Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL)

Go down 
+13
_pati201_
Minoo
wiki0396
klasaIVb
Karolina211
Malto
Arrin
Athi
Ejli
Queen of Wolves
Zaplątana
LadyArvena
~Figlasz~
17 posters
Idź do strony : 1, 2  Next
AutorWiadomość
~Figlasz~
Nowy
~Figlasz~

Nick w grze : ~Figlasz~
Liczba postów : 13

GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) Empty
PisanieTemat: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL)   GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) I_icon_minipostSob Gru 15, 2012 4:37 am

Na Howrse pojawiła się kolejna rzecz a raczej osoba na Czarnym Rynku.

Jest to Profesjonalny Trener.Kosztuje on 1 kupon i mogą go kupić gracze do 30 dni stażu.

Opis Profesjonalnego Trenera:
Dzięki Profesjonalnemu Trenerowi
możesz ukończyć trening konia w mgnieniu oka. W ten sposób Twój koń
zyska doskonały poziom, by startować w zawodach.

Tej premii można użyć na dorosłych koniach, których potencjał
genetyczny jest niższy od 80% potencjału genetycznego najlepszych koni w
grze.
Profesjonalny Trener pracuje tylko z końmi urodzonymi po 24.04.2012.

Nie ma już ciągu DNA ,za to Profesjonalny Trener go zastępuje i jest bardzo podobny do ciągu DNA.
GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) Entraineur-professionnel

Co o nim sądzicie??
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL)   GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) I_icon_minipostSob Gru 15, 2012 4:47 am

A na jakim serwerze?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL)   GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) I_icon_minipostSob Gru 15, 2012 4:50 am

LadyArvena napisał:
A na jakim serwerze?
Na wszystkich serwerach jest Wink
Powrót do góry Go down
~Figlasz~
Nowy
~Figlasz~

PisanieTemat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL)   GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) I_icon_minipostSob Gru 15, 2012 4:51 am

LadyArvena napisał:
A na jakim serwerze?

Na wszystkich.Nawet na polskim.
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL)   GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) I_icon_minipostSob Gru 15, 2012 5:00 am

Na polskim? Shocked Nie widziałam tego w ogłoszeniach. Chyba, że na forum tylko wspomnieli...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
~Figlasz~
Nowy
~Figlasz~

PisanieTemat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL)   GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) I_icon_minipostSob Gru 15, 2012 5:14 am

LadyArvena napisał:
Na polskim? Shocked Nie widziałam tego w ogłoszeniach. Chyba, że na forum tylko wspomnieli...

Mnie też to zdziwiło.Gdy to zauważyłam na CR szukałam w Nowościach i na forum.Ale nigdzie o tym nie wspomnieli.

GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) Profesjonalnytrener
Powrót do góry Go down
Zaplątana
W skromnych progach Zagrody
Zaplątana

Nick w grze : Zaplątana
Liczba postów : 346

PisanieTemat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL)   GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) I_icon_minipostSob Gru 15, 2012 8:39 am

Kolejna głupota, która ma tylko ułatwić młodszym graczom postęp w grze... Nie idą im czasem za bardzo na rękę?
Powrót do góry Go down
http://tangledunicorns.blogspot.com/
~Figlasz~
Nowy
~Figlasz~

PisanieTemat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL)   GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) I_icon_minipostSob Gru 15, 2012 9:06 am

Zaplątana napisał:
Kolejna głupota, która ma tylko ułatwić młodszym graczom postęp w grze... Nie idą im czasem za bardzo na rękę?

Dlatego teraz gra jest tak ułatwiona.Wszystko idzie na rękę młodszym graczom.Którzy powinni mieć jakąś zabawę z gry a nie kupią kupon i żadnej gry nie ma.Nie wiem po co oni to wprowadzają?
Powrót do góry Go down
Queen of Wolves
Raczkujący
Queen of Wolves

Nick w grze : Queen of Wolves
Liczba postów : 67

PisanieTemat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL)   GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) I_icon_minipostSob Gru 15, 2012 10:45 am

Ale głupi pomysł z tym trenerem -.-
Powrót do góry Go down
Ejli
Przyjaciel Zagrody
Ejli

Nick w grze : Eiiri
Liczba postów : 1433

PisanieTemat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL)   GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) I_icon_minipostSob Gru 15, 2012 11:28 am

Na wersji angielskiej założyłam z nudów konto które i tak usunęłam, ale za to dowiedziałam się że Profesjonalny Trener jest dostawany gdzieś pod koniec samouczka i poza podstawowym treningiem pogrubia też wszystkie umiejętności. Lekcje i 100 BLUP (20 zawodów) robimy już sami.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=4080537
Athi
Jedną nogą w ZM
Athi

Nick w grze : Foxtrot
Liczba postów : 534

PisanieTemat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL)   GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) I_icon_minipostSob Gru 15, 2012 11:59 am

Upraszczanie, upraszczanie i upraszczanie. Ile można?!
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1028468
Arrin
Przyjaciel Zagrody
Arrin

Nick w grze : Arrin
Liczba postów : 517

PisanieTemat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL)   GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) I_icon_minipostSob Gru 15, 2012 2:09 pm

Głupota i dziadostwo.
No i pg. Za jeden kupon dostajemy cos co i tak osłabia konia. Ponoć to robi przejażdżki, ale jeżeli ktoś by chciał dobić zawody to życzę powodzenia. Tez tak robiłam jak "byłam mała na howrse" i na bank konia nie wyblupują po tym czymś. chyba że mają anielską cierpliwość, w co watpię. Więc uznają ze skoro mają wytrenowanego konika, pokryją i dalej będą się dziadowskie źrebaki rodzić. No ale nowym trzeba ułatwić i kaskę zarobić.

I mogli by nazwę zmienić, bo z niego taki profesjonalny trener jak ze starego wyjadacza nowicjusz Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2202596
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL)   GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) I_icon_minipostSob Gru 15, 2012 2:14 pm

Nie podoba mi się działanie tego czegoś. Może w mgnieniu oka masz super konia ale to nie to samo jak ty sam go wytrenujesz Smile Na hiszpańskim howrse jest to w przedostatnim zadaniu Smile
Powrót do góry Go down
Arrin
Przyjaciel Zagrody
Arrin

Nick w grze : Arrin
Liczba postów : 517

PisanieTemat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL)   GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) I_icon_minipostSob Gru 15, 2012 2:26 pm

Przede wszystkim jak sie samemu trenuje/blupuje to zaczyna się od przejażdżek. Potem 2 najlepsze cechy, zawody i dobija ostatnią najlepszą. No i lekcje, a potem reszta, to jest horendalna róznica Jak niebo, a piekło. Gp pomijam bo inna bajka. No i masz dobrego konia, a nie coś co niewiadomo jak ugryźć i z czym zjeść. Bo trener niby trenuje, ale reszte rób samemu, ni w pieć ni w dziewieć. I nowi maja sie nauczyć?
Nie podobał mi si ciąg dna nie podoba i to. Tylko siegają do kieszeni po kasę nic więcej, bo na moje oko to bardziej szkodzi jak pomaga.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2202596
Ejli
Przyjaciel Zagrody
Ejli

Nick w grze : Eiiri
Liczba postów : 1433

PisanieTemat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL)   GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) I_icon_minipostNie Gru 16, 2012 12:26 am

Cóż, ja swojego konia startowego (Nie mylić z tym z pierwszego konta) robiłam sama, i cudem udało mi się dobić do 20 wygranych mimo że klaczka była BLUPowana tradycyjnie.
Ale, w tym całym szaleństwie jest plus - koń po treningu nie starzeje się ani o pół miesiąca, na lekcjach można zbić majątek umiejętności, chyba że to inaczej działa. :3
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=4080537
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL)   GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) I_icon_minipostNie Gru 16, 2012 10:27 am

Pamiętam, jak trenowałam mojego konia startowego, jaka to była radocha, kiedy dochodziły mu punkty, kiedy wygrywał zawody, no i w jaką konsternację wprowadziło mnie pogrubienie bodajże ujeżdżenia. Jednak dzięki temu wszystkiemu nauczyłam się podstaw gry. Metoda prób i błędów, i jakoś szło. Aktualnie dzieciaki otrzymują wszystko na tacy, oby tylko nie musiały wysilać szarych komórek, bo może jeszcze gra zmusi je do myślenia, zniechęcą się i odejdą. A później dziwota, że forum jest zawalone durnawymi pytaniami o trening i nie tylko.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Karolina211
ZAGRODZIANIN
Karolina211

Nick w grze : Talunalu
Liczba postów : 1018

PisanieTemat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL)   GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) I_icon_minipostNie Gru 16, 2012 10:56 am

Czasem zdarza się, że czy chcesz, czy nie - samo trenuje ci konia po samouczku. Wiem, bo byłam przy zakładaniu konta 2 znajomych: jedna po samouczku dostała dodatkowego konia i było... normalnie. Druga kilka nowych koni miała w trakcie samouczka, po skończeniu jej koń był ni z tego, ni z owego wytrenowany i, czy to był Ciąg DNA czy byłby ten trener, wnerwiła się na maksa, bo sama chciała trenować konia... Efektem była natychmiastowa kasacja konta -,-

Poza tym - zarówno DNA jak i Trenera uważam za przedmiot... osobę (?) będącą tylko i wyłącznie źródłem dochodu. Ni to potrzebne, ni fajne.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=28316
klasaIVb
Już coś wie
klasaIVb

Nick w grze : klasaIVb
Liczba postów : 189

PisanieTemat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL)   GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) I_icon_minipostNie Gru 30, 2012 2:48 pm

mają za łatwo -,-
Powrót do góry Go down
wiki0396
W skromnych progach Zagrody
wiki0396

Nick w grze : wiki0396
Liczba postów : 334

PisanieTemat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL)   GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) I_icon_minipostPon Gru 31, 2012 12:54 am

Bez sensu, nie wiem co o tym więcej napisać
Powrót do góry Go down
Minoo
Przyjaciel Zagrody
Minoo

Nick w grze : Minoo
Liczba postów : 652

PisanieTemat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL)   GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) I_icon_minipostPon Gru 31, 2012 5:24 am

Bez sensu, czy Ow myśli że wszyscy gracze są tacy naiwni?! Evil or Very Mad
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2627836&message=change
_pati201_
Już coś wie
_pati201_

Nick w grze : _pati201_
Liczba postów : 287

PisanieTemat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL)   GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) I_icon_minipostPon Gru 31, 2012 8:53 am

To tylko do 30 dni stażu co nie?
Powrót do góry Go down
klasaIVb
Już coś wie
klasaIVb

Nick w grze : klasaIVb
Liczba postów : 189

PisanieTemat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL)   GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) I_icon_minipostPon Gru 31, 2012 12:16 pm

kolejna głupota do ułatywienia gry
Powrót do góry Go down
AyaKey
Przyjaciel Zagrody
AyaKey

Nick w grze : AyaKey
Liczba postów : 2734

PisanieTemat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL)   GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) I_icon_minipostPon Gru 31, 2012 3:50 pm

Szkoda ja już go nie zobacze bo mam 89 Laughing
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2388322
Minoo
Przyjaciel Zagrody
Minoo

PisanieTemat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL)   GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) I_icon_minipostPon Gru 31, 2012 3:56 pm

AyaKey - i dobrze przynajmniej nic nie będzie cie kusiło do bezsensownego wydania pieniędzy.....
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL)   GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) I_icon_minipostWto Sty 01, 2013 1:57 am

Znowu! Tylko grę upraszczają!

Ostatnio zmieniony przez Marlenka15 dnia Nie Sty 27, 2013 6:54 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
AyaKey
Przyjaciel Zagrody
AyaKey

PisanieTemat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL)   GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) I_icon_minipostWto Sty 01, 2013 2:45 am

Dagger Fighter - No masz racje Smile w kółko te kupony i kupony , tylko pieniądze wyciągają od ludzi . GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) 2193149645
Powrót do góry Go down
Minoo
Przyjaciel Zagrody
Minoo

PisanieTemat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL)   GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) I_icon_minipostWto Sty 01, 2013 5:07 am

Ja kupon kupiłam raz ( jak latało +2 ), a tak to biorę co 30 dni po 50 dniu za 20% swoich funduszy....
Powrót do góry Go down
AyaKey
Przyjaciel Zagrody
AyaKey

PisanieTemat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL)   GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) I_icon_minipostWto Sty 01, 2013 6:29 am

Ja kupony kupiłam 2 razy za swoje fundusze . Jeden wydałam na jakąś promocję , ale nawet warto było bo dostałam wtedy upominek hestii x 2 i zestaw centaura x 3 :)Moja koleżanka z reala co w to gra kupiła jak latało jej + 10 , i wydała prawdziwą kase a potem się okazało że kuponów nie dostała. Dlatego ja nie kupuje kuponów. No
Powrót do góry Go down
MsMaja
Raczkujący
MsMaja

Nick w grze : maja818
Liczba postów : 87

PisanieTemat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL)   GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) I_icon_minipostPon Lut 11, 2013 1:37 pm

To jest do 30 dni stażu i się cieszęVery Happy
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL)   GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) I_icon_minipostPon Lut 11, 2013 1:40 pm

AyaKey napisał:
Ja kupony kupiłam 2 razy za swoje fundusze . Jeden wydałam na jakąś promocję , ale nawet warto było bo dostałam wtedy upominek hestii x 2 i zestaw centaura x 3 :)Moja koleżanka z reala co w to gra kupiła jak latało jej + 10 , i wydała prawdziwą kase a potem się okazało że kuponów nie dostała. Dlatego ja nie kupuje kuponów. No

Kuponów nie dostała bo pewnie..znaczy przypuszczam, że smsa wysłała, a przy większych liczbach kuponów w ufo trzeba pakiety brać..
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL)   GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL)
Powrót do góry 
Strona 1 z 2Idź do strony : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Opcja zapamiętywania haseł w Mozilli
» Trener za darmo!
» Prezentacje HTML , Avatry , Banery , Sitter , Trener , Bluber
» PROFESJONALNY TRENING (nie tylko do GP)
» GRA - mod terraver (serwer PL)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: