| Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! | |
|
+23Basia klasaIVb Doryda wilczyca1000 Temperance lala299 _pati201_ Weel Sabula Ayashi Imia Kemishi Estelle Arrin LadyArvena Philipek anteek erreo Nevarra Zaplątana Ejli Akardo Rooda 27 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Nie Gru 23, 2012 4:05 pm | |
| - Cytat :
- Aż do 26 grudnia dostaniesz Boskiego konia do wyboru, za darmo, spośród tych dostępnych, gdy kupisz Zestaw 100 Kuponów!
Jest to ograniczona czasowo oferta, więc nie czekaj zbyt długo!
Prosimy pamiętać, że oferta ta jest ważna tylko, jeśli kupisz Zestaw 100 Kuponów jednorazowo. Zakup Kuponów jeden po drugim, lub kilku mniejszych Zestawów, nie będzie działać w tej promocji.
Prosimy również, abyś zapoznał się z warunkami oferty, przed dokonaniem zakupu!
Zobacz jakie Boskie konie możesz wybrać klikając link na dole.
Jest to wyjątkowa okazja, aby uzupełnić kolekcję Boskich lub nabyć tego jednego, ulubionego!
Życzymy wszystkiego udanych Świąt!
Zespół Howrse
- Spoiler:
Możesz wybrać spośród następujących koni:
- Snow
- Mgła
- Balios
- Grani
- Sleipnir (z wyjątkiem koni palomino)
- Krezus
- Gypse
- Rubin
- Szafir
- Szmaragd
- Ametyst
- Jadeit
- Perła
- Merkury
- Wenus
- Mars
- Jowisz
- Saturn
- Neptun
- Uran
- Ziemia
- Euros
|
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Nie Gru 23, 2012 4:19 pm | |
| HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH przepraszam za spam, ale jest to moje zdanie na ten temat. Howrse się w tym momencie totalnie ośmieszyło. Szkoda, że nie kazali nam zrobić jeszcze potrójnego salta w tył skacząc z zaledwie spadochronem ze stratosfery. :C |
|
| |
Rooda W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Rooda Liczba postów : 310 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Nie Gru 23, 2012 4:23 pm | |
| Tak, żarty ciągle się ich trzymają. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Nie Gru 23, 2012 4:33 pm | |
| Hmm, takie zabawne akcje co jakiś czas wypuszczają. Widocznie za mało zarobili na tej promocji i musieli dodać dwie nowe. |
|
| |
Akardo Raczkujący
Nick w grze : Akardo Liczba postów : 61 Dołączył : 05/04/2012
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Pon Gru 24, 2012 1:05 am | |
| Hahaha , nieźle. Młodsi gracze, którzy otrzymają pieniążki od Mikołaja mają już na co je wydać...masakra...Faktycznie, mało zarobili na tej promocji i próbują się odkuć w święta bo dzieciaki pieniążki mogą dostać pod choinkę... Zamiast akcji 'schowaj babci dowód' zapraszam na 'schowaj siostrze/bratu kartę' . | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Pon Gru 24, 2012 1:08 am | |
| Haha :> Już lecę kupić te kupony. xP Może rodzice mnie nie zabiją? żarcik taki. |
|
| |
Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Pon Gru 24, 2012 1:36 am | |
| Wiedziałam że do tego dojdzie, musiało... *śmieje się po cichu* ;D | |
|
| |
Zaplątana W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Zaplątana Liczba postów : 346 Dołączył : 20/07/2012
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Pon Gru 24, 2012 2:13 am | |
| Bardzo ciekawy sposób podreperowania kont Owlinetu... Przynajmniej już nie kryją się ze swoimi zamiarami | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Pon Gru 24, 2012 2:37 am | |
| JUż wolałabym "kup boskiego za 20 kuponów na sprzedażyz arezerwowanej" - tyle jeszcze przy odrobinie wysiłku dało by się uciułać za te posłane do piachu i sprzedane. Ale Kupić naraz 100 kuponów za kasę? Zwariowali | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Pon Gru 24, 2012 2:51 am | |
| najbardziej rozwala mnie tytuł "boski, którego pragniesz" ((: | |
|
| |
anteek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aantek Liczba postów : 795 Dołączył : 10/05/2012
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Pon Gru 24, 2012 2:52 am | |
| Widzę, że 100 kuponów kupiło minimum 5 graczy, masakra.. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Pon Gru 24, 2012 2:53 am | |
| - Cytat :
- Możesz wybrać spośród następujących koni:
Snow Mgła Euros Mróz Balios Grani (z wyjątkiem koni palomino) Krezus Gypse Rubin Szafir Szmaragd Ametyst Jadeit Perła Merkury Wenus Mars Jowisz Saturn Neptun Uran Ziemia Mróz też tu jest w razie jakby 30 kuponów na Ciebie to była za mało |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Pon Gru 24, 2012 2:58 am | |
| Taa, dostanę kasę na gwiazdkę i muszę wydawać ją na... 100 kuponów ? Lepiej sobie na zakupy pojechać i kupić jakiś fajny sweterek, a nie wydawać kasę na parę marnych pikseli, zwanych "boskimi". |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Pon Gru 24, 2012 3:00 am | |
| Vinona, nie chcesz wydać kasy na boskiego, którego przecież PRAGNIESZ? ich cały światopogląd legnie przez Ciebie w gruzach (: | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Pon Gru 24, 2012 3:07 am | |
| - erreo napisał:
- Vinona, nie chcesz wydać kasy na boskiego, którego przecież PRAGNIESZ?
ich cały światopogląd legnie przez Ciebie w gruzach (: A niech się wypchają tymi swoimi boskimi xD |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Pon Gru 24, 2012 3:12 am | |
| Szczerze? Tylko skończony idiota mógłby wydać 270 zł na jakieś piksele.. Przepraszam, ale taka jest prawda... Już wolę takie pieniądze wydać na siebie albo zwierzęta w potrzebie. -.- Chociaż przyznam, że ten cały "Mróz" ciekawie się prezentuje, ale nigdy nie kupię żadnego kuponu. :> | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Pon Gru 24, 2012 3:12 am | |
| - Vinona napisał:
- erreo napisał:
- Vinona, nie chcesz wydać kasy na boskiego, którego przecież PRAGNIESZ?
ich cały światopogląd legnie przez Ciebie w gruzach (: A niech się wypchają tymi swoimi boskimi xD Przez takie osoby jak ty małe dzieci Ow płaczą |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Pon Gru 24, 2012 3:56 am | |
| Hehe <3 Vinona jest zła... xD |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Pon Gru 24, 2012 3:56 am | |
| Niby grę coraz bardziej ułatwiają, a ta promocja jest typowo dla starszych. Przecież dzieciak nie ma jeszcze karty, ani nie potrafiłby doładować sobie konta PayPal. A już widzę, minę takiego rodzica, jakby dziecko spróbowałoby poprosić go o wydanie prawie 3 stów kartą na grę, bo dostanie pikselowego konika XD
Nawet nie utworzyli wątku na wydarzeniach na ten temat, pewnie by znów dzieci nie jęczały, że one chcą też go dostać wysyłając odpowiednią ilość sms'ów. Pamiętam, jak ktoś kiedyś się żalił, że wysłał 30 sms'ów w jakiejś promocji i nie dostał nagrody XD
Tak w ogóle - nie macie wrażenia, że to odpowiedź na nasz protest? Że liczą, że teraz kawał osób się przełamie i kupi kupony? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Pon Gru 24, 2012 4:00 am | |
| Moim zdaniem tylko ktoś głupi 'to coś' za realne pieniądze. Nie opłaca się. Mnie te boskie się już znudziły. |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Pon Gru 24, 2012 4:03 am | |
| - LadyArvena napisał:
- Nawet nie utworzyli wątku na wydarzeniach na ten temat, pewnie by znów dzieci nie jęczały, że one chcą też go dostać wysyłając odpowiednią ilość sms'ów. Pamiętam, jak ktoś kiedyś się żalił, że wysłał 30 sms'ów w jakiejś promocji i nie dostał nagrody XD
Tak w ogóle - nie macie wrażenia, że to odpowiedź na nasz protest? Że liczą, że teraz kawał osób się przełamie i kupi kupony? To się trochę wykosztował Oni co roku maja takie oferty |
|
| |
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Pon Gru 24, 2012 4:27 am | |
| Z moich obliczeń wynika, że zarobili już na graczach ponad 3000 złotych. 5 baliosów - 500 kuponów - 1350 zł 19 Mrozów - 570 kuponów - 1824 zł Dodatkowo ktoś mógł wybrać coś innego niż baliosa Nie liczyłem modów przy Mrozie, bo każdy mod go ma, więc może dostali to za darmo? | |
|
| |
Go?? Gość
| |
| |
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Pon Gru 24, 2012 4:49 am | |
| Ma go KAŻDY mod, a szczerze wątpie, aby np. pszczółka wydawała na grę kupony, skoro prawie nie gra | |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Pon Gru 24, 2012 4:52 am | |
| To była moja reakcja na przeczytanie nowości. Trzeba im jeszcze wysłać na kontakt kolejną wiadomość" z gratulacjami. Trzeba im wszak pogratulować głupoty i pazerności, bo przeszli samych siebie. Mróz też bardzo tania co tam "30 kuponów" Czyżby obrali taktykę: boskie dla elity (czytaj dla ludzi o grubych portfelach) ? A co do naszego protestu to chyba go właśnie szlag trafił, bo to co my nie wydamy nie złotówki, im się zwraca właśnie z nawiązką ;( P.S Mróz to nie powinien być ogierem ?!? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Pon Gru 24, 2012 5:02 am | |
| - Arrin napisał:
- P.S
Mróz to nie powinien być ogierem ?!? Też tak się właśnie zastanawiam... |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Pon Gru 24, 2012 5:07 am | |
| Na ich miejscu nazwałabym ją Mrozia. :3 |
|
| |
Estelle ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Estelle Liczba postów : 642 Dołączył : 06/06/2012
| |
| |
Rooda W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Rooda Liczba postów : 310 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Pon Gru 24, 2012 5:40 am | |
| - Marlenka15 napisał:
- Na ich miejscu nazwałabym ją Mrozia. :3
Albo pani Mrozinka. Tak czy siak- już się wyleczyłam z marzeń o tymże koniku. Poczytałam Wasze wypowiedzi, ironiczny uśmiech przemknął po mojej twarzy i jestem zupełnie zdrowa. Dzięki. (: | |
|
| |
Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Pon Gru 24, 2012 5:44 am | |
| - Estelle napisał:
- Dodali też Boreasza
Ja nie mogę! Ależ on się różni od Eurosa! Normalnie kolor i kształt grzywy, i jedna noga! Toż to jest mnóstwo pracy! Nie mam na żadnego konia szans, wisi mi to i powiewa, nie mam boskiego i żyję. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! | |
| |
|
| |
| Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! | |
|