Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Prezentacje podstronowe na strefa.pl, pomocy :( | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Another Nowy
Nick w grze : Another Liczba postów : 6 Dołączył : 19/01/2013
| Temat: Prezentacje podstronowe na strefa.pl, pomocy :( Sob Sty 19, 2013 3:32 am | |
| Witam. Jak zrobić prezentacje podstroowe na strefa.pl krok po kroku? Jaki jest kod, gdzie go wkleić, jak zrobić taką prezentację ? Pomocy, od 3mies. się z tym męczę, i mam nadzieję że tu ktoś mi pomoże | |
| | | Another Nowy
| Temat: Re: Prezentacje podstronowe na strefa.pl, pomocy :( Sob Sty 19, 2013 3:47 am | |
| Wdzięczna bym była, gdyby ktoś odpisał jeszcze dzisiaj | |
| | | Another Nowy
| Temat: Re: Prezentacje podstronowe na strefa.pl, pomocy :( Sob Sty 19, 2013 5:04 am | |
| Zrobiłam już kod, mam pytanie czy jest dobry i co robić dalej. style=”position: absolute; ”> absolute; top: 0px; left: 460px; overflow: auto;”> O mnieHodowlaGrafikaInneabsolute; top: 50px; left: 460px; overflow: auto;”> To jest tekst, który można edytować.
| |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Prezentacje podstronowe na strefa.pl, pomocy :( Sob Sty 19, 2013 5:12 am | |
| - Another napisał:
- Zrobiłam już kod, mam pytanie czy jest dobry i co robić dalej.
style=”position: absolute; ”>
absolute; top: 0px; left: 460px; overflow: auto;”>
O mnie
Hodowla
Grafika
Inne
absolute; top: 50px; left: 460px; overflow: auto;”> To jest tekst, który można edytować.
Używaj znacznika code, będzie dobrze widać kod
Hmm... Nie, kod napisałaś źle. Prezentację podstronową robi się jak stronę internetową, musisz ją napisać. Nie wkleja się gotowego kodu. Jak zrobić? Po prostu, ramy dokumentu, potem uzupełniasz tłem, jakie tam czcionki chcesz, wstawiasz zdjęcie, odnośniki itd. |
| | | Another Nowy
| Temat: Re: Prezentacje podstronowe na strefa.pl, pomocy :( Sob Sty 19, 2013 5:15 am | |
| Franell - masz skype? jak tak, podaj nazwę. Tam porozmawiamy bo tu ciężko. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Prezentacje podstronowe na strefa.pl, pomocy :( | |
| |
| | | | Prezentacje podstronowe na strefa.pl, pomocy :( | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|