Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Katalog koni boskich | |
|
+10avrilka Kemishi MsMaja oowocowaa Mirmil EveDallas hanka1998 ewuula Minoo AyaKey 14 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Re: Katalog koni boskich Pią Lut 15, 2013 2:51 pm | |
| - lisiczka napisał:
- Ja nie twierdze, ze jest skopiowane, ja tylko zadalam pytanie, które mnie nurtowalo od jakiegos czasu. I owszem, zgadzam się, ze wszyscy wszystko kopiują tylko wiekszosc potrafi wpisac "zródło: internet" a nie podpisuje sie swoim imieniem czy nickiem. I owszem to jest postawa administratora bo przywłaszczenie sobie czegokolwiek zle wpływa na postrzeganie forum.
A tak swoją drogą to piękna jest postawa "Przyjaciela Zagrody", który przeklina na forum! Oh, jak mi przykro, że z zagrody tworzy się drugie howrse. Nie wiele osób chce o tym mówić, bo nie chcą stracić, rang lub stanowisk a wiesz co? Mi to obojętne. Nie mogę tkwić w takim czymś, bo to zabawne. Możesz mi wlepić bana, odebrać przyjaciela zagrody. Jak chodzi o CM to wielkie poruszenie się tworzy i to zabawne...ah szkoda gadać, nie będę się wypowiadać^^ |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Katalog koni boskich Pią Lut 15, 2013 2:57 pm | |
| Ereis to nie są konkurencyjne fora, CM ma tylko dzial nt. Howrse, w tworzeniu którego nie mam żadnego udziału. |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Katalog koni boskich Pią Lut 15, 2013 3:00 pm | |
| - ApplePie napisał:
- lisiczka napisał:
- Ja nie twierdze, ze jest skopiowane, ja tylko zadalam pytanie, które mnie nurtowalo od jakiegos czasu. I owszem, zgadzam się, ze wszyscy wszystko kopiują tylko wiekszosc potrafi wpisac "zródło: internet" a nie podpisuje sie swoim imieniem czy nickiem. I owszem to jest postawa administratora bo przywłaszczenie sobie czegokolwiek zle wpływa na postrzeganie forum.
A tak swoją drogą to piękna jest postawa "Przyjaciela Zagrody", który przeklina na forum!
Oh, jak mi przykro, że z zagrody tworzy się drugie howrse. Nie wiele osób chce o tym mówić, bo nie chcą stracić, rang lub stanowisk a wiesz co? Mi to obojętne. Nie mogę tkwić w takim czymś, bo to zabawne. Możesz mi wlepić bana, odebrać przyjaciela zagrody. Jak chodzi o CM to wielkie poruszenie się tworzy i to zabawne...ah szkoda gadać, nie będę się wypowiadać^^ Bana to będe musiala zaraz dac nam obu za kłótnie na forum a z tej sprawy, wlasnie dlatego, zeby nie byc stronniczym, to Arv bedzie Cie rozliczala a nie ja. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Katalog koni boskich Pią Lut 15, 2013 3:02 pm | |
| Spoko, mało mnie to interesuje. Niemniej, Eve na pewno nie dostanie żadnej..choćby nagany za jej teksty skierowane do innych użytkowników: )
Ima out, dziękuje za takie dobre forum! To nie to samo co kiedyś: ) |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Katalog koni boskich Pią Lut 15, 2013 3:07 pm | |
| Ok wskaż mi tekst, za który miała by dostać nagane i jesli zajdzie taka potrzeba to dostanie. Ja nie rozdzielam ludzi na dobrych i złych. Oceniam wypowiedzi a co do upomnienia słownego, które Ci udzieliłam to tyczylo sie ono jednego konkretnego wyrazu a nie tego, ze masz odmienne zdanie. |
| | | EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: Katalog koni boskich Pią Lut 15, 2013 4:02 pm | |
| - lisiczka napisał:
- Ereis to nie są konkurencyjne fora, CM ma tylko dzial nt. Howrse, w tworzeniu którego nie mam żadnego udziału.
nie, nie o to mi chodziło - to był tylko przykład, że się zawsze można doszukać ( taka zasada psa i kija ) uważam tylko, że prywatne wycieczki należy załatwiać na priv i jak Eve ma coś do chłopaków to powinna im to tam napisać bo tak się tylko zbędne kłótnie robią ( bo z tego co zrozumiałam to Ją to najbardziej zabolało i od Jej postów się zaczęło ) | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Katalog koni boskich Pią Lut 15, 2013 4:13 pm | |
| Ją zabolało bo to ona robiła tą tabelkę, która jest na CM i to jej praca była wielokrotnie podglądana. Próbowała porozumieć sie z chłopakami ale niestety jej to uniemozliwili |
| | | Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: Katalog koni boskich Pią Lut 15, 2013 4:16 pm | |
| Ja jestem bardzo chory, niech zajmie się tym LadyArvena. Wycofuję sie z zagrody na pewien czas, nie mam po prostu siły. Pomocy od nikogo też nie mam. | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Katalog koni boskich Sob Lut 16, 2013 8:15 am | |
| Myślałam,że Crimson i Zagroda działają pokojowo . Oj,oj,syf,syf ._. | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Katalog koni boskich Sob Lut 16, 2013 8:52 am | |
| Osoby zainteresowane otrzymały stosowne informacje na PW.
Temat zamykam, by nie było dalszych pyskówek. | |
| | | Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: Katalog koni boskich Sob Lut 16, 2013 3:25 pm | |
| 1. Kłótnia tak na prawdę o nic 2. Kiedyś Calvana stworzyła stronę Howrsewiki, w której były informacje o promocjach i nowościach. Wiele potrafiła znaleźć sama, ale wiem, ze korzystała również z informacji jakie znajdował Mikim. Wstawiała je również na swoją stronę. Rozmawialiśmy kiedyś o tym. Powiedziała mi, że nie chodzi o fakt kopiowania notabene grafik należących do Howrse a nie do żadnego z administratorów ZM. Teksty i tak wstawiała swoje. Chodziło o to, aby gracze korzystający z jej strony mieli wygodę korzystania z informacji zebranych w jednym miejscu. Stworzyła katalog wszystkich towarzyszów, ras, maści, koni boskich wraz z ich opisami. Nigdy nie zabraniała kopiować informacji tam zawartych. Dlaczego? Bo nie interesowało ją to czy ktoś to skopiuje, a jedynie to aby jak najwięcej osób skorzystało z informacji tam zawartych. Gdy pytałem jej, czy mogę na ZM umieścić jakąś informację z jej strony, nigdy tego nie zabraniała. Zawsze powtarzała, jasne. Jeśli ktoś na ZM nie korzysta z Howrsewiki to dowie się o tym z Twojego forum. Nie uważacie, ze to rozsądne podejście? Nie bycie egoistami w tworzeniu, a mieć na celu udostępnienie informacji jak największej rzeszy graczy? | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Katalog koni boskich | |
| |
| | | | Katalog koni boskich | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|