Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| My Lands - niech twoja cywilizacja rozkwitnie! | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: My Lands - niech twoja cywilizacja rozkwitnie! Sob Mar 02, 2013 2:55 pm | |
| Mówiąc krótko i zwięźle - w My Lands tworzymy średniowieczne miasto. Mamy 4 rasy stworzeń do wyboru: - jasne elfy - mroczne elfy - rycerze - demony Jako władca, mamy za zadanie rozwijać swoje miasto. Pomogą nam w tym questy, podczas których podpowiada nam jakże miły Doradca Link (rejestracja przez niego przyniesie mi niemałą korzyść): http://mlgame.pl/?state=register_simple_new&f=123833&server=miner_pl_1 | |
| | | Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: My Lands - niech twoja cywilizacja rozkwitnie! Pon Mar 04, 2013 4:40 am | |
| Założyłam konto, mój nick to Ejli a miasto Altanee.
gra na pierwszy rzut oka bardzo ciekawa, zobaczymy czy uda mi się coś osiągnąć. C: | |
| | | Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: My Lands - niech twoja cywilizacja rozkwitnie! Wto Mar 05, 2013 8:32 am | |
| Gra naprawdę jest ciekawa, nie martw się A na którym serwerze się zarejestrowałaś? Archon czy Bakar? | |
| | | Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: My Lands - niech twoja cywilizacja rozkwitnie! Czw Mar 07, 2013 7:36 am | |
| No właśnie zdążyłam zapomnieć - dlatego nigdy nie przepadałam za grami mającymi serwery. Ale przy logowaniu jest wybór serwera, więc myślę że nie powinno być problemy. Myślę. ;_; | |
| | | Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: My Lands - niech twoja cywilizacja rozkwitnie! Nie Sie 25, 2013 12:48 pm | |
| Wlaśnie włączam grę. wydaje się, że będzie interesująca, ale o tym się przekonamy ;3 | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: My Lands - niech twoja cywilizacja rozkwitnie! | |
| |
| | | | My Lands - niech twoja cywilizacja rozkwitnie! | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|