Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

[GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL

Go down 
+16
Nevoeiro
shunra
Arrin
_pati201_
Nevarra
oowocowaa
Szron
Minoo
Estelle
hanka1998
agix
erreo
Saladira
Asiaa.
wilczyca1000
LadyArvena
20 posters
Idź do strony : 1, 2  Next
AutorWiadomość
Go??
Gość
Anonymous

[GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL Empty
PisanieTemat: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL   [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL I_icon_minipostPią Lut 08, 2013 2:50 am

Dnia 25-01-2013 9:00 zaktualizujemy grę i wprowadzimy pewne zmiany.

Między innymi:

- Wycofamy Lirę Apolla z Czarnego Rynku. Nie będzie dłużej dostępna w sprzedaży regularnej za Kupony. Będzie można ją jednak zdobyć w różnych konkursach i wydarzeniach oraz poprzez Zestaw Harmonii.

Ciągle masz czas do 25-01-2013 9:00, aby ją kupić i podać swoim koniom.

- Zmianę w zasadach postarzania konia. Od 25-01-2013 9:00, aby postarzyć konia, będzie konieczne, aby położyć go spać.

Zalecamy więc, abyś pamiętał o tym, żeby położyć swoje konie, szczególnie w noc przed dniem aktualizacji. Inaczej nie zostaną one postarzone!

Z pozdrowieniami,

Załoga Howrse
To, że 25 stycznia było już dawno to szczegół Rolling Eyes Super, że tak wcześnie nas uprzedzają Laughing
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL   [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL I_icon_minipostPią Lut 08, 2013 3:54 am

Oni wciąż w styczniu żyją XD
Ciekawe, czy tylko miesiąc im się pomylił, czy dzień też - na interze zmiany wchodzą 12 lutego
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
wilczyca1000
Przyjaciel Zagrody
wilczyca1000

Nick w grze : wilczyca1000
Liczba postów : 1019

PisanieTemat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL   [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL I_icon_minipostPią Lut 08, 2013 4:26 am

Hahahhhhahahahaa. Dobre z tym 25 stycznia. A co do zmian to znowu coś [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL 2195938138 robią bez zastanowienia.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=801024
Asiaa.
Przyjaciel Zagrody
Asiaa.

Nick w grze : Veaphilus
Liczba postów : 1399

PisanieTemat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL   [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL I_icon_minipostPią Lut 08, 2013 4:32 am

I po co te zmiany? [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL 2153337378

Co do daty - Laughing
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL   [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL I_icon_minipostPią Lut 08, 2013 4:36 am

Może niektórzy narzekali, że ich koniom pogarsza się zdrowie bez powodu? Więc teraz zmuszają, by położyć te konie spać, a zapominalscy nie będą już tracić.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Asiaa.
Przyjaciel Zagrody
Asiaa.

Nick w grze : Veaphilus
Liczba postów : 1399

PisanieTemat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL   [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL I_icon_minipostPią Lut 08, 2013 4:46 am

Mi teraz bardziej chodziło o wycofanie LA. Co ona im przeszkadzała?
Powrót do góry Go down
Saladira
Raczkujący
Saladira

Nick w grze : Hafaza
Liczba postów : 66

PisanieTemat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL   [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL I_icon_minipostPią Lut 08, 2013 5:26 am

Choćby to że bardziej im się opłaca sprzedawać ją w pakiecie z Zestawem Harmonii.
A co, niech gracze cierpią XD
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

Nick w grze : erreo
Liczba postów : 714

PisanieTemat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL   [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL I_icon_minipostPią Lut 08, 2013 5:32 am

chyba raczej fakt, że i tak nikt nie daje kuponu za LA ;p
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1368771
agix
Już coś wie
agix

Nick w grze : agix
Liczba postów : 100

PisanieTemat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL   [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL I_icon_minipostPią Lut 08, 2013 5:41 am

Lira mogłaby zostać, fakt, pewnie nikt nie kupuje jej za kupony, ale czasem mi się zdarzyło brać z wymian, bo nie miałam tej wiecznej. Very Happy Natomiast jestem straszliwie zła z tej drugiej zmiany, że trzeba położyć spać konia, aby się postarzył. Jak oporządzam konie na PD to nigdy ich nie kwateruję (chyba, że już zaczyna im lecieć zdrowie przez niskie morale). Wtedy wychodzi trzy razy szybciej, bo tylko się klika nakarm-wyczyść. Teraz w takim razie to będzie niemożliwe. Mad A nie mam tyle czasu, żeby kwaterować wszystkie konie po kolei... A w ogóle to tak się zastanawiam, bo jak ktoś już oporządza te konie na PD i powiedzmy ma ich 300-400 (a niektórzy czasem mają ponad dwa razy tyle) i wrzuci wszystkie do OJ i tak samo zrobi inne pewnie ponad 50 osób to czy nie zbraknie miejsc w ośrodkach? Very Happy Zwłaszcza, że te konie nie są jakieś super dobre, zwykle mają nie więcej niż 300um (przynajmniej moje).
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=193978
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL   [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL I_icon_minipostPią Lut 08, 2013 7:15 am

Jeszcze bardziej ułatwmy grę, taaaa.. Jak ktoś nie umiał położyć konia spać, to trzeba było do samouczka patrzeć, a nie. Moim zdaniem ta zmiana jest całkowicie bezsensu i wkurza mnie to, że wprowadzili ją, a nie coś, co by się NA PRAWDĘ przydało. Nie mam pomysłu co by to miało być, ale na pewno przydałoby się coś poprawić Laughing
A Lira Apolla.. I tak nie używałam, ale to jest również bez sensu. Tak to każdy mógł kupić za kupon jak chciał przystroić imię konia, a nie był bogaty, a teraz trzeba 3 kuponów na zmianę maści, otoczenia i napisu na raz. Nie podoba mi się to Wink

A co do dat- skoro do 25.01. nie wstawili, to może nie dadzą XD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Estelle
ZAGRODZIANIN
Estelle

Nick w grze : Estelle
Liczba postów : 642

PisanieTemat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL   [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL I_icon_minipostPią Lut 08, 2013 7:16 am

O, poprawili już datę Very Happy
Co do zmian - z liry korzystam tyle co nic, więc wisi mi to.
A położenie spać, również mi to wisi xD
Niech sobie zmieniają i mają radochę...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=181364
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

Nick w grze : erreo
Liczba postów : 714

PisanieTemat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL   [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL I_icon_minipostPią Lut 08, 2013 7:18 am

a może z tym kwaterowaniem chodzi o zwiększenie wartości Okrycia Hypnosa? chociaż ono i tak nieźle chodzi na wymianach, więc nie wiem.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1368771
Estelle
ZAGRODZIANIN
Estelle

Nick w grze : Estelle
Liczba postów : 642

PisanieTemat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL   [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL I_icon_minipostPią Lut 08, 2013 7:28 am

No teraz Okrycie Hypnosa powinno zdrożeć Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=181364
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL   [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL I_icon_minipostPią Lut 08, 2013 7:53 am

Cóż Liry i tak nikt nie kupował ale żeby wycofywać???
No chyba ich [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL 2195938138
Powrót do góry Go down
Minoo
Przyjaciel Zagrody
Minoo

Nick w grze : Minoo
Liczba postów : 652

PisanieTemat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL   [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL I_icon_minipostPią Lut 08, 2013 9:05 am

E tam, ja nie mam żadnych uwag.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2627836&message=change
Szron
Przyjaciel Zagrody
Szron

Liczba postów : 1598

PisanieTemat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL   [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL I_icon_minipostPią Lut 08, 2013 10:29 am

Według mnie - niepotrzebna zmiana.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2419216
oowocowaa
Już coś wie
oowocowaa

Nick w grze : oowocowaa
Liczba postów : 175

PisanieTemat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL   [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL I_icon_minipostPią Lut 08, 2013 10:39 am

nie tak źle Wink fajnie że w styczniu Razz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1378458
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL   [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL I_icon_minipostPią Lut 08, 2013 11:42 am

Cytat :
Zmianę w zasadach postarzania konia. Od 25-01-2013 9:00, aby postarzyć konia, będzie konieczne, aby położyć go spać.
Be, to teraz szkapy na kupon trza będzie kwaterować w OJ
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
_pati201_
Już coś wie
_pati201_

Nick w grze : _pati201_
Liczba postów : 287

PisanieTemat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL   [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL I_icon_minipostPią Lut 08, 2013 12:51 pm

Najpierw towarzysze, teraz LA? A co potem? A jeśli masie w zapasach np.9 La, to znikną czy zostaną? Wiem że banalne pytanie....
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL   [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL I_icon_minipostPią Lut 08, 2013 12:59 pm

Zaś problemy z jakimś przedmiotem? chyba zaś coś nowego wprowadzą, tak było z DJ bo wprowadzali promień heliosa..
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL   [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL I_icon_minipostPią Lut 08, 2013 1:03 pm

Wycofamy Lirę Apolla z Czarnego Rynku. Nie będzie dłużej dostępna w sprzedaży regularnej za Kupony. Będzie można ją jednak zdobyć w różnych konkursach i wydarzeniach oraz poprzez Zestaw Harmonii.
Powrót do góry Go down
Arrin
Przyjaciel Zagrody
Arrin

Nick w grze : Arrin
Liczba postów : 517

PisanieTemat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL   [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL I_icon_minipostPią Lut 08, 2013 1:11 pm

Zmiana z lirą o dziwo mi się podoba Dla mnie to zbędny bajer choć dziwie sie,ze owilent rezygnuje z tak dochodowego i jakże ważnago przedmiotu. Tak czy owak niech wycofują, na wymianach wiecej eq za to zarobie.

Co do kłądzenia koni spać niezbyt mi to pasi. Nauczyłam sie nie kłaść tych z PH spać bo nie ma sensu. Teraz znowu musze sie oduczyc grrr

Pati:zapewne zostanie chodzi tylko o to,ze nie kupisz za kupon. Bo w grze jako tako dalej będzie istnieć.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2202596
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL   [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL I_icon_minipostPią Lut 08, 2013 1:55 pm

To czyli problemów nie ma, lecz kwestia małego zarobku. Smile
Powrót do góry Go down
shunra
Raczkujący
shunra

Nick w grze : shunra
Liczba postów : 59

PisanieTemat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL   [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL I_icon_minipostSob Lut 09, 2013 2:32 am

Te zmiany są dla mnie obojętne, LA i tak mam dużo bo w większości promocji jest gdzieś do zdobycia i teraz pewnie będzie jeszcze bardziej powszechniejsza a kto normalny kupuję ją za kupony? Jak już ją używam to tylko z ZH. Zawsze kładę spać koniki więc ta zmiana też jest dla mnie obojętna.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL   [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL I_icon_minipostSob Lut 09, 2013 2:53 am

co się dziwić, lepiej było, jak lira była przedmiotem bonusowym Wink
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL   [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL I_icon_minipostSob Lut 09, 2013 3:06 am

Teraz już przegięli....po co wycofywać lirę?
Powrót do góry Go down
Nevoeiro
Nowy
Nevoeiro

Nick w grze : Nevoeiro
Liczba postów : 35

PisanieTemat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL   [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL I_icon_minipostSob Lut 09, 2013 3:16 am

Czytanie ze zrozumieniem się kłania... Oni nie wycofują Liry. Po prostu jedynym sposobem na jej zdobycie będą promocje i osiągnięcia.
Powrót do góry Go down
kaprysab
Przyjaciel Zagrody
kaprysab

Nick w grze : kaprysab
Liczba postów : 821

PisanieTemat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL   [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL I_icon_minipostSob Lut 09, 2013 3:20 am

LA dla mnie zbedna i tak zawsze używam Zha, z tym kładzeniem koni spać, wycwanili się teraz dluzej bedzie trwało usmiercanie koni
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=844786
_pati201_
Już coś wie
_pati201_

Nick w grze : _pati201_
Liczba postów : 287

PisanieTemat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL   [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL I_icon_minipostSob Lut 09, 2013 4:12 am

kaprysab napisał:
LA dla mnie zbedna i tak zawsze używam Zha, z tym kładzeniem koni spać, wycwanili się teraz dluzej bedzie trwało usmiercanie koni
No właśnie... u mnie zazwyczaj konie z wiekiem 30 i 2 miesiące mają zdrowie 40-30%. No i zawsze nie kładłam ich spać, i od razu był kupon....
Powrót do góry Go down
Minoo
Przyjaciel Zagrody
Minoo

Nick w grze : Minoo
Liczba postów : 652

PisanieTemat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL   [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL I_icon_minipostSob Lut 09, 2013 5:23 am

Kolejne zmiany są trochę bez sensu...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2627836&message=change
Sponsored content

PisanieTemat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL   [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

[GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL
Powrót do góry 
Strona 1 z 2Idź do strony : 1, 2  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: