyba pierwszy raz słyszę o czymś takim jak Helios O.e
Nie wiem, czy pamiętasz jak rozmawiałyśmy o filmach, ale jednak wybrałaś się na Frankeweenie *.* | |
| | | CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: 20 urodziny Helios Pią Gru 14, 2012 3:30 pm | |
| To nie jest czasem w Kato? o ten Helios chodzi? ;] | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: 20 urodziny Helios Sob Gru 15, 2012 1:45 am | |
| Szkoda, że do najbliższego Heliosa (Wrocek) mam 30 km, a tata mnie raczej nie puści :/ Ale dobrze wiedzieć, może znajomym polecę i któryś się wybierze | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: 20 urodziny Helios Sob Gru 15, 2012 2:51 am | |
| - Layzy napisał:
- Nie wiem, czy pamiętasz jak rozmawiałyśmy o filmach, ale jednak wybrałaś się na Frankeweenie *.*
Zabierałam się za ściąganie, zabierałam, aż w końcu usłyszałam o promocji XD A tam jedyny ciekawy dla mnie film to Frankeweenie. To jak miałam nie skorzystać, jak za 10 zł? Podobało mi się, chociaż w 3D musiałam oglądać. W 2D w Legnicy nie było :/ Film fajny i te "potwory" takie... pastiszowe XD Jak za starych czasów. I ta a'la Godzilla XD Eh, Tim.. Zdziwiło mnie za to, że film puszczają 4 razy dziennie - 3 razy dubbing, 1 raz napisy. I zaliczyli do bajek. Przecież większości dzieci się to nie spodoba. Dorosłym też, bo to ani horror, ani sensacyjny, ani komedia... To taki film typowo dla fanów Tima. Oglądałaś już? - Layzy napisał:
- Szczerze, to chyba pierwszy raz słyszę o czymś takim jak Helios O.e
Oo Dla mnie Helios najbardziej znany. Dopiero z rok temu o Mulitinie usłyszałam, a CinemaCity, czy jak tam to się zwie, gdzie wczoraj maraton LOTRa był, to dopiero w czwartek po raz pierwszy nazwę ujrzałam. Hanka - skąd ty właściwie jesteś? | |
| | | Layzy Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Layzy Liczba postów : 584 Dołączył : 20/07/2011
| Temat: Re: 20 urodziny Helios Sob Gru 15, 2012 6:38 am | |
| - LadyArvena napisał:
- Oglądałaś już?
Jasne! Na premierze nawet byłam ^^ Jakoś się nie mogłam powstrzymać i poszłam Dla dzieci, to raczej nie, bo te takie potwory to je mogą jednak przerażać. A dla dorosłych to za dzicinny. Ale tak jak powiedziałaś, taki akurat dla fanów Tima. - LadyArvena napisał:
- Oo Dla mnie Helios najbardziej znany. Dopiero z rok temu o Mulitinie usłyszałam, a CinemaCity, czy jak tam to się zwie, gdzie wczoraj maraton LOTRa był, to dopiero w czwartek po raz pierwszy nazwę ujrzałam.
A jednak nie, znam Heliosa ale dopiero po zobaczeniu logo sobie przypomniałam o tym A CinemaCity to u mnie w mieście jest klasyka xD | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: 20 urodziny Helios Sob Gru 15, 2012 7:33 am | |
| Arveno, Oleśnica, czyli kawałek mam Taka dziura zabita dechami, co ma jedno kino (sala widowiskowa z możliwością wyświetlania filmów, lol), w którym filmy można obejrzeć kilka miesięcy po premierze, gdy już wypłyną do neta tysiące takich za darmo >.> A zresztą, zaproszę znajomych do domu, kupię popcorn i puszczę film z zalukaj.tv. Prawie jak Helios! | |
| | | tinolandia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : tinolandia Liczba postów : 1555 Dołączył : 17/05/2012
| Temat: Re: 20 urodziny Helios Sob Gru 15, 2012 11:16 am | |
| Ja już skorzystałam w 3D. POLECAM. | |
| | | Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: 20 urodziny Helios Sob Gru 15, 2012 12:12 pm | |
| Nie mam Heliosa, ale postawię pizze. Miejsce- miejsce. Własciciele stawiają kina. Ale jak wszyscy razem ..... | |
| | | Zaplątana W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Zaplątana Liczba postów : 346 Dołączył : 20/07/2012
| Temat: Re: 20 urodziny Helios Sob Gru 15, 2012 12:35 pm | |
| Ja skorzystałam, poszłam z koleżanką na "Hotel Transylwania". Całe 40 minut przed seansem zastanawiałyśmy się, jakim cudem dostałyśmy bilety po 10 zł (byłyśmy pewne, że to jakiś błąd w kasie), bo oczywiście nie zwróciłyśmy uwagi na wszędobylskie informacje o promocji | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: 20 urodziny Helios | |
| |
| | | | 20 urodziny Helios | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|