| Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) | |
|
+22Karaba koziorożec Moonlit Alaya EveDallas targaryen wilczyca1000 Szron asia98999 kaprysab AyaKey Broszka anna i wiki Lierre. erreo Vium Nevarra bursztyn232 Suzan Rooda ebonita Alcesta 26 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
targaryen Nowy
Nick w grze : targaryen Liczba postów : 27 Dołączył : 16/07/2013
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Wto Lip 23, 2013 6:49 am | |
| Tylko. XDD Właśnie zobaczyłam, że tych sześćdziesięcioletnich koni ma być pięć, a nie jeden, więc chyba sobie boskiego odpuszczę. x3 Chociaż wyjątkowo jest on całkiem diamentodajny. | |
|
| |
asia98999 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : asia98999 Liczba postów : 423 Dołączył : 13/11/2011
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Wto Lip 23, 2013 8:29 am | |
| U mnie nie ma źle, jedynym problemem mogą być Rogi Obfitości. Stare konie już mam, do 60 dobiją, rogów też się chowa w zapasach 40 do rozmnożenia, parę pegazów też jest. Nie wiem ile punktów to u mnie wyjdzie za zawody itp. chociaż koni nie mam aż tak bardzo dużo (156). Trochę mnie przeraża ten tajemniczy koń ._. | |
|
| |
kaprysab Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : kaprysab Liczba postów : 821 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Wto Lip 23, 2013 9:45 am | |
| | |
|
| |
Broszka Moderator
Nick w grze : Broszka Liczba postów : 1597 Dołączył : 20/01/2012
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Wto Lip 23, 2013 9:59 am | |
| | |
|
| |
AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Wto Lip 23, 2013 10:05 am | |
| Pięć sześćdziesięciolatków, ja nie wytrzymam z nimi ._. Cudem mam jednego konia który ma 53 lata, ale tych czterech kolejnych to raczej nie zdobędę bo kasy brak, a na sprzedażach coraz droższe ._. Pegazów mam ok. 22 to jakoś zadanie z głaskaniem zaliczę. Mam nadzieję tylko że wystarczy mi jednorożców bo mam chyba tylko 4. Ehh.. żeby jeszcze jakoś te Rogi zdobyć to może reszta by była możliwa. | |
|
| |
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Wto Lip 23, 2013 10:56 am | |
| To sie zaraz pozbede wiekszosci, zobacze | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Wto Lip 23, 2013 11:02 am | |
| tak, tak, rogata klacz w wieku 24 lat z OM za 1 kupon i 500 eq! Io, idę po ciebie kaprysab, ja mam na interze 24 konie, za pogłaskanie pegaza dostaję 16 punktów xD za zawody coś koło 1,5; za zabawy z małymi ponad 3 punkty/godz. Tylko że są zadanie niezależne od ilości koni jak marchewki czy lekcje, gdzie lepiej mieć kopytnych trochę wiecej | |
|
| |
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Wto Lip 23, 2013 11:07 am | |
| szkoda ze nic nie wiadomo na temat tej parady, bursztyn mi sie ogolnie podoba i jestem ciekawa jak sie go zdobedzie | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Wto Lip 23, 2013 11:16 am | |
| - kaprysab napisał:
- szkoda ze nic nie wiadomo na temat tej parady, bursztyn mi sie ogolnie podoba i jestem ciekawa jak sie go zdobedzie
Ja na bursztyna chciałabym się przyczaić, zwłaszcza że bursztyn mi się kojarzy z Zamkiem w Malborku i w ogóle z Bałtykiem no ale też pytanie czy to będzie w ogóle gra warta świeczki i co on będzie dawał >.> | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Wto Lip 23, 2013 12:48 pm | |
| |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Sro Lip 24, 2013 12:02 am | |
| Przegląd koni po 50, mam na razie klaczkę jedną, 53 lata, popostarzam sobie chyba, z tym że ma już zestaw chmurek ;_; Rożce najstarsze koło 30, z innych koni coś tam po 40 jest, no ale co z tego jak nie mam nawet pół chmurki ;_; Musze miec tego konia. Musze. | |
|
| |
Alaya Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alaya Liczba postów : 731 Dołączył : 09/07/2012
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Sro Lip 24, 2013 4:31 am | |
| Ja już kupiłam dwa konie z OM i bez KF za kupon... Myślicie, że po postarzeniu ich do 59 lat ktoś by je kupił za 2 kupony? | |
|
| |
EveDallas Moderator
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Sro Lip 24, 2013 4:33 am | |
| Klaczucha 55 lat i chmurki sa, pd nje ma ;_; I tak nie będe miała Io, ale przynajmniej większość koni zdobędę. Problem będzie z rożcami, bo nie mam pd, i z RO. | |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Sro Lip 24, 2013 5:00 am | |
| Na pewno nie będę miał trzech: za rogacze, otwieranie RO i tego ze świętowaniem urodzin. A resztę się zobaczy. | |
|
| |
Moonlit Już coś wie
Nick w grze : Moonlit Liczba postów : 259 Dołączył : 06/07/2013
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Sro Lip 24, 2013 5:10 am | |
| Wiecie może czy to się zacznie u nas w ten poniedziałek, czy przyszły? Bo normalnie między promocjami było tych kilka dni przerwy, a tutaj się kończy promocja i od razu może wejść następna. | |
|
| |
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Sro Lip 24, 2013 5:14 am | |
| odpuszczam, nie chce mi sie bawic z wedrownymi chociaz mam mieszane uczucia do Io, niby daje diamenty ale nie bedzie latwo zajac 2 miejsce z nim. wiec raczej srednio sie kalkuluje | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Sro Lip 24, 2013 5:58 am | |
| Nie to co Jowisz *q* Głupia kurde byłam że się na niego nie przyczaiłam ;_; wtedy jeszcze Piniaty były dość łatwe... | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Sro Lip 24, 2013 6:45 am | |
| - Suzan napisał:
- Nie to co Jowisz *q*
Głupia kurde byłam że się na niego nie przyczaiłam ;_; wtedy jeszcze Piniaty były dość łatwe... Jowisz 500 kliknięć tylko, 500... |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Sro Lip 24, 2013 7:34 am | |
| A jak diamenty daje Jowisz, bo ja nie w temacie jestem? Do diamentów najlepszy jest Jadeit. Szkoda, że na s. błyskawicznych punkty chodzą za tak niebotyczne sumy... :/ | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Sro Lip 24, 2013 7:41 am | |
| Jowisz serwuje jeden diament dziennnie pod warunkiem, że wygrasz tego dnia zawody dwa razy. A że podbijasz mu umiejętnosci przez przejażdżki, masz równowartość 3 kuponów na miesiac, kochany Jowisz | |
|
| |
koziorożec Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : koziorożec Liczba postów : 1626 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Sro Lip 24, 2013 7:43 am | |
| Ogólnie to najlepsze konie do diamentów to Jowisz, Rubin, Szafir i Jadeit.
Ja być może będę miała konia z zestawem chmurek, więc jakby co to będę mogła pożyczyć paru osobom. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Sro Lip 24, 2013 7:57 am | |
| - erreo napisał:
- Jowisz serwuje jeden diament dziennnie pod warunkiem, że wygrasz tego dnia zawody dwa razy. A że podbijasz mu umiejętnosci przez przejażdżki, masz równowartość 3 kuponów na miesiac, kochany Jowisz
Oj tak, tak Nie żałuję na niego, ani 1 kuponu - Z bloga wzięte...:
Phoenico - Zadanie: Cóż.. Mamy tu trochę z górki, ponieważ przetłumaczyliśmy to jako zabawę z koniem, jednak towarzyszy wieki temu wycofano. Jeśli ktoś wie coś na ten temat, nie krępujcie się napisać o tym w komentarzu. (Zaobserwowałam tylko, że po posłaniu konia na lekcję towarzysz się budzi.)-A może chodzi o zabawę ze źrebakiem? -Phoenico ma zadanie, żeby bawić się ze źrebakiem - To prawda, ale w jaki sposób rozumiecie pojęcie "zabawa"? Towarzysze już dawno zostali wycofani.- Może chodzi o grę ze źrebakiem - Tak, ale o jaką?Gdy ja to zobaczyłem padłem, padłem, padłem, ale wstałem, zobaczyłem i znowu padłem. źródło: http://i-love-howrse.blogspot.com/2013/07/nowa-promocja-na-internationalu.html#more (aby nie było, że ZM nie podaje źródła)
|
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Sro Lip 24, 2013 8:53 am | |
| @up: Kto znowu zrobił problem z niczego? Przecież tam jest napisane "Play with foals". Czyli, że ze źrebakami. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Sro Lip 24, 2013 9:01 am | |
| Taki szanujący się bloog, taką gafę popełnił o.O |
|
| |
EveDallas Moderator
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Sro Lip 24, 2013 9:11 am | |
| szanujący się blog kiedyś, teraz to nie est już to samo ILH... | |
|
| |
Karaba Nowy
Nick w grze : wpisz nick Liczba postów : 1 Dołączył : 25/07/2013
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Czw Lip 25, 2013 10:05 am | |
| Ciekawe, czy Io można będzie sprzedać... | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Czw Lip 25, 2013 11:02 am | |
| - Karaba napisał:
- Ciekawe, czy Io można będzie sprzedać...
Nie.... |
|
| |
Styks Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Styks Liczba postów : 465 Dołączył : 05/01/2013
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Pią Lip 26, 2013 6:01 am | |
| O, konie wędrowne nie są takie złe Głupio tylko, z tymi 60 urodzinami... A ja przygotowywalam konie do 50 -.- | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Pią Lip 26, 2013 6:52 am | |
| Coś mi się wydaje, że zadanie będzie związane z głaskaniem źrebaków... |
|
| |
kim* Jedną nogą w ZM
Nick w grze : kim* Liczba postów : 557 Dołączył : 18/06/2013
| |
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) | |
| |
|
| |