Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Wywiad z Calvaną

Go down 
AutorWiadomość
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

Wywiad z Calvaną Empty
PisanieTemat: Wywiad z Calvaną   Wywiad z Calvaną I_icon_minipostSro Lip 20, 2011 5:18 am

Cytat :
love you:Skąd dowiedziałaś się o howrse.pl ?
Calvana:Dowiedziałam się z reklamy w internecie.

love you:Czemu wybrałaś hanowery na hodowanie ?
Calvana:Postawiłam na skoki.

love you:Co lubisz robić w życiu, jakie są Twoje zainteresowania, hobby?
Calvana:Oczywiście jazda konna, programowanie, wędkarstwo oraz turystyka górska.

love you:Jak myślisz, dlaczego niektórzy gracze tak Cię oczerniali (że nie miałaś być moderatorem,że Ow się omsknęła myszka,itd.) ?
Calvana:Taka praca moderatora. Jestem jednym z nielicznych, który wprost potrafi powiedzieć tak to ja dałam Ci bana, w związku z tym każdy, kto uważał, że został ukarany "za niewinność" próbował się w jakiś sposób zemścić. Czemu uważają, ze są karani za niewinność? Graczy na .pl jest ponad 300.000. Wejść do wątku o zasadach forum około 19.000, z tego może 1/5 osób zajrzała do regulaminu gry. To chyba wszystko wyjaśnia. Niestety nieznajomość prawa nie zwalnia z jego przestrzegania. Nie problem jest (...)

Więcej można przeczytać TUTAJ
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343

Wywiad z Calvaną
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Calvana modem?

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: