| Błąd przy prezce w OJ(nie robiłem nic z HTML'em) | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Błąd przy prezce w OJ(nie robiłem nic z HTML'em) Pią Gru 28, 2012 5:22 am | |
| Wyskakuje mi taki błąd jak chcę już dodać prezkę Nie można nic zrobić... Prezentacja nie może zostać opublikowana z jednego z następujących powodów:
Znaczniki HTML są nieprawidłowo sformatowane Zawiera niedozwolone znaczniki HTML
Prawdopodobnie próbowano edytować plik w trybie HTML. Proszę dokładnie sprawdzić formatowanie!
|
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Błąd przy prezce w OJ(nie robiłem nic z HTML'em) Pią Gru 28, 2012 5:24 am | |
| Pokaż kod, pomożemy:) dodaj go w znaczniku code - - Kod:
-
[code]tutaj wklej kod do całej prezentacji - tryb HTML > kopiuj całość (ctrl+A) > wklej między znaczniki > opublikuj na forum[/code] | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Błąd przy prezce w OJ(nie robiłem nic z HTML'em) Pią Gru 28, 2012 5:28 am | |
| E jaki kod? Nie znam się na html;d |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Błąd przy prezce w OJ(nie robiłem nic z HTML'em) Pią Gru 28, 2012 5:28 am | |
| Kod html, czyli to, co wpisujesz w edycji html... |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Błąd przy prezce w OJ(nie robiłem nic z HTML'em) Pią Gru 28, 2012 5:29 am | |
| Ale ja nic nie wpisywałem w html Wiem!Skopiuję wam całą prezkę z tego htmla Dążę do tego,by mój ośrodek jeździecki był jak najwyższej jakości;)
Lekcje w tym ośrodku będą na najwyższym poziomie:)
Ostatnio zmieniony przez rafax2 dnia Pią Gru 28, 2012 5:29 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Błąd przy prezce w OJ(nie robiłem nic z HTML'em) Pią Gru 28, 2012 5:29 am | |
| Więc wklej tu to, co w ogóle wklejasz w jakimkolwiek trybie... |
|
| |
Star-x3 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Star-x3 Liczba postów : 2045 Dołączył : 21/03/2011
| - EveDallas napisał:
- Pokaż kod, pomożemy:) dodaj go w znaczniku code -
- Kod:
-
[code]tutaj wklej kod do całej prezentacji - tryb HTML > kopiuj całość (ctrl+A) > wklej między znaczniki > opublikuj na forum[/code] dokładnie krok po kroku | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Błąd przy prezce w OJ(nie robiłem nic z HTML'em) Pią Gru 28, 2012 5:30 am | |
| Ale ja wkleiłem ten kod tutaj html i mi się obrazki pokazały! Ale jaja xD Zepsułem coś??? Już wam wkleiłem cały ten html z prezki
Ostatnio zmieniony przez rafax2 dnia Pią Gru 28, 2012 5:32 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
EveDallas Moderator
| Temat: Re: Błąd przy prezce w OJ(nie robiłem nic z HTML'em) Pią Gru 28, 2012 5:32 am | |
| | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Błąd przy prezce w OJ(nie robiłem nic z HTML'em) Pią Gru 28, 2012 5:33 am | |
| Ale co w końcu wpisać? No weźcie się nie obrażajcie,pomóżcie bo ja nie wiem o jaki znacznik wam chodzi;p(wiem głupi jestem,ale musicie mi pomóc xD) |
|
| |
EveDallas Moderator
| Temat: Re: Błąd przy prezce w OJ(nie robiłem nic z HTML'em) Pią Gru 28, 2012 5:36 am | |
| no w - Kod:
-
[code][/code] wklej to co chciałes wlepić, TUTAJ wlep. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Błąd przy prezce w OJ(nie robiłem nic z HTML'em) Pią Gru 28, 2012 5:37 am | |
| Aha do code code mam wlepić? Ale ja mam takie b z tymi <> |
|
| |
EveDallas Moderator
| Temat: Re: Błąd przy prezce w OJ(nie robiłem nic z HTML'em) Pią Gru 28, 2012 5:40 am | |
| Do code masz wlepić swoje z < b >i tak dalej... | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Błąd przy prezce w OJ(nie robiłem nic z HTML'em) Pią Gru 28, 2012 5:42 am | |
| - EveDallas napisał:
- Do code masz wlepić swoje z < b >i tak dalej...
Tak,ale mi nie pisze żadne code tylko mi pisze(wkleje to) Dążę do tego,by mój ośrodek jeździecki był jak najwyższej jakości;)
Lekcje w tym ośrodku będą na najwyższym poziomie:) No i obrazki wyskakują;( Tu działa a na howrse nie |
|
| |
EveDallas Moderator
| Temat: Re: Błąd przy prezce w OJ(nie robiłem nic z HTML'em) Pią Gru 28, 2012 5:43 am | |
| < facepalm > Masz SKOIPIOWAC Twój kod, z tymi < b > i wklepic tutaj, TUTAJ, ale pisząc znacznik - Kod:
-
[code]TWÓJ KOD[/code] | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Błąd przy prezce w OJ(nie robiłem nic z HTML'em) Pią Gru 28, 2012 5:46 am | |
| - EveDallas napisał:
- < facepalm >
Masz SKOIPIOWAC Twój kod, z tymi < b > i wklepic tutaj, TUTAJ, ale pisząc znacznik - Kod:
-
[code]TWÓJ KOD[/code] Hmmm....najlepiej będzie jak usunę ośrodek albo zrobię bez obrazków;( O nie usunąłem prezkę i zrobiłem tą samą i jest jeszcze gorzej bo na początku pisze tak span class postbody(z różnymi znaczkami po środku)kiedyś miałem ten sam problem z prezką,ale odczekałem jakiś czas i zniknął |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Błąd przy prezce w OJ(nie robiłem nic z HTML'em) Pią Gru 28, 2012 5:52 am | |
| Dziękuję wam dam rady wstawiać obrazki,bo teraz usunąłem te obrazki zatwierdziłem prezkę i wkleiłem obrazki i się da!!! Dziękuję wam:P!!! Dziękuję za wasze nerwy:D |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Błąd przy prezce w OJ(nie robiłem nic z HTML'em) | |
| |
|
| |
| Błąd przy prezce w OJ(nie robiłem nic z HTML'em) | |
|