Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Dodatkowe punkty za klucz w rogu obfitości- Zagraniczne serwery | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Dodatkowe punkty za klucz w rogu obfitości- Zagraniczne serwery Sro Lut 06, 2013 2:45 pm | |
| - Cytat :
- Extrapunkte für die Schlüssel in den Füllhörnern - 6. Februar 2013
Ab jetzt könnt ihr von Extrapunkten in den Füllhörnern für das Befreien eurer Pferde profitieren
Bis zum 14.02.2013 um 14:00, dem letzten Tag des Wettbewerbs, verdient ihr jedes Mal, wenn ihr Füllhörner öffnet, Extrapunkte für den Wettbewerb, um die Pferde schneller zu befreien.
Die Punkte, die ihr erhaltet, wenn ihr ein Füllhorn öffnet, variieren je nach dem Pferd bei dem ihr euch befindet.
Je höher die Nummer des Pferds, das ihr befreien müsst, desto mehr Punkte sind in den Füllhörnern verborgen.
Bitte beachtet dass die Punkte, die ihr durch das Öffnen eines Füllhorns erhaltet, nur für das Pferd zählen, das ihr in dem Moment zu befreien versucht; alle Punkte die dabei übrigbleiben zählen nicht für das folgende Pferd.
Wir wünschen euch viel Glück beim Befreien der Pferde.
Euer Howrse-Team Do dnia 14.02.2013 o godzinie 14:00 otwierając RO znajdziesz potrzebne punkty by odnaleźć klucz. Liczba otrzymanych punktów zależy od poziomu trudności danego konia. Znalezione nadwyżki nie przechodzą do następnej przeszkody więc otwieraj RO mądrze |
| | | AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: Dodatkowe punkty za klucz w rogu obfitości- Zagraniczne serwery Czw Lut 07, 2013 2:17 am | |
| Wiedziałam że muszą coś na tym zarobić więc dają RO.Ale jak dadzą na PL tam otworze 2-4 i koniec bo więcej nie mam | |
| | | Minoo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Minoo Liczba postów : 652 Dołączył : 30/12/2012
| Temat: Re: Dodatkowe punkty za klucz w rogu obfitości- Zagraniczne serwery Czw Lut 07, 2013 7:55 am | |
| | |
| | | MsMaja Raczkujący
Nick w grze : maja818 Liczba postów : 87 Dołączył : 11/02/2013
| Temat: Re: Dodatkowe punkty za klucz w rogu obfitości- Zagraniczne serwery Pon Lut 11, 2013 1:45 pm | |
| Szkoda, że nie ,,przechodzą'' na następny poziom. | |
| | | Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: Dodatkowe punkty za klucz w rogu obfitości- Zagraniczne serwery Wto Lut 12, 2013 9:03 am | |
| - MsMaja napisał:
- Szkoda, że nie ,,przechodzą'' na następny poziom.
Musi być haczyk.Inaczej było by za łatwo,a oni by nie zarobili | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Dodatkowe punkty za klucz w rogu obfitości- Zagraniczne serwery Wto Lut 12, 2013 9:09 am | |
| - AyaKey napisał:
- Wiedziałam że muszą coś na tym zarobić więc dają RO.Ale jak dadzą na PL tam otworze 2-4 i koniec bo więcej nie mam
To nie otwieraj w ogóle I tak tutaj nie dadzą ci dużej korzyści, a może przydadzą się do kolejnej promocji. | |
| | | Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Dodatkowe punkty za klucz w rogu obfitości- Zagraniczne serwery Wto Lut 12, 2013 10:57 am | |
| Po przeszkodach mi się zdecydowanie odechciało wywalania kuponów\diamentów\RO na tego typu promocje tak więc podaruję sobie ;o | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Dodatkowe punkty za klucz w rogu obfitości- Zagraniczne serwery | |
| |
| | | | Dodatkowe punkty za klucz w rogu obfitości- Zagraniczne serwery | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|