Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Konie wędrowne ptaki (serwer PL) | |
|
+39Scones MrsKopytko Keplie Nalie asia2504 Sweet Rabbit Moonlit Suzan aurora121 Donvessa Broszka avrilka Aine Minoo Nefra01 koziorożec madziulkaxd Syller astral targaryen Aglyss ebonita Sheila86 anna i wiki anteek Agasaja Anett1906 Arrin Anke5 Alaya Alcesta AyaKey Mika_TLR -Eruina- erreo EveDallas Truskawka918 Nevarra Kemishi 43 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Konie wędrowne ptaki (serwer PL) Pon Lip 29, 2013 6:03 am | |
| Ptaki - piąta odsłona koni wędrownychW tej promocji jak zawsze musimy wykonać jakieś operacje za które dostajemy punkty. Gdy uzyskamy 100 punktów, zdobywamy konia wędrownego wraz z nagrodą za jego odblokowanie. W sumie mamy piętnaście koni oraz wiele nagród, w tym jedna niespodzianka, która zostanie odblokowana za jakiś czas. Promocja trwa od 29.07 godz. 14 do 15.08 godz. 14 w czasie jej trwania pojawi się specjalne UFO oraz promocja z dodatkowymi punktami. | Meropam Codzienne logowanie się na Howrse (7 pkt.) Nagroda: 10 x Punkt Dorastania,Krew Meduzy,1000Equus | | Upupas Punkty dokupisz poprzez błyskawiczne sprzedaże (różnie) oraz przez dotacje dla Ow (6 pkt.) Nagroda: 100 x Łajno, Woda Młodości, Kaloszki | | Phasia Weź udział w zawodach (zależnie od ilości posiadanych koni) Nagroda: 50 x Rzepa, Palcat, Kamień Filozoficzny | | Ramphila Doprowadź do 60-ych urodzin konia (20 pkt.) Nagroda: 10 x Podkowy FK, Ostrogi, Wyzwanie Tytanów | | Balearica Otwieranie Rogów Obfitości (4 pkt.) Nagroda: 15 x Punkt Dorastania, Łzy Afrodyty, Waga Temidy | | Goura Otrzymaj gratulacje (2 pkt.) Nagroda: 100 x Jabłko, Siodło WL, Czarna Orchidea | | Lophos Dawaj koniom marchewki (2 pkt.) Nagroda: 20 x Mieszanka energetyczna, Lonża, Róg Obfitości | | Melopsis Głaszcz pegaza (zależne od ilości posiadanych koni) Nagroda: 20 x Mieszanka kaloryczna, Lira Apolla, Przywilej Filotes | | Pavos Wyhoduj jednorożca (12 pkt.) Nagroda: Okrycie Hypnosa, Zwój Plutona, Zesaw Nyks | | Phoenico Baw się z koniem (zależne od ilości posiadanych koni) Nagroda: 5000 Equus, Fortuna Krezusa, Strzała Artemidy | | Cinnyris Weź udział w przejażdżce razem z końmi (zależne od ilości posiadanych koni) Nagroda: 100% Morale dla wszystkich koni, Pięta Achillesa, Puszka Pandory | | Epimon Daj jabłko innym koniom (1 pkt.) Nagroda: Uzda wysokiej klasy, Czarna Orchidea, Przywilej Rzepy | | Momotus Bierz udział w lekcjach (1 pkt.) Nagroda: Siodło wysokiej klasy, Chmurka, Zestaw Bonusowy | | Alcedo Usuwaj skrzydła pegazom (5 pkt.) Nagroda: x, x, x | | Aquila Zbierz wszystkie czternaście koni wędrownych (wraz z niewiadomym)(7,5 pkt. za każdego co w sumie da 100 pkt.) Nagroda: Nowy koń boski - Io ! | Nowy koń boski - Io | Io Io jest jednym z koni z Układu Słonecznego. Możesz zabrać go na przelot dookoła Jowisz, aby podnieść jego umiejętności. Oferuje ci 1 diament, gdy kończy 2 zawody na drugim miejscu. |
Ostatnio zmieniony przez Kamil2010 dnia Wto Lip 30, 2013 2:36 am, w całości zmieniany 1 raz |
| | | Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL) Pon Lip 29, 2013 6:51 am | |
| No, parę koni wpadnie Meropam, Phasia, Momotus, Epimon, Cinnyris, Melopsis, Lophos, Gourab - na te liczę. Na niektóre tylko mam szanse EDIT Mam już: -Melopsis (29.07) -... -... :3
Ostatnio zmieniony przez Kemishi dnia Pon Lip 29, 2013 7:33 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL) Pon Lip 29, 2013 7:07 am | |
| Cóż... - 0.1 za zawody (Phasia) - 1.12 za głaskanie pegaza (Melopsis) - 0.28 za zabawę z źrebakiem (Phoenico) - 0.1 za 1h przejażdżki (Cinnyris) - 1 za lekcje (Momotus) A mam tylko 357 koni... Ciekawe ile mają ci z ok. 2000 koni... |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL) Pon Lip 29, 2013 7:16 am | |
| - 0.1 za zawody (Phasia) - cud - 0.4 za głaskanie pegaza (Melopsis)- 0.2 za zabawę z źrebakiem (Phoenico)- 0.1 za 1h przejażdżki (Cinnyris)- 1 za lekcje (Momotus)przy ponad 4000 koniI tak właśnie patrzę że jednym koniem na gp zaliczę trzy od razu - Phasia, Melopsis, Momotus. Jakby dali promocję od rana to jeszcze przejażdżki bym nim zaliczyła i te marchewki. Rogacze też od rana urodzone i do jutra pewnie już nic nie będzie.
Ostatnio zmieniony przez Nevarra dnia Pon Lip 29, 2013 7:19 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Truskawka918 Już coś wie
Nick w grze : Truskawka9182 Liczba postów : 125 Dołączył : 15/02/2012
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL) Pon Lip 29, 2013 7:18 am | |
| - Ogier12 napisał:
- Cóż...
- 0.1 za zawody (Phasia) - 1.12 za głaskanie pegaza (Melopsis) - 0.28 za zabawę z źrebakiem (Phoenico) - 0.1 za 1h przejażdżki (Cinnyris) - 1 za lekcje (Momotus) A mam tylko 357 koni... Ciekawe ile mają ci z ok. 2000 koni... To działa w inną stronę - im mniej koni tym więcej punktów. Ja mając 11 koni mam : - 2.17 pkt za zawody - 33.33 pkt za głaskanie pegaza - 4.54 pkt za zabawę ze źrebakiem - 1.79 pkt za przejażdżki | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL) Pon Lip 29, 2013 7:22 am | |
| - Truskawka918 napisał:
- To działa w inną stronę - im mniej koni tym więcej punktów.
Wiem o tym |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL) Pon Lip 29, 2013 7:31 am | |
| Ach...kolejna promocja.I tak jest w miarę dobrze-raz było,że nie Owlient dawał dwie promocje w tym samym czasie.Jak ja marzę,żeby dać jedną na miesiąc,lub na trzy |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL) Pon Lip 29, 2013 7:36 am | |
| Mam Epimona i Gourę ;3 Jutro/pojutrze Melopsis wpadnie |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL) Pon Lip 29, 2013 7:38 am | |
| jestem idotą ;_; Ale to nic. Rozki pokryte, zaraz dostarzę częśc, a jak zalicze to p[osporzedaje te nadprogramowe | |
| | | erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL) Pon Lip 29, 2013 7:39 am | |
| Powiem szczerze, że liczyłam na tydzień przerwy... No ale nic, skoro zaczynamy dzisiaj, to trzeba sie brać do roboty, choć jeszcze bez spiny, bo dopiero za dwa dni objawi się ten cały tajemniczy i być może przekreśli me ambicje, by zdobyć Io Właśnie złapałam piórko Upupasa (tak, jestem dziecinna, śmieszy mnie to imię ), więc trochę eq zostanie w kieszeni. Za zawody mam 0.12, to w miarę. Za pegaza 1.44, więc się nagłaskam xD Przy źrebakach 0.34, to mi się wcale nie uśmiecha I przejażdżki 0.12, co oznacza, że konie na kupon będą szkolone w ostrym tempie. Pozostaje mi tylko czekać na tajemniczego i do dzieła. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL) Pon Lip 29, 2013 7:41 am | |
| Upupas XD rozwala mnie to. |
| | | Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL) Pon Lip 29, 2013 7:42 am | |
| Mam 84 konie. 0.38 za zawody; 4.76 za głaskanie pegaza (już zrobiłam); 1.06 za godzinę zabawy ze źrebkami; 0.37 za godzinę przejażdżki. Czyli nie jest tak źle. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL) Pon Lip 29, 2013 7:44 am | |
| Zawody 0.61 Pegazy 7.84 1h zabawy 1.64 1h przejażdżki 0.58 |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL) Pon Lip 29, 2013 7:45 am | |
| ZARAZ UMRĘ. Jak można dać 0.1 za zawody, 0.4 za głaskanie, 0.2 za zabawy, 0.1 za przejażdżki. Idzie się wykończyć ;_; Dobrze, że dwie osoby mi pomagają, ja sam bym umarł po 2 godzinach. Dudek zwyczajny Dudek zwyczajny, dudek – gatunek średniej wielkości ptaka wędrownego z rodziny dudków. Ranga: Gatunek Kategorie podrzędne: Upupa epops marginata Kategoria nadrzędna: Upupa
Ostatnio zmieniony przez Kamil2010 dnia Pon Lip 29, 2013 7:47 am, w całości zmieniany 1 raz |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL) Pon Lip 29, 2013 7:46 am | |
| Upupa epops to... Dudek zwyczajny! - Spoiler:
Nie no, nazwa łacińska genialna. Upupas XD |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL) Pon Lip 29, 2013 7:49 am | |
| Aquila - orzeł przedni Meropam - Żołna zwyczajna Upupas - Dudek Phasia - Bażant Ramphila - Tukan Balearica - Koronnik Goura - Koroniec plamo-czuby Lophos - Olśniak himalajski Melopsis - Papużka falista Pavos - Biały paw Phoenico - Flaming Cinnyris - Nektarnik oliwkowo brzuchy Epimon - Nie rozszyfrowałem go. Momotus - Piłodziób wspaniały |
| | | erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL) Pon Lip 29, 2013 7:50 am | |
| O nie, jaka porażka Przecież mogli normalnie przełożyć nazwy ptaków... Aha, no tak, przepraszam, zapomniałam, że mówimy tutaj o howrse, gdzie wprowadza się Ośrodek Tłumaczeń, w którym zatrudnia się graczy xD | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL) Pon Lip 29, 2013 7:55 am | |
| - Kamil2010 napisał:
- Melopsis - Papużka falista
Moja kochana falista <3 muszę ją mieć |
| | | -Eruina- Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : -Eruina- Liczba postów : 1632 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL) Pon Lip 29, 2013 8:16 am | |
| Mi się strasznie Pavos podoba <3
I tak go nie zdobędę.
Boski - masakra, grafika ujdzie ale że daje diament kiedy zajmie się drugie miejsce w zawodach.... Zaczynam być naprawdę zadowolona z mojej Wenus XD | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL) Pon Lip 29, 2013 8:50 am | |
| - erreo napisał:
- O nie, jaka porażka Przecież mogli normalnie przełożyć nazwy ptaków...
Aha, no tak, przepraszam, zapomniałam, że mówimy tutaj o howrse, gdzie wprowadza się Ośrodek Tłumaczeń, w którym zatrudnia się graczy xD
erreo - padłam A co do koni do posiadam już: Lophos, Melopsis i Phoenico A co do punktów to mam 78 i: 0.41 za zawody, 2 za marchewkę, 5.13 za głaskanie, 1.14 za godzinę zabawy, 0.39 za godzinę przejażdżki i 1 za lekcję. Powiem że jest bardzo ok większość czyli wszystkie oprócz Ramphila, Balearica, Pavos, Aquila i prawdopodonie Cinnyris bo przejażdżki będę robić dopiero jak zdobędę wszystkie oprócz powyższych. Jest jeszcze ten tajemniczy i nie wiem czy mi się uda go zdobyć czy nie...W każdym razie... wszystkim. EDIT: Goura w moim posiadaniu! Yay! mam 5 wędrownych ... pierwszego dnia! |
| | | Mika_TLR W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Mika_TLR Liczba postów : 486 Dołączył : 07/11/2012
| | | | Gość Gość
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL) Pon Lip 29, 2013 10:31 am | |
| Nie miałby ktoś pożyczyć jakiegoś 50 latka? Bo mi jednego brakuje do Ramphila a nie mam |
| | | AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL) Pon Lip 29, 2013 10:36 am | |
| Najgorzej trzeba się chyba namęczyć z zabawami i zawodami. ;_; Na razie mam : Goura, Lophos, Melopsis, Epimon. Zaraz zdobędę za lekcje i może za źrebaki to będzie szóstka. Ale boskiego raczej nie zdobędę. Ramphili chyba jednak nie zdobędę. Mam tylko jednego 53 latka. A reszta to 30 - 40 latki. Więc raczej nie mam co marzyć ._. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL) Pon Lip 29, 2013 10:43 am | |
| - Ogier12 napisał:
- Nie miałby ktoś pożyczyć jakiegoś 50 latka? Bo mi jednego brakuje do Ramphila a nie mam
Mogę pożyczyć 30-latkę z OM chętny? |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL) Pon Lip 29, 2013 10:44 am | |
| - AyaKey napisał:
- Najgorzej trzeba się chyba namęczyć z zabawami i zawodami. ;_;
Na razie mam : Goura, Lophos, Melopsis, Epimon. Zaraz zdobędę za lekcje i może za źrebaki to będzie szóstka. Ale boskiego raczej nie zdobędę. Ramphili chyba jednak nie zdobędę. Mam tylko jednego 53 latka. A reszta to 30 - 40 latki. Więc raczej nie mam co marzyć ._. wyjęłaś mi to z ust! nie znoszę tego robić dopiero co zaliczyłam dokonanie "weź udział w 200 zawodach" a teraz muszę wziąć udział w 284 dla KF >< |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL) Pon Lip 29, 2013 10:46 am | |
| - appleberry napisał:
- Ogier12 napisał:
- Nie miałby ktoś pożyczyć jakiegoś 50 latka? Bo mi jednego brakuje do Ramphila a nie mam
Mogę pożyczyć 30-latkę z OM chętny? A OM nie przestaje działać w wieku 30 lat? 30 to trochę mało (mam tylko 150 PD :/) |
| | | Gość Gość
| | | | Mika_TLR W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Mika_TLR Liczba postów : 486 Dołączył : 07/11/2012
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL) Pon Lip 29, 2013 11:03 am | |
| | |
| | | Alcesta Już coś wie
Nick w grze : Alcesta Liczba postów : 179 Dołączył : 02/08/2012
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL) Pon Lip 29, 2013 11:14 am | |
| Mam 8 wędrownych Brakuje mi tajemniczego (błagam o jakieś łatwe zadanie...), tego za jednorożce (24 pkt), za RO, za 60cio latki (mam już staruchy, więc będę je postarzać, jak dowiem się co kryje tajemniczy), za eq, logowanie, no i tego co daje Io. Jak walną zadaniem 'odblokuj fontannę', to zejdę na zawał. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL) Pon Lip 29, 2013 11:14 am | |
| |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL) | |
| |
| | | | Konie wędrowne ptaki (serwer PL) | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |