| Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) | |
|
+22Karaba koziorożec Moonlit Alaya EveDallas targaryen wilczyca1000 Szron asia98999 kaprysab AyaKey Broszka anna i wiki Lierre. erreo Vium Nevarra bursztyn232 Suzan Rooda ebonita Alcesta 26 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Pon Lip 22, 2013 6:32 am | |
| Ptaki - piąta odsłona koni wędrownychW tej promocji jak zawsze musimy wykonać jakieś operacje za które dostajemy punkty. Gdy uzyskamy 100 punktów, zdobywamy konia wędrownego wraz z nagrodą za jego odblokowanie. W sumie mamy piętnaście koni oraz wiele nagród, w tym jedna niespodzianka, która zostanie odblokowana za jakiś czas. Promocja trwa od 22.07 godz. 14 do 08.08 godz. 14 w czasie jej trwania pojawi się specjalne UFO oraz promocja z dodatkowymi punktami. | Meropam Codzienne logowanie się na Howrse (7 pkt.) Nagroda: 10 x Punkt Dorastania,Krew Meduzy,1000Equus | | Upupas Punkty dokupisz poprzez błyskawiczne sprzedaże (różnie) oraz przez dotacje dla Ow (6 pkt.) Nagroda: 100 x Łajno, Woda Młodości, Kaloszki | | Phasia Weź udział w zawodach (zależnie od ilości posiadanych koni) Nagroda: 50 x Rzepa, Palcat, Kamień Filozoficzny | | Ramphila Doprowadź do 60-ych urodzin konia (20 pkt.) Nagroda: 10 x Podkowy FK, Ostrogi, Wyzwanie Tytanów | | Balearica Otwieranie Rogów Obfitości (4 pkt.) Nagroda: 15 x Punkt Dorastania, Łzy Afrodyty, Waga Temidy | | Goura Dawaj gratulacje (2 pkt.) Nagroda: 100 x Jabłko, Siodło WL, Czarna Orchidea | | Lophos Dawaj koniom marchewki (2 pkt.) Nagroda: 20 x Mieszanka energetyczna, Lonża, Róg Obfitości | | Melopsis Głaszcz pegaza (zależne od ilości posiadanych koni) Nagroda: 20 x Mieszanka kaloryczna, Lira Apolla, Przywilej Filotes | | Pavos Wyhoduj jednorożca (12 pkt.) Nagroda: Okrycie Hypnosa, Zwój Plutona, Zesaw Nyks | | Phoenico Baw się z koniem (zależne od ilości posiadanych koni) Nagroda: 5000 Equus, Fortuna Krezusa, Strzała Artemidy | | Cinnyris Weź udział w przejażdżce razem z końmi (zależne od ilości posiadanych koni) Nagroda: 100% Morale dla wszystkich koni, Pięta Achillesa, Puszka Pandory | | Epimon Daj jabłko innym koniom (1 pkt.) Nagroda: Uzda wysokiej klasy, Czarna Orchidea, Przywilej Rzepy | | Momotus Bierz udział w lekcjach (1 pkt.) Nagroda: Siodło wysokiej klasy, Chmurka, Zestaw Bonusowy | | Tajemniczy koń x(x pkt.) Nagroda: x, x, x | | Aquila Zbierz wszystkie czternaście koni wędrownych (wraz z niewiadomym)(7 pkt. za każdego co w sumie da 100 pkt.) Nagroda: Nowy koń boski - Io ! | Nowy koń boski - Io | Io Io jest jednym z koni z Układu Słonecznego. Możesz zabrać go na przelot dookoła Jowisz, aby podnieść jego umiejętności. Oferuje ci 1 diament, gdy kończy 2 zawody na drugim miejscu. |
Ostatnio zmieniony przez Kamil2010 dnia Pon Lip 22, 2013 12:02 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Pon Lip 22, 2013 6:37 am | |
| I rękę mi ucieli Według Googlę Tłumacz należy zająć drugie miejsce żeby dostać diament Nazwy nie są przypadkowe - Imiona tych wędrownych to pierwszy człon łacińskiej w nazwie gatunku w danej grupie np. Goura to korońce (takie gołębie)
Ostatnio zmieniony przez Ogier12 dnia Pon Lip 22, 2013 6:42 am, w całości zmieniany 2 razy |
|
| |
Alcesta Już coś wie
Nick w grze : Alcesta Liczba postów : 179 Dołączył : 02/08/2012
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Pon Lip 22, 2013 6:41 am | |
| Ten Io jest równie diamentodajny co Jowisz (trzeba zdobyć dwa drugie miejsca dziennie) Już wiem, że muszę go mieć. Tylko ciekawe jakie zadanie walną w tajemniczym... | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Pon Lip 22, 2013 6:41 am | |
| - Ogier12 napisał:
- I rękę mi ucieli
Według Googlę Tłumacz należy zająć drugie miejsce żeby dostać diament Mi mówi, że trzeba zająć II miejsce w 2 konkursach Większość zadań zależy od tego ile macie koni ;] (Ahh, my rankingocwy !) |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Pon Lip 22, 2013 6:59 am | |
| Jeśli dam klaczy jednorożca RP i urodzą się dwa jednorożce to punkty zostaną policzone podwójnie? |
|
| |
ebonita Główny Grafik
Nick w grze : ebonita Liczba postów : 787 Dołączył : 03/10/2012
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Pon Lip 22, 2013 7:00 am | |
| Celebrate the 60th birthday of your horses - facepalm - miały być 50letnie | |
|
| |
Rooda W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Rooda Liczba postów : 310 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Pon Lip 22, 2013 7:13 am | |
| Będzie dużo zabawy z jednorożcami. Z czego jestem... całkiem zadowolona. Nagroda też bardzo mi się podoba. (: Na resztę zadań też nie będę specjalnie narzekać. Choć na Io nie mam co liczyć. | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Pon Lip 22, 2013 7:20 am | |
| Może nie będzie tak źle... Tylko że ja chcę rudzielca a nie Io bo rudzielec mi się z Malborkiem kojarzy ToT | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Pon Lip 22, 2013 7:37 am | |
| Więcej wędrownych ale moim zadaniem lepsze nagrody Tylko mnie on rozbawił ? Przypomina taki lans XD |
|
| |
bursztyn232 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : bursztyn232 Liczba postów : 408 Dołączył : 31/08/2012
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Pon Lip 22, 2013 7:47 am | |
| a te 60 urodziny zaliczy z chmurkami 1 koniem? | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Pon Lip 22, 2013 7:54 am | |
| te nagrody to tak wszystkie trzy czy losowo? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Pon Lip 22, 2013 7:55 am | |
| - Nevarra napisał:
- te nagrody to tak wszystkie trzy czy losowo?
Wszystkie trzy |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Pon Lip 22, 2013 7:56 am | |
| - Nevarra napisał:
- te nagrody to tak wszystkie trzy czy losowo?
Wszystkie 3 Na FR ten od pegazów u mnie lata (ah ta animacja ) |
|
| |
Vium Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Vium Liczba postów : 376 Dołączył : 25/12/2012
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Pon Lip 22, 2013 8:07 am | |
| ee nie jest tak źle z tymi zadaniami dużo koni jest "dostępnych" dla zwykłych howrsowskich wyjadaczy | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Pon Lip 22, 2013 8:52 am | |
| Ooo, dziennie wpada diamencik, chyba pozbędę się zapasów kuponów z trupków na Io. Tylko jak to wycyrklować, żeby drugie miejsce zajął? I czy już wiadomo, czy za bliźniaczą ciążę jednorożki punkty zliczą się podwójnie? I czy pegazy muszą być różne za każdym razem? Muszę się przygotować, na 70% powalczę o boszczaka. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Pon Lip 22, 2013 8:54 am | |
| - erreo napisał:
- I czy pegazy muszą być różne za każdym razem?
Nie, możesz za każdym razem głaskać tego samego |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Pon Lip 22, 2013 8:56 am | |
| Dzięki, Ogier Chociaż po przejrzeniu naszych sprzedaży widzę, że dość ciężko będzie o konia po 50 :/ | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Pon Lip 22, 2013 8:56 am | |
| Ciekawe czy dzikusy też się liczą? (oby) |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Pon Lip 22, 2013 8:59 am | |
| Za bliźniaki są 24 pkt, za pegaza z MF są podwójne punkty, można kilkaset razy głaskać tego samego konia Ja mam aż 4 konie do 60 urodzin. Hihihi. To im się udało mi dogodzić XD Ale z Io może być problem. Jak zająć 2 miejsce w 2 zawodach ?! Porażka. |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Pon Lip 22, 2013 9:04 am | |
| Moje konie z OM mają oczywiście już KF, więc to na nic =.= Po zastanwieniu doszłam do wniosku, że to drugie miejsce w zawodach jest do zrobienia przy odpowiednim rozkładzie umiejętności. I chwili czasu na sprawdzenie umiejętności pozostałych koni startujących w danych zawodach :p | |
|
| |
Lierre. Już coś wie
Nick w grze : Lierre. Liczba postów : 141 Dołączył : 29/10/2012
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Pon Lip 22, 2013 9:43 am | |
| Nie zdobędę Aquila,Ramphila,Balearica,Pavos, oraz tego sekretnego. Pozostałe prawdopodobnie uda mi się zdobyć. Fajna promocja, fajne nagrody ale nie jestem przygotowana, nie zależy mi na Io i chyba wolę poczekać na jakąś nową kolekcję koni. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Pon Lip 22, 2013 9:55 am | |
| Taką oto wiadomość znalazłem na serwerze francuskim - Owlient napisał:
- Les nomades, sur le thème des oiseaux ont été réalisés par des joueurs de différentes versions. Nous avons contacté les créateurs de Pomme d’Or les plus populaires afin de leur proposer de relever ce défi : réaliser un cheval-oiseau coloré ainsi qu’une plume, que vous pourrez voir dans l’animation de chaque oiseau. La sélection finale des créations a été très difficile tant la qualité des propositions était au rendez-vous. Aucun créateur de la version française n’a été retenu malheureusement, mais nous espérons que ce n’est que partie remise !
Voici la liste des créateurs sélectionnés. Nous rajouterons celui du cheval mystère en temps voulu *Aquila par Линуська (RU). *Méropam par Anja 13 (DE). *Upupas par cerona (SE). *Phasia par Luccain (US). *Ramphila par Fhebral (EN). *Baléarica par Schos (DE). *Goura par Vega (RU). *Lophos par соня дарк (RU). *Mélopsis par lunatra (EN). *Pavos par Юлька)))Пулька))) (RU). *Phoenico par Remissarin (RU). *Cinnyris par Skiba613 (RU). *Epimon par Daschenka (DE). *Momotus par Lupinia (FI). *Nomade Mystère par ???. Po przepuszczeniu przez google tłumacz - Spoiler:
Nomads na temat ptaków były przez graczy z różnych wersji. Skontaktowaliśmy twórców Pomme d'Or najpopularniejszych zaoferować im to wyzwanie: do produkcji kolorowe konia i piórko ptaka, którą można zobaczyć w animacji każdego ptaka.Ostateczny wybór kreacji było bardzo trudne, ponieważ jakość propozycji było spotkanie. No twórca francuskiej wersji została zachowana niestety, ale mamy nadzieję, że jest to tylko odroczenie!
Oto lista wybranych artystów. Dodamy, że tajemnica koń terminowe * Aquila przez Линуська (UK). * Méropam przez Anja 13 (DE). * Upupas przez Cerona (SE). * Phasia przez Luccain (US). * Ramphila przez Fhebral (FR). * Koronniki przez Schöser (DE). * Goura przez Vega (UK). * Lophos przez дарк соня (UK). Mélopsis * przez lunatra (FR). * Pavos przez Юлька))) Пулька))) (UK). * Phoenico przez Remissarin (UK). * Cinnyris przez Skiba613 (UK). * Epimon przez Daschenka (DE). * Momotus przez Lupinia (FI). Nomad * od Mystery?.
Wynika z tego jasno że Owlient zlecił wykonanie ptaków wybranym grafikom Gdy osiągnę na fr pięć dni stażu napiszę im co o tym myślę
Ostatnio zmieniony przez Ogier12 dnia Pon Lip 22, 2013 10:08 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Pon Lip 22, 2013 10:03 am | |
| *grafik om, Ogier czy punkty do koni pojawią się w RO, wiadomo coś na ten temat? czy już przy ostatniej promocji z tego zrezygnowano? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Pon Lip 22, 2013 10:09 am | |
| erreo: Edit: Pióra XD - Spoiler:
Ostatnio zmieniony przez Ogier12 dnia Pon Lip 22, 2013 10:35 am, w całości zmieniany 2 razy |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Pon Lip 22, 2013 10:12 am | |
| no to super dzięki śliczne! Już szykuję miejsce na Io w swej ulubionej zakładce w takim razie. O ile, oczywiście, tajemnicze zadanie nie zwali mnie z nóg. | |
|
| |
bursztyn232 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : bursztyn232 Liczba postów : 408 Dołączył : 31/08/2012
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Pon Lip 22, 2013 11:08 am | |
| - bursztyn232 napisał:
- a te 60 urodziny zaliczy z chmurkami 1 koniem?
zna ktoś odpowiedź? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Pon Lip 22, 2013 11:09 am | |
| Zrobiłem chyba bardziej czytelniejszą notatkę bursztyn232 - Tak |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Pon Lip 22, 2013 11:18 am | |
| a chmurek nie można dawać tylko do 30 roku życia konia? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Pon Lip 22, 2013 11:20 am | |
| Planuje zdobyć Io
Ostatnio zmieniony przez Ogier12 dnia Czw Lip 25, 2013 9:27 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
anna i wiki W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : anna i wiki Liczba postów : 447 Dołączył : 16/03/2012
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Pon Lip 22, 2013 11:30 am | |
| Nagrody całkiem niezłe. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) | |
| |
|
| |
| Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) | |
|