Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Pokaż światu piękno konia (do 29.03.2011) | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Pokaż światu piękno konia (do 29.03.2011) Czw Mar 03, 2011 6:17 am | |
| Pokaż światu piękno koniaOrganizatorka konkursu: Julia_525
Ostatnio zmieniony przez LadyArvena dnia Pią Mar 04, 2011 5:06 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | LadyArvena Administrator
| Temat: Re: Pokaż światu piękno konia (do 29.03.2011) Pią Mar 04, 2011 5:04 am | |
| ZASADY : 1. Piszesz mi wiadomość , która ma mieć następujące dane : - w tytule : Zapisuję się na konkurs (lub coś w ten deseń) - w wiadomości : zapisuję ..... (imię konia) na konkurs i trzeba podać link do strony konia. 2. Reklamujesz konia gdzie tylko chcesz (fora , blogi , prezentacja , wiadomości) 3. Gdy ktoś chce zagłosować na Twojego konia pisze mi wiadomość o , którego wybrańca chodzi. 4. Liczba głosów to liczba punktów. 5. Każdy może głosować tylko raz ! Jeśli uczestniczysz w konkursie nie możesz głosować na swojego konia 6. Maksymalna liczba osób to 20 ! (Możliwość ,,wepchnięcia się,, na 11-20 miejsce , ale za dopłatą)
Wspierać znajomych, oddając na nich głosy można do 29.03 | |
| Temat: Re: Pokaż światu piękno konia (do 29.03.2011) Pią Mar 04, 2011 5:05 am | |
| Zapisane osoby w tej chwili to: LadyArvena , koń La Histeria Majaa , koń Asanka Luna000 , koń Mała Lady Lilia wodna , koń Lilia ginny7 , koń Coco Krysia1 , koń Samsung smilinglady , koń Olimpia aisha97 , koń Czermanek
czyli 8 osób, co oznacza, że wciąż można się zapisywać! | |
| Temat: Re: Pokaż światu piękno konia (do 29.03.2011) Wto Mar 08, 2011 2:16 pm | |
| Cytat z prezentacji organizatorki: - Cytat :
- ZASADY :
1. Piszesz mi wiadomość , która ma mieć następujące dane : - w tytule : Zapisuję się na konkurs (lub coś w ten deseń) - w wiadomości : zapisuję ..... (imię konia) na konkurs i trzeba podać link do strony konia. 2. Reklamujesz konia gdzie tylko chcesz (fora , blogi , prezentacja , wiadomości) 3. Gdy ktoś chce zagłosować na Twojego konia pisze mi wiadomość o , którego wybrańca chodzi. 4. Liczba głosów to liczba punktów. 5. Każdy może głosować tylko raz ! Jeśli uczestniczysz w konkursie nie możesz głosować na swojego konia 6. Maksymalna liczba osób to 10 ! (Możliwość ,,wepchnięcia się,, na 11-20 miejsce , ale za dopłatą) 7. Jeśli punkty będą wynosić tyle samo u np. 2 graczy , a konkurs dobiegnie końca ja osobiście wybiorę lepszego konia ! 8. Jeśli twój koń nie zdobędzie minimum 5 punktów do 10 marca to zostanie automatycznie zdyskwalifikowany ! 9. Jeśli chcesz się wycofać z konkursu , a jesteś ,,wpychalski,, nie otrzymasz zwrotu zapłaty ! Uczestnicy : LadyArvena , koń La Histeria Majaa , koń Asanka Luna000 , koń Mała Lady Lilia wodna , koń Lilia ginny7 , koń Coco Krysia1 , koń Samsung smilinglady , koń Olimpia aisha97 , koń Czermanek chochla , koń Gawot srokaczka , koń Tornado paucia66 , koń Barakuda Gagusia , koń Clarissa ewunia9811 , koń Verona Lenka211 , koń Mona
Przebieg konkursu : - 15.03.2011 - ostatnie możliwe zapisy do konkursu. - 28.03.2011 - Głosowania do godziny 12:00 potem głosy nie będą uznawane - 29.03.2011 - Lista od najwyżej punktowanego do najmniej punktowanego. - 30.03.2011 - Uroczyste rozdanie nagród.
Nagrody : I miejsce - Dowolny przedmiot z CR do 2 kuponów II miejsce - Dowolny przedmiot z CR do 1 kuponu III miejsce - Niespodzianka z CR IV miejsce - Złote Ostrogi/Laury Dafne/Konik Morski/Lonża Boreasza (W zależności od tego co będę miała V miejsce - Siodło Szyte Na Miarę Nagrody pocieszenia : Z racji że duża liczba osób się zapisała (co mnie cieszy ^^) niestety nagroda pocieszenia to teraz punkt dorastania. Nagrody będą przesyłane 3 na tydzień (limit) , według punktacji od największej do najmniejszej | |
| Temat: Re: Pokaż światu piękno konia (do 29.03.2011) Czw Mar 10, 2011 1:12 pm | |
| Uwaga, jeśli koń nie zdobędzie minimum 5 punktów do 15 marca do godziny 15:00 to zostanie automatycznie zdyskwalifikowany ! | |
| | | Furia ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Kara_fryza Liczba postów : 562 Dołączył : 21/02/2011
| Temat: Re: Pokaż światu piękno konia (do 29.03.2011) Sob Kwi 09, 2011 1:52 am | |
| Napisałam do organizatorki z prośbą o informację nt. rozstrzygnięcia konkursu. Poniżej cała wiadomość: - Cytat :
- Konkurs został już rozstrzygnięty
1 miejsce zajęła Gagusia, nagrodą była dowolna rzecz z CR do 2 kuponów, wybrała sobie Klepsydrę (...)
2 miejsce zajęła Majaa, nagrodą była dowolna rzecz z CR do 1 kuponu, wybrała Róg Obfitości,
3 miejsce zajęła LadyArvena, nagrodą była niespodzianka z CR - Powiew Eola
I to są te miejsca na podium, wszystkie inne nagrody rozesłałam. SERDECZNIE GRATULUJEMY ZWYCIĘZCOM I WSZYSTKIM INNYM BIORĄCYM UDZIAŁ W KONKURSIE! | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Pokaż światu piękno konia (do 29.03.2011) | |
| |
| | | | Pokaż światu piękno konia (do 29.03.2011) | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|