| Prezentacje podstronowe od Franell'a =) | |
|
+6mina stirit1 XX_lero Anulka03 Alasky Kotek~ tinolandia 10 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Prezentacje podstronowe od Franell'a =) Pią Cze 15, 2012 7:40 am | |
| Krótko opiszę - prezentacje na strefie, bo mądra na cba czy republikę nie potrafię wstawić. Cennik:2-4 podstrony - Chmurka 5- 10 podstron - 2x Chmurka/Krew Meduzy/Dowolny Zestaw/Kupon Podstrony w podstronach: 1-5 - ZJ/Chmurka/Krew Meduzy/Piorun Zeusa/3 000 equus za dwie sztuki Formularz zamawiania: Nick na Howrse: Z czym ma być zdjęcie? (ew. link do zdjęcia): Kolorystyka: Ilość podstron (zamawiasz podstrony w podstronach? oddziel je znakiem '|', np.: "Podstrony - 6| podstrony w podstronach - 3): Nazwy podstron (jeśli mają być podstrony w podstronach, podaj, gdzie mają zostać umieszczone): Czym płacisz?: Dla pierwszych trzech osób za darmo Przykładem jest moja prezentacja, franell.strefa.pl. Ile czasu mi to zajmuje? Około pół godziny zajęła mi prezentacja, którą podałam za przykład, a była to moja pierwsza na strefie, więc... Jak się wprawię - około 25 - 30 minut. Może się jednak zdarzyć, że nie mogę założyć konta na strefie (czasem mam tak, że mogę zakładać co dwa dni) lub po prostu nie mam czasu, więc na prezentację czeka się około 24 - 72h. ZAPRASZAM!
Ostatnio zmieniony przez Themma dnia Pią Cze 15, 2012 9:03 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
tinolandia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : tinolandia Liczba postów : 1555 Dołączył : 17/05/2012
| Temat: Re: Prezentacje podstronowe od Franell'a =) Pią Cze 15, 2012 8:36 am | |
| ja z checia a podasz przykład swych prac? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Prezentacje podstronowe od Franell'a =) Pią Cze 15, 2012 9:04 am | |
| Przykład jest, więc nie wiem o co chodzi. |
|
| |
tinolandia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : tinolandia Liczba postów : 1555 Dołączył : 17/05/2012
| Temat: Re: Prezentacje podstronowe od Franell'a =) Pią Cze 15, 2012 9:08 am | |
| | |
|
| |
Kotek~ W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Bubaa753 Liczba postów : 422 Dołączył : 03/12/2011
| Temat: Re: Prezentacje podstronowe od Franell'a =) Pią Cze 15, 2012 12:08 pm | |
| To ja pierwsza się skuszę ;D
Nick na Howrse: Bubaa753 Z czym ma być zdjęcie? (ew. link do zdjęcia): z jakimś kotkiem :3 Np. brytyjski niebieski (nie mylić z rosyjskim!) Kolorystyka: dobierz sama, ale aby pasowała do obrazka :> Ilość podstron (zamawiasz podstrony w podstronach? oddziel je znakiem '|', np.: "Podstrony - 6| podstrony w podstronach - 3): 5 Nazwy podstron (jeśli mają być podstrony w podstronach, podaj, gdzie mają zostać umieszczone): Home, Aktualności, Hodowla, Grafika, Inne. | |
|
| |
Alasky Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 691 Dołączył : 27/03/2012
| Temat: Re: Prezentacje podstronowe od Franell'a =) Pią Cze 15, 2012 1:52 pm | |
| O! Świetnie Nick na howrse:Alasky Z czym zdjęcie? Ładny koń-to ma być strona zakładu więc ma zachęcać Kolorystyka: Zalezy jakiego konika wybierzesz.Najleopiej taki troszkę wyblakły limonkowy,byle z motywem przewodnim roślin Ilość podstron:4 | Ilośc podstron w podstronach:4 Nazwy podstron: podstawowe- O nas | Cennik | Aktualności | Nauka podstrony w podstronach- mają być w Cennik. Prezentacje z HTML | Prezentacje bez HTML | Gotowce | Avatary No i to tyle.Koń najlepiej jakiś z TYCH | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Prezentacje podstronowe od Franell'a =) Sob Cze 16, 2012 2:35 am | |
| Ok, zobaczę jak z zakładaniem kont na strefie i na dzisiaj/jutro powinna być prezentacja Buby i na 99% Alasky |
|
| |
| Temat: Re: Prezentacje podstronowe od Franell'a =) Sob Cze 16, 2012 2:56 am | |
| Super | |
|
| |
Anulka03 W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 414 Dołączył : 14/04/2012
| Temat: Re: Prezentacje podstronowe od Franell'a =) Sob Cze 16, 2012 4:44 am | |
| To ja poproszę zaraz napiszę | |
|
| |
| Temat: Re: Prezentacje podstronowe od Franell'a =) Sob Cze 16, 2012 4:47 am | |
| Nick na Howrse: Anulka03 Z czym ma być zdjęcie? - beagle Kolorystyka: o matko .... hmmm ... zielona Ilość podstron : 4 podstrony / 4 podstrony w podstronach Nazwy podstron : O mnie, Hodowla , Grafika , Inne ( w podstronie Hodowla 2 podstrony : Audible , Magical arabian . i w Grafika 2 podstrony Avatary Prezentacje) Czym płacisz?:Mam chyba za darmo jako 3 ?
| |
|
| |
| Temat: Re: Prezentacje podstronowe od Franell'a =) Sob Cze 16, 2012 6:41 am | |
| Czekam z niecierpliwością ;D | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Prezentacje podstronowe od Franell'a =) Sob Cze 16, 2012 7:24 am | |
| Dla Buby jest gotowa, ale mądra muszę przypomnieć sobie hasło, żebyś mogła edytować |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Prezentacje podstronowe od Franell'a =) Sob Cze 16, 2012 7:36 am | |
| Kotku - pw na Howrse |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Prezentacje podstronowe od Franell'a =) Sob Cze 16, 2012 8:05 am | |
| Zaczynam prezentację Alasky |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Prezentacje podstronowe od Franell'a =) Sob Cze 16, 2012 8:36 am | |
| Już skończyłam dwie, ale, Bubo i Alasky - muszę zrobić "graficzne" podstrony aby było ładniej. Już jest wstawione, na jutro na 100% będą gotowe. |
|
| |
XX_lero Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Giwera Liczba postów : 592 Dołączył : 22/03/2012
| Temat: Re: Prezentacje podstronowe od Franell'a =) Sob Cze 16, 2012 10:49 am | |
| Formularz zamawiania: Nick na Howrse: Giwera Z czym ma być zdjęcie? (ew. link do zdjęcia): KLIK Kolorystyka: czarne tło lub takie pod zdjęcie Ilość podstron (zamawiasz podstrony w podstronach? oddziel je znakiem '|', np.: "Podstrony - 6| podstrony w podstronach - 3): Podstrony-4, podstron w podstronach: razem 2 Nazwy podstron (jeśli mają być podstrony w podstronach, podaj, gdzie mają zostać umieszczone): Informacje(to będzie jako strona startowa), Usługi->(podstrony w podstronach: Prezentacje, avatary), Hodowla, O mnie Czym płacisz?: Chmurka za 4 podstrony i 3000E za 2 pod podstrony
Ostatnio zmieniony przez XX_lero dnia Sob Cze 16, 2012 11:43 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
mina stirit1 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : British Dougs Liczba postów : 526 Dołączył : 25/06/2011
| Temat: Re: Prezentacje podstronowe od Franell'a =) Sob Cze 16, 2012 11:14 am | |
| Nick- British Dougs Link do zdjęcia: http://www.tapeciarnia.one.pl/data/media/387/big/Lew_07.jpg Kolorystyka : Czarny lub ciemno szary Ilość podstron : 4 Nazwy: O Mnie, Hodowla, Handel, Inne Placę chmurką za 4 podstrony PS: Przepraszam, że zamiawiam teraz dość dużo prezentacji, ale nie mam już zamiaru robić swoich prezntacji więc zamawiam tanie i ladne prezki żeby sobie zmieniać czasem | |
|
| |
| Temat: Re: Prezentacje podstronowe od Franell'a =) Sob Cze 16, 2012 3:19 pm | |
| Dziękuję Franell Jest śliczna, tylko te napisy, co Ci na pw napisałam | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Prezentacje podstronowe od Franell'a =) Nie Cze 17, 2012 2:48 am | |
| Wiem wiem, już je robię i zaraz wstawiam |
|
| |
pe$$ia Jedną nogą w ZM
Nick w grze : pe$$ia Liczba postów : 507 Dołączył : 26/10/2011
| Temat: Re: Prezentacje podstronowe od Franell'a =) Nie Cze 17, 2012 2:59 am | |
| Będziesz wklejać na bierz ąco zrobione prezy ? Bo jestem ciekawa innych przykładów | |
|
| |
| Temat: Re: Prezentacje podstronowe od Franell'a =) Nie Cze 17, 2012 3:22 am | |
| To jest np. moja | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Prezentacje podstronowe od Franell'a =) Nie Cze 17, 2012 3:50 am | |
| |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Prezentacje podstronowe od Franell'a =) Nie Cze 17, 2012 3:53 am | |
| Od poniedziałku do środy proszę nie składać zamówień! Muszę najpierw wykonać zaległe. |
|
| |
| Temat: Re: Prezentacje podstronowe od Franell'a =) Nie Cze 17, 2012 8:57 am | |
| Da sie zmienić czcionke? Np. na taką jaką ty masz? I jak edytowac | |
|
| |
XX_lero Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Giwera Liczba postów : 592 Dołączył : 22/03/2012
| Temat: Re: Prezentacje podstronowe od Franell'a =) Pon Cze 18, 2012 8:26 am | |
| Przepraszam ale odwołuję zamówienie i jeszcze raz przepraszam za kłopot | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Prezentacje podstronowe od Franell'a =) Pon Cze 18, 2012 8:36 am | |
| Alasky - Twoją muszę dopracować, dlatego jeszcze do Ciebie nie napisałam Oczywiście czcionkę da się mienić. |
|
| |
| Temat: Re: Prezentacje podstronowe od Franell'a =) Pon Cze 18, 2012 10:21 am | |
| Uff.Ok.To super.Najlepiej by było zamiast napisu Alasky napis: Graphiques Folles | |
|
| |
| Temat: Re: Prezentacje podstronowe od Franell'a =) Pon Cze 18, 2012 10:51 am | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Prezentacje podstronowe od Franell'a =) Pon Cze 18, 2012 12:08 pm | |
| Anulko - za opóźnienie bardzo przepraszam, do środy powinnam się na 99,99% wyrobić Po prostu za długo siedzę przed komputerem, oczy muszą odpocząć |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Prezentacje podstronowe od Franell'a =) Wto Cze 19, 2012 8:12 am | |
| Przepraszam, ale niestety z powodów prywatnych zamówienia najprawdopodobniej wykonane będą na piętek. Za utrudnienia przepraszam. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Prezentacje podstronowe od Franell'a =) | |
| |
|
| |
| Prezentacje podstronowe od Franell'a =) | |
|