Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Prośba o pomoc - przekazanie przedmiotów | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
justa98 Raczkujący
Liczba postów : 86 Dołączył : 11/02/2012
| Temat: Prośba o pomoc - przekazanie przedmiotów Nie Gru 16, 2012 6:26 am | |
| Poszukuje 1 - 2 osób które mogłabym prosić o pomoc, chodzi o przekazanie przedmiotów dla jednego gracza Tzn; wymieniam sie z graczem Zet, Zestaw Nyks za 8 chmurek. Dwie chmurki już przekazałam, ale potrzebuje przekazać reszte chmurek, ale względu na limity wiadomo jak to jest. I czy w związku z tym znalazłby się ktoś kto by mi pomógł? Ja bym tej osobie wystawiła jako prezent dwie chmurki, a ta osoba z kolei wystawiłaby je graczowi Zet? Wolałabym sprawdzone osoby, i takim też osobom które chciałyby mi pomóc, za pomoc mogłabym się odwdzięczyć w miare swoich możliwości | |
| | | Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: Prośba o pomoc - przekazanie przedmiotów Nie Gru 16, 2012 6:52 am | |
| Jasne, polecam się do pomocy. Na hrs jestem pod tym samym nickiem. | |
| | | justa98 Raczkujący
Liczba postów : 86 Dołączył : 11/02/2012
| Temat: Re: Prośba o pomoc - przekazanie przedmiotów Nie Gru 16, 2012 10:57 am | |
| Świętnie, dzięki, napisałam już wiadomość na Howrse Czy znalazłaby się jeszcze jedna osoba która mogłaby mi pomóc? | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Prośba o pomoc - przekazanie przedmiotów Nie Gru 16, 2012 11:16 am | |
| ja mogę Jutro z samego rana, bo teraz uciekam:) Wystaw, napisz dla kogo, rano wystawię temu komuś | |
| | | Star-x3 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Star-x3 Liczba postów : 2045 Dołączył : 21/03/2011
| Temat: Re: Prośba o pomoc - przekazanie przedmiotów Wto Gru 25, 2012 1:58 pm | |
| czy problem został już rozwiązany? | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Prośba o pomoc - przekazanie przedmiotów | |
| |
| | | | Prośba o pomoc - przekazanie przedmiotów | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |