Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Arion - boski koń, który lubi wygrywać! | |
|
+19wilczyca1000 Mirmil avrilka Kai Shouri Cisa Shivira MsMaja oowocowaa ana0000000000 Dżemik Szarusia16 Minoo tapetka lala299 Suzan Szron AyaKey Athi Mikim7 23 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: Arion - boski koń, który lubi wygrywać! Wto Mar 05, 2013 9:29 am | |
| Już jest informacja na PL | |
| | | wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Arion - boski koń, który lubi wygrywać! Wto Mar 05, 2013 9:48 am | |
| Niedługo narobi się trochę tych Arionów. Cena ZP znowu spadnie | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Arion - boski koń, który lubi wygrywać! Wto Mar 05, 2013 10:07 am | |
| - Cytat :
- Arion? Czy to prawda? - 5 marca 2013
Widziałeś już nowego boskiego Ariona?
Niespodzianka! W Howrse pojawił się nowy boski koń - Arion!
Zdobył go gracz, który wygrał najwięcej rozet w zeszłym miesiącu! Czy już wiesz kto to był?
Jest to niezwykle szczodry nabytek do hodowli, ponieważ zapewnia właścicielowi Zestaw Posejdona 17. dnia każdego miesiąca (lub co 3 miesiące, jeśli nie jesteś jego hodowcą, a kupiłeś go od innego gracza). Jedynym wymogiem jest zalogowanie się do gry dzień wcześniej.
Pierwszego dnia każdego miesiąca Arion trafia do gracza, który wygrał największą liczbę rozet w poprzednim miesiącu. Jeśli ten gracz wygrał już Ariona wcześniej, trafi on do osoby następnej w rankingu wygranych rozet.
Arion zawsze nosi Zestaw Posejdona, który jest jego ulubionym ekwipunkiem. Dodatkowo, może zostać sprzedany innej osobie.
Masz szansę każdego miesiąca zdobyć go w nagrodę za liczbę zdobytych rozet! Już teraz stań do walki z najlepszymi i zdobądź Ariona za rozety wygrane w marcu!
Powodzenia życzy Załoga Howrse Więc w promocji go raczej nie będzie |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Arion - boski koń, który lubi wygrywać! Wto Mar 05, 2013 12:43 pm | |
| Nie opłaca się go mieć :/ Zestaw Posejdona? Pff,też mi coś No ale jeśli ktoś wytrwale kolekcjonuje do życzę powodzenia;) | |
| | | eclaireka Raczkujący
Nick w grze : eclaireka Liczba postów : 59 Dołączył : 01/12/2011
| Temat: Re: Arion - boski koń, który lubi wygrywać! Sro Mar 06, 2013 9:50 am | |
| nie pogardziłabym takim koniem, bo ZP zawsze się przyda ale nie mam na niego żadnych szans niestety | |
| | | EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: Arion - boski koń, który lubi wygrywać! Sro Mar 06, 2013 11:00 am | |
| Zacznie się szał polowań na rozety - teraz bez konia rekord to coś koło 700 więc z racji dodatkowego bonusu ilość skoczy do 1000 i więcej... jak ktoś nie ma od 1 dnia miesiąca konia do rozet to na samym finiszu może zapomnieć o jego zdobywaniu | |
| | | Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: Arion - boski koń, który lubi wygrywać! Sro Mar 06, 2013 11:12 am | |
| Zestaw Posejdona? Dla mnie jakaś to perełka nie jest, ale zawsze można opylić za trochę equus na wymianach. | |
| | | erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Arion - boski koń, który lubi wygrywać! Czw Mar 07, 2013 2:16 pm | |
| to się liczy od pierwszego dnia miesiąca? bo jeśli tak, a dzisiaj jest siódmy, to dorcis już wytrzaskała 688 rozet... tzn. w tydzień, jestem pod ogromnym wrażeniem chyba że jakoś inaczej się to liczy, wierzyć mi się nie chce | |
| Temat: Re: Arion - boski koń, który lubi wygrywać! Czw Mar 07, 2013 2:39 pm | |
| liczy się od pierwszego dnia miesiąca logicznie rzecz biorąc skoro wygrywa go osoba z największą ilością rozet w danym miesiącu ... | |
| | | erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Arion - boski koń, który lubi wygrywać! Czw Mar 07, 2013 2:42 pm | |
| logicznie, nielogicznie, do howrse podchodzę z dużą dawką niepewności, bo rzadko kiedy popisują się czymś zrozumiałym. Skoro boskie przynoszą prezenty w środku miesiąca, kto ich tam wie, jak oni wyliczą rozety. Plus ilość tychże u dorcis pogłębiła moją podejrzliwość, stąd pytanie padło tutaj, by ją rozwiać, no mniejsza z tym. | |
| Temat: Re: Arion - boski koń, który lubi wygrywać! Pią Mar 08, 2013 3:45 am | |
| powiem, że zdobycie rozet nie jest trudne o ile ma się dobrą kobyłę ( a ona jest rankingowcem więc ma ich na pęczki ) ja w jeden dzień natukłam swoim wcale nie najlepszym koniem 100 rozet - także według mnie jej wynik jest osiągalny i będzie jeszcze rosnąć ( co przykładem jest już dzisiejszy stan czyli ponad 1000 ) obawiam się tylko tego, że zwykły gracz nie ma najmniejszych szans na zdobycie tej chabety w zamian za wygrywanie rozet bo czołówkę miejsc okupują sami ludzie z rankingów | |
| | | kaprysab Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : kaprysab Liczba postów : 821 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Arion - boski koń, który lubi wygrywać! Pią Mar 08, 2013 3:55 am | |
| Zgadzam sie z wami mi raz sie udalo byc na pierwszym miejscu z rozetami ale to fartem, byl to pierwszy dzien miesiaca i jakos sie udalo a potem to nic. dobrego konia mozna kupic ale to i tak nie ma sensu hodowcy maja wieksze szanse bo maja najlepsze konie pod wzgledem pg i um niz przecietny gracz, szkoda mialam chrapke na tego Ariona A i wszystkiego najlepszego dla wszystkich Pań, kobiet, dziewczyn, z okazji 8 marca | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Arion - boski koń, który lubi wygrywać! | |
| |
| | | | Arion - boski koń, który lubi wygrywać! | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|