| My Otaku | |
|
+19Dżemik Tysia1996 Temperance olenka123 Nefumi Takashiro Kirara Maliya Broszka Katrina123 Mononoke Hime Pani_Snow Aglyss wercia d Ejli Layzy PlaybackJunkie8 Asiaa. Christie 23 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Layzy Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Layzy Liczba postów : 584 Dołączył : 20/07/2011
| Temat: Re: My Otaku Sob Lut 09, 2013 12:14 pm | |
| Aglyss, mi się podoba Strawberry Panic C: | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: My Otaku Sob Lut 09, 2013 12:15 pm | |
| Ja znam jeden rodzaj Anime. XD |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: My Otaku Sob Lut 09, 2013 1:23 pm | |
| - Devilek napisał:
- Ja znam jeden rodzaj Anime. XD
Hentaje XDDD |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: My Otaku Sob Lut 09, 2013 1:25 pm | |
| - ApplePie napisał:
- Devilek napisał:
- Ja znam jeden rodzaj Anime. XD
Hentaje XDDD tia.. XD |
|
| |
Asiaa. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Veaphilus Liczba postów : 1399 Dołączył : 11/12/2011
| Temat: Re: My Otaku Nie Lut 17, 2013 5:27 pm | |
| Dzisiaj oglądałam fajne anime - Another. Polecam, horrorowe, toto. | |
|
| |
PlaybackJunkie8 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Julis Liczba postów : 1483 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: My Otaku Czw Lut 21, 2013 2:23 pm | |
| O.J.E.Z.U. Zakochałam się. W niedzielę zamówiłam sobie trzy tomy Kuroshitsuji (plus jeden inny, ale mi się nie podobało), przyszło wczoraj, w kilka godzin pożarłam całą trójkę. Zakochałam się. <3 To. Jest. Cudne. Swoją drogą, to była moja pierwsza manga. :3 | |
|
| |
Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: My Otaku Czw Lut 21, 2013 4:08 pm | |
| - Layzy napisał:
- Aglyss, mi się podoba Strawberry Panic C:
Jestem w trakcie oglądania Strawberry Panic, później zabiorę się za drugi sezon Yuru Yuri (w kółko nucę ten opening <3) | |
|
| |
wercia d Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Meren_wen Liczba postów : 840 Dołączył : 07/10/2012
| Temat: Re: My Otaku Wto Mar 19, 2013 6:48 pm | |
| dla sailor moon maniaków - w soboty, o godzinie 8.25 (nie jestem pewna, ale na pewno trochę po ósmej) na TV6 leci właśnie to anime (zorientowałam się dzisiaj, gdy przeglądałam telegazetę xD) niestety od pierwszej serii | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: My Otaku Czw Mar 28, 2013 11:47 am | |
| Wzielam sie ostatnio za Hetalie, niezle to jest xD Przeczytalam kilka pierwszych rozdzialow mangi Toradora! na centrum-mangi.pl a tu zlicencjonowana x.o Coz, biore sie za Orange ktora swoja droga zaczelam i kocham od pierwszych stron. |
|
| |
Layzy Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Layzy Liczba postów : 584 Dołączył : 20/07/2011
| Temat: Re: My Otaku Czw Mar 28, 2013 7:43 pm | |
| Ja Hetalii nie lubię. Może po prostu tego nie ogarniam czy coś, ale dla mnie to po prostu głupie xD | |
|
| |
| Temat: Re: My Otaku Wto Kwi 30, 2013 1:21 pm | |
| Zaczynam oglądać Kuroshitsuji, ale odcinek pewnie będę mogła oglądać raz, dwa razy na tydzień. A co do mangi - jestem już dawno po dziewiątym tomie, marzę o dziesiątce. <3 | |
|
| |
Pani_Snow W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Kokoni5 Liczba postów : 375 Dołączył : 26/05/2013
| Temat: Re: My Otaku Pon Maj 27, 2013 9:00 pm | |
| Anime? Hmmm... Raczej aż taką fanką to ja nie jestem, ale obejrzałam tam kilka, może nie są one najlepszej jakości, ale mi się podobają. ^^
Moja lista: Digimon Adventures Digimon Adventures 02 Digimon Tamers Digimon X Evolution Digimon Xross Wars Digimon Xross Wars II Chi's Sweet Home ( W trakcie oglądania, nie sopojleżyć ) Axis Powers Hetalia ( Jestem fanką Szweda <3 ) Shin-Chan ( Oglądam z nudów... )
Wiecie co, trochę dużo tych digimon'ów. ._.
A mangi to ja nie czytam... | |
|
| |
Mononoke Hime Nowy
Nick w grze : Mononoke Hime Liczba postów : 6 Dołączył : 06/06/2013
| Temat: Re: My Otaku Czw Cze 06, 2013 11:15 am | |
| Ja wprost uwielbiam obie serie anime ,,Kuroshitsuji'' ;3. Mangi nie miałam jeszcze okazji czytać, czego bardzo żałuję ;_; Oprócz ,,Kuroshitsuji'', bardzo lubię ,,Ruchomy zamek Hauru'', ,,Fruits Basket'', ,,Spirited Away'', ,,Księżniczke Mononoke''. ,,Szum Morza'', ,,Grobowiec Świetlików'', ,,Szept Serca'', oraz inne anime które stworzono w Studiu Ghibli. Wszystkich nie wymieniłam, bo obejrzałam tego ogrom. Ulubieni bohaterowie? 1. Alois Trancy ( Kuroshitsuji 2 ) 2. Claude Faustus ( Kuroshitsuji 2 ) 3. Grell Sutcliff ( Kuroshitsuji 1 i 2 ) 4. Hannah Anafeloz ( Kuroshitsuji 2 ) 5. Sebastian Michaelis ( Kuroshitsuji 1 i 2 ) 6. Ciel Phantomhive ( Kuroshitsuji 1 i 2 ) 7. Undertaker ( Kuroshitsuji 1 ) 8. Madame Red ( Kuroshitsuji 1 ) 9. Hauru ( Ruchomy zamek Hauru ) 10. Haku ( Spirited Away ) 11. San ( Księżniczka Mononoke ) 12. Książę Soma Asman Kadar i jego sługa Agni ( Kuroshitsuji 1 i 2 )
Sporo tego... ;3
| |
|
| |
Mononoke Hime Nowy
Nick w grze : Mononoke Hime Liczba postów : 6 Dołączył : 06/06/2013
| Temat: Re: My Otaku Czw Cze 06, 2013 11:21 am | |
| A co do tego, że Kuroshitsuji to yaoi NIE ZGADZAM SIĘ! To ma podteksty - i to nie yaoi, tylko shounen ai, ale tego nawet shounen ai'em się nazwać nie da... | |
|
| |
| Temat: Re: My Otaku Pią Cze 07, 2013 8:53 pm | |
| A wiecie, zapomniałam że mam w domu jeden tom Hetalii XD
Mam pytanie: Jakie anime możecie mi polecić? ( błagam, tylko nie "yaoice" i yuri ). | |
|
| |
Katrina123 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Katrina_S Liczba postów : 402 Dołączył : 31/05/2013
| Temat: Re: My Otaku Pią Cze 07, 2013 9:08 pm | |
| - Pani_Snow napisał:
- A wiecie, zapomniałam że mam w domu jeden tom Hetalii XD
Mam pytanie: Jakie anime możecie mi polecić? ( błagam, tylko nie "yaoice" i yuri ). Ja mogę polecić Hamtaro - najlepsze anime ever! *.* | |
|
| |
Broszka Moderator
Nick w grze : Broszka Liczba postów : 1597 Dołączył : 20/01/2012
| Temat: Re: My Otaku Pią Cze 07, 2013 9:30 pm | |
| - Pani_Snow napisał:
Mam pytanie: Jakie anime możecie mi polecić? ( błagam, tylko nie "yaoice" i yuri ). Another Horror to to, ale jaki fajny | |
|
| |
| Temat: Re: My Otaku Sob Cze 08, 2013 8:59 am | |
| - Katrina123 napisał:
- Pani_Snow napisał:
- A wiecie, zapomniałam że mam w domu jeden tom Hetalii XD
Mam pytanie: Jakie anime możecie mi polecić? ( błagam, tylko nie "yaoice" i yuri ). Ja mogę polecić Hamtaro - najlepsze anime ever! *.* Hamtaro? Kiedyś oglądałam i chętnie bym obejrzała jeszcze raz ^^ Miałam kiedyś figurki z tego ( z Japonii!). Ale to było dawno temu ;n; | |
|
| |
Katrina123 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Katrina_S Liczba postów : 402 Dołączył : 31/05/2013
| Temat: Re: My Otaku Sob Cze 08, 2013 9:20 am | |
| Na ytb są odcinki Oglądałam ostatnio jeden. W sumie to jedyne anime, które kiedykolwiek oglądałam, nie lejąc się przy tym ze śmiechu (jak przy jednym z odcinków "Naturo") i wiedząc o co chodzi (Nie kminiłam Vampire Knight, więc tak jak przy Naruto skończyłam na podłodze, nie mogąc przestać się z tego śmiać xd). | |
|
| |
| Temat: Re: My Otaku Pon Cze 10, 2013 2:40 pm | |
| *Patrzy ile Hamtaro ma odcinków* O Jezuuu... Nie będę mogła tego skończyć x.x ( Mówi osoba, która oglądnęła ponad 100 odcinków Hetalii w 5 dni ). Znacie może jakieś krótkie anime? xd | |
|
| |
Maliya Już coś wie
Nick w grze : Maliya Liczba postów : 101 Dołączył : 18/03/2013
| Temat: Re: My Otaku Pon Cze 10, 2013 4:06 pm | |
| W sumie to anime nie oglądam, mangi nie czytam, ale parę lat temu sobie obejrzałam Yoku Wakaru Gendai Mahou i nawet mi się podobało x; | |
|
| |
Kirara Uzależniony
Nick w grze : OJT (skrót) Liczba postów : 2239 Dołączył : 03/06/2012
| Temat: Re: My Otaku Wto Cze 11, 2013 10:44 am | |
| Anime, które lubię: - Beyblade (nie potrafię nie lubić tego dziwnego anime <3) - Hetalia - Fairy Tail Lista krótka, bo jestem dość wybredna jeśli chodzi o anime. | |
|
| |
Takashiro Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Cougar Liczba postów : 530 Dołączył : 04/04/2011
| Temat: Re: My Otaku Wto Cze 11, 2013 11:30 am | |
| Kuroshitsuji, Kuroko no Basuke, Ao No Eorcist, Code Geass, Death Note, Hetalia, Pandora Hearts, No.6, Junjou Romantica, Ouran Highschool Host Club, Angel Beasts!, Fullmetal Alchemist, Soul Eater, Rappa, Pamiętnik Kociłapki, Gyo, Sekai - ichi Hatsukoi, K - project - moje ulubione anime, oraz mangi. W planach mam obejrzeć Chi's Sweet Home, Fairy Tail, Sword Art Online, Another oraz Naruto i Bleach. C: | |
|
| |
Nefumi Nowy
Liczba postów : 43 Dołączył : 03/06/2013
| Temat: Re: My Otaku Pią Cze 14, 2013 5:29 pm | |
| Khehe, co do emitowania Sailor Moon w TV6. Trochę spóźniona informacja, ale gdy na TV6 kończy się 1 sezon NIE rozpoczyna się drugi. Tylko zaczynają emitować pierwszy sezon od nowa. Nie wiem, jakie są tego przyczyny - nie zdubbingowano jeszcze, etc. Bo, 1 sezon, który pojawił się w TV6, jest najnowszym dubbingiem i według mnie, jest o wiele lepszy od starego. W starym dubbingu, pani dubbingująca, przez kilka pierwszym odcinków popełniała wiele błędów, między innymi mówiła "Królowa Peril", zamiast "Beryl". A! I nie wiem czy wiecie, ale w lipcu 2013 rozpocznie się nowa seria tego anime. Ciekawe, ciekawe. To tyle z mojej strony na temat SM :3 | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: My Otaku Wto Lip 30, 2013 8:46 pm | |
| Manga: Tsubasa Chronicle (szukam aktualnie Cardcaptor Sakura i Death Note) Anime: Tsubasa Chronicle, Death Note, Naruto, Cadcaptor Sakura, Vampire Knight... Więc jak na razie słabo... :)No i poza tym "Spirited Away" i "Ruchomy Zamek Hauru" i "Shaman King" (manga i anime). |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: My Otaku Wto Lip 30, 2013 9:14 pm | |
| Anime: - Psycho-Pass (zostały mi do końca 3 odcinki) - Death Note (musiałem skończyć na 7 odcinku - Spoilery ;-; ) - Attack of Titan (Shingeki no kyojin)
Mam w planach obejrzeć: - Hetali - Kuroshitsuji
Co do Hetali - na filmwebie widziałem że jest ich kilka i nie wiem które mam obejrzeć najpierw :/ |
|
| |
Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| |
| |
olenka123 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : olenka123 Liczba postów : 307 Dołączył : 17/03/2013
| Temat: Re: My Otaku Czw Sie 01, 2013 7:49 am | |
| Mangi: Naruto DeathNote FullMetalAlchemist Hetalia Anime: Naruto DeathNote FullMetalAlchemist Hetalia Gitama | |
|
| |
Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: My Otaku Czw Sie 01, 2013 9:19 am | |
| Ja osobiście nienawidzę anime, ale kolega wciągnął mnie do Hellsinga i od czasu do czasu sobie oglądam. :3 Aluś i jego uśmiech w tym jest mega *.* | |
|
| |
| Temat: Re: My Otaku Sob Sie 24, 2013 10:32 am | |
| Wczoraj skończyłam oglądać K-Project. Było wooow, ale... Dlaczego taki koniec? Ryczing so hard. :C | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: My Otaku | |
| |
|
| |
| My Otaku | |
|