Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Prezentacje podstronowe od Franell'a =)

Go down 
+6
mina stirit1
XX_lero
Anulka03
Alasky
Kotek~
tinolandia
10 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
Anulka03
W skromnych progach Zagrody
Anulka03

Liczba postów : 414

Prezentacje podstronowe od Franell'a =) - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Prezentacje podstronowe od Franell'a =)   Prezentacje podstronowe od Franell'a =) - Page 2 I_icon_minipostSro Cze 20, 2012 8:33 am

Nawet moja ?
Powrót do góry Go down
Kotek~
Kotek~

Nick w grze : Bubaa753
Liczba postów : 422

PisanieTemat: Re: Prezentacje podstronowe od Franell'a =)   Prezentacje podstronowe od Franell'a =) - Page 2 I_icon_minipostCzw Cze 21, 2012 9:24 am

Anulka napisane jest ZAMÓWIENIA, czyli liczba mnoga, czyli XD razem z Twoim Wink
Powrót do góry Go down
Arłenkowa16
Raczkujący
Arłenkowa16

Nick w grze : tina17
Liczba postów : 85

PisanieTemat: Re: Prezentacje podstronowe od Franell'a =)   Prezentacje podstronowe od Franell'a =) - Page 2 I_icon_minipostCzw Cze 21, 2012 12:51 pm

ja zamawiam
formularz zamawiania:
Nick na Howrse:tina17
Z czym ma być zdjęcie? (ew. link do zdjęcia):kilka do wyboru :1)https://2img.net/h/oi45.tinypic.com/be6h5t.jpg
2)http://www.szarik.pl/wasze/wasze_20750.jpg
3)http://www.szarik.pl/wasze/wasze_15869.jpg
4)http://www.szarik.pl/wasze/wasze_16205.jpeg

Kolorystyka:jaka bd pasować
Ilość podstron (zamawiasz podstrony w podstronach? oddziel je znakiem '|', np.: "Podstrony - 6| podstrony w podstronach - 3):to bd tak O mnie Hodowla Regulamin Czarny Rynek Sprzedam/Kupię
Nie nie mają byc podstrony w podstronach tylko takie normalne jak ty masz
Nazwy podstron (jeśli mają być podstrony w podstronach, podaj, gdzie mają zostać umieszczone):
Czym płacisz?:to co bd miec kupon lub 2xkrew meduzy
Powrót do góry Go down
Alasky
Przyjaciel Zagrody
Alasky

Liczba postów : 691

PisanieTemat: Re: Prezentacje podstronowe od Franell'a =)   Prezentacje podstronowe od Franell'a =) - Page 2 I_icon_minipostNie Cze 24, 2012 4:58 am

Jestem ciekawa jak tam prace idą.Zdaję sobie sprawę ile to pracy,bo wykupiłam jak głupia naukę a większość i tak trzeba samemu się uczyć Wink
Powrót do góry Go down
Anulka03
Anulka03

PisanieTemat: Re: Prezentacje podstronowe od Franell'a =)   Prezentacje podstronowe od Franell'a =) - Page 2 I_icon_minipostNie Cze 24, 2012 5:05 am

Właśnie jak prezki idą ?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Prezentacje podstronowe od Franell'a =)   Prezentacje podstronowe od Franell'a =) - Page 2 I_icon_minipostNie Cze 24, 2012 9:33 am

Anulko strasznie Cię przepraszam, że tak długo czekasz Sad Na swoją obronę nic nie mam... Kończę HTML i na jutro postaram się dać ;(
Powrót do góry Go down
Anulka03
Anulka03

PisanieTemat: Re: Prezentacje podstronowe od Franell'a =)   Prezentacje podstronowe od Franell'a =) - Page 2 I_icon_minipostNie Cze 24, 2012 10:02 am

Spoko , mnie się nie spieszy czekać mogę nawet do 30.06 Razz
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Prezentacje podstronowe od Franell'a =)   Prezentacje podstronowe od Franell'a =) - Page 2 I_icon_minipostNie Cze 24, 2012 10:11 am

Uff... Proszę Anulko, i jeszcze raz przepraszam: http://anulka03-howrse.strefa.pl/
Powrót do góry Go down
Anulka03
Anulka03

PisanieTemat: Re: Prezentacje podstronowe od Franell'a =)   Prezentacje podstronowe od Franell'a =) - Page 2 I_icon_minipostNie Cze 24, 2012 10:30 am

Dziękuje kochana podaj tylko teraz log. i has na strefa ale to na Pw :p
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Prezentacje podstronowe od Franell'a =)   Prezentacje podstronowe od Franell'a =) - Page 2 I_icon_minipostNie Cze 24, 2012 11:40 am

Tak wiem, ale zostawiłam do oceny ;P Pw na Howrse ;3
Powrót do góry Go down
kon-iara
Nowy
kon-iara

Nick w grze : kon-iara
Liczba postów : 4

PisanieTemat: Fomularz:   Prezentacje podstronowe od Franell'a =) - Page 2 I_icon_minipostSro Wrz 05, 2012 11:50 am

Prezentacje podstronowe od Franell'a =) - Page 2 2159460562 Prezentacje podstronowe od Franell'a =) - Page 2 506850652 Prezentacje podstronowe od Franell'a =) - Page 2 2184292159 Prezentacje podstronowe od Franell'a =) - Page 2 2603259518 Prezentacje podstronowe od Franell'a =) - Page 2 2953299389 Prezentacje podstronowe od Franell'a =) - Page 2 2837247228 Prezentacje podstronowe od Franell'a =) - Page 2 120511517 Prezentacje podstronowe od Franell'a =) - Page 2 3605817172 Prezentacje podstronowe od Franell'a =) - Page 2 4257297559 Prezentacje podstronowe od Franell'a =) - Page 2 2879099665 Prezentacje podstronowe od Franell'a =) - Page 2 2994774608 Prezentacje podstronowe od Franell'a =) - Page 2 3839493590

Formularz zamawiania:
kon-iara
http://today.deviantart.com/dds/#/d4zy1et
Kolorystyka:Różnokolorowa
4postrony

O mnie Grafika inne + podstroa w podstronie czyli Grafika i ma być na dole pod grafiką prezentacje avatary formularz
kupon 3000eguus
Powrót do góry Go down
Mania
Już coś wie
Mania

Nick w grze : Mani2000
Liczba postów : 111

PisanieTemat: Re: Prezentacje podstronowe od Franell'a =)   Prezentacje podstronowe od Franell'a =) - Page 2 I_icon_minipostSob Gru 15, 2012 4:02 pm

Nick na Howrse:Mani2000
Z czym ma być zdjęcie? (ew. link do zdjęcia): Ładny kwiat lub tygrys Smile Jak Ci lepiej Smile
Kolorystyka:Różowo /niebiesko
Ilość podstron :Podstrony-6|P.w podstronach-2
Nazwy podstron :Informacje,O mnie,Hodowla,Grafika(Podstrony w podstronach: Zwykłe,Gotowe),Trening,Inne
Czym płacisz?:Za 6 podstron-Krew Meduzy Za podstrony w podstronach-3000 eq

Liczę na Ciebie :*
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Prezentacje podstronowe od Franell'a =)   Prezentacje podstronowe od Franell'a =) - Page 2 I_icon_minipostNie Gru 16, 2012 6:41 am

Maniu, postaram się zrobić, ale tak to jest, jak ktoś odkopuje stare wątki ;/
Powrót do góry Go down
Mania
Już coś wie
Mania

Nick w grze : Mani2000
Liczba postów : 111

PisanieTemat: Re: Prezentacje podstronowe od Franell'a =)   Prezentacje podstronowe od Franell'a =) - Page 2 I_icon_minipostNie Gru 16, 2012 8:17 am

Przypadkiem wleciałam na wątek,jeśli to jakiś problem,to nie rób Smile
Nigdzie nie napisałaś,że już nie robisz,więc pomyślałam... Smile
I jakby można było zamiast "Informacje" zrobić "Czarny Rynek" było by bosko.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Prezentacje podstronowe od Franell'a =)   Prezentacje podstronowe od Franell'a =) - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Prezentacje podstronowe od Franell'a =)
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Prezentacje podstronowe na zamówienie/na sprzedaż.
» Prezentacje podstronowe na strefa.pl, pomocy :(
» Prezentacje podstronowe - na strefa.pl - BARDZO TANIO!
» Prezentacje z podstronami | Prezentacje z ramkami
» Prezentacje na Wix

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: