| Wongerland grafika/rysunek | |
|
+6MysticsDream CzekoBoom Krysia1 LadyArvena Volkovia Furia 10 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Furia ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Kara_fryza Liczba postów : 562 Dołączył : 21/02/2011
| Temat: Wongerland grafika/rysunek Sob Mar 19, 2011 8:11 am | |
| Obiecałam Wam konkursy, więc zacznijmy od tego : Uczestników jest dowolna ilość, ile osób się zarejestruje, tyle weźmie w nim udział. Warunkiem jest posiadanie konta na Howrse abym mogła wysłać nagrody i upominki. Rejestrować się proszę przez PW na Howrse w tytule wpisując "Wonderland, Twój Nick". Proszę od razu wysyłać mi zaproszenia do znajomych, ponieważ każdy za sam udział otrzyma owoc/mieszankę dla konia lub OJ Macie możliwość wyboru dla konia: I dla Ośrodka Jeździeckiego: Zasady konkursu:1) Słuchacie utworu "My Wonderland" z linka w mojej stopce 2) Tworzycie do niego grafikę dowolną techniką (rysunki i malunki skanujecie w kolorze) 3) Wysyłacie prace do mnie na maila fryzia.howrse.pl (at) gmail.com 4) Konkurs trwa 23 dni od dzisiaj do 10.04.2011 ( >>>17.04.2011) włącznie, do godziny 21:00 (rozstrzygnięcie) Nagrody:1 miejsce: możliwość wyboru dowolnej nagrody spomiędzy: 2 miejsce: możliwość wyboru dowolnej nagrody spomiędzy: 3 miejsce: możliwość wyboru dowolnej nagrody spomiędzy: Wyboru dokonywać będą wygrani po kolei, zaczynając o miejsca 1, potem 2 i na końcu 3. Może się tak zdarzyć, że pierwszy wybierze coś, co mam w ilości 1szt. wtedy następni otrzymają wiadomość, że ten przedmiot jest niedostępny (co raczej nie powinno się zdarzyć ) 4 miejsce: cały ekwipunek dla konia wybranej przeze mnie jakości 5 miejsce: cały ekwipunek dla konia wybranej przeze mnie jakości Ponadto pomiędzy uczestnikami rozlosuję 1 Zestaw Hery, ale na to kto go dostanie ma wpływ tylko Wasz fart SERDECZNIE ZAPRASZAM DO REJESTRACJI!
Ostatnio zmieniony przez Furia dnia Pią Kwi 08, 2011 7:45 pm, w całości zmieniany 1 raz (Reason for editing : zmiana daty zakończenia!!) | |
|
| |
Furia ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Wongerland grafika/rysunek Pon Mar 21, 2011 2:46 pm | |
| Ponawiam! ZAPRASZAM DO UDZIAŁU! | |
|
| |
Volkovia W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Volkovia Liczba postów : 304 Dołączył : 28/02/2011
| Temat: Re: Wongerland grafika/rysunek Pon Mar 21, 2011 3:30 pm | |
| Dobre, chyba się zgłoszę xD Ale nie na 100%, bo mi się szkicownik wziął skończył | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Wongerland grafika/rysunek Pon Mar 21, 2011 4:20 pm | |
| Ja wezmę udział, tylko jeszcze siostrę namawiam, żeby narysowała mi coś Ale do końca terminu zdążę | |
|
| |
Furia ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Wongerland grafika/rysunek Wto Mar 22, 2011 12:09 am | |
| Dziewczyny, możecie to też zrobić na kompie. Po prostu jedni lepiej umieją rysować/malować, inni ołówka trzymać nie potrafią, za to w PS czy gimpie świetnie sobie radzą. To nie musi być więc narysowane ręką i pisadłem:) | |
|
| |
Krysia1 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Krysia1 Liczba postów : 349 Dołączył : 02/03/2011
| Temat: Re: Wongerland grafika/rysunek Wto Mar 22, 2011 10:07 am | |
| Narysowałam ale czy moge poprostu zdjęcie temu zrobic? Mam drukarke podobno ma skaner co prawdą nie jest | |
|
| |
Furia ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Wongerland grafika/rysunek Wto Mar 22, 2011 12:18 pm | |
| Oczywiście, że możesz. Tylko postaraj się jak najmniej z perspektywy, żebym mogła to edytować w Photoshopie i wyrównać. Jeśli zwycięzca się zgodzi to bym chciała tą grafikę umieścić w prezentacji mojego ośrodka, więc przydałoby się, żeby było w miarę proste I zrób w świetle dziennym rozproszonym bez lampy błyskowej. Tzn nie przy ostrym słońcu tylko jak jest za chmurami. Taka drobna wskazówka, żeby ładnie wyszło | |
|
| |
Krysia1 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Krysia1 Liczba postów : 349 Dołączył : 02/03/2011
| Temat: Re: Wongerland grafika/rysunek Sro Mar 23, 2011 3:33 am | |
| Zrobiłam wcześniej ale chciałam się upewnić Jakość bardzo niska bo robione z komórki bo aparat rozlał się podczas wycieczki | |
|
| |
Furia ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Wongerland grafika/rysunek Sro Mar 23, 2011 6:05 am | |
| Więc niech będzie takie, nic nie poradzimy na rozlany aparat | |
|
| |
CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re Sro Mar 23, 2011 11:01 am | |
| Hmm ciekawe, ale niestety nie mam czasu ;[ | |
|
| |
Furia ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Wongerland grafika/rysunek Sro Mar 23, 2011 3:00 pm | |
| Czeko, masz jeszcze sporo czasu Może jednak dasz się skusić | |
|
| |
MysticsDream Już coś wie
Liczba postów : 214 Dołączył : 27/03/2011
| Temat: Re: Wongerland grafika/rysunek Nie Mar 27, 2011 12:32 pm | |
| Świetny konkurs ! Na pewno coś spłodzę. To ma być tylko grafika, czy tło prezentacji? Jakieś konkretne wymiary? I czy grafika może być z internetu a jedynie zmodyfikowana, przerobiona? Wybacz, ale wolałam się upewnić =) | |
|
| |
Furia ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Wongerland grafika/rysunek Nie Mar 27, 2011 12:39 pm | |
| Cieszę się, że Cię zainteresował mój konkurs Szczerze mówiąc chyba trochę zbyt "mocny" jak na początki forum. Za mało osób jest, żeby zgłosiło się tyle ile powinno - czyt. myślałam, że więcej osób się zainteresuje Nie każdy interesuje się tą dziedziną sztuki. Spieszę z odpowiedzią; chciałabym za zgodą zwycięzcy umieścić pracę w prezentacji mojego OJ. Ale broń boże praca nie musi mieć nic wspólnego z końmi! Temat całkowicie dowolny. Słuchasz i przelewasz na papier bądź ekran monitora to co czujesz. A jeśli chodzi o wymiary to też raczej nie ma znaczenia. Może tylko tyle, żeby nie było za małe. I może to być coś z neta, tylko żebym widziała w tym Twój wkład Wiesz, nie trudno jest ściągnąć zdjęcie i dorzucić kilka ozdobnych pędzli. Mam programy graficzne, więc w razie czego spokojnie to sobie dopasuję jeśli coś gdzieś będzie wystawać Czyli po krótce wymogi: brak konkretnych wymogów Arvena i Wolfy, coś krzyczałyście, że spróbujecie i co? Poczta pusta Grenes, Ty już przecież miałaś gotowe zdjęcie. Też mi nie przesłałaś. Dawaj, dawaj! Jestem ciekawa | |
|
| |
GaryX Raczkujący
Liczba postów : 88 Dołączył : 23/03/2011
| Temat: Re: Wongerland grafika/rysunek Nie Mar 27, 2011 12:53 pm | |
| Ciekawy konkursik szkoda ze ja taki anty talent plastyczny jestem:) | |
|
| |
Star-x3 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Star-x3 Liczba postów : 2045 Dołączył : 21/03/2011
| Temat: Re: Wongerland grafika/rysunek Nie Mar 27, 2011 12:54 pm | |
| Mam dwa pytania: 1. Czy może to być praca (oczywiście moja) wykonana wcześniej.? 2. Czy można zgłaszać tylko jedną pracę, czy też kilka też można.? | |
|
| |
Furia ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Wongerland grafika/rysunek Nie Mar 27, 2011 1:21 pm | |
| 1) To ma być praca wykonana do utworu, więc wolałabym żeby była stworzona od początku. 2) I chciałabym, żeby to była jedna praca - jakbyś dała więcej, to nie byłoby w porządku wobec innych. Albo jak wolisz TO OD RAZU INFORMACJA DO INNYCH możesz dać np. 2 prace, ale nie weźmiesz udziału w losowaniu Zestawu Hery (bo będziesz miała większe szanse na wygranie ze względu na zgłoszenie większej ilości prac). Decyzja należy do Ciebie | |
|
| |
Star-x3 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Wongerland grafika/rysunek Nie Mar 27, 2011 1:55 pm | |
| A jeśli po przesłuchaniu przychodzi mi na myśl praca.? xdd Mam na myśli to | |
|
| |
Furia ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Wongerland grafika/rysunek Nie Mar 27, 2011 10:58 pm | |
| Jeśli to jest Twój "Wonderland" to ja się sprzeczać nie mogę. Gwiazdeczka, to jest Twoja decyzja | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Wongerland grafika/rysunek Pon Mar 28, 2011 5:03 am | |
| Wykonać obrazek do muzyki - koszmar. Już prędzej w głowie siedzi jakaś animacja, szkoda tylko że nie potrafię jej wykonać Edit. A jednak "coś" wyszło. Tyle, że nie mnie to oceniać | |
|
| |
Furia ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Wongerland grafika/rysunek Pon Mar 28, 2011 7:12 am | |
| Eee tam koszmar... Chyba że tylko ja jestem tak zboczona że na złe humorki włączam sobie muzykę i rysuję albo maluję to co w niej widzę. | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Wongerland grafika/rysunek Pon Mar 28, 2011 7:23 am | |
| Może niezupełnie właściwie się wyraziłam. Ten kawałek to nie jest tym muzyki której słucham, więc dlatego napisałam że to dla mnie coś okropnego. Zupełnie nie te klimaty, proszę pani | |
|
| |
Furia ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Wongerland grafika/rysunek Pon Mar 28, 2011 7:38 am | |
| Och… A uwierzyłbyś, że ja też nie słucham takiej muzyki??? To też nie są moje klimaty. KOMPLETNIE! Jestem przeciwna wszelkiego rodzaju „dolmelowym panienkom”, różowemu kolorowi, tlenionym włosom, kwiatuszkom, pierdółkom… i wszelkim innym tego rodzaju. A tak naprawdę słucham Death metalu, Hardcore’a, czasem Progress rock’a, bardzo czasem Gothic czy inne w tym stylu. Do „My Wonderland” po prostu mam nieziemski sentyment z innych względów. Ze względu na mojego przyjaciela. Jest mi bliski jak brat – kocham go jak brata. Zawsze łza mi w oku zawisa kiedy słucham jego muzyki A nie tylko „Wonderlanda” zrobił. Ale to przykra i ciężka historia. O, właśnie stoi w kuchni i robi sobie coś do jedzenia Bo my razem pracujemy | |
|
| |
Star-x3 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Wongerland grafika/rysunek Pon Mar 28, 2011 9:24 am | |
| To naprawdę super mieć takiego przyjaciela . | |
|
| |
GaryX Raczkujący
| Temat: Re: Wongerland grafika/rysunek Pon Mar 28, 2011 9:28 am | |
| Sprawdzeni przyjaciele to jeden z najcenniejszych skarbów w życiu | |
|
| |
Furia ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Wongerland grafika/rysunek Pon Mar 28, 2011 10:48 am | |
| Taak... Skarb ŻYCIA... Dziś jeszcze raz mi powtórzył, że uratowałam mu życie... Powiedział mi że żyje TYLKO dla mnie i TYLKO mnie kocha i będzie kochał (jak siostrę oczywiście). Ehh, przykro mi jest jak tym najbardziej wartościowym ludziom najwięcej złego życie daje Obyście Wy nigdy nie mieli takich problemów! | |
|
| |
Star-x3 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Wongerland grafika/rysunek Pon Mar 28, 2011 11:06 am | |
| Ojj... nie mow tak, bo robi mi sie smutno | |
|
| |
Furia ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Wongerland grafika/rysunek Pon Mar 28, 2011 11:13 am | |
| Dobrze, to zmieńmy temat... A raczej powrócę do tego pierwotnego Nie widzę Twojej pracy na mailu | |
|
| |
GaryX Raczkujący
| Temat: Re: Wongerland grafika/rysunek Pon Mar 28, 2011 11:19 am | |
| No ja niestety swoją bratnią duszę straciłem ponad rok temu dlatego wiem ze przyjaciele to skarb, niestety odczuwamy to chyba najbardziej jak nam tej osoby zabraknie | |
|
| |
Furia ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Wongerland grafika/rysunek Pon Mar 28, 2011 11:43 am | |
| Masz świętą rację. Boję się od 7-miu lat wody. Domyślasz się dlaczego? Czasem jak siedzę na moście to widzę człowieka wyciągającego rękę po pomoc... Ten koshmar będzie w mojej głowie do końca życia, choć tego nie widziałam. Ale wyobraźnia działa, a serce pamięta | |
|
| |
GaryX Raczkujący
| Temat: Re: Wongerland grafika/rysunek Pon Mar 28, 2011 12:29 pm | |
| Do mojej straty przyczynił się jakiś szczeniak co po pijaku do auta wsiadł :/ jak bym gnoja dopadł to... moze nie bede kończył | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Wongerland grafika/rysunek | |
| |
|
| |
| Wongerland grafika/rysunek | |
|