Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Konik (niecały)

Go down 
5 posters
AutorWiadomość
Always
Już coś wie
Always

Nick w grze : Always
Liczba postów : 129

Konik (niecały) Empty
PisanieTemat: Konik (niecały)   Konik (niecały) I_icon_minipostPon Sty 07, 2013 12:49 pm

Otóż jest to jeden niecały z moich pierwszych koników, więc proszę o wyrozumiałość lecz również o krytykę. Ten obrazek ma przedstawiać Haflingerka w stępie hiszpańskim... Wiem że jest cały krzywy ale skupiłam się na cieniowaniu
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/441/aaaaaaae.png/
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

Konik (niecały) Empty
PisanieTemat: Re: Konik (niecały)   Konik (niecały) I_icon_minipostPon Sty 07, 2013 12:57 pm

Nawet nie jest tragicznie jak na jeden z pierwszych, ale anatomia lekko kuleje. Przyglądnij się zdjęciom konia i poćwicz jeszcze Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Farabolxd
Już coś wie
Farabolxd

Nick w grze : Farabolxd
Liczba postów : 292

Konik (niecały) Empty
PisanieTemat: Re: Konik (niecały)   Konik (niecały) I_icon_minipostPon Sty 07, 2013 1:52 pm

cieniowanie nie jest złe. ale jak już Hanka powiedziała, anatomia wymaga praktyki.
Powrót do góry Go down
bursztyn232
W skromnych progach Zagrody
bursztyn232

Nick w grze : bursztyn232
Liczba postów : 408

Konik (niecały) Empty
PisanieTemat: Re: Konik (niecały)   Konik (niecały) I_icon_minipostWto Sty 08, 2013 6:59 am

ładny na tablecie czy myszką?
Powrót do góry Go down
Always
Już coś wie
Always

Nick w grze : Always
Liczba postów : 129

Konik (niecały) Empty
PisanieTemat: Re: Konik (niecały)   Konik (niecały) I_icon_minipostWto Sty 08, 2013 12:41 pm

Wiem że anatomia to kompletna masakra, ale postaram się poprawić w następnej pracy. Mam tak że albo koń jest dość dobry (dobry oznacza mniejszą masakrę) anatomicznie i nie chce mi się go kończyć lub na odwrót ;p
Bursztyn232 - maluję myszką. Tableta może kupię sobie gdy uznam, że moje umiejętności są wystarczające i nie będę chciała porzucić na pewno grafiki Smile
Powrót do góry Go down
Madela
Już coś wie

Liczba postów : 111

Konik (niecały) Empty
PisanieTemat: Re: Konik (niecały)   Konik (niecały) I_icon_minipostPią Sty 25, 2013 12:26 pm

nie ma sensu cieniować krzywego, bo jak cienie będą ładne to ci się nie przyda nieanatomiczny Wink
ale cienie spoko na razie, tylko odważniej z nimi
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Konik (niecały) Empty
PisanieTemat: Re: Konik (niecały)   Konik (niecały) I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Konik (niecały)
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Konik do GP
» Mój konik
» konik do GP
» "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!
» Mój konik do CP

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: