Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Rysunek :D

Go down 
+6
AyaKey
Madela
Diamencik
XX_lero
Basia
Enigma
10 posters
AutorWiadomość
Enigma
Nowy
Enigma

Nick w grze : jakkk7
Liczba postów : 33

Rysunek :D Empty
PisanieTemat: Rysunek :D   Rysunek :D I_icon_minipostPon Sty 07, 2013 9:38 am

To moja klaczka huculska Owacja Smile
(Troszkę się pobrudził) I cienie też do niczego ; /
Rysunek na szybko (45 min)
Pierwszy i ostatni rysunek który mi się udał ; c
Nie umiem cieniować i nie umiem rysować kantarów xd
NIE Kopiować!
(Malwa dzięki za pomoc ; *)
Rysunek :D 84596994463e1

Ostatnio zmieniony przez Enigma dnia Pon Sty 07, 2013 10:49 am, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry Go down
Basia
Jedną nogą w ZM
Basia

Nick w grze : Stokrotka 112
Liczba postów : 529

PisanieTemat: Re: Rysunek :D   Rysunek :D I_icon_minipostPon Sty 07, 2013 9:44 am

Wcale nie jest źle.
Powrót do góry Go down
Enigma
Nowy
Enigma

PisanieTemat: Re: Rysunek :D   Rysunek :D I_icon_minipostPon Sty 07, 2013 9:46 am

Basia napisał:
Wcale nie jest źle.
Jest bardzo źle xd
Kontur jeszcze ujdzie ale cienie są tragiczne ; p
Powrót do góry Go down
XX_lero
Przyjaciel Zagrody
XX_lero

Nick w grze : Giwera
Liczba postów : 592

PisanieTemat: Re: Rysunek :D   Rysunek :D I_icon_minipostPon Sty 07, 2013 9:50 am

Wcale nie do niczego, naprawdę bardzo ładny rysunek Wink Wystarczy jeśli popracujesz troszkę nad cieniowaniem, aby nie powstawały takie kreski, żeby rysunek był bardziej taki "miękki", tylko broń boże, nie rozmazuj paluchem Wink
Powrót do góry Go down
Enigma
Nowy
Enigma

PisanieTemat: Re: Rysunek :D   Rysunek :D I_icon_minipostPon Sty 07, 2013 9:53 am

XX_lero napisał:
Wcale nie do niczego, naprawdę bardzo ładny rysunek Wink Wystarczy jeśli popracujesz troszkę nad cieniowaniem, aby nie powstawały takie kreski, żeby rysunek był bardziej taki "miękki", tylko broń boże, nie rozmazuj paluchem Wink

Dziękuję za cenne sugestie ; )
Napisałabym że się dostosuję ale niestety już nie rysuję bo ołówek teraz strasznie mnie nie lubi..
Powrót do góry Go down
Diamencik
Raczkujący

Nick w grze : Diamencik
Liczba postów : 85

PisanieTemat: Re: Rysunek :D   Rysunek :D I_icon_minipostCzw Sty 17, 2013 11:06 am

Jaki śliczny rysunek! Rysujesz lepiej ode mnie Smile Mogłabyś rysować rysunki na zamówienie Very Happy
Powrót do góry Go down
Enigma
Nowy
Enigma

PisanieTemat: Re: Rysunek :D   Rysunek :D I_icon_minipostCzw Sty 17, 2013 11:09 am

Diamencik napisał:
Jaki śliczny rysunek! Rysujesz lepiej ode mnie Smile Mogłabyś rysować rysunki na zamówienie Very Happy
Bez przesady ;*
Powrót do góry Go down
Diamencik
Raczkujący

PisanieTemat: Re: Rysunek :D   Rysunek :D I_icon_minipostCzw Sty 17, 2013 11:18 am

No co? Taki talent masz ;* Byś zobaczyła moje rysunki.. Zresztą jutro chyba zobaczysz xD
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Rysunek :D   Rysunek :D I_icon_minipostCzw Sty 17, 2013 11:20 am

Śliczny.Tylko na przyszły raz nie rób obramowania ,tego ciemnego Wink Reszta jest boska,podoba mi się :3
Powrót do góry Go down
Enigma
Nowy
Enigma

PisanieTemat: Re: Rysunek :D   Rysunek :D I_icon_minipostCzw Sty 17, 2013 11:26 am

Diamencik napisał:
No co? Taki talent masz ;* Byś zobaczyła moje rysunki.. Zresztą jutro chyba zobaczysz xD
Już nie umiem rysować xd
Powrót do góry Go down
Diamencik
Raczkujący

PisanieTemat: Re: Rysunek :D   Rysunek :D I_icon_minipostCzw Sty 17, 2013 11:28 am

Umiesz, umiesz. Uwierz w siebie :3
Powrót do góry Go down
Enigma
Nowy
Enigma

PisanieTemat: Re: Rysunek :D   Rysunek :D I_icon_minipostCzw Sty 17, 2013 11:33 am

Diamencik napisał:
Umiesz, umiesz. Uwierz w siebie :3
Nie umiem, nie wierzę w siebie xd
Powrót do góry Go down
Diamencik
Raczkujący

PisanieTemat: Re: Rysunek :D   Rysunek :D I_icon_minipostCzw Sty 17, 2013 11:42 am

Jutro moja droga, prześlę Ci na howrse, na PW. moje rysunki.. Zobaczysz - będą brzydkie.
Powrót do góry Go down
Enigma
Nowy
Enigma

PisanieTemat: Re: Rysunek :D   Rysunek :D I_icon_minipostCzw Sty 17, 2013 11:42 am

Diamencik napisał:
Jutro moja droga, prześlę Ci na howrse, na PW. moje rysunki.. Zobaczysz - będą brzydkie.
Na pewno ładniejsze niż moje ; *
Powrót do góry Go down
Madela
Już coś wie

Liczba postów : 111

PisanieTemat: Re: Rysunek :D   Rysunek :D I_icon_minipostNie Sty 20, 2013 7:37 am

Fajne jest Wink
Szyja troszkę nienaturalna, chrapy troszkę sztuczne- takie hmm... płaskie ?, uszy też nie do końca takie jak trzeba Wink
ale oko i te cienie na pysku świetnie rozmieszczone <3
to było chyba jednym ołówkiem malowane ? radzę zainwestować w chociaż kilka, bo efekt jest w tedy dużo ciekawszy ( polekam koch-i-noor, mi się nimi świetnie rysuje )
Powrót do góry Go down
AyaKey
Przyjaciel Zagrody
AyaKey

Nick w grze : AyaKey
Liczba postów : 2734

PisanieTemat: Re: Rysunek :D   Rysunek :D I_icon_minipostNie Sty 20, 2013 9:05 am

Jak dla mnie piękny , lepszy niż moje wszystkie razem wzięte Rysunek :D 4074547142
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2388322
Enigma
Nowy
Enigma

PisanieTemat: Re: Rysunek :D   Rysunek :D I_icon_minipostCzw Lut 07, 2013 4:09 am

Madela napisał:
Fajne jest Wink
Szyja troszkę nienaturalna, chrapy troszkę sztuczne- takie hmm... płaskie ?, uszy też nie do końca takie jak trzeba Wink
ale oko i te cienie na pysku świetnie rozmieszczone <3
to było chyba jednym ołówkiem malowane ? radzę zainwestować w chociaż kilka, bo efekt jest w tedy dużo ciekawszy ( polekam koch-i-noor, mi się nimi świetnie rysuje )

Szczerze? Rysowałam to na fizyce xd I tak, jednym ołówkiem. Teraz zainwestowałam w komplet 12 ołówków, właśnie tej samej firmy co ty ; p
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

Nick w grze : Temperance
Liczba postów : 846

PisanieTemat: Re: Rysunek :D   Rysunek :D I_icon_minipostCzw Lut 07, 2013 4:27 am

Enigma napisał:
Diamencik napisał:
Już nie umiem rysować xd

Borze jak mnie coś takiego denerwuje, po prostu ... jak twierdzisz, że nie umiesz rysować to po co wstawiasz? To jest takie żałosne, jak ktoś umie kuźwa rysować, a jest tylko "o jezu, nie, to jest brzydkie!" "ja nie umiem!" "ołówek mnie nie lubi!" "Wszystko w tym rysunku jest do d...!"... pierwsza rada opanuj się, bo skoro kilka(naście) osób twierdzi, że umiesz rysować to przestań grać taką skromną na siłę xP

Co do rysunku zarys jest ładny. Troszkę proporcje leżą, ale to można przemilczeć, bo ogólnie jest dobrze. Bardzo dobrze narysowane oko, do cieniowania też niewiele mam, aczkolwiek ołówek w niektórych miejscach mógłby być przyciśnięty mocniej. Kantar jest trochę za wysoko, czy mi się wydaje? Czarne tło jest niepotrzebne. Chrapy mi się nieco nie podobają ...
Ogólnie prowadzisz bardzo ładną kreskę. Wink
Powrót do góry Go down
Enigma
Nowy
Enigma

PisanieTemat: Re: Rysunek :D   Rysunek :D I_icon_minipostNie Lut 10, 2013 12:51 pm

Acinoyx napisał:
Enigma napisał:
Diamencik napisał:
Już nie umiem rysować xd

Borze jak mnie coś takiego denerwuje, po prostu ... jak twierdzisz, że nie umiesz rysować to po co wstawiasz? To jest takie żałosne, jak ktoś umie kuźwa rysować, a jest tylko "o jezu, nie, to jest brzydkie!" "ja nie umiem!" "ołówek mnie nie lubi!" "Wszystko w tym rysunku jest do d...!"... pierwsza rada opanuj się, bo skoro kilka(naście) osób twierdzi, że umiesz rysować to przestań grać taką skromną na siłę xP

Co do rysunku zarys jest ładny. Troszkę proporcje leżą, ale to można przemilczeć, bo ogólnie jest dobrze. Bardzo dobrze narysowane oko, do cieniowania też niewiele mam, aczkolwiek ołówek w niektórych miejscach mógłby być przyciśnięty mocniej. Kantar jest trochę za wysoko, czy mi się wydaje? Czarne tło jest niepotrzebne. Chrapy mi się nieco nie podobają ...
Ogólnie prowadzisz bardzo ładną kreskę. Wink
Nie jestem skromna na siłę. Nie urodziłam się Picassem i nim nie umrę. Chciałam wstawić bo uwielbiam krytykę. Było to robione w 45 min. na fizyce i akurat ten jeden rysunek wyszedł mi w miarę koniowato. Więc chyba ja wiem najlepiej czy mi to wyszło czy nie.
Powrót do góry Go down
Masakra
Już coś wie
Masakra

Nick w grze : Masakra
Liczba postów : 139

PisanieTemat: Re: Rysunek :D   Rysunek :D I_icon_minipostNie Lut 17, 2013 1:06 pm

Szczena mi opada (na serio) Mój poziom rysowania jest...Nie no nie będę obrażała ośmio-latków...Ja bym tak za Chiny nie namalowała!Też się nie znam na cieniowaniu, dla tego mogę tylko powiedzieć, że obrazek bardzo mi się podoba Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1405922
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Rysunek :D   Rysunek :D I_icon_minipostNie Lut 17, 2013 1:26 pm

boska
Powrót do góry Go down
Malmute
Nowy
Malmute

Nick w grze : Malamute
Liczba postów : 9

PisanieTemat: Re: Rysunek :D   Rysunek :D I_icon_minipostPon Lut 18, 2013 5:33 am

Grzywa się troszku zlewa, ale po za tym cudo!
Anatomia, wszystko jak należy. Cienie itd. no ja jestem na Tak
Powrót do góry Go down
Styks
Przyjaciel Zagrody
Styks

Nick w grze : Styks
Liczba postów : 465

PisanieTemat: Re: Rysunek :D   Rysunek :D I_icon_minipostPon Lut 18, 2013 5:39 am

Jest super! Co ty masz do niego? ;P
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2619592
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Rysunek :D   Rysunek :D I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Rysunek :D
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-