| [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL | |
|
+16Nevoeiro shunra Arrin _pati201_ Nevarra oowocowaa Szron Minoo Estelle hanka1998 agix erreo Saladira Asiaa. wilczyca1000 LadyArvena 20 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL Sob Lut 09, 2013 5:26 am | |
| - Dagger Fighter napisał:
- Kolejne zmiany są trochę bez sensu...
Najwidoczniej owlient/ubisoft robi wszystko, by nas wkurzyć (: |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL Sob Lut 09, 2013 7:01 am | |
| Po co narzekacie ? Jestem pewien, ze nikt z was nie wydał na nią 1 kuponu tylko używacie tych z promocji |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL Sob Lut 09, 2013 7:07 am | |
| Jak dla mnie Lira jest niepotrzebna. Może nawet zwiększy się teraz jej wartość, skoro będzie bardziej unikatowa? To kładzenie koni spać też ma swoje zalety - jak jakiś początkujący zapomina, to będzie marnował PD żeby mieć kolejny dzień. Aż się nauczy, że konie trzeba kłaść spać | |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL Nie Lut 10, 2013 7:24 am | |
| - Kamil2010 napisał:
- Po co narzekacie ? Jestem pewien, ze nikt z was nie wydał na nią 1 kuponu tylko używacie tych z promocji
Ja jej w zyciu nawet za 1 eq nie kupiłam ;] Wszystkie konie co mają kolorwe literki albo już były kupione z tym ustrojstwem,albo dostały razem z harmonią. Ate co mi wpadły zpromocji minute póxniej miały nowego właściciela. Dla mnie lira zawsze była,jest i będzie zbędnym śmieciem.Jakby dawała jeszcze jakiś bonus to jeszcze. Ale kolorowe literki? na cholere mi topotrzebne. Równei dobrze pokolorowanie imienia moze być wpisane już na stałę, bez opcji istnienia liry. Dzieciaczki by sie ucieszyły z tego bardziej,jak teraz z całego tego zamieszania. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL Pon Lut 11, 2013 9:22 am | |
| Powiem szczerze: zmiany są bez sensu,bo LA powinna być bonusem |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL Pon Lut 11, 2013 12:24 pm | |
| Mi tam te zmiany nie przeszkadzają.Zaczęłam gromadzić LA Bóg wie po co | |
|
| |
Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL Pon Lut 11, 2013 12:52 pm | |
| Zmiany potrzebne jak dziura w moście. Ot i kropka. | |
|
| |
anje Już coś wie
Nick w grze : anje Liczba postów : 171 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL Wto Lut 12, 2013 10:30 am | |
| - Asiaa. napisał:
- Mi teraz bardziej chodziło o wycofanie LA. Co ona im przeszkadzała?
Przynosiła mało zysków. Nie jest to cenny przedmiot, a teraz będzie cenniejszy i będzie przynosił zyski. | |
|
| |
anje Już coś wie
| Temat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL Wto Lut 12, 2013 10:32 am | |
| - Arrin napisał:
- Kamil2010 napisał:
- Po co narzekacie ? Jestem pewien, ze nikt z was nie wydał na nią 1 kuponu tylko używacie tych z promocji
Ja jej w zyciu nawet za 1 eq nie kupiłam ;] Wszystkie konie co mają kolorwe literki albo już były kupione z tym ustrojstwem,albo dostały razem z harmonią. Ate co mi wpadły zpromocji minute póxniej miały nowego właściciela.
Dla mnie lira zawsze była,jest i będzie zbędnym śmieciem.Jakby dawała jeszcze jakiś bonus to jeszcze. Ale kolorowe literki? na cholere mi topotrzebne. Równei dobrze pokolorowanie imienia moze być wpisane już na stałę, bez opcji istnienia liry. Dzieciaczki by sie ucieszyły z tego bardziej,jak teraz z całego tego zamieszania. Święta racja!!! | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL Wto Lut 12, 2013 10:36 am | |
| Mi to już wszystko jedno, nawet mogą usunąć grę ( i tak i tak ktoś w końcu zrobi podobną XD) |
|
| |
anje Już coś wie
| Temat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL Wto Lut 12, 2013 12:26 pm | |
| - Devilek napisał:
- Mi to już wszystko jedno, nawet mogą usunąć grę ( i tak i tak ktoś w końcu zrobi podobną XD)
Już jest podobna. Nazywa się equirealm.com i jest po angielsku oraz jest płatna. Nie długo płatna być przestanie. | |
|
| |
| Temat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL Wto Lut 12, 2013 12:33 pm | |
| - anje napisał:
- Devilek napisał:
- Mi to już wszystko jedno, nawet mogą usunąć grę ( i tak i tak ktoś w końcu zrobi podobną XD)
Już jest podobna. Nazywa się equirealm.com i jest po angielsku oraz jest płatna. Nie długo płatna być przestanie. W dzisiejszym świecie to wszystko jest płatne.Wszystko . | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL Wto Lut 12, 2013 12:34 pm | |
| Zaraz trzeba będzie płacić za oporządzanie konia |
|
| |
| Temat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL Wto Lut 12, 2013 12:53 pm | |
| - Devilek napisał:
- Zaraz trzeba będzie płacić za oporządzanie konia
'Chcesz sprzedać łajno?Zapłać 2 złote!Pani Hubert (czy jakoś tam) na pewno Ci podziękuję! :*' xD | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL | |
| |
|
| |
| [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL | |
|