Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

[GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL

Go down 
+16
Nevoeiro
shunra
Arrin
_pati201_
Nevarra
oowocowaa
Szron
Minoo
Estelle
hanka1998
agix
erreo
Saladira
Asiaa.
wilczyca1000
LadyArvena
20 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
Go??
Gość
Anonymous

[GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL   [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL - Page 2 I_icon_minipostSob Lut 09, 2013 5:26 am

Dagger Fighter napisał:
Kolejne zmiany są trochę bez sensu...
Najwidoczniej owlient/ubisoft robi wszystko, by nas wkurzyć (:
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL   [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL - Page 2 I_icon_minipostSob Lut 09, 2013 7:01 am

Po co narzekacie ? Jestem pewien, ze nikt z was nie wydał na nią 1 kuponu tylko używacie tych z promocji Wink
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL   [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL - Page 2 I_icon_minipostSob Lut 09, 2013 7:07 am

Jak dla mnie Lira jest niepotrzebna. Może nawet zwiększy się teraz jej wartość, skoro będzie bardziej unikatowa?
To kładzenie koni spać też ma swoje zalety - jak jakiś początkujący zapomina, to będzie marnował PD żeby mieć kolejny dzień. Aż się nauczy, że konie trzeba kłaść spać
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Arrin
Przyjaciel Zagrody
Arrin

Nick w grze : Arrin
Liczba postów : 517

PisanieTemat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL   [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL - Page 2 I_icon_minipostNie Lut 10, 2013 7:24 am

Kamil2010 napisał:
Po co narzekacie ? Jestem pewien, ze nikt z was nie wydał na nią 1 kuponu tylko używacie tych z promocji Wink

Ja jej w zyciu nawet za 1 eq nie kupiłam ;] Wszystkie konie co mają kolorwe literki albo już były kupione z tym ustrojstwem,albo dostały razem z harmonią. Ate co mi wpadły zpromocji minute póxniej miały nowego właściciela.

Dla mnie lira zawsze była,jest i będzie zbędnym śmieciem.Jakby dawała jeszcze jakiś bonus to jeszcze. Ale kolorowe literki? na cholere mi topotrzebne. Równei dobrze pokolorowanie imienia moze być wpisane już na stałę, bez opcji istnienia liry. Dzieciaczki by sie ucieszyły z tego bardziej,jak teraz z całego tego zamieszania.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2202596
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL   [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL - Page 2 I_icon_minipostPon Lut 11, 2013 9:22 am

Powiem szczerze: zmiany są bez sensu,bo LA powinna być bonusem [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL - Page 2 1003141885
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL   [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL - Page 2 I_icon_minipostPon Lut 11, 2013 12:24 pm

Mi tam te zmiany nie przeszkadzają.Zaczęłam gromadzić LA Bóg wie po co Razz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
Kemishi
Przyjaciel Zagrody
Kemishi

Nick w grze : Koteczka77
Liczba postów : 1026

PisanieTemat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL   [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL - Page 2 I_icon_minipostPon Lut 11, 2013 12:52 pm

Zmiany potrzebne jak dziura w moście. Ot i kropka.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=802407
anje
Już coś wie
anje

Nick w grze : anje
Liczba postów : 171

PisanieTemat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL   [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL - Page 2 I_icon_minipostWto Lut 12, 2013 10:30 am

Asiaa. napisał:
Mi teraz bardziej chodziło o wycofanie LA. Co ona im przeszkadzała?
Przynosiła mało zysków. Nie jest to cenny przedmiot, a teraz będzie cenniejszy i będzie przynosił zyski.
Powrót do góry Go down
anje
Już coś wie
anje

PisanieTemat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL   [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL - Page 2 I_icon_minipostWto Lut 12, 2013 10:32 am

Arrin napisał:
Kamil2010 napisał:

Ja jej w zyciu nawet za 1 eq nie kupiłam ;] Wszystkie konie co mają kolorwe literki albo już były kupione z tym ustrojstwem,albo dostały razem z harmonią. Ate co mi wpadły zpromocji minute póxniej miały nowego właściciela.

Dla mnie lira zawsze była,jest i będzie zbędnym śmieciem.Jakby dawała jeszcze jakiś bonus to jeszcze. Ale kolorowe literki? na cholere mi topotrzebne. Równei dobrze pokolorowanie imienia moze być wpisane już na stałę, bez opcji istnienia liry. Dzieciaczki by sie ucieszyły z tego bardziej,jak teraz z całego tego zamieszania.
Święta racja!!!
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL   [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL - Page 2 I_icon_minipostWto Lut 12, 2013 10:36 am

Mi to już wszystko jedno, nawet mogą usunąć grę ( i tak i tak ktoś w końcu zrobi podobną XD) Razz
Powrót do góry Go down
anje
Już coś wie
anje

PisanieTemat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL   [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL - Page 2 I_icon_minipostWto Lut 12, 2013 12:26 pm

Devilek napisał:
Mi to już wszystko jedno, nawet mogą usunąć grę ( i tak i tak ktoś w końcu zrobi podobną XD) Razz
Już jest podobna. Nazywa się equirealm.com i jest po angielsku oraz jest płatna. Nie długo płatna być przestanie.
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

PisanieTemat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL   [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL - Page 2 I_icon_minipostWto Lut 12, 2013 12:33 pm

anje napisał:
Devilek napisał:
Już jest podobna. Nazywa się equirealm.com i jest po angielsku oraz jest płatna. Nie długo płatna być przestanie.
W dzisiejszym świecie to wszystko jest płatne.Wszystko .
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL   [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL - Page 2 I_icon_minipostWto Lut 12, 2013 12:34 pm

Zaraz trzeba będzie płacić za oporządzanie konia Razz
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

PisanieTemat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL   [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL - Page 2 I_icon_minipostWto Lut 12, 2013 12:53 pm

Devilek napisał:
Zaraz trzeba będzie płacić za oporządzanie konia Razz
'Chcesz sprzedać łajno?Zapłać 2 złote!Pani Hubert (czy jakoś tam) na pewno Ci podziękuję! :*' xD
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL   [GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

[GRA]Ważna informacja o nadchodzących zmianach - PL
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Poradnik i opis nadchodzących zmian w OJ
» Informacja o dziale
» FORUM - Ponadwymiarowe obrazki w postach i podpisach + inne ważne informacje
» Prestiż a poziom trudności zawodów - informacja.

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: