Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) | |
|
+22Karaba koziorożec Moonlit Alaya EveDallas targaryen wilczyca1000 Szron asia98999 kaprysab AyaKey Broszka anna i wiki Lierre. erreo Vium Nevarra bursztyn232 Suzan Rooda ebonita Alcesta 26 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
bialasek09 Nowy
Nick w grze : chichi love Liczba postów : 31 Dołączył : 19/11/2012
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Nie Lip 28, 2013 4:58 pm | |
| A jak się Różka będzie miała bliźniaki (rogi) to czy pkt są x 2 ? | |
| | | Aimtor Już coś wie
Nick w grze : Aimtor Liczba postów : 128 Dołączył : 26/07/2013
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Pon Lip 29, 2013 4:11 am | |
| | |
| | | Aimtor Już coś wie
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Pon Lip 29, 2013 4:13 am | |
| | |
| | | ebonita Główny Grafik
Nick w grze : ebonita Liczba postów : 787 Dołączył : 03/10/2012
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Pon Lip 29, 2013 4:23 am | |
| Jak NW to po co piszesz?? (ręce mi opadają jak widzę jak dzisiejsza "młodzież" kaleczy polski język) Będzie jak się zacznie - wtedy na pewno wszyscy zauważą .... | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Pon Lip 29, 2013 4:34 am | |
| bialasek09 - tak
ebonita - z ust mi to wyjełaś |
| | | Alaya Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alaya Liczba postów : 731 Dołączył : 09/07/2012
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Pon Lip 29, 2013 4:58 am | |
| Na INT prawie mam Goura... poza nim pewnie nie zdobędę żadnego wędrownego. Za to na polskim Howrse dobrze się przygotowałam, właśnie kupiłam młodego pegaza z OM, MF i WM i zakwaterowałam go w OJ z marchewkami, będę miała Lophos i Melopsis za jednym razem. | |
| | | Aimtor Już coś wie
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Pon Lip 29, 2013 5:21 am | |
| Tylko umiesz oceniać ludzi i tylko sama im zwracać uwagę może mam problemy z klawiaturą i jestem tu nowy i nie wiem jak się kasuję wiadomości | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) Pon Lip 29, 2013 5:26 am | |
| Właśnie kupiłam 30-letniego konia z OM żeby go sprzedać i zarobić na promocji . Na pewno nie zdobędę tego za jednorożce, otwieranie RO i 60-te urodziny. Ale jak myślicie? czy ten 30-letni koń z OM pójdzie za 2 kupony podczas promocji? Aha i mi na INT do zdobycia Phoenico wystarczyło tylko zrobione na dowolnym źrebaki przepisu na +60 UM i mam heh, ciekawe czy też tak będzie na PL - oby |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) | |
| |
| | | | Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne) | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|