Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Czemu sporą część napisów mam po angielsku? | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Wild_Horse Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Elsker Liczba postów : 553 Dołączył : 06/02/2013
| Temat: Czemu sporą część napisów mam po angielsku? Sro Lut 06, 2013 8:43 am | |
| Nie jestem najlepsza z anglika | |
| | | Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: Czemu sporą część napisów mam po angielsku? Sro Lut 06, 2013 8:51 am | |
| To całkowicie normalne - tak jest na wszystkich forach ForumPolisha. ^^ | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Czemu sporą część napisów mam po angielsku? Sro Lut 06, 2013 10:58 am | |
| Bo forum jest założone na angielskiej stronie? XD |
| | | Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: Czemu sporą część napisów mam po angielsku? Sro Lut 06, 2013 11:11 am | |
| Trochę dziwnie jakoś, u mnie najwyżej kilka wyrazów jest w języku angielskim. Nie wiem w czym tkwi problem że sie poprzestawiało | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Czemu sporą część napisów mam po angielsku? Sro Lut 06, 2013 11:11 am | |
| - Lubelak napisał:
- Trochę dziwnie jakoś, u mnie najwyżej kilka wyrazów jest w języku angielskim. Nie wiem w czym tkwi problem że sie poprzestawiało
U mnie zazwyczaj w edit profilu i jak nie jestem zalogowany to po angielsku ;P |
| | | AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: Czemu sporą część napisów mam po angielsku? Sro Lut 06, 2013 11:30 am | |
| U mnie tylko te na górze (forum,profil itp.) są po Polsku na i oczywiście tematy i posty , ale reszta jest po angielsku i też za bardzo nic nie rozumiem | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Czemu sporą część napisów mam po angielsku? Sro Lut 06, 2013 11:33 am | |
| No nic, trzeba z tym żyć ;< |
| | | koniara5842 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : koniara5842 Liczba postów : 375 Dołączył : 13/02/2013
| Temat: Re: Czemu sporą część napisów mam po angielsku? Sob Lut 16, 2013 9:37 am | |
| Tak, to w zupełności normalne. Ale najważniejsze rzeczy są po polsku, a ten angielski też nie jest taki zaawansowany | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Czemu sporą część napisów mam po angielsku? | |
| |
| | | | Czemu sporą część napisów mam po angielsku? | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|