| OW szuka następcy | |
|
+17juliaw2002 MsMaja Cosiek Minoo Asiaa. AyaKey wiki0396 Kemishi Jetrel erreo Arrin hanka1998 _pati201_ lala299 MrsKopytko Cisa EREIS 21 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: OW szuka następcy Pon Lut 25, 2013 10:26 am | |
| język francuski jest wymagany z tego względu, że konieczna jest przeprowadzka do Francji zresztą, o wiele łatwiej pracuje się w grupie, w której każdy dogada się z każdym, nie trzeba tracić czasu na zbędne nieporozumienia | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: OW szuka następcy Pon Lut 25, 2013 11:39 am | |
| No tak, trzeba się powymieniać nowinkami i ploteczkami po przyjściu do pracy...
A we Francji można przeżyć na podstawowym francuskim... |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: OW szuka następcy Pon Lut 25, 2013 12:11 pm | |
| hm, może i można, dopóki nie złamiesz nogi, nie rozchorujesz się, nie rozboli Cię ząb czy cokolwiek innego, a losowego, kiedy trzeba podać konkretne informacje, bo od tego zależy dalsze działanie lekarza. Zresztą, z tym wymogiem nie chodzi o Twoje lepsze samopoczucie w danym kraju, a właśnie o sprawność w pracy, bo wszyscy tam się francuskim posługują, więc podejrzewam też, że wszystkie dokumenty są redagowane w tym języku. To pozwala znacznie zaoszczędzić na tłumaczach (tutaj mój niefart ) | |
|
| |
MsMaja Raczkujący
Nick w grze : maja818 Liczba postów : 87 Dołączył : 11/02/2013
| Temat: Re: OW szuka następcy Pon Lut 25, 2013 12:34 pm | |
| Taaa... Myślę, że nie zadużo osób będzie chętnych. Trzeba znać francuski... A większość ludzkości uczy się główne angielskiego. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: OW szuka następcy Pon Lut 25, 2013 12:58 pm | |
| MsMaja, masz 10 lat? Niebawem dojdą Ci dodatkowe języki, nie martw się, będziesz i francuski znała, niemiecki, rosyjski może... erreo, ja tam nic do nich nie mam rzecz jasna - po prostu nie wymagałabym aż takiej znajomości francuskiego.. ;p |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: OW szuka następcy Pon Lut 25, 2013 1:23 pm | |
| vernille, ja do nich mam aż za wiele ;p a tak na serio, to naprawdę widziałam gorsze wymogi, aż się wierzyć nie chce, czego niektóre firmy wymagają, zupełny kosmos. | |
|
| |
Minoo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Minoo Liczba postów : 652 Dołączył : 30/12/2012
| Temat: Re: OW szuka następcy Wto Lut 26, 2013 9:32 am | |
| Ja mam zamiar uczyć się francuza. Jak znam życie początek będzie dobrze mi szedł, ale potem.... No cóż, takie życie. Tylko byle w francuskim nie było tych wszystkich czasów tak jak w angielskim. Podstawowe słowa to rozumiem ale cała reszta kiepsko mi idzie. Na przykład nie rozumiem czemu musieliśmy się uczyć słowa polerować? To raczej mi się nie przyda.... | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: OW szuka następcy Wto Lut 26, 2013 12:09 pm | |
| Niestety, nie pocieszę Cię, angielski ma banalną gramatykę w porównaniu do języków romańskich same czasy jeszcze udźwigniesz, można je sobie mniej więcej porównać, ale kiedy Ci wejdzie subjonctif, który jest dla naszych polskich umysłów abstrakcją, to dopiero jękniesz ale to chyba bardziej zaawansowany poziom. | |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: OW szuka następcy Wto Lut 26, 2013 1:08 pm | |
| Nie ogarniam 'pasji do koni/jeździectwa'..Co to za wymóg? WTF,ważne aby mieć coś w głowie,wiedzieć co się pisze,znać języki,kulturę itp. Kurde moze dla Was to i nie dziwne ale dla mnie,owszem o.O Tak,to gra o koniach,wiem ale hmm...nie rozmawiamy w niej o koniach,każdy zielony może w nią grać. Don't ogar. | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: OW szuka następcy Wto Lut 26, 2013 1:28 pm | |
| no nie wiem, u naszej Ow chyba tej pasji do jeździectwa brakuje i stąd się biorą takie kwiatki jak koń Spirala... może właśnie tego chcą uniknąć? kurcze, rzecznik howrse się ze mnie zrobił w tym wątku o.O chyba muszę przestać tu zaglądać | |
|
| |
Jetrel VIP
Liczba postów : 503 Dołączył : 13/01/2012
| Temat: Re: OW szuka następcy Pią Mar 01, 2013 8:58 am | |
| Jak by nie patrzeć, nie dziw że wymagają francuskiego, to francuska firma, z siedzibą w francji, wymogiem jest wyprowadzka do Francji,więc... | |
|
| |
wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: OW szuka następcy Pią Mar 01, 2013 9:54 am | |
| Szczerze to rozumiem czemu potrzebują kogoś, kto zna dobrze rynek. Przecież jakoś muszą trafić w te tępe umysły, zmanipulować je i zarobić na kolejnych promocjach | |
|
| |
Minoo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Minoo Liczba postów : 652 Dołączył : 30/12/2012
| Temat: Re: OW szuka następcy Pią Mar 01, 2013 9:59 am | |
| Ja z frazncuza znam 5 słów.... | |
|
| |
Aga282000 Już coś wie
Nick w grze : Aga282000 Liczba postów : 106 Dołączył : 18/07/2012
| Temat: Re: OW szuka następcy Nie Mar 03, 2013 7:04 am | |
| Francuski jest trudny, wymowa jest ok, ale pisownia... na przykład te wszystkie czasowniki nieregularne które w każdym z czasów pisze się (i wymawiaja) inaczej... A powracając do tematu to dużo tych wymogów, ale wszystko się przyda. | |
|
| |
juliaw2002 Już coś wie
Liczba postów : 120 Dołączył : 23/12/2012
| Temat: Re: OW szuka następcy Wto Mar 19, 2013 1:44 pm | |
| Fajnie by było zostać administratorem,może w innych wersjach językowych howrse marnują więcej pieniędzy na kupony i z właśnie tego by można 'troche' zyskać.Ale to jest zarabianie na pikselach nic innego. | |
|
| |
MsMaja Raczkujący
Nick w grze : maja818 Liczba postów : 87 Dołączył : 11/02/2013
| Temat: Re: OW szuka następcy Wto Mar 19, 2013 1:48 pm | |
| - vernille napisał:
- MsMaja, masz 10 lat? Niebawem dojdą Ci dodatkowe języki, nie martw się, będziesz i francuski znała, niemiecki, rosyjski może...
erreo, ja tam nic do nich nie mam rzecz jasna - po prostu nie wymagałabym aż takiej znajomości francuskiego.. ;p Mi dojdzie niemiecki. | |
|
| |
_pati201_ Już coś wie
Nick w grze : _pati201_ Liczba postów : 287 Dołączył : 23/07/2012
| Temat: Re: OW szuka następcy Wto Mar 19, 2013 11:43 pm | |
| A mi nic nie dojdzie, przynajmniej z tego co wiem. U nas od 1-3 był angielski (i będzie do końca podstawówki i chyba gimnazjum) a w 4-6 doszedł rosyjski.... Co do tematu: a napisali ile płacą? | |
|
| |
zuzu_zozol W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Bośka Liczba postów : 326 Dołączył : 09/04/2012
| Temat: Re: OW szuka następcy Pią Maj 10, 2013 10:31 am | |
| Miejmy nadzieję że następca będzie bardziej odpowiedzialny i mniej podatny na petycje itd.... | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: OW szuka następcy | |
| |
|
| |
| OW szuka następcy | |
|