| Rysunek :D | |
|
+6AyaKey Madela Diamencik XX_lero Basia Enigma 10 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Enigma Nowy
Nick w grze : jakkk7 Liczba postów : 33 Dołączył : 06/01/2013
| Temat: Rysunek :D Pon Sty 07, 2013 9:38 am | |
| To moja klaczka huculska Owacja (Troszkę się pobrudził) I cienie też do niczego ; / Rysunek na szybko (45 min) Pierwszy i ostatni rysunek który mi się udał ; c Nie umiem cieniować i nie umiem rysować kantarów xd NIE Kopiować! (Malwa dzięki za pomoc ; *)
Ostatnio zmieniony przez Enigma dnia Pon Sty 07, 2013 10:49 am, w całości zmieniany 2 razy | |
|
| |
Basia Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Stokrotka 112 Liczba postów : 529 Dołączył : 16/08/2012
| Temat: Re: Rysunek :D Pon Sty 07, 2013 9:44 am | |
| | |
|
| |
Enigma Nowy
| Temat: Re: Rysunek :D Pon Sty 07, 2013 9:46 am | |
| - Basia napisał:
- Wcale nie jest źle.
Jest bardzo źle xd Kontur jeszcze ujdzie ale cienie są tragiczne ; p | |
|
| |
XX_lero Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Giwera Liczba postów : 592 Dołączył : 22/03/2012
| Temat: Re: Rysunek :D Pon Sty 07, 2013 9:50 am | |
| Wcale nie do niczego, naprawdę bardzo ładny rysunek Wystarczy jeśli popracujesz troszkę nad cieniowaniem, aby nie powstawały takie kreski, żeby rysunek był bardziej taki "miękki", tylko broń boże, nie rozmazuj paluchem | |
|
| |
Enigma Nowy
| Temat: Re: Rysunek :D Pon Sty 07, 2013 9:53 am | |
| - XX_lero napisał:
- Wcale nie do niczego, naprawdę bardzo ładny rysunek Wystarczy jeśli popracujesz troszkę nad cieniowaniem, aby nie powstawały takie kreski, żeby rysunek był bardziej taki "miękki", tylko broń boże, nie rozmazuj paluchem
Dziękuję za cenne sugestie ; ) Napisałabym że się dostosuję ale niestety już nie rysuję bo ołówek teraz strasznie mnie nie lubi.. | |
|
| |
Diamencik Raczkujący
Nick w grze : Diamencik Liczba postów : 85 Dołączył : 10/08/2012
| Temat: Re: Rysunek :D Czw Sty 17, 2013 11:06 am | |
| Jaki śliczny rysunek! Rysujesz lepiej ode mnie Mogłabyś rysować rysunki na zamówienie | |
|
| |
Enigma Nowy
| |
| |
Diamencik Raczkujący
| Temat: Re: Rysunek :D Czw Sty 17, 2013 11:18 am | |
| No co? Taki talent masz ;* Byś zobaczyła moje rysunki.. Zresztą jutro chyba zobaczysz xD | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Rysunek :D Czw Sty 17, 2013 11:20 am | |
| Śliczny.Tylko na przyszły raz nie rób obramowania ,tego ciemnego Reszta jest boska,podoba mi się :3 |
|
| |
Enigma Nowy
| Temat: Re: Rysunek :D Czw Sty 17, 2013 11:26 am | |
| - Diamencik napisał:
- No co? Taki talent masz ;* Byś zobaczyła moje rysunki.. Zresztą jutro chyba zobaczysz xD
Już nie umiem rysować xd | |
|
| |
Diamencik Raczkujący
| Temat: Re: Rysunek :D Czw Sty 17, 2013 11:28 am | |
| Umiesz, umiesz. Uwierz w siebie :3 | |
|
| |
Enigma Nowy
| Temat: Re: Rysunek :D Czw Sty 17, 2013 11:33 am | |
| - Diamencik napisał:
- Umiesz, umiesz. Uwierz w siebie :3
Nie umiem, nie wierzę w siebie xd | |
|
| |
Diamencik Raczkujący
| Temat: Re: Rysunek :D Czw Sty 17, 2013 11:42 am | |
| Jutro moja droga, prześlę Ci na howrse, na PW. moje rysunki.. Zobaczysz - będą brzydkie. | |
|
| |
Enigma Nowy
| Temat: Re: Rysunek :D Czw Sty 17, 2013 11:42 am | |
| - Diamencik napisał:
- Jutro moja droga, prześlę Ci na howrse, na PW. moje rysunki.. Zobaczysz - będą brzydkie.
Na pewno ładniejsze niż moje ; * | |
|
| |
Madela Już coś wie
Liczba postów : 111 Dołączył : 13/04/2011
| Temat: Re: Rysunek :D Nie Sty 20, 2013 7:37 am | |
| Fajne jest Szyja troszkę nienaturalna, chrapy troszkę sztuczne- takie hmm... płaskie ?, uszy też nie do końca takie jak trzeba ale oko i te cienie na pysku świetnie rozmieszczone <3 to było chyba jednym ołówkiem malowane ? radzę zainwestować w chociaż kilka, bo efekt jest w tedy dużo ciekawszy ( polekam koch-i-noor, mi się nimi świetnie rysuje ) | |
|
| |
AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: Rysunek :D Nie Sty 20, 2013 9:05 am | |
| Jak dla mnie piękny , lepszy niż moje wszystkie razem wzięte | |
|
| |
Enigma Nowy
| |
| |
Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: Rysunek :D Czw Lut 07, 2013 4:27 am | |
| - Enigma napisał:
- Diamencik napisał:
- No co? Taki talent masz ;* Byś zobaczyła moje rysunki.. Zresztą jutro chyba zobaczysz xD
Już nie umiem rysować xd Borze jak mnie coś takiego denerwuje, po prostu ... jak twierdzisz, że nie umiesz rysować to po co wstawiasz? To jest takie żałosne, jak ktoś umie kuźwa rysować, a jest tylko "o jezu, nie, to jest brzydkie!" "ja nie umiem!" "ołówek mnie nie lubi!" "Wszystko w tym rysunku jest do d...!"... pierwsza rada opanuj się, bo skoro kilka(naście) osób twierdzi, że umiesz rysować to przestań grać taką skromną na siłę xP Co do rysunku zarys jest ładny. Troszkę proporcje leżą, ale to można przemilczeć, bo ogólnie jest dobrze. Bardzo dobrze narysowane oko, do cieniowania też niewiele mam, aczkolwiek ołówek w niektórych miejscach mógłby być przyciśnięty mocniej. Kantar jest trochę za wysoko, czy mi się wydaje? Czarne tło jest niepotrzebne. Chrapy mi się nieco nie podobają ... Ogólnie prowadzisz bardzo ładną kreskę. | |
|
| |
Enigma Nowy
| Temat: Re: Rysunek :D Nie Lut 10, 2013 12:51 pm | |
| - Acinoyx napisał:
- Enigma napisał:
- Diamencik napisał:
Już nie umiem rysować xd Borze jak mnie coś takiego denerwuje, po prostu ... jak twierdzisz, że nie umiesz rysować to po co wstawiasz? To jest takie żałosne, jak ktoś umie kuźwa rysować, a jest tylko "o jezu, nie, to jest brzydkie!" "ja nie umiem!" "ołówek mnie nie lubi!" "Wszystko w tym rysunku jest do d...!"... pierwsza rada opanuj się, bo skoro kilka(naście) osób twierdzi, że umiesz rysować to przestań grać taką skromną na siłę xP
Co do rysunku zarys jest ładny. Troszkę proporcje leżą, ale to można przemilczeć, bo ogólnie jest dobrze. Bardzo dobrze narysowane oko, do cieniowania też niewiele mam, aczkolwiek ołówek w niektórych miejscach mógłby być przyciśnięty mocniej. Kantar jest trochę za wysoko, czy mi się wydaje? Czarne tło jest niepotrzebne. Chrapy mi się nieco nie podobają ... Ogólnie prowadzisz bardzo ładną kreskę. Nie jestem skromna na siłę. Nie urodziłam się Picassem i nim nie umrę. Chciałam wstawić bo uwielbiam krytykę. Było to robione w 45 min. na fizyce i akurat ten jeden rysunek wyszedł mi w miarę koniowato. Więc chyba ja wiem najlepiej czy mi to wyszło czy nie. | |
|
| |
Masakra Już coś wie
Nick w grze : Masakra Liczba postów : 139 Dołączył : 08/02/2013
| Temat: Re: Rysunek :D Nie Lut 17, 2013 1:06 pm | |
| Szczena mi opada (na serio) Mój poziom rysowania jest...Nie no nie będę obrażała ośmio-latków...Ja bym tak za Chiny nie namalowała!Też się nie znam na cieniowaniu, dla tego mogę tylko powiedzieć, że obrazek bardzo mi się podoba | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Rysunek :D Nie Lut 17, 2013 1:26 pm | |
| |
|
| |
Malmute Nowy
Nick w grze : Malamute Liczba postów : 9 Dołączył : 14/02/2013
| Temat: Re: Rysunek :D Pon Lut 18, 2013 5:33 am | |
| Grzywa się troszku zlewa, ale po za tym cudo! Anatomia, wszystko jak należy. Cienie itd. no ja jestem na Tak | |
|
| |
Styks Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Styks Liczba postów : 465 Dołączył : 05/01/2013
| Temat: Re: Rysunek :D Pon Lut 18, 2013 5:39 am | |
| Jest super! Co ty masz do niego? ;P | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Rysunek :D | |
| |
|