| Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! | |
|
+23Basia klasaIVb Doryda wilczyca1000 Temperance lala299 _pati201_ Weel Sabula Ayashi Imia Kemishi Estelle Arrin LadyArvena Philipek anteek erreo Nevarra Zaplątana Ejli Akardo Rooda 27 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Imia Już coś wie
Liczba postów : 102 Dołączył : 01/05/2012
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Pon Gru 24, 2012 6:56 am | |
| Mrózga powinna się nazywać xD W ogóle, to ma dziwny pysk. oO | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Pon Gru 24, 2012 6:59 am | |
| Bujać, to my panowie szlachta! Jużem pędzę kupić 100 kuponów <3 Nawet obróciłam 10 razy Ts. - tyle w temacie | |
|
| |
Sabula Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1203 Dołączył : 08/08/2011
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Pon Gru 24, 2012 7:11 am | |
| Szkoda wydawać tyle kasy na gierkę...
| |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Pon Gru 24, 2012 8:16 am | |
| To już bardziej sprawiedliwe było to łapanie reniferów by wysłać je po Snowa i Mgłę. Przynajmniej obyło się bez wydawania kasy i de facto każdy miał szansę na boskiego bez wuydania realnej złotówki A teraz "kup iles tam kuponów a dostaniesz coś tam" - ale przecież co Owlient podkreśla "kupowanie kuponów nie jest obowiązkowe a w promocji można wygrać dużo cennych rzeczy" | |
|
| |
Zaplątana W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Zaplątana Liczba postów : 346 Dołączył : 20/07/2012
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Pon Gru 24, 2012 9:39 am | |
| - Nevarra napisał:
- To już bardziej sprawiedliwe było to łapanie reniferów by wysłać je po Snowa i Mgłę. Przynajmniej obyło się bez wydawania kasy i de facto każdy miał szansę na boskiego bez wuydania realnej złotówki
A teraz "kup iles tam kuponów a dostaniesz coś tam" - ale przecież co Owlient podkreśla "kupowanie kuponów nie jest obowiązkowe a w promocji można wygrać dużo cennych rzeczy" Takie podkreślanie "możliwości niekupowania kuponów" profesjonalnie nazywa się próbą stwarzania pozorów. Wybitnie nieudolną, ale próbą, bo chyba nikt sobie nie dał zamydlić oczu. | |
|
| |
Weel Nowy
Nick w grze : weel Liczba postów : 31 Dołączył : 06/10/2011
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Pon Gru 24, 2012 10:36 am | |
| Ah, już lecę wydać 270 zł! O niczym innym tak nie marzę - ba, tylko czekałam na to, by za tyle kasy mieć obrazek. A ten Boreasz... cudowny, naprawdę cudowny. Najpiękniejszy boski, jaki powstał kiedykolwiek na Howrse. (wybaczcie za wylewającą się ironię...) | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Pon Gru 24, 2012 10:47 am | |
| - Weel napisał:
- Ah, już lecę wydać 270 zł! O niczym innym tak nie marzę - ba, tylko czekałam na to, by za tyle kasy mieć obrazek. A ten Boreasz... cudowny, naprawdę cudowny. Najpiękniejszy boski, jaki powstał kiedykolwiek na Howrse.
(wybaczcie za wylewającą się ironię...) Ja też ! Ten Boreasz to prawdziwe cudo Wydaje mi się, że kupię dziś wszystkie dostępne w tej ofercie konie |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Pon Gru 24, 2012 11:46 am | |
| - Weel napisał:
- Ah, już lecę wydać 270 zł! O niczym innym tak nie marzę - ba, tylko czekałam na to, by za tyle kasy mieć obrazek. A ten Boreasz... cudowny, naprawdę cudowny. Najpiękniejszy boski, jaki powstał kiedykolwiek na Howrse.
(wybaczcie za wylewającą się ironię...) Przepięknie ujęte. Wszak ten Euros jest tak piękny, ze te 100 kuponów to jest pikuś. Wszak arcydzieło na miarę Pikassa. A nieco poważniej. tyle kasy to ja wydałam na zimowe ciuchy. Za te cenę mam buty, 2 kurtki i jeszcze mi zostaje reszta na jakiś bilet do kina czy cóś. I znając życie w butach pochodzę ze 3 lata a z takiego eurosa co mam? Ni to ładne ni przydatne. Ale pewnie mam jakieś spaczone postrzeganie na swiat, bo nie rajcują mnie pikselki, nie jak dzieciaczki. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Pon Gru 24, 2012 12:11 pm | |
| - Kamil2010 napisał:
- Vinona napisał:
- erreo napisał:
- Vinona, nie chcesz wydać kasy na boskiego, którego przecież PRAGNIESZ?
ich cały światopogląd legnie przez Ciebie w gruzach (: A niech się wypchają tymi swoimi boskimi xD Przez takie osoby jak ty małe dzieci Ow płaczą To wezmę je zaadoptuję, będę lulać, i mówić im, jaka ich mamusia jest zła. xD |
|
| |
_pati201_ Już coś wie
Nick w grze : _pati201_ Liczba postów : 287 Dołączył : 23/07/2012
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Pon Gru 24, 2012 1:22 pm | |
| - Cytat :
- wisi mi to i powiewa, nie mam boskiego i żyję.
mi od 0,7 roku cały owlient i gra wisi i powiewa co do promocji: co oni jaja sobie robią? nie im tam korki wywali albo serwer sie zepsuje | |
|
| |
lala299 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : lala299 Liczba postów : 547 Dołączył : 29/12/2011
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Wto Gru 25, 2012 3:17 am | |
| Niechę nic mówić ale ktoś już ma tego Boreasza | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Wto Gru 25, 2012 10:24 am | |
| Możesz wybrać spośród następujących koni: Snow - 1 kupiony Mgła - 1 kupiony Euros - trudno powiedzieć Boreasz - 2 kupione Mróz - 42 kupione (zestaw 30 kup.) Balios - 11 kupionych Grani - ? Sleipnir (z wyjątkiem koni palomino) - 1 kupiony Krezus - 2 kupione Gypse - 0 Rubin - 0 Szafir -0 Szmaragd - 1 kupiony Ametyst - 0 Jadeit - 0 kupionych Perła - 0 Merkury - 1 kupiony Wenus - 0 Mars - 0 Jowisz - 0 Saturn - 0 Neptun - 0 Uran - 0 Ziemia - trudno powiedziec Podliczmy Zestaw 100 kuponów 20 * 270 zł = 5 400 zł Zestaw 30 kuponów 42 * 96 zł = 4 032 zł Razem: 9 432 zł Jednym słowem dzieci Ow będą miały super gwiazdkę |
|
| |
Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Wto Gru 25, 2012 4:19 pm | |
| Żałuję, że wydałam moje ostatnie 300 kuponów na zalogowanie się :< | |
|
| |
wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Sro Gru 26, 2012 3:45 am | |
| Ej, serio, dzieci tych administratorów serwera i właścicieli miały wypasioną gwiazdkę :< A co do koni - nie podobają mi się. Szmira ta sama, chłam i jeszcze wciskają to samo co roku ;_; | |
|
| |
Weel Nowy
Nick w grze : weel Liczba postów : 31 Dołączył : 06/10/2011
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Sro Gru 26, 2012 6:53 pm | |
| Hm... osobiście wątpię, by te pieniądze szły tylko do Ow. Zapewne część idzie do głównej siedziby Owlientu na dalszy rozwój gry (wszak piękne koniki nie rysują się za darmo, a kolejne wspaniałe funkcje ktoś wymyśla i tworzy skrypty), a część na pensje pracowników polskich, jak i w innych krajach. Co nie zmienia faktu, że uważam wydawanie 270 zł za totalną głupotę i zwykłe marnotrawstwo. Skoro gra jest darmowa, to czemu dotąd było tak mało promocji, które pozwalają zdobyć boskiego konia bez wydawania realnych pieniędzy? I tak dziwne, że promocja nie trwała dłużej, na przykład do 1 stycznia - przecież mogli zarobić dużo więcej, niż te, w przybliżeniu, 10 tysięcy. I coś Boreasz nie miał powodzenia, dokładnie dwie sztuki są na polskim Howrse... Zapewne w najbliższym czasie będzie on do wygrania/kupienia (może w RO? tak dawno nie było nic w RO!), a i odpuszczą sobie wprowadzanie nowych boskich podczas takich "promocji". | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Czw Gru 27, 2012 1:22 am | |
| A zauważyliście ze i tak trochę kurek zakręcili? Kiedyś coś co przyspieszało postep promocji było w RO. Teraz już Zestawy, Pakiety itp za kupony | |
|
| |
Doryda Nowy
Nick w grze : Orion_Star Liczba postów : 20 Dołączył : 12/12/2012
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Czw Gru 27, 2012 1:24 pm | |
| Jeszcze trochę to i logowanie będziemy w kuponach opłacać, kuponami PG zwiększać, za kupony konie pokrywać... Kto w ogóle te ceny wymyśla? To dyskryminacja. A potem się dziwią, że są włamy na konta. Kto sprytniejszy, zaraz kombinuje, jakby tu boskiego jakiemuś dzieciakowi ukraść... | |
|
| |
klasaIVb Już coś wie
Nick w grze : klasaIVb Liczba postów : 189 Dołączył : 27/08/2012
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Czw Gru 27, 2012 1:38 pm | |
| | |
|
| |
Basia Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Stokrotka 112 Liczba postów : 529 Dołączył : 16/08/2012
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Czw Gru 27, 2012 2:51 pm | |
| Jacy my wszyscy na Zagrodzie jesteśmy źli. Oceniamy niepochlebnie promocje, przez które pracownicy Owilientu (w graficy nieumiejący nawet kopyta narysować) nie będą mieli takiego dochodu jak by chcieli. Znów urośnie procent dzieci nie mających Ipad'ów. Mimo to myślę, że wydanie 270zł. na sieciówkę jest bezsensu. | |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Czw Gru 27, 2012 3:29 pm | |
| - Nevarra napisał:
- A zauważyliście ze i tak trochę kurek zakręcili? Kiedyś coś co przyspieszało postep promocji było w RO. Teraz już Zestawy, Pakiety itp za kupony
Raczej zmiana taktyki. Albo sprawdzają co im przynosi lepsze dochody: ro za smsy czy boskie za pakiety. Osobiście stawiam na dzieciarnie wysyłającą smsy. | |
|
| |
wiki0396 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : wiki0396 Liczba postów : 334 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Pią Gru 28, 2012 12:24 am | |
| Mi też się wydaje ,że bardziej opłaca im się zrobić promocje pt. ''Wydaj 100 złotych na SMS'y na 'kupony' z głupiej gry, żeby dostać konika z zaczarowanego rogu kozy''
A tak w ogole skoro są kupony to dzięki nim nie powinno być coś za darmo, bo jak w realu masz kupon np. na obiad o masz gdzieś tam masz obiad za free. | |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Pią Gru 28, 2012 8:27 am | |
| - wiki0396 napisał:
- Mi też się wydaje ,że bardziej opłaca im się zrobić promocje pt. ''Wydaj 100 złotych na SMS'y na 'kupony' z głupiej gry, żeby dostać konika z zaczarowanego rogu kozy''.
Świetne ujęte nie no mamy darmowe kupony. Ubij starego konia, sprzedaj konia albo za eq. Tyle ze dla nich taki kupon nie istnieje bo nie maja zysku. Swoje muszą wydoić od graczy. Pracownicy muszą dostać premie, rodzinki muszą mieć udanego sylwka, trzeba jeszcze coś uskładac na wakacje w tropikach... A jeszcze na utrzymanie serwerów trochę moze braknąć powód zawsze sie znajdzie. | |
|
| |
Athi Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Foxtrot Liczba postów : 534 Dołączył : 03/11/2011
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Pią Gru 28, 2012 8:53 am | |
| Ach, lećmy wszyscy kupować kupony za 270zł. Wszak Wielki Owlient (chwała niech będzie Najwyższej Administracji) zdołał, poświęcając się ogromnie dodać do tych kuponów najcudowniejszego w świecie pikselkowego konika! Radujmy się wszyscy i rychło oddajmy im pieniądze! | |
|
| |
wiki0396 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : wiki0396 Liczba postów : 334 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Pią Gru 28, 2012 9:34 am | |
| - Athi napisał:
- Ach, lećmy wszyscy kupować kupony za 270zł. Wszak Wielki Owlient (chwała niech będzie Najwyższej Administracji) zdołał, poświęcając się ogromnie dodać do tych kuponów najcudowniejszego w świecie pikselkowego konika! Radujmy się wszyscy i rychło oddajmy im pieniądze!
No co ty? Tylko pieniądze mamy im oddawać? Rozdajmy nasze domy, mieszkania, pola i co kto tam jeszcze ma!!! CHWAŁA OWILENTOWI | |
|
| |
mimiki Nowy
Nick w grze : mimiki Liczba postów : 6 Dołączył : 28/12/2012
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Pią Gru 28, 2012 9:41 am | |
| JUż lecę . Wydam dwieście zł na kilka pikseli. LOL czy oni są | |
|
| |
Minoo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Minoo Liczba postów : 652 Dołączył : 30/12/2012
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! Nie Gru 30, 2012 10:24 am | |
| O matko! Kto to kupi?! Oni powariowali!!! Oni uważają że w howrse grają milionerzy?! Totalna porażka.... | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! | |
| |
|
| |
| Boski, którego pragniesz przy zakupie 100 Kuponów! | |
|