| Konie Wędrowne [PL] | |
|
+32Kemishi Mika_TLR Jetrel Szron LadyArvena Alcesta Klaudiadan Niunia1245 Rooda wilczyca1000 julianna5200 Mikim7 EREIS Star-x3 _pati201_ mufff123@o2.pl Broszka Magiczna375 Zaplątana Minoo erreo anje Cisa Tiamat kaprysab Arrin EveDallas AyaKey Estelle shunra safie Malto 36 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
kaprysab Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : kaprysab Liczba postów : 821 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Konie Wędrowne [PL] Nie Sty 20, 2013 3:58 am | |
| ja sie nie staram lapie to co wpadnie nie jedynie zalezy mi na Atlantico ma juz 68 pkt mialam kilka koni i zlapalam 4 ufo zobaczymy moze do konca promocji dojade do niego z samych ufo, bardzo mi sie przyda 20 diamentow | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Konie Wędrowne [PL] Nie Sty 20, 2013 6:02 am | |
| I ukryty koń już znany Zadanie: Daj jabłka koniom. 3 punkty za jabłko. Nagroda: Różdżka Płodności | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Konie Wędrowne [PL] Nie Sty 20, 2013 6:06 am | |
| - LadyArvena napisał:
- I ukryty koń już znany Zadanie: Daj jabłka koniom. 3 punkty za jabłko. Nagroda: Różdżka Płodności
Mówiłem Wygląd UFO: |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: Konie Wędrowne [PL] Nie Sty 20, 2013 9:30 am | |
| No nareście jakieś normalne zastosowanie dla tych czerwonych śmieci I jakieś proste łatwe i przyjemne zadanie. Bo wydawanie kasy dla haracz/sprzedażach czy na ro to jawne zdzierstwo. | |
|
| |
Alcesta Już coś wie
Nick w grze : Alcesta Liczba postów : 179 Dołączył : 02/08/2012
| Temat: Re: Konie Wędrowne [PL] Nie Sty 20, 2013 9:50 am | |
| No, czyli już wiem, że Zefir będzie mój. Teraz tylko czekać, aż Tajemniczy ujawni się na polskim howrse No i mam nadzieję, że jutro wejdzie ta oferta dodatkowych punktów dla innych wędrownych w RO, żebym zdobyła brakujący punkt dla Arktyka. | |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Konie Wędrowne [PL] Nie Sty 20, 2013 10:00 am | |
| Ja tam mam klacz o imieniu Zefira wystarczy mi. ;] Ale gratuluje, bardzo drogo wyszło ?:d | |
|
| |
Alcesta Już coś wie
| Temat: Re: Konie Wędrowne [PL] Nie Sty 20, 2013 10:11 am | |
| Ja właściwie wszystkie kupony, które wydałam na Atlantyka, miałam za śmierć wyhodowanych przeze mnie koni (więc nie wydałam ani jednego eq), oraz za treningi, sprzedaże koni i CR, diamenty od boskich, także dobrze mi z nim poszło. Z końmi 50letnimi też fajnie, bo kupowałam je długo przed promocją, więc były bardzo tanie (około 50 000 eq, chyba 3 kupiłam za około 20 000 na aukcjach), a teraz sprzedaję je też za takie kwoty, więc wychodzę na zero. Przy Indianie wszystko poszło bez problemów i bez większych wydatków, bo na bezpośrednich kupiłam 50 pkt za 9 000 eq, później kilka razy 12 pkt za około 5 000. Także promocja mi świetnie poszła, jestem bardzo zadowolona. Nie dość, że fajna zabawa to jeszcze boszczak wpadnie :] | |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Konie Wędrowne [PL] Nie Sty 20, 2013 11:54 am | |
| to ustawiłaś sie całkiem fajnie;] Myślałam ze kupowałaś normalnie, ale jak miałaś za free to promocja Ci się opłaciła;] | |
|
| |
Alcesta Już coś wie
| Temat: Re: Konie Wędrowne [PL] Nie Sty 20, 2013 12:25 pm | |
| Ja przyjęłam zasadę, że nigdy nie kupię kuponu i ciągle się jej trzymam :] Po prostu gra, w której da się wszystko zdobyć za pieniądz mnie nie ciekawi, wolę się trochę wysilić, żeby coś mieć - tylko wtedy mam jakąś satysfakcję z gry Ale mimo to, strasznie mnie zdenerwowali, że to jest ustawione tak, by jednak gracze kupowali te kupony. Jeszcze niedługo i takie zadanie będzie brzmiało "Kup pakiet 100 kuponów, a wędrowny sam przyjdzie"... | |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Konie Wędrowne [PL] Pon Sty 21, 2013 8:57 am | |
| Całkiem niezła zasada ;] Powoli też będe to wprowadzać, bo ładnie sie już zbierają stare konie. W sumie to doszłam do jednego wniosku: szkoda mi nawet eq na te promocję. Weźmy tego konia za sprzedaż albo haracz dla ow. Wydam ze 300 tysiecy albo i wiecej i.... co z tego mam? Koń przyjdzie da cały jeden Ro a potem tyle ze bedzie mi wisiał w profilu na pamiątkę. To jest trochę bezsens, zwłaszcza ze nawet nei zamierzam zdobywać tego tam wietrznego Zefira. Punty pomijam bo pewnie rozda po wszystkich koniach tylko nie temu na którym mi zależy. za te kwotę równie dobrze mogę kupić wytrenowanego konia z ponad 1000 um ewentualnie zwierzakiem i jakimiś przedmiotami z cr. Po uzbrojeniu go w zwój przynajmniej sra mi kasą dopóki go nie sprzedam albo nie skończę grać. A tu ewidentnie widać ze chodzi o kupony.
Postarzenie konia do wieku 50 lat Przypadkiem takowego kupiłam nie zaliczyło. Objęcia odpadają bo działają do 30 lat. Co jeden kuponik, lub ok 50-60 tys na wymianach. Braknie kasy: kup sobie kupon Otwieranie ro: co tam 25 kuponów za te 6 zeta, bo dzieciarnia tylko tak kupi. Albo ze 300 tys na wymianach i znów się kłania brak eq. Regularne logowanie: ujdzie w tłumie ale nagroda i tak marna. Pewnie sprawdzają ile chętnych. Sprzedaże/haracz: zwyczajny sposób na odessanie eq. brakuje punkta dla konia? To teraz kombinuj jak zdobyć kasę najprościej: kupon. Przy czym ten co ma z 5mln eg zgarnie takiego bez problemu. carabiana: im mniej koni tym łatwiej. kolejne utrudnienie dla starych wyjadaczy. a nagroda marna. Najprosćiej bedzie zdobyć tego tajemniczego, chyba w miare najlepszy koń z tych wszystkich.
Sumując: kolejny boski koń tylko dla bogatych w kupony. bez kombinowania jak je za free mieć nie ma szans na jego zdobycie.Niedługo bodziemy płacić kuponem za samo logowanie;/
Wiec cóż wychodzi na to, ze zdobędę 3 konie: carabiane jakoś wyciułałam (bo nie wiem co robić z wytrenowanym na maxa koniem jeszcze z klaczą) tego dziada za logowanie i tajemniczy. | |
|
| |
MARIO Nowy
Nick w grze : MARIO Liczba postów : 3 Dołączył : 08/10/2012
| Temat: Re: Konie Wędrowne [PL] Wto Sty 22, 2013 10:19 am | |
| 20 tyś za 6 pk. 0.1pk za zawody ale już je zrobiłam | |
|
| |
Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: Konie Wędrowne [PL] Wto Sty 22, 2013 10:21 am | |
| Już sobie wyobrażam mój nagły skok w rankingu ,,Liczba koni, którymi się wczoraj zajęto" Mam 0.49 za zawody i 49 pkt. Jeszcze coś z niej będzie ^^ | |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Konie Wędrowne [PL] Wto Sty 22, 2013 3:52 pm | |
| 0,49 to i tak sporo mnie przywalili 0,14 po czym po kupnie koni spadło o jedno oczko. carabiana doszła, ale chyba w zemście za wysiłek ma zdrowie na poziomie 70%. Szkoda ze nie można oddać tych koni w krytycznym stanie... | |
|
| |
MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Konie Wędrowne [PL] Sro Sty 23, 2013 12:15 am | |
| Kopytek zdobył Caraibanę(jak to się pisze O.o) 0,1 pkt za zawody czyli 1000 zawodów. Ale było spoko ;D
Tajemniczy i ten Logowawczy też przyjdą... | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Konie Wędrowne [PL] Sro Sty 23, 2013 8:25 am | |
| - LadyArvena napisał:
- I ukryty koń już znany Zadanie: Daj jabłka koniom. 3 punkty za jabłko. Nagroda: Różdżka Płodności
Zadanie i nagroda taka sama jak przy Posejdonie Tak na marginesie zadania i nagrody takie same jak u poprzednich wędrownych (Bogowie Greccy) Afrodyta = Mediterraneo Hades = Caraïbiana Helios = Arctica Dionizos = Indiana Hefajstos = Atlantico Posejdon = Antarctico |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Konie Wędrowne [PL] Czw Sty 24, 2013 6:33 am | |
| - Cytat :
- Witaj,
Aby pogratulować Ci udziału w tylu zawodach, wędrowna klacz Caraïbiana odwiedzi Cię na okres 5 dni. Równocześnie oferuję Ci przedmiot: Zestaw Harmonii, który możesz znaleźć na Czarnym Rynku, aby spersonalizować jednego ze swych koni!
Konie wędrowne są specjalnymi końmi, które mogą odwiedzić Twoje konto przez kilka dni. Możesz je postarzać, ale nie sprzedać lub rozmnażać. Aby zobaczyć konie, które już Cię odwiedziły przejdź do strony konkursu.
Miłej gry! Zespół Howrse - Cytat :
- Witaj,
Gratulujemy, świętowałeś już kilka rocznic. Wędrowna klacz Arctica odwiedza Cię na okres 5 dni. Równocześnie oferuje Ci prezent: 20 x Diament.
Konie wędrowne są specjalnymi końmi, które mogą odwiedzić Twoje konto przez kilka dni. Możesz je postarzać, ale nie sprzedać lub rozmnażać. Aby zobaczyć konie, które już Cię odwiedziły przejdź do strony konkursu. Miłej gry! Zespół Howrse - Cytat :
- Witaj,
Gratulujemy, dzięki Twojemu bogactwu, wędrowna klacz Indiana pozostanie z Tobą przez okres 5 dni. Nie przychodzi z pustymi rękami, oferuję Ci Róg Obfitości.
Konie wędrowne są specjalnymi końmi, które mogą odwiedzić Twoje konto przez kilka dni. Możesz je postarzać, ale nie sprzedać lub rozmnażać. Aby zobaczyć konie, które już Cię odwiedziły przejdź do strony konkursu. Miłej gry! Zespół Howrse - Cytat :
- Witaj,
Grałeś często od początku konkursu, w związku z tym koń wędrowny Mediterraneo zdecydował się zagościć u Ciebie na okres 5 dni. Równocześnie oferuje Ci Pięta Achillesa do znalezienia na Czarnym Rynku!
-
Witaj,
Odkryłeś to poprzez otwarcie Rogu Obfitości. Wędrowny koń Atlantico pozostanie z Tobą przez okres 5 dni. Pozostawia również Zestaw Nyks na Twoim koncie. Dobrze wykorzystaj ten upominek!
- Witaj,
Podniosłeś morale kilku koni swoimi jabłkami. Wędrowny koń Antarctico dołączy do Ciebie na okres 5 dni i przynosi Ci prezent: Różdżka Płodności.
- Witaj,
Udało Ci się zdobyć pierwsze 6 wędrownych koni. Ostatni wędrowny koń, Pacifico spędzi z Tobą 5 dni. Nie przychodzi z pustymi rękami, ma dla Ciebie boskiego konia Zefir.
Konie wędrowne są specjalnymi końmi, które mogą odwiedzić Twoje konto przez kilka dni. Możesz je postarzać, ale nie sprzedać lub rozmnażać. Aby zobaczyć konie, które już Cię odwiedziły przejdź do strony konkursu. Miłej gry! Zespół Howrse |
|
| |
AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: Konie Wędrowne [PL] Czw Sty 24, 2013 7:15 am | |
| Kamil - Gratulację | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Konie Wędrowne [PL] Czw Sty 24, 2013 7:16 am | |
| Kamil2010 - gratulacje Mój nowy nabytek - http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=13881949 |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Konie Wędrowne [PL] Czw Sty 24, 2013 7:20 am | |
| Dziękuję za gratulacje a oto :Roberto i Fernando dwa boskie w mej hodowli |
|
| |
Zaplątana W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Zaplątana Liczba postów : 346 Dołączył : 20/07/2012
| Temat: Re: Konie Wędrowne [PL] Czw Sty 24, 2013 8:47 am | |
| A mi się póki co udało wygrać tylko Mediterraneo Przy pomyślnych wiatrach zdobędę jeszcze Caraibianę i Antarctico, jak dokonam cudu, to dostanę Indianę, i to by było na tyle z tej promocji. | |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Konie Wędrowne [PL] Czw Sty 24, 2013 12:00 pm | |
| Kamil: gratki dzisiejszy kon wędrowny to był pikuś. zdobycie go zajęło mi całe 5 minut przy okazji pooglądałam sobie konie na sprzedażach. Jutro powinien mi dojść ten za logowanie, brakło mi 1 punktu. W sumie 3 konie na 6 nie tak źle... | |
|
| |
lala299 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : lala299 Liczba postów : 547 Dołączył : 29/12/2011
| Temat: Re: Konie Wędrowne [PL] Czw Sty 24, 2013 3:35 pm | |
| Gratulacje wszystkim którzy dostali Zefira! Ja osobiście mam tylka 2 wędrowne | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Konie Wędrowne [PL] Pią Sty 25, 2013 2:13 am | |
| Mam 5 wędrownych, normalnie mi szkoda tego za RO | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Konie Wędrowne [PL] Pią Sty 25, 2013 12:06 pm | |
| A ja mam w RO 8 pkt, a nie otwierałam ani jednego I mam 4 konie wędrowne - tyle mi wystarczy. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Konie Wędrowne [PL] Sob Sty 26, 2013 12:20 am | |
| Zdobyłam cztery: Mediterraneo, Indiana, Caraïbiana i Antarctico. Tyle mi wystarczy. U Arctici mam 9 punktów, a u Atlantica 11. xD |
|
| |
wiki0396 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : wiki0396 Liczba postów : 334 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: Konie Wędrowne [PL] Sob Sty 26, 2013 1:30 am | |
| | |
|
| |
AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: Konie Wędrowne [PL] Sob Sty 26, 2013 2:35 am | |
| Ja mam na azie 4 , te same co Marlenka xD Do Arctici brak mi 9 punktów więc może ją zdobędę . Ale w Atlantico muszę jeszcze 20 RO otworzyć więc raczej nie wygram Zefira . | |
|
| |
Zaplątana W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Zaplątana Liczba postów : 346 Dołączył : 20/07/2012
| Temat: Re: Konie Wędrowne [PL] Sob Sty 26, 2013 3:14 am | |
| Ja mam trzy wędrowne i chyba na tym skończę, bo nie mam zamiaru wydawać kuponów ani kombinować z pięćdziesięcioletnimi końmi. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Konie Wędrowne [PL] | |
| |
|
| |
| Konie Wędrowne [PL] | |
|