| GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) | |
|
+13_pati201_ Minoo wiki0396 klasaIVb Karolina211 Malto Arrin Athi Ejli Queen of Wolves Zaplątana LadyArvena ~Figlasz~ 17 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
~Figlasz~ Nowy
Nick w grze : ~Figlasz~ Liczba postów : 13 Dołączył : 14/12/2012
| Temat: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) Sob Gru 15, 2012 4:37 am | |
| Na Howrse pojawiła się kolejna rzecz a raczej osoba na Czarnym Rynku. Jest to Profesjonalny Trener.Kosztuje on 1 kupon i mogą go kupić gracze do 30 dni stażu. Opis Profesjonalnego Trenera: Dzięki Profesjonalnemu Trenerowi możesz ukończyć trening konia w mgnieniu oka. W ten sposób Twój koń zyska doskonały poziom, by startować w zawodach. Tej premii można użyć na dorosłych koniach, których potencjał genetyczny jest niższy od 80% potencjału genetycznego najlepszych koni w grze. Profesjonalny Trener pracuje tylko z końmi urodzonymi po 24.04.2012. Nie ma już ciągu DNA ,za to Profesjonalny Trener go zastępuje i jest bardzo podobny do ciągu DNA. Co o nim sądzicie?? | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) Sob Gru 15, 2012 4:47 am | |
| | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) Sob Gru 15, 2012 4:50 am | |
| - LadyArvena napisał:
- A na jakim serwerze?
Na wszystkich serwerach jest |
|
| |
~Figlasz~ Nowy
| Temat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) Sob Gru 15, 2012 4:51 am | |
| - LadyArvena napisał:
- A na jakim serwerze?
Na wszystkich.Nawet na polskim. | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) Sob Gru 15, 2012 5:00 am | |
| Na polskim? Nie widziałam tego w ogłoszeniach. Chyba, że na forum tylko wspomnieli... | |
|
| |
~Figlasz~ Nowy
| |
| |
Zaplątana W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Zaplątana Liczba postów : 346 Dołączył : 20/07/2012
| Temat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) Sob Gru 15, 2012 8:39 am | |
| Kolejna głupota, która ma tylko ułatwić młodszym graczom postęp w grze... Nie idą im czasem za bardzo na rękę? | |
|
| |
~Figlasz~ Nowy
| Temat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) Sob Gru 15, 2012 9:06 am | |
| - Zaplątana napisał:
- Kolejna głupota, która ma tylko ułatwić młodszym graczom postęp w grze... Nie idą im czasem za bardzo na rękę?
Dlatego teraz gra jest tak ułatwiona.Wszystko idzie na rękę młodszym graczom.Którzy powinni mieć jakąś zabawę z gry a nie kupią kupon i żadnej gry nie ma.Nie wiem po co oni to wprowadzają? | |
|
| |
Queen of Wolves Raczkujący
Nick w grze : Queen of Wolves Liczba postów : 67 Dołączył : 04/10/2012
| Temat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) Sob Gru 15, 2012 10:45 am | |
| Ale głupi pomysł z tym trenerem -.- | |
|
| |
Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) Sob Gru 15, 2012 11:28 am | |
| Na wersji angielskiej założyłam z nudów konto które i tak usunęłam, ale za to dowiedziałam się że Profesjonalny Trener jest dostawany gdzieś pod koniec samouczka i poza podstawowym treningiem pogrubia też wszystkie umiejętności. Lekcje i 100 BLUP (20 zawodów) robimy już sami. | |
|
| |
Athi Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Foxtrot Liczba postów : 534 Dołączył : 03/11/2011
| Temat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) Sob Gru 15, 2012 11:59 am | |
| Upraszczanie, upraszczanie i upraszczanie. Ile można?! | |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) Sob Gru 15, 2012 2:09 pm | |
| Głupota i dziadostwo. No i pg. Za jeden kupon dostajemy cos co i tak osłabia konia. Ponoć to robi przejażdżki, ale jeżeli ktoś by chciał dobić zawody to życzę powodzenia. Tez tak robiłam jak "byłam mała na howrse" i na bank konia nie wyblupują po tym czymś. chyba że mają anielską cierpliwość, w co watpię. Więc uznają ze skoro mają wytrenowanego konika, pokryją i dalej będą się dziadowskie źrebaki rodzić. No ale nowym trzeba ułatwić i kaskę zarobić. I mogli by nazwę zmienić, bo z niego taki profesjonalny trener jak ze starego wyjadacza nowicjusz | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) Sob Gru 15, 2012 2:14 pm | |
| Nie podoba mi się działanie tego czegoś. Może w mgnieniu oka masz super konia ale to nie to samo jak ty sam go wytrenujesz Na hiszpańskim howrse jest to w przedostatnim zadaniu |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) Sob Gru 15, 2012 2:26 pm | |
| Przede wszystkim jak sie samemu trenuje/blupuje to zaczyna się od przejażdżek. Potem 2 najlepsze cechy, zawody i dobija ostatnią najlepszą. No i lekcje, a potem reszta, to jest horendalna róznica Jak niebo, a piekło. Gp pomijam bo inna bajka. No i masz dobrego konia, a nie coś co niewiadomo jak ugryźć i z czym zjeść. Bo trener niby trenuje, ale reszte rób samemu, ni w pieć ni w dziewieć. I nowi maja sie nauczyć? Nie podobał mi si ciąg dna nie podoba i to. Tylko siegają do kieszeni po kasę nic więcej, bo na moje oko to bardziej szkodzi jak pomaga. | |
|
| |
Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) Nie Gru 16, 2012 12:26 am | |
| Cóż, ja swojego konia startowego (Nie mylić z tym z pierwszego konta) robiłam sama, i cudem udało mi się dobić do 20 wygranych mimo że klaczka była BLUPowana tradycyjnie. Ale, w tym całym szaleństwie jest plus - koń po treningu nie starzeje się ani o pół miesiąca, na lekcjach można zbić majątek umiejętności, chyba że to inaczej działa. :3 | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) Nie Gru 16, 2012 10:27 am | |
| Pamiętam, jak trenowałam mojego konia startowego, jaka to była radocha, kiedy dochodziły mu punkty, kiedy wygrywał zawody, no i w jaką konsternację wprowadziło mnie pogrubienie bodajże ujeżdżenia. Jednak dzięki temu wszystkiemu nauczyłam się podstaw gry. Metoda prób i błędów, i jakoś szło. Aktualnie dzieciaki otrzymują wszystko na tacy, oby tylko nie musiały wysilać szarych komórek, bo może jeszcze gra zmusi je do myślenia, zniechęcą się i odejdą. A później dziwota, że forum jest zawalone durnawymi pytaniami o trening i nie tylko. | |
|
| |
Karolina211 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Talunalu Liczba postów : 1018 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) Nie Gru 16, 2012 10:56 am | |
| Czasem zdarza się, że czy chcesz, czy nie - samo trenuje ci konia po samouczku. Wiem, bo byłam przy zakładaniu konta 2 znajomych: jedna po samouczku dostała dodatkowego konia i było... normalnie. Druga kilka nowych koni miała w trakcie samouczka, po skończeniu jej koń był ni z tego, ni z owego wytrenowany i, czy to był Ciąg DNA czy byłby ten trener, wnerwiła się na maksa, bo sama chciała trenować konia... Efektem była natychmiastowa kasacja konta -,-
Poza tym - zarówno DNA jak i Trenera uważam za przedmiot... osobę (?) będącą tylko i wyłącznie źródłem dochodu. Ni to potrzebne, ni fajne. | |
|
| |
klasaIVb Już coś wie
Nick w grze : klasaIVb Liczba postów : 189 Dołączył : 27/08/2012
| Temat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) Nie Gru 30, 2012 2:48 pm | |
| | |
|
| |
wiki0396 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : wiki0396 Liczba postów : 334 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) Pon Gru 31, 2012 12:54 am | |
| Bez sensu, nie wiem co o tym więcej napisać | |
|
| |
Minoo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Minoo Liczba postów : 652 Dołączył : 30/12/2012
| Temat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) Pon Gru 31, 2012 5:24 am | |
| Bez sensu, czy Ow myśli że wszyscy gracze są tacy naiwni?! | |
|
| |
_pati201_ Już coś wie
Nick w grze : _pati201_ Liczba postów : 287 Dołączył : 23/07/2012
| Temat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) Pon Gru 31, 2012 8:53 am | |
| To tylko do 30 dni stażu co nie? | |
|
| |
klasaIVb Już coś wie
Nick w grze : klasaIVb Liczba postów : 189 Dołączył : 27/08/2012
| Temat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) Pon Gru 31, 2012 12:16 pm | |
| kolejna głupota do ułatywienia gry | |
|
| |
AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) Pon Gru 31, 2012 3:50 pm | |
| Szkoda ja już go nie zobacze bo mam 89 | |
|
| |
Minoo Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) Pon Gru 31, 2012 3:56 pm | |
| AyaKey - i dobrze przynajmniej nic nie będzie cie kusiło do bezsensownego wydania pieniędzy..... | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) Wto Sty 01, 2013 1:57 am | |
| Znowu! Tylko grę upraszczają!
Ostatnio zmieniony przez Marlenka15 dnia Nie Sty 27, 2013 6:54 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) Wto Sty 01, 2013 2:45 am | |
| Dagger Fighter - No masz racje w kółko te kupony i kupony , tylko pieniądze wyciągają od ludzi . | |
|
| |
Minoo Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) Wto Sty 01, 2013 5:07 am | |
| Ja kupon kupiłam raz ( jak latało +2 ), a tak to biorę co 30 dni po 50 dniu za 20% swoich funduszy.... | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) Wto Sty 01, 2013 6:29 am | |
| Ja kupony kupiłam 2 razy za swoje fundusze . Jeden wydałam na jakąś promocję , ale nawet warto było bo dostałam wtedy upominek hestii x 2 i zestaw centaura x 3 :)Moja koleżanka z reala co w to gra kupiła jak latało jej + 10 , i wydała prawdziwą kase a potem się okazało że kuponów nie dostała. Dlatego ja nie kupuje kuponów. | |
|
| |
MsMaja Raczkujący
Nick w grze : maja818 Liczba postów : 87 Dołączył : 11/02/2013
| Temat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) Pon Lut 11, 2013 1:37 pm | |
| To jest do 30 dni stażu i się cieszę | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) Pon Lut 11, 2013 1:40 pm | |
| - AyaKey napisał:
- Ja kupony kupiłam 2 razy za swoje fundusze . Jeden wydałam na jakąś promocję , ale nawet warto było bo dostałam wtedy upominek hestii x 2 i zestaw centaura x 3 :)Moja koleżanka z reala co w to gra kupiła jak latało jej + 10 , i wydała prawdziwą kase a potem się okazało że kuponów nie dostała. Dlatego ja nie kupuje kuponów.
Kuponów nie dostała bo pewnie..znaczy przypuszczam, że smsa wysłała, a przy większych liczbach kuponów w ufo trzeba pakiety brać.. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) | |
| |
|
| |
| GRA - Nowa opcja na CR-Profesjonalny Trener (serwer PL) | |
|