Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Konie wędrowne ptaki (serwer PL)

Go down 
+39
Scones
MrsKopytko
Keplie
Nalie
asia2504
Sweet Rabbit
Moonlit
Suzan
aurora121
Donvessa
Broszka
avrilka
Aine
Minoo
Nefra01
koziorożec
madziulkaxd
Syller
astral
targaryen
Aglyss
ebonita
Sheila86
anna i wiki
anteek
Agasaja
Anett1906
Arrin
Anke5
Alaya
Alcesta
AyaKey
Mika_TLR
-Eruina-
erreo
EveDallas
Truskawka918
Nevarra
Kemishi
43 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Next
AutorWiadomość
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 29, 2013 11:29 am

30 lat? Sporo CO XD
Mam już tego za marchewki, w tym za rożce mam 24 punkty (3:2 dla bezrozków, jest nieźle), i w każdym po parę punktów, coś kołos 30 za przejażdki i japca...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Alaya
Przyjaciel Zagrody
Alaya

Nick w grze : Alaya
Liczba postów : 731

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 29, 2013 11:42 am

Ja mam sześć wędrownych:
Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 2 Icone
Goura
Lophos
Melopsis
Cinnyris
Epimon
Momotus

Ogólnie jestem zadowolona, planuję zdobyć jeszcze 4 lub 5 wędrownych. Może 6, jeśli zadanie do tajemniczego konia będzie łatwe. Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2104607
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 29, 2013 11:43 am

Aha ;-;
To dzięki appleberry ale nie skorzystam :/
Aktualna statystyka:
- 6 zdobytych Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 2 Icone Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 2 Icone Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 2 Icone Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 2 Icone Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 2 Icone Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 2 Icone
- 80 pkt. u Ramphila (brak jednego 60 latka ;-; ) Jak by ktoś miał na pożyczenie 50 latak (bez WM) to byłbym wdzięczny
- ok. 50 u Cinnyris
- u reszty po kilka marnych punków

Ostatnio zmieniony przez Ogier12 dnia Pon Lip 29, 2013 12:05 pm, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 29, 2013 11:56 am

nie problemu Wink
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 29, 2013 12:03 pm

Odblokowałeś: Phasia. Pojawi się u Ciebie w ciągu kilku minut.
TYSIĄC zawodów w 5h i 41 min. Super.
Ale to dzięki pomocy paru wspaniałych ludzi Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 2 4074547142
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 29, 2013 12:36 pm

Kamil2010 napisał:
Odblokowałeś: Phasia. Pojawi się u Ciebie w ciągu kilku minut.
TYSIĄC zawodów w 5h i 41 min. Super.
Ale to dzięki pomocy paru wspaniałych ludzi Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 2 4074547142
gratuluję Kamil Very Happy 
dałam jabłuszka kilku twoich konikom Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 2 4074547142
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 29, 2013 1:11 pm

Phasia
Ramphila
Goura
Lophos
Melopsis
Phoenico
Cinnyris
Epimon
Momotus
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 29, 2013 1:19 pm

Kamil2010 napisał:
Aquila - orzeł przedni
Meropam - Żołna zwyczajna
Upupas - Dudek
Phasia - Bażant
Ramphila - Tukan
Balearica - Koronnik
Goura - Koroniec plamo-czuby
Lophos - Olśniak himalajski
Melopsis - Papużka falista
Pavos - Biały paw
Phoenico - Flaming
Cinnyris - Nektarnik oliwkowo brzuchy  
Epimon - Nie rozszyfrowałem go.
Momotus - Piłodziób wspaniały
Epimon to Epimachus fastuosus, po naszemu pyszałek ozdobny Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Anke5
Już coś wie
Anke5

Nick w grze : Anke5
Liczba postów : 198

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 29, 2013 1:23 pm

7 koni wędrownych już mam. Teraz pracuję nad tym z zawodami, Phasia. Nie wiem jeszcze tylko gdzie ja znajdę 5 koni w wieku 55-59 lat. Po za tym brak PD. Oj czarno to widzę...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1221735
Arrin
Przyjaciel Zagrody
Arrin

Nick w grze : Arrin
Liczba postów : 517

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 29, 2013 1:59 pm

Ja mam całe 4 wędrowne. Męcze sie też nad zawodami, zaworone 0,1 punkta mi dają za jedne. Sporo roboty a w piątek jestem już jestem ostatni dzień przed wyjazdem. Mam dość fajne wyzwanie.

Zabawy z  źrabakami pewnie sobie daruje z protej przyczyny: nie lubię źrebaków. Dla mnei do 2 lat (nie licz ac koni z hodowli) są bezwartościowe, a za 1h dają mi 0,2 wiec mija mi sie to z celem. otwieranie Ro nie wchodzi w ogóel w grę, a haraczu dla ow nie zamierzam znowu płacić.

Ale może uda mi sie zdobyć tego za 60 letnie konie. Trochę pd mi pójdzie, ale może sie uda.

Generalnie graficznie sa ładne. Urzekł mnie zwłaszcza ten koń za podarowanie jabłek śliczny. Tylko zastanawia mnie jeden szkopuł. Wszystkie sa pegazami, to czemu do licha pisze Gatunek: koń ?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2202596
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 29, 2013 4:46 pm

8 koni pierwszego dnia promocji! - to chyba mój rekord! cheers 
Phasia, Goura, Lophos, Melopsis, Phoenico, Cinnyris, Epimon, Momotus Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 2 4074547142 
Ale się cieszę normalnie jak dziecko xD
Powrót do góry Go down
Anett1906
Nowy
Anett1906

Nick w grze : Anett1906
Liczba postów : 43

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 30, 2013 1:31 am

Te 1000 zawodów zniechęca mnie bardzo, ale powolutku, bez pośpiechu, punkty gromadzą się, to samo z zabawami ze źrebakami.

1000 zawodów ehhh... kiedy ja to zrobię haha. Laughing Rolling Eyes
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=562134
Agasaja
Nowy
Agasaja

Nick w grze : Agasaja
Liczba postów : 36

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 30, 2013 1:43 am

Witam Wszystkich Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 2 1564518935
Dobiła mnie prędkość wprowadzenia nowej promocji... dopiero odpoczęłam po tasowaniu puzli Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 2 3446682104 
Mam już 5 wędrowniczków a próbuję zdobyć szóstego... są na sprzedażach konie 60 letnie z niewykorzystanym zestawem chmurek... czy opłaca się je kupić i czy rzeczywiście można zaliczyć całego wędrownego na jednym koniu z pozostałymi, niewykorzystanymi chmurkami z ZCH? Czy ktoś znowu próbuje zarobić łatwe kupony???
Powrót do góry Go down
anteek
Przyjaciel Zagrody
anteek

Nick w grze : aantek
Liczba postów : 795

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 30, 2013 1:50 am

Co do tych 60latków to możecie dla jednego konia dać zestaw chmurek za 5 kuponów i 4 osoby zaliczą to zadanie jednym koniem Smile
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 30, 2013 2:08 am

Czyżby tajemniczy ?

Spoiler:
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 30, 2013 2:12 am

stephanie81 - tak to ten tajemniczy! Very Happy 
 Pióro:
Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 2 Nomade-alcedo
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 30, 2013 2:20 am

Najpierw wymiziaj(pogłaszcz) pegazy, a później usuń im skrzydła... SADYŚCI !
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 30, 2013 2:24 am

No pięknie. Zadanie z usuwaniem skrzydeł Evil or Very Mad 
Kamil ma racje, SADYŚCI jacyś...
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 30, 2013 2:25 am

Aż 20 pegazów oskubać ;_; SADYŚCI, ZŁODZIEJE, BEZDUSZNI LUDZIE
To daje 5 pkt za skrzydło, a nie 7,5 ZŁO. Mad 

Ostatnio zmieniony przez Kamil2010 dnia Wto Lip 30, 2013 2:27 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Agasaja
Nowy
Agasaja

Nick w grze : Agasaja
Liczba postów : 36

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 30, 2013 2:25 am

Biedne, biedne koniska Sad
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 30, 2013 2:38 am

Alcedo - Oto imię ukrytego konia
Alcedo
Usuwaj skrzydła pegazom (5 pkt.) (znalazła: stephanie81) Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 2 1234489951 
Nagroda: Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 2 Xx, Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 2 Xx, Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 2 Xx
[/tr]
[tr]
Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 2 Miniature
Gdyby jeszcze ktoś wyczarował nagrody Rolling Eyes

Alcedo – rodzaj ptaków z rodziny zimorodkowatych (Alcedinidae), obejmujący gatunki występujące w Eurazji, Afryce i Australii.
Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 2 240px-Alcedo_atthis_1_tb_%28Marek-S
Powrót do góry Go down
anna i wiki
W skromnych progach Zagrody
anna i wiki

Nick w grze : anna i wiki
Liczba postów : 447

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 30, 2013 2:43 am

Tylko nie to!Mad (zawsze mam pustki w zasobach CR)
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1067839
AyaKey
Przyjaciel Zagrody
AyaKey

Nick w grze : AyaKey
Liczba postów : 2734

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 30, 2013 2:46 am

Znów zabieranie skrzydeł. Ja ich chyba zabiję ._.
A miałam nadzieję że ten tajemniczy będzie łatwy

Jak jutro zdobędę drugi kupon to może jakiegoś z Zestawem Chmurek upoluję, ale wątpię. Za mało mam Eq, a tylko za 2 kupony raczej nikt nie sprzeda.

A tak wgl to czy ktoś z was ma dostęp do oglądania video ?

Ostatnio zmieniony przez AyaKey dnia Wto Lip 30, 2013 2:50 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2388322
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 30, 2013 2:49 am

Coś mi się wydaje, że nagrodą będzie Zestaw Posejdona, punkty do rankingu i coś jeszcze, ale nie jestem pewien Smile
Powrót do góry Go down
Sheila86
Przyjaciel Zagrody
Sheila86

Nick w grze : Sheila86
Liczba postów : 658

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 30, 2013 4:37 am

sluchajcie mam pytanie, czy jak 60 letniemu koniowi da sie pakiet chmur to można go odmłodzić, postarzyć i tak 5 razy? Tzn, pytam bo zwyklych chmur nie mozna dac koniowi który jest starszy niż 30 lat.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1084664
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 30, 2013 4:40 am

Sheila86 napisał:
sluchajcie mam pytanie, czy jak 60 letniemu koniowi da sie pakiet chmur to można go odmłodzić, postarzyć i tak 5 razy? Tzn, pytam bo zwyklych chmur nie mozna dac koniowi który jest starszy niż 30 lat.
Z Zestawem Chmurek zadziała Wink
Powrót do góry Go down
Sheila86
Przyjaciel Zagrody
Sheila86

Nick w grze : Sheila86
Liczba postów : 658

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 30, 2013 4:42 am

Uff to dobrze. Czyli wystarczy jeden stary kon, nie trzeba miec 5ciu ;)Dzieki za szybką odpowiedź.

Ostatnio zmieniony przez Sheila86 dnia Wto Lip 30, 2013 4:43 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1084664
ebonita
Główny Grafik
ebonita

Nick w grze : ebonita
Liczba postów : 787

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 30, 2013 4:43 am

Mogę odkupić za 4 kupony konia koło 60-ki z 15 niewykorzystanymi chmurkami Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2069159
Anke5
Już coś wie
Anke5

Nick w grze : Anke5
Liczba postów : 198

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 30, 2013 4:46 am

Też szukam konia w wieku ok. 60 z zestawem chmurek (najlepiej by było ich z 10-15 niewykorzystanych). Mogę zapłacić jedynie w equus... Kuponów na razie brak... 

Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1221735
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

Nick w grze : Aglyss
Liczba postów : 1624

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 30, 2013 5:34 am

Również poszukuję, Kuponów brak - jedynie Equus i przedmioty z CR
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=825708
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Konie wędrowne ptaki (serwer PL)
Powrót do góry 
Strona 2 z 13Idź do strony : Previous  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Next
 Similar topics
-
» Konie wędrowne - ptaki
» Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne)
» GRA - Konie wędrowne [INT]
» Konie Wędrowne [PL]
» Wędrowne konie :)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: